Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – SD Eibar

5:0

konec (2:0)

18.04.2021, 16:15 • Estadio Wanda Metropolitano, Madrid • 33. kolo • Martin Dvořák

Tipsport: 1.43 4.48 9.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

68

Atlético právě vstřelilo branku!
Domácí se již sice do útočení neženou, ale když už zaútočí, je to malé pro Eibar... Již poněkolikáté šel míč ze strany zpátky do vápna, tentokrát z kopačky Carrasca a MARCOS LLORENTE se dokázal pohotově srovnat na střelu a překonat Dmitroviće.

54

Atlético právě vstřelilo branku!
Ángel Correa zaskočil všechny, když z levé strany poslal zpětnou přihrávku do vápna, za obranu Eibaru, která se již stáhla k malému vápnu. Tam se z druhé vlny přiřítil MARCOS LLORENTE, který střelou z první nedal Dmitrovićovi šanci.

49

Atlético právě vstřelilo branku!
Saúl (Atl. Madrid) krásným pasem vyslal za obranu Eibaru YANNICKA CARRASCA. Proti němu vyběhl gólman Marko Dmitrović, až před vápno, ale byl u míče později. Carrasco mu udělal kličku a šel do vápna. Ve skluzu se ho ještě snažil zastavit vracející se Unai Dufur, jenže Carrasco se mu dokázal vyhnout a poslal míč do prázdné branky.

44

Atlético právě vstřelilo branku!
ÁNGEL CORREA bleskově přidává další domácí gól, když se po dlouhém pasu dostali domácí k vápnu, tam Yannick Carrasco poslal míč před branku a bránící Anaitz Arbilla se nechal nachytat parádičkou Correy! Domácí ostrostřelec totiž krásně míč zastavil a dokázal se i obtočit kolem stojícího obránce a poslat míč z otočky do branky.

42

Atlético právě vstřelilo branku!
Po tomto rohu se již domácí radují z první branky! Centr z pravé strany šel na bližší tyč, kde míč usměrnil hlavou před branku Héctor Herrera a na malém vápně pak pohotový ÁNGEL CORREA doklepl míč do odkryté části branky.

Atlético Madrid – SD Eibar

5:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 42. Á. Correa (H. Herrera), 44. Á. Correa (Carrasco), 49. Carrasco (Saúl), 54. M. Llorente (Á. Correa), 68. M. Llorente (Carrasco)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 3:0. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:10.

Atlético Madrid: Oblak – Trippier, J. Giménez, Savić (74. Felipe), Lodi – Saúl, Koke (61. Vitolo), H. Herrera (69. Kondogbia), Carrasco (70. Torreira) – Á. Correa (61. M. Dembélé), M. Llorente.
Náhradníci: Grbić – Felipe, Hermoso, Camello, M. Dembélé, Kondogbia, Torreira, Vitolo, Vrsaljko.

SD Eibar: Dmitrović – Dufur (63. P. Oliveira), Burgos, Arbilla, Cote – Atienza – Pozo, S. Álvarez, Garcia (62. Inuj), Kévin Rodrígues (72. Rafa) – Kike García (72. Quique).
Náhradníci: Y. Rodríguez – Recio, Inuj, Arieta, P. León, Quique, Rafa, P. Oliveira, Enrich.

Rozhodčí: Soto – C. Álvarez, Porras