Menu

Futsal

Play off 1. futsal ligy

Sparta Praha – SK Slavia Praha

0:1

konec (0:1) Stav série: 0:1

20.04.2021, 19:00 • UNYP Arena, Praha 9 • Čtvrtfinále • Vít Muzikář

Marek Kapriak výkonem á la Dominik Hašek v Naganu vychytal Slavii první výhru ve čtvrtfinále. Ostatně Slavia vítězí v úvodu čtvrtfinále stejným poměrem jako čeští hokejisté ve finále olympijského turnaje v roce 1998. Takový výkon brankáře v play-off snad nejvyšší česká futsalová soutěž nepamatuje!

37:29

Angellot posunul míč na levou stranu, střelu Vokouna vykopl Karpiak pravou nohou u přední tyče. Následně mohl svůj úžasný výkon korunovat gólem do prázdné brány! Míč se zastavil na levé tyči v jeho pohledu.

36:29

Už to vypadalo na ztrátu Vokouna, ale ten přihrál pod sebe Angellotovi. Následovalo roztažení hry Carlinhosem na pravou stranu a narážečka s Fogacou. Loženka ze středu brankoviště přes Zárubu už šla do sítě a protipohybu Karpiaka, ten až zázračně levou rukou uhájil svou bránu.

36:14

Vokoun si vzal dres brankáře, Sparta hraje powerplay!

34:50

Z lavičky Slavie se spustila vlna nevole! Jošt zaútočil na pravé straně a u přední tyče udělal stahovačku proti Gerčákovi. Hosté se dožadovali krátké penalty za Brahimiho zákrok zezadu.

34:05

Tohle není vůbec ideální stav pro hosty! Záruba zasáhl rozehrávajícího hráče do nohy a na světě je pátý faul Slavie. Skoro šest minut bude hrozit sešívaným dlouhá penalta, pět faulů se přenese i do prodloužení.

32:21

Gualdova nahrávka na polovině hřiště na Vokouna byla krátká a balón sebral Leovski. Jeho zakončení z levé strany na dlouhou nohu skončilo vedle zadní tyče.

29:19

Brahimi se rozeběhl do brejku tři na jednoho, nahrál na levou stranu do tutovky Angellotovi. U něho byl pozdě Jošt ve skluzu, ale hosty zachránil fantom dnešního zápasu Marek Karpiak svou levou vykopnutou nohou.

27:22

Po hrubce Jošta se dostal k balónu Angellot, hodil si ho zleva na střed, ale jeho velkou šanci vytáhl perfektní Karpiak.

21:19

Daniel udělal chybu a Angellot se zjevil ve velké šanci na levé straně, Karpiak ale vyběhl na šest metrů a zneškodnil loženku kapitána kolumbijské reprezentace.

19:41

19:41 ŠEVČÍK - 0:1

19:41

Slavia právě vstřelila branku!
Daniel podržel míč na levé straně a přihrál mezi dvojicí českých reprezentantů Vokounem a Křivánkem nabíhajícímu Křemenovi a ten proti Angellotovi na posledním bekovi nahrával špičkou sálovky MATÚŠI ŠEVČÍKOVI, jenž ze sedmi metrů vsítil do prázdné branky nesmírně důležitý gól do šatny! Asistence: Jan Křemen.

17:50

To je paráda, co předvádí Karpiak! Angellot se otočil kolem Křemena na levé straně, ale slovenský gólman vyrazil rukama jeho křižný tvrdý pokus.

15:14

Záruba zachytil nahrávku a rozeběhl se na pravé straně. Carlihnos šel do skluzu a jeho střelu z úhlu vykopával Vokoun. Trenér Frič se ještě zlobil a dožadoval odpískání faulu Carlinhose.

11:45

Slavia si nedala pozor na nahrávku na pravou stranu do běhu Gualdovi a ten sám před Karpiakem zakončoval křížem do pravé ruky zatím jednoznačně nejlepšího hráče hostů.

10:34

Dobře sehraný volný přímý kop Angellotem na pravou stranu, Křivánek levačkou z první minul poloprázdnou branku.

00:32

Homola měl obrovskou šanci, odběhl na levou stranu brankoviště při rozehrávce Zárubovy standardky, ale minul branku.

00:30

Krásný průnik Daniela! Prošel přes tři hráče, nasadil jesle Brahimimu, položil na palubovku Brahimiho a Gualda (SPA) jej fauloval zezadu těsně před brankovištěm.

Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se utkání odehraje bez diváků.

Sparta Praha – SK Slavia Praha

0:1

konec (0:1) Stav série: 0:1

Zpět na online

Branky: 20. Ševčík (Křemen)

Karty:   1. Gualda (SPA)

Sparta Praha: Gerčák (Rakvaag) – Brahimi (C), Angellot, Carlinhos, Fogaca, Gualda, Maicon, Bernardo, Křivánek, Vokoun, Hora, Gabčo, Fejzullahi.

SK Slavia Praha: Karpiak (Vondráček) – Záruba, Homola (C), Daniel, Jošt – Křemen, Sláma, Leovski, Ševčík – Vaktor, Plíšek, Ostrák, Sita.

Rozhodčí: Kaštánek, Matyš – Cichra

Diváci: -0-