Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Cádiz CF – Real Madrid

0:3

konec (0:3)

21.04.2021, 22:00 • Estadio Ramón de Carranza • 31. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 7.99 4.9 1.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek noci a někdy zase u onlajnu na počtenou! (23:57:13)
Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:20.
Je konec! Druhý poločas nám vlastně nenabídl žádnou fotbalovou krásu, branky jsme se také nedočkali. Rozhodujících tak bylo deset minut v prvním poločase, ve kterých Madrid udeřil rovnou třikrát. Stejný počet bodů, tedy tři, bere do tabulky a ještě může myslet n obhajobu titulu.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Té však předcházel hodně nepříjemný střet Miguela Gutiérreze a Akapa. Na hřiště jsou voláni lékaři, ale vypadá to, že oba hráči budou v pořádku. Domácí hráč navíc ještě uviděl žlutou kartu.

90+1

A polovina z nastaveného času už je za námi, dlouhé nastavení by dnes opravdu nemělo větší smysl. Real si však rozehraje ještě jednu standardní situaci.

90

Nastavovat se budou dvě minuty!

89

Utkání se ale jinak už jen dohrává. Madrid si celkem zkušené drží vedení. Cádiz sice hraje mnohem lépe než v prvním poločase, jenže ani to nestačí.

88

Obrana Cádizu se celkem otevřela po ztrátě na polovině hřiště, ovšem Real toho nedokázal nijak využít. Navíc ještě fauloval a domácí mají volný kop.

87

Po delší době jsme se dočkali alespoň nějakého střeleckého pokusu. Ten měl na starosti hostující hráč z dobré pozice, ale jeho technický pokus šel vedle.

86

Kdybychom měli hodnosti, jestli se lépe předvedli střídající hráči Realu nebo Cádizu... Asi by to byli ti domácí, hosté v druhé půli nepředvedli nic.

84

Takto z toho byl jen rohový kop pro domácí celek. Znovu jsme sice viděli zakončení, jenže znovu z velkého záklonu. Proto z toho byla hlavička nad.

83

Miguel Gutiérrez úplně mimo hru vrazil do svého soupeře... Ivan Šaponjić to evidentně vůbec nečekal a upadl ve vápně, penalta se však pískat nebude.

83

Držení míče: 41% – 59%!

81

Cádiz se nyní drží na balónu a snaží se kombinovat na útočné polovině. Je však daleko od gólmana.

80

A do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut! Druhý poločas nám moc fotbalové krásy nepřinesl... Celkem dlouho je už rozhodnuto.

79

Cádiz to tentokrát zkusil dlouhým nákopem na levou stranu, ale nákop byl moc dlouhý. Takto zapracovala obrana Realu a hosté mají míč na kopačkách.

77

Domácí tak přežili velkou gólovku soupeře a mohou myslet ještě stále na čestnou branku. V současné době jsou ale ve velké vzdálenosti od Belgičana.

76

Neskutečné, nyní to mělo být rozhodně o čtyři branky! Díaz si skvěle pohlídal ofsajdovou past a šel sám na gólmana. Toho překonal kličkou doprava, ale jeho střela vůbec netrefila bránu!

75

Cádiz se snaží alespoň o vstřelení čestné branky. Na tu měl nyní šanci při rozehrání rohového kopu, ale s tím si hostující obrana bez potíží poradila.

74

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marcelo, přichází Miguel Gutiérrez.

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Mariano Díaz.

73

Velmi dobrý zápas dnes hraje také dnešní kapitán hostů – Marcelo. Ten je také u všeho nebezpečného.

72

Celkový počet střel: 9 – 10!

71

Karim Benzema mohl pomýšlet i na třetí branku! Samotný si naskočil na centr z pravé strany, jenže jeho slabá hlavička mířila přesně doprostřed brány.

70

Do konce utkání nám chybí posledních dvacet minut! O třech bodech už je dnes celkem dlouho jasno. Získá je Býlí balet, který stále může myslet na titul.

69

Éder Militao ukázal skvělé čtení hry a stihl být u míče o kousek dříve než jeho soupeř. Ten ho následně fauloval, a tak bude Thibaut Courtois odkopávat.

68

Žlutou kartu dostává Marcelo (Real Madrid CF).

67

Nyní si vlastně už můžeme pokládat jen jednu otázku. Zkompletuje Karim Benzema dnes hattrick? Tři kanadské body by měl (dva góly, jedna asistence)...

66

úroveň hry však není zrovna nijak vysoká. Madrid přece jen po prvním poločase ubral nohu z plynu. Cádiz se na druhou stranu snaží, jenže to nestačí.

65

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Alfonso Espino, přichází Álex Martin.

65

Po delší době se nám pokusil zahrozit také Real. Marcelo se nám dostal do přímého souboje s gólmane, i když byl v úhlu. Jeremías Ledesma se prezentoval velmi dobrým zákrokem!

63

Cádiz to chtěl zkusit útokem po pravé straně, ale tam nebylo místo. Domácí se přesto udrželi na balónu a mohou pokračovat v útoku i nadále.

62

Také hostující trenér se nám odhodlal k většímu střídání. Na hřišti tak mají možnost ukázat se i další hráči. Dočkáme se dnes ještě nějakých branek?

61

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Marco Asensio.

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Álvaro Odriozola Arzallus, přichází Isco.

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Raphaël Varane, přichází Dani Carvajal.

60

Už je za námi hodinka hry a na průběžném stavu se nám zatím nic neměníš. Obraz hry se ale trochu změnil a domácí celek je nyní velmi aktivní.

59

Cádiz zahrával rohový kop a vypracoval si asi největší možnost v zápase! Na opakovaný centr si nejlépe naskočil Anthony Lozano, až za ním byl Thibaut Courtois. Domácí útočník ale vůbec netrefil bránu!

58

Držení míče: 39% – 61%!

57

Álvaro Odriozola Arzallus si troufl na ofenzivní akci a dostal se až do vápna. Tam se ocitl na zemi. Penalta se tentokrát pro hosty pískat ale nebude.

56

Rodrygo dnes ukazuje, že je rozhodně rychlým fotbalistou, ale ta technická stránka věci tomu dnes chybí. Nyní například táhl hodně zajímavou protiútok, ale jeho přenesení hry se stalo kořistí pro domácí.

55

Rohový kop ale nakonec moc nebezpečný nebyl. Jeden z hráčů Cádizu se sice dostal k hlavičce. Ta však byla z velkého záklonu a mířila nad břevno.

54

Éder Militao chvilku přemýšlel co s balónem. V tu chvíli se k němu seběhli hned dva soupeři, kteří ho faulovali. O chvilku později je tu roh pro domácí.

53

Ten si tentokrát vzal na starosti Karim Benzema. Vymyslel celkem zajímavou střelu, mířil do levého horního rohu. Jenže o kousek přestřelil.

52

Rodrygo se snažil podržet si míč těsně před šestnáctkou, když mu byla celkem jednoznačně přišlápnuta noha. Sudí to viděl a je to možnost přímého kopu.

51

Karim Benzema se snaží aktivně napadat rozehrávku soupeře a nechybělo mu moc, aby se k míč dostal. Domácí to ale ustáli a mohou zamířit do ofenzivy.

50

Respektive zatím pokračovat bude, nedošlo ani k žádnému ošetřování. V současné době je za námi už pět minut hry a u míče se drží domácí fotbalisté.

49

Rodrygo se chytil za stehno hned v úvodu druhého poločasu a chvilku zůstal ležet na trávníků. Po chvilce se zvednul, tak uvidíme, jak bude pokračovat.

48

Cádiz však na tom není dnes dobře a prohrává už o tři branky. Tady nějaké změny musely přijít. Ani tak se nejspíše nedá očekávat nějaké větší zdramatizování.

47

Celkem slušný vítr se rozhodl udělat domácí trenér v sestavě, o poločasové pauze vyměnil rovnou čtyři hráče! To rozhodně není obvyklé.

46

Žlutou kartu dostává Nacho Fernández (Real Madrid CF).

46

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází José Mari, přichází Juan Cala.

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Ivan Šaponjić.

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Salvi, přichází Anthony Lozano.

Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Isaac Carcelén, přichází Carlos Akapo.

46

Začal druhý poločas.

Další poločas začne přibližně v 23:05.
Je za námi úvodní poločas, který byl celkem jednoznačně v režii madridského klubu, ten totiž vede už o tři branky! Na první gól jsme přitom museli čekat třicet minut. Poté byl faulovaný Vinícius Júnior ve vápně a Karim Benzema penaltu proměnil prudkou ranou k tyči. Už o tři minuty později bylo skóre navýšeno. Benzema tentokrát přihrával a jeho centr mířil na volného Álvara Odriozolu, který nedal gólmanovi svou hlavičkou žádnou šanci. A desetiminutovka hrůzy pro domácí byla završena ještě jednou brankou, podruhé se v zápase trefil Karim Benzema.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Tak nakonec se nám bude nastavovat o něco málo více. Madrid ještě vybojoval standardní situaci. Dokáže udeřit v prvním poločase ještě jednou?

45

Nastavovat se bude jedna minuta!

44

Madridští fotbalisté to zkusili dalším ťukesem a nechybělo znovu hodně. Na poslední chvíli jeden z obránců odpálil míč před zakončujícím hráčem.

43

Bílý balet dává svému soupeři lekci z produktivity. Počet celkových střel je sice u obou týmů nyní naprosto stejný, ale hosté z toho vytěžily tři branky...

41

Žlutou kartu dostává José Mari (Cádiz CF).

40

Real Madrid právě vstřelil branku!
Tady o regulérnosti branky nebude pochyb, Madrid střílí během deseti minut třetí branku! Po několika odrazech se míč dostal ke Casemirovi, který krásným obloučkem našel volného KARIMA BENZEMU, jenž měl už lehkou úlohu.

39

Celkový počet střel: 4 – 5!

38

A mohlo to být dokonce o tři branky! Casemiro dostal balón do brány po přihrávce Benzemy, ale sudí píská a branka Madridu nebude platit.

37

Čehož se samozřejmě hosté snaží využít. Viděli jsme další povedené přenesení hry, tentokrát na Viníciuse Juniora, jenže jeho přihrávka nebyla dobrá.

36

Bílý balet je samozřejmě nabuzený tímto vedením a tlačí se znovu dopředu. Naopak Cádiz je hodně opařený a nedokáže udržet míč na kopačkách.

35

Tyto tři minuty nám nejspíše definitivně napověděli o tom, kdo dnes získá tři body. Cádiz má sice ještě mnoho času, ale Madrid by si to měl pohlídat.

33

Real Madrid právě vstřelil branku!
Skvělý úsek hry v podání Madridu, který vede už o dvě branky! Marcelo vybojoval míč a Karim Benzema se díky tomu dostal k centru. Ten našel přesně hlavu ÁLVARA ODRIOZOLY, který se z hranice malého vápna nemýlil.

32

Cádiz by chtěl brzy odpovědět na vedoucí branku hostujícího celku a žene se do akce. Tentokrát se ale provinil nepřesností a bude muset míč získat.

30

Real Madrid právě vstřelil branku!
A hosté proměňují pokutový kop, jdou tedy do vedení. Míč si na penaltový puntík postavil KARIM BENZEMA, který poslal prudkou ránu k levé tyči. Jeremías Ledesma Sice vystihl směr, na míč ale o kousek nedosáhl.

29

Penalta pro Real!

28

Možná bude v akci VAR! Hosté se hnali po rohu do rychlého brejku, když jeden z nich upadl ve vápně. Sudí se jde podívat na monitor!

27

A stejný hráč se následně musel hodně rychle vracet do obrany. Zvládl to, když odehrál míč mimo hřiště. Pro Cádiz se rýsuje další možnost rohového kopu.

26

Bílý balet už ale míří znovu dopředu. Viděli jsme skvělé přenesení hry, ovšem Álvaro Odriozola Arzallus se k centru neodhodlal. Zvolil proto zpětný pas.

25

Rodrygo rozkmital sví nohy a ukázal, že je velmi rychlým běžcem. Nakonec si ale předkopl balón hodně daleko před sebe, takže ho nemohl stihnout na hrací ploše. Ještě reklamoval držení za dres, které opravdu bylo. To ale nebylo rozhodující. Škoda špatného dotyku.

24

Nyní už to však byl závar na hranici vápna před gólmanem domácího celku! Nikdo z hostů ale nakonec nedokázal poslat balón alespoň mezi tři tyče.

23

První poločas nám plyne celkem rychle, ale zatím jsme se větší fotbalové krásy nedočkali. Snad se do konce poločasu dočkáme alespoň nějaké branky.

22

Žlutou kartu dostává Raphaël Varane (Real Madrid CF).

22

Celkem hezky to nyní vykombinoval Real! Marcelo rychle přiťuknul míč pro Rodryga, jenže jeho střela byla na poslední chvíli zblokována na rohový kop.

21

Éder Militao odvedl dobrou práci při bránění na své straně. Už tam totiž mířila dlouhá přihrávka, která rozhodně měla oči. Hostující obránce to ale zvládl.

20

A už je za námi dvacet minuty hry, ve kterých jsme se gólu ještě nedočkali. Aktivnějším dojmem působí Real, ovšem Jeremías Ledesma ještě nemusel zasahovat.

19

Z toho žádné nebezpečí znovu nevzniklo a vypadalo to na další rychlou akci hostujícího celku. Přihrávka na hráče hostí byla ale moc dlouhá...

18

Cádiz prožíá zatím asi nejlepší momenty v zápase. Viděli jsme rychlý pas po zemi na pravou stranu vápna, tam byl ale Varane, jenž míč poslal na roh.

17

Fotbalisté v žlutočerném následně ještě otočili hru. Proto přišel nakonec centr z levé strany do vápna, ale nikdo z domácích nedokázal míč zasáhnout.

16

Vinícius Júnior si pomohl lehčím faulem, a tak Cádiz rozehrával z poloviny hřiště. Následoval dlouhý nákop na pravou stranu, který byl sražen na aut.

15

Předchozí minutka se tedy dá počítat jako první vážnější možnost, i když nedošlo k přímému ohrožení branky. Nic lepšího však k vidění ještě nebylo.

14

Madridští fotbalisté vybojovali standardní situaci na útočné polovině. Marcelo vymyslel skvělý centr na Édera Militaa, který však mířil hlavičkou v pádu vedle brány!

13

Držení míče: 30% – 70%!

12

Thibaut Courtois má za sebou první zákrok, který patřil mezi ty jednoduché. Na střelu z dvaceti metrů dobře viděl, navíc mířila přesně na něj.

11

Antonio Blanco byl pozdě u domácího hráče, kterého tím pádem fauloval. Madrid už sice byl nedaleko vápna, ale nyní se musí vracet až ke své šestnáctce.

10

Vyšší procento držení míče budou mít zatím rozhodně hostující fotbalisté, kteří nepůjčují svým soupeřům moc balón. Zatím jim to ale k ničemu není.

9

Bílý balet se poprvé pokusil zrychlit hru. Viděli jsme proto povedené přenesení hry na levou stranu, odkud chtěl Marcelo hned vrátit míč do ohně. Jeho přízemní pas ovšem nikoho ze spoluhráčů nenašel.

8

Ten žádné nebezpečí před belgického gólmana nepřinesl. Salvi poté hasil rychlou akci soupeře na polovině hřiště a viděl za svůj zákrok žlutou kartu.

7

Cádiz ucítil šanci na akci z pravé strany, a tak to tudy zkusil. Nikam daleko sice neprošel, jelikož Álvaro Odriozola Arzallus si to pohlídal, je z toho ale roh.

6

Marcelo v současné době nosí kapitánskou pásku a nyní se nám dostal k balónu. Kličkou se chtěl zbavit soupeře, ten ho podkopl. Volný kop pro Madrid.

5

Již je za námi úvodních pět minutek hry, které utekly jako voda. Álvaro Odriozola Arzallus si ale nyní nerozuměl se spoluhráči a Real lehce přišel o míč.

4

Z rohu nebezpečí nevzniklo, a tak mohli zaútočit také domácí. Střela z hranice šestnáctky ale nebyla přesná, a tak Thibaut Courtois nemusel zasahovat.

3

A už po dvou odehraných minutách jsme se dočkali první střely. Odražený míč napálil jeden z hostí, jehož rána byla sražena obráncem na rohový kop.

2

Favoritem je hostující celek, ten však musí řešit celkem obsáhlé absence ze základní jedenáctky. Přesto by byl bodový zisk Cádizu mírným překvapením.

1

A dnešní utkání se nám právě rozjelo! Domácí fotbalisté nastupují ve žlutomodré kombinaci, zatímco Real nastupuje v klasických bílých dresech.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Cádiz CF: Ledesma – Carcelén, Fali, Mauro, Espino – Jönsson, Mari, Izquierdo – Salvi, Negredo, Sobrino.
Náhradníci: Gil – Šaponjić, Pombo, Malbašić, Garrido, Martin, Alejo, Alcalá, Lozano, Cala, Akapo, Augusto Fernández.

Real Madrid CF: Courtois – Nacho Fernández, Varane, Militao – Odriozola Arzallus, Blanco, Casemiro, Marcelo (C) – Rodrygo, Benzema, Vinícius Júnior.
Náhradníci: Altube, Lunin – Carvajal, Arribas, M. Díaz, Asensio, Isco, Gutiérrez, Chust.

Rozhodčí: Mateu – Cebrián, De Francisco.
Real Madrid

Favorit tohoto duelu je poměrně jasný, bude jím Real, přestože mu bude chybět několik hráčů základní sestavy. Madrid má po jednatřiceti zápasech na svém kontě šedesát sedm bodů a ještě rozhodně bude chtít zabojovat o titul. Na něj nyní ztrácí tři body ze druhého místa. Bílý balet je na tom v obraně mnohem lépe než jeho soupeř, jelikoz inkasoval jen dvacet čtyři branek, sám jich nastřílel třiapadesát. Také Real v posledních třech ligových zápasech získám sedm bodů. Porazil totiž Eibar a Barcelonu. V posledním zápase ale jen remizoval na hřišti Getafe.
Cádiz

Cadiz dnes rozhodně favoritem nebude, spíše naopak. Jakýkoliv bodový zisk by byl překvapením. Po jednatřiceti zápasech má tento klub na svém kontě třicet set bodů a patří mu třináctá pozice. Na sestupová místa má však celkem slušný náskok. Domácí celek pqt i k nejhůře bránícím týmům soutěže, jelikož inkasoval už čtyřicet pět branek, sám jich dál jen sedmadvacet. Cádiz má však celkem slušnou formu, jelikož z posledních tří zápasů vybojov sedm bodů. Porazil totiž Valencii a Getafe. V posledním utkání remizoval na svém hřišti s Celtou de Vigo.
Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u španělské LaLigy! Dnes se spolu podíváme na duel mezi Cádizem a Realem. Zápas začne ve 22:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.

Cádiz CF – Real Madrid

0:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 30. Benzema (pen.), 33. Odriozola Arzallus (Benzema), 40. Benzema (Casemiro)

Karty:   8. Salvi (CAD), 29. Carcelén (CAD), 41. Mari (CAD), 90+2. Akapo (CAD) – 22. Varane (REA), 46. Nacho Fernández (REA), 68. Marcelo (REA)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:20.

Cádiz CF: Ledesma – Carcelén (46. Akapo), Fali, Mauro, Espino (65. Martin) – Jönsson, Mari (C) (46. Cala), Izquierdo – Salvi (46. Lozano), Negredo (46. Šaponjić), Sobrino.
Náhradníci: Gil – Šaponjić, Pombo, Malbašić, Garrido, Martin, Alejo, Alcalá, Lozano, Cala, Akapo, Augusto Fernández.

Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández, Varane (61. Carvajal), Militao – Odriozola Arzallus (61. Isco), Blanco, Casemiro, Marcelo (C) (74. Gutiérrez) – Rodrygo, Benzema (74. M. Díaz), Vinícius Júnior (61. Asensio).
Náhradníci: Altube, Lunin – Carvajal, Arribas, M. Díaz, Asensio, Isco, Gutiérrez, Chust.

Rozhodčí: Mateu – Cebrián, De Francisco