Menu

Fotbal

Italská Serie A

Bologna FC – Turín FC

1:1

konec (1:0)

21.04.2021, 20:45 • 32. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.56 3.47 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Turín vstoupil do druhého poločasu nesmírně aktivně, jenomže se mu nedařilo najít recept na brankáře Skorupskiho. Hostující celek se přeci jenom v úvodu druhého poločasu dočkal vyrovnání, což byla zároveň poslední trefa v tomto duelu. Následovala totiž hodně nezáživná pasáž, která nepřinesla žádnou další vyloženou šanci a oba celky si tak po zásluze rozdělí po bodu. (22:42:40)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 24:14.

90+6

Konec zápasu.

90+4

Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času. Ani jednomu z týmů se nedaří dostat do vyložené šance, rovněž sledujeme celkem dost nepřesností.

90+2

Jeden z domácích hráčů inkasoval míčem přímo do obličeje a následovalo tak další ošetřování, po kterém musel zamířit za postranní lajnu.

90+1

Turín zahrával další standardní situaci z velice slibné pozice. Nakonec to na sebe vzal střídající Baselli, který ovšem trefil pouze protihráče ve zdi.

90

Nastavuje se pět minut.

88

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Dost možná to vypadá na nerozhodný výsledek, nicméně ještě tu bude nastavený čas.

86

Turín zahrával další standardku, po které se k odraženému míči dostal Sanabria, kterému se nepovedlo prostřelit hustý blok protihráčů před brankářem.

85

Turín si vybojoval další rohový kop, který sice nic nebezpečného nepřinesl. Posléze do vápna přiletěl další centr, po kterém mířil nad branku Bremer.

84

Posléze musel v obraně zasahovat právě hostující Ansaldi, který před dotírajícím protihráčem odkopával do zámezí a následovat bude vhazování.

83

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Nicola Sansone, přichází Andreas Skov Olsen.

82

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. V posledních minutách je aktivnější spíše Turín, jehož střely jsou dnes hodně nepovedené.

81

Žlutou kartu dostává Danilo (Bologna FC).

80

Singo se na pravém křídle pokoušel dostat za záda protihráče, což se mu se štěstím povedlo, jenomže následné zakončení putovalo nad branku.

79

Ansaldi obdržel nahrávku do volného prostoru a poté se mu povedlo zatáhnout míč na druhou stranu, kde navíc zvolil hodně přesné přenesení hry.

77

Orsolini se pokoušel vydat po pravém křídle, jenomže kolem sebe měl přesilu protihráčů. Včas zafungoval Bremer, který poté přenášel hru k lajně.

76

A do kombinace se nakonec zapojil také hostující Sanabria, který byl posléze faulován a jeho celek tak bude rozehrávat z vlastní obranné poloviny.

75

Do volného prostoru si poté seběhl domácí Schouten, kterému se povedlo dostat míč na útočnou polovinu, kde jeho celek momentálně kombinuje.

73

Navíc si v souboji o míč počínal nedovoleně domácí De Silvestri, který se za svůj přestupek omluvil. Turín se nakonec rozhodl rozehrát nakrátko po zemi.

72

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Antonio Sanabria.
Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Tomás Rincón, přichází Saša Lukić.

71

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. V posledních minutách sledujeme celkem dost nepřesností, a to z obou stran.

69

I opakovaný záběr skutečně prokázal, že se jako poslední dotkl míče domácí forvard Barrow a Milinković-Savić bude odkopávat od své branky.

68

Následovalo autové vhazování z levé strany, které směřovalo do pokutového území, kde se Barrowovi nakonec nepovedlo vybojovat rohový kop.

67

Následně se zpět do obrany musel vracet hostující NKoulou, který měl na zádech protihráče, před kterým nahrával zpět na kopačku brankáře.

66

K míči se navíc dostal také hostující brankář Milinković-Savić, kterému se rozehrávka moc nepovedla, neboť našel pouze kopačku Schoutena.

65

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Simone Verdi, přichází Daniele Baselli.
Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Ricardo Rodríguez, přichází Cristian Ansaldi.

64

Tak nakonec se nejednalo o ofsajdové postavení, nýbrž o nedovolené hraní horní končetinou, kterou pomezní sudí velice bystře rozpoznal.

63

V ofsajdovém postavení se podle pomezního sudího nyní nacházel domácí Soriano, pokračovat se bude rozehrávkou v podání hostujícího celku.

62

Je za námi necelá hodina hry, která nám zatím přinesla dva zásahy. Turínu se před malým momentem povedlo srovnat a začíná se opět od začátku.

61

Po rozehrávce se hostující celek znovu usadil s míčem na polovině soupeře, kde to centrem zkoušel Verdi, který ovšem našel pouze nohu soupeře.

60

Najednou tu máme pořádnou zápletu. Turínu se totiž povedlo díky zvýšené aktivitě srovnat krok a do konce zápasu navíc zbývá ještě dost času.

58

58. Rolando MANDRAGORA - 1:1

58

FC Turín právě vstřelil branku!
Je tu zasloužená vyrovnávací branka! Nakonec z toho byl další nedovolený zákrok, po kterém následovala standardní situace, která ovšem přistála na hlavě protihráče. K volnému míči se poté dostal ROLANDO MANDRAGORA, který napálil přesně do vzdálenější šibenice.

58

Turín se znovu dostal k opačnému pokutovému území, kde si však velice dobře počínal obránce Soumaoro, kterému se povedlo dostat míč do bezpečí.

57

Skorupski tak nemusel zasahovat, posléze se postavil k odkopu od své branky. Ten poslal ke středovému kruhu, kde za sebe prodlužoval Barrow.

56

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Andrea Poli, přichází Jerdy Schouten.
Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Mitchell Dijks, přichází Lorenzo De Silvestri.
Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Andri Baldursson, přichází Mattias Svanberg.

55

Turín zahrával další standardní situaci, ke které se v tomto případě nakonec postavil záložník Verdi, jehož rána směřovala vysoko nad branku.

53

Poté se za obranu dostával Belotti, kterého nakonec za cenu žluté karty fauloval Mbaye.

53

Hlavní sudí nyní přerušil hru, neboť on sám měl problém s kotníkem. Rohový kop se snesl do malého vápna, kde Belotti nedokázal zakončit.

52

Následoval rohový kop, který rovněž přinesl střelecký pokus. Do vzduchu se totiž dostával obránce Bremer, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou.

51

Žlutou kartu dostává Andrea Poli (Bologna FC).

51

Do pokutového území si dokázal na nahrávku seběhnout hostující Zaza, proti kterému vyběhl domácí brankář Skorupski, jenž dokázal zakročit.

50

Rodríguez si to poté s míčem namířil na opačnou polovinu, kde se dlouhým pasem pokoušel oslovit Zazu, před kterým včas z obrany vystoupil Danilo.

49

Hlavní sudí navíc projednával záležitost v pokutovém území, kde se Turín dožadoval penalty kvůli hře rukou. Nakonec tomu tak podle rozhodčího nebylo.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali centrovanou nabídku do pokutového území, kterou si dokázal najít domácí Soumaoro.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se nakonec postaral domácí Musa Barrow. Sledovali jsme celkem dost bojovnou podívanou, která nenabízela moc hezké fotbalové momenty. Naopak hlavní sudí musel řešit celou řadu nedovolených zákroků, proto následovalo celkem dost standardních situací a sudí nakonec rozdal dvě žluté karty.

45+4

První poločas skončil.

45+2

Turín po rozehrávce volného kopu přeci jenom vracel míč na kopačku brankáře. Ten odkopával na levou stranu, kde šel obětavě do souboje Mbaye.

45+1

Žlutou kartu dostává Tomás Rincón (Turín FC).

45

Nastavují se tři minuty.

44

Míč se posléze snesl pouze do zámezí, což znamenalo autové vhazování, při kterém se Sorianovi nakonec povedlo oslovit volného Barrowa.

40

U středového kruhu se jako první k volnému míči dostal domácí Poli, který ho neztratil, ba naopak vyprodukoval zpětnou nahrávku na Orsoliniho.

40

Pokračovalo se standardní situaci z pravé strany. Ta nakonec přinesla centrovanou nabídku do šestnáctky, kterou dokázal odvrátit Mandragora.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

37

Turín poměrně dlouhou dobu nepronikl k opačnému pokutovému území. Nyní na poslední chvíli zasahoval NKoulou, který za sebe nepustil nahrávku.

36

Do kombinace se nyní zapojil také domácí brankář Skorupski, který si následně troufl na odkop na druhou stranu, kde ovšem uspěl pouze Bremer.

35

Polimu se poté povedlo najít dobře postaveného Barrowa. Ten si potáhl míč na levou nohu, jenomže z dobré pozice nakonec mířil nad branku.

33

V posledních minutách sledujeme celou řadu nedovolených zákroků. Domácím se rozehrávka zrovna moc nepovedla a míč se snesl do zámezí.

32

Z vlastní poloviny poté mohl rozehrávat domácí Danilo, který se pokoušel přenést hru do volného prostoru, kde se mu povedlo najít obránce Dijkse.

31

Máme za sebou třetinu hry, která nám zatím nabídla jedinou branku. O tu se před několika minutami postaral domácí Barrow, který propálil brankáře.

30

Nakonec z toho byla rozehrávka nakrátko po zemi, pro kterou si seběhl útočník Zaza, kterému se velice přesně povedlo vrátit míč proti noze Bremerovi.

29

V posledních minutách se nám celkem dost přiostřilo. Nyní budeme sledovat standardní situaci v podání hostů, nicméně to bude z velké vzdálenosti.

28

Žlutou kartu dostává Andri Baldursson (Bologna FC).

27

Turín to bude mít najednou hodně složité, prohrává o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá ještě hodně času, výsledek se klidně může otočit.

25

25. Musa BARROW - 1:0

25

Bologna právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš ve fotbalové praxi! Bologna totiž rozjela rychlý protiútok, při kterém si na kolmici za obranu dokázal seběhnout MUSA BARROW. Domácí křídelník si potáhl míč na pravou nohu a poté nikterak přesnou střelou přeci jenom prostřelil brankáře mezi nohy.

25

25. Belotti selhal v šanci.

25

Mezi obránce si před malým momentem dokázal seběhnout hostující Belotti, který to zkoušel zakončením mezi nohy, se kterým Skorupski počítal.

25

Barrow si potáhl míč do střelecké pozice, kterou si nakonec dokázal najít. Při snaze o zakončení trefil nohu protihráče a následovat bude rohový kop.

24

U svého pokutového území se poté povedlo zakročit Danilovi, který před protihráčem raději odkopával, jenomže našel pouze kopačku Mandragory.

23

Izzo nakonec musí za postranní lajnu a Turín tak bude chvíli hrát v početní nevýhodě, což se ovšem za několik desítek vteřin opět změní.

22

U postranní lajny to fantastickým způsobem provedl hostující Izzo, který se poté skácel k zemi a zřejmě tu bude další nucené ošetření.

21

Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám zatím nepřinesla ani jednu branku. Sledujeme vyrovnanou podívanou, bez větších šancí.

20

Od své branky nyní mohl odkopávat hostující brankář Milinković-Savić, který přenášel hru na levou stranu, kde se ovšem povedlo zakročit Mbayemu.

19

Rozehrávku rohového kopu si nakonec vzal na starost Verdi. Jeho nabídku si ve vzduchu dokázal najít Zaza, který v záklonu hlavičkoval hodně vedle branky.

18

Žlutou kartu dostává Nicolas N'Koulou (Turín FC).

17

Standardní situace nakonec směřovala až k zadní tyči, kde si na jistotu počínal domácí obránce Danilo, který raději odpálil míč za cenu rohového kopu.

16

Následoval další nedovolený zákrok domácího celku. Tentokráte na zemi skončil hostující Rincón, který se sám postará o provedení standardky.

15

Turín nyní pracoval s míčem na vlastní polovině, kde se do menších problémů dostal Mandragora, kterého nakonec nedovoleně fauloval Orsolini.

14

Za kolmicí mezi obránce se před malým momentem dostával hostující Verdi, který se dostal do pokutového území, kde ovšem trefil pouze protihráče.

13

U postranní lajny si nakonec po odehrání míče počínal nedovoleně domácí Dijks, který nakonec zavadil o nohu soupeře a Turín bude rozehrávat.

12

Domácím se znovu poměrně jednoduše povedlo dostat míč na druhou stranu, jenomže obránce Dijks nakonec narazil do hostujícího Verdiho.

11

Domácí Domínguez nakonec musel být na nosítkách odnesen z hrací plochy a tento duel tak pro něj skončil. Bologna musela poprvé vynuceně střídat.

9

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Nicolás Martín Domínguez, přichází Andri Baldursson.

8

Hlavní sudí přesto musel přerušit hru, na zemi totiž v bolestech skončil domácí Domínguez a poprvé se do akce dostává také lékařský personál.

7

Navíc si podle sudího útočným faulem pomohl domácí Sansone a bylo tak po útočné akci. Milinković-Savić tak bude moci odkopávat od branky.

6

Bologna se před malým momentem dostala do pokutového území, kde to centrem na zadní tyč zkoušel Mbaye, který ovšem našel soupeře.

5

Od své branky tak mohl odkopávat brankář Skorupski, kterému se povedlo odehrát míč na opačnou polovinu, kde aut vybojoval záložník Soriano.

4

K avizované rozehrávce se nakonec postavil Rodríguez, který to nakonec zkoušel přímo na branku, jenomže jeho rána putovala vysoko nad břevno.

3

Hostující Belotti se středem hrací plochy dostával až k pokutovému území, kde ho ovšem fauloval soupeř a následovat tak bude standardka.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hostující hráči, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Bologna FC: Skorupski – M'Baye, Danilo, Soumaoro, Dijks – A. Poli, Domínguez – Orsolini, R. Soriano, Barrow – N. Sansone.
Náhradníci: Ravaglia, A. Da Costa – Baldursson, Faragò, Juwara, Svanberg, Skov Olsen, Palacio, Antov, Vignato, De Silvestri, J. Schouten.

Turín FC: V. Milinković-Savić – Izzo, N'Koulou, Bremer – Singo, Rincón, Mandragora, Verdi, Ricardo Rodríguez – Zaza, Belotti.
Náhradníci: Ujkani – A. Sanabria, Lyanco, Linetty, Lukić, Baselli, Vojvoda, Gojak, Murru, Ansaldi, Bonazzoli, Buongiorno.

Rozhodčí: Marini – Carbone, Capaldo.


BOLOGNA FC

Bologna je na tom v tabulce lépe. Momentálně se drží na 11. pozici, a proto bude v tomto souboji mírným favoritem. Záchranářské starosti už řešit nemusí, takže se bude snažit už jen o co nejlepší umístění. V minulém kole si po prohrách s AS a Interem spravila chuť, když dokázala porazit 4:1 Spezii. Celkově si zatím přišla na 37 bodů a jen dva body ztrácí na desátou Sampdorii. Nejlepším střelcem týmu je italský záložník Roberto Soriano, jenž se trefil devětkrát.


TURÍN FC

Fotbalisté Turína se pohybují na 15. příčce, jejich náskok na sestupovou pozici nyní činí pouhých 5 bodů. Tento celek uhrál 30 bodů ve 30 zápasech a ještě ani zdaleka nemá vyhráno ohledně sestupových starostí. Poslední dva soutěžní duely ale Turín vyhrál. Tři body uhrál v Udine, které porazil 1:0 a poté také proti AS Řím. Slavný tým z hlavního města Itálie dokázal zdolat 3:1. Svěřenci kouče Davideho Nicoly neprohráli tři zápasy v řadě, jelikož před třemi týdny remizovali v derby s Juventusem. Nejlepším střelcem týmu je dvanáctigólový Andrea Belotti.
Vzájemné zápasy z posledních let

20.12.2020 Turín – Bologna 1:1
20.08.2020 Bologna – Turín 1:1
12.01.2020 Turín - Bologna 1:0
16.03.2019 Turín – Bologna 2:3
21.10.2018 Bologna – Turín 2:2
Přeji příjemný středeční večer při sledování textového přenosu z italské Serie A. Dnes je před námi 32. kolo této soutěže, které nabídne utkání mezi Bolognou FC a Turínem FC. Start zápasu je naplánován na 20:45. Příjemnou zábavu!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Bologna FC – Turín FC

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 25. Barrow (R. Soriano) – 58. Mandragora

Karty:   28. Baldursson (BLG), 51. A. Poli (BLG), 53. M'Baye (BLG), 81. Danilo (BLG) – 18. N'Koulou (TUI), 45+1. Rincón (TUI)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 24:14.

Bologna FC: Skorupski – M'Baye, Danilo, Soumaoro, Dijks (56. De Silvestri) – A. Poli (56. J. Schouten), Domínguez (9. Baldursson, 56. Svanberg) – Orsolini, R. Soriano, Barrow – N. Sansone (83. Skov Olsen).
Náhradníci: Ravaglia, A. Da Costa – Baldursson, Faragò, Juwara, Svanberg, Skov Olsen, Palacio, Antov, Vignato, De Silvestri, J. Schouten.

Turín FC: V. Milinković-Savić – Izzo, N'Koulou, Bremer – Singo, Rincón (72. Lukić), Mandragora, Verdi (65. Baselli), Ricardo Rodríguez (65. Ansaldi) – Zaza, Belotti (72. A. Sanabria).
Náhradníci: Ujkani – A. Sanabria, Lyanco, Linetty, Lukić, Baselli, Vojvoda, Gojak, Murru, Ansaldi, Bonazzoli, Buongiorno.

Rozhodčí: Marini – Carbone, Capaldo