Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – Valencia CF

2:2

konec (2:1)

18.04.2021, 18:30 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 33. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 1.85 3.89 4.38 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Vše je nakonec jinak. Alberola svůj původní verdikt překlasifikoval z červené karty na žlutou. Dánský záložník bere situaci s úsměvem.

90+2

Nebo ne? Hlavní arbitr se po protestech hostujícího celku vydal podívat na dostupné záběry.

90+1

Daniel Wass sestřelil nevybíravým skluzem zezadu Diega Laineze, a byť se hodně diví, posílá jej rozhodčí Alberola červenou kartou předčasně pod sprchy.

87

A další fantastický zákrok Jaumeho Doménecha! Do pokutového území se z levé strany vřítil rozběhnutý Aitor Ruibal, zbavil se kličkou Mouctara Diakhabyho a vystřelil do levého spodního růžku. Hostující brankář ale perfektně vyrazil míč nohou!

84

Víctor Ruiz nabral zezadu "na vidle" Gonçala Guedese a je z toho další žlutá karta.

83

Po centru z pravé strany střílel bez přípravy z voleje Aitor Ruibal. Jaume Doménech jeho nelehké zakončení do levého horního růžku branky fantastickým zákrokem vytěsnil!

82

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Cristian Tello, přichází Aitor Ruibal.

82

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Uroš Račić, přichází Christian Oliva.

80

Diego Lainez podrazil skluzem zezadu Alexe Blanca a vykoledoval si deset minut před koncem řádné hrací doby žluté napomenutí.

78

Hezkou hostující souhru zakončoval po přihrávce z levé strany střelou do prázdné branky Patrick Cutrone. Podruhé dnes ale není gól uznán kvůli ofsajdu, v němž se po průnikové přihrávce Daniela Wasse zjevil nahrávající José Gayá.

74

Juan Miranda zezadu přižduchl k zemi Gonçala Guedese, který pár metrů před hranicí šestnáctky upadl na zem. Je z toho žlutá karta a zajímavá standardka pro Valencii.

73

Tak to byla parádní individuální akce, kterou rozjel středem hřiště Yunus Musah! Ten se postupně zbavil snad čtyř protihráčů a rázem byl sám před Bravem. Scházelo tomu už jen jediné – zakončit sólo gólem. Jeho tvrdou ránu domácí brankář vyrazil k Patricku Cutroneovi, který poté hlavičkoval vedle.

71

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Nabil Fékir, přichází William Carvalho.

71

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Alex Moreno, přichází Juan Miranda.

68

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Alex Blanco.

68

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Cristiano Piccini.

68

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Patrick Cutrone.

64

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází Diego Lainez.

64

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Juanmi, přichází Borja Iglesias.

61

Valencia právě vstřelila branku!
V Seville je podruhé srovnáno. CARLOS SOLER umístil svou přízemní ránu dostatečně razantně přesně k levé tyči. Claudio Bravo její směr vystihl, přesto na balon nedosáhl.

60

Pozor! Alex Moreno zahrál po Guedesově dloubnutí na okraji šestnáctky rukou a Valencia má jedinečnou možnost srovnat stav z pokutového kopu!

56

Juanmi se po přihrávce z hloubi pole dostal do samostatného úniku, který zakončil střelou nad padajícího Jaumeho Doménecha. Z třetí branky se ale Betis radoval jen chviličku. Krátce poté byl na popud čárového rozhodčího pískán ofsajd.

50

Betis dlouho kombinoval s míčem okolo hostující šestnáctky, nedokázal do ní ale proniknout. Cristian Tello proto zkusil vystřelit ze střední vzdálenosti a jeho dobrá rána padala do levého spodního růžku branky. Jaume Doménech se po míči natáhl a vyrazil ho. Z následné dorážky pálil Alex Moreno nad branku.

42

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí zahráli secvičený signál a výsledkem je krásná vedoucí trefa. Nabil Fékir přihrál po zemi Joaquínovi, který balon narazil SERGIU CANALESOVI a ten zakroutil umístěnou dělovku nádherně k pravé tyči.

26

Nechybělo mnoho a Betis šel podruhé do vedení. Na levé straně šestnáctky vyzrál na nepovedený Wassův skluz Cristian Tello a křižnou ranou minul jen o pár čísel vzdálenější tyč!

22

Valencia právě vstřelila branku!
GONÇALO GUEDES si navedl balon z levé strany k hranici šestnáctky, vřítil se mezi dva bránící protihráče a v pádu vyslal skákavý přízemní pokus přesně do levého spodního růžku Bravovy klece. Domácí brankář se po míči natahoval marně.

12

Real Betis právě vstřelil branku!
Joaquín rozehrál roh nakrátko, po výměně míče ale přeci jen z pravé strany odcentroval na hranici šestnáctky. Tam se do balonu opřel z voleje NABIL FÉKIR a umístil ho ranou o zem přesně k pravé tyči.

9

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Thierry Correia, přichází Yunus Musah.

Real Betis – Valencia CF

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 12. Fékir (Joaquín), 42. Canales (Joaquín) – 22. Guedes (Račić), 61. Soler (pen.)

Karty:   74. Miranda (RBE), 80. D. Lainez (RBE), 84. V. Ruiz (RBE) – 90+3. Wass (VAL)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:10.

Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí, V. Ruiz, Moreno (71. Miranda) – G. Rodríguez, Canales – Joaquín (C) (64. D. Lainez), Fékir (71. W. Carvalho), Tello (82. Ruibal) – Juanmi (64. Iglesias).
Náhradníci: Robles – Akouokou, Bartra, W. Carvalho, Sidnei, Guardado, Iglesias, D. Lainez, Miranda, Montoya, Loren, Ruibal.

Valencia CF: Doménech – T. Correia (9. Musah), Guillamón, Diakhaby, Gayá (C) – Wass, Soler (68. Piccini), Račić (82. Ch. Oliva), Čeryšev (68. A. Blanco) – Guedes, Gameiro (68. Cutrone).
Náhradníci: Rivero – A. Blanco, Cutrone, Ferro, Lato, Lee Kang-in, Mangala, Musah, Ch. Oliva, Jason, M. Vallejo, Piccini.

Rozhodčí: J. Alberola – J. Gil, J. Martínez