Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

FC Zbrojovka Brno – FK Pardubice

1:2

konec (0:1)

18.04.2021, 14:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 27. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 2.17 3.45 3.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Mohlo být úplně hotovo! K míči se na hranici vápna dostal Huf, který vyslal krásný technický pokus, bohužel pro něj jen do spojnice břevna a tyče. Brankář Berkovec se za nádhernou ránou pouze ohlédl.

90

Nastavují se tři minuty.

85

Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Cadu, přichází Martin Šejvl.

84

To se jim moc nepovedlo a Sláma od půlky prošel po pravé lajně až na hranici vápna, kde ho však zastavil skluzem jeden z obránců Brna a míč odvrátil odkopem Berkovec.

81

Po přímém kopu Zbrojovky šli hosté opět do brejku, tentokrát dokonce ve čtyřech proti jedinému obránci, jenže Huf celou akci zbrzdil a navíc posléze přihrál nepřesně.

80

80. Čelůstka po zemi mířil do Berkovce

80

Po zisku míče pádili hosté do brejku, Ewerton zprava našel po levé straně volného nabíhajícího Čelůstku, který pálil prudce po zemi, ale přímo do rukavic připraveného Berkovce.

75

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Moravec, přichází Pavel Dreksa.

71

71. EWERTON - 1:2

71

Pardubice právě vstřelily branku!
Hosté opět vedou. Brno po odvráceném rohu vyrazilo do brejku, ale ten překombinovalo a zapomnělo na zadání vrátka. Míče se ujal Tischler, který narýsoval krásnou kolmici za obranu na EWERTONA, ten se zbavil dotírajícího Přichystala, Berkovcovi tváří v tvář udělal kličku doleva a zakončil pohodlně pod břevno prázdné branky – 1:2.

69

69. Jakub PŘICHYSTAL - 1:1

69

Brno právě vstřelilo branku!
A domácí zaslouženě vyrovnávají! Fousek míč zakroutil parádně do šestnáctky na JAKUBA PŘICHYSTALA, který se vyšrouboval do vzduchu a prudkou hlavičkou poslal míč na zadní tyč. Letáček se po míči natahoval marně – 1:1.

65

Přesto obrovská šance Brna přišla! Růsek dostal míč za obranu a šel úplně sám na Letáčka, ale ten skvěle přečetl jeho kličku doprava, vrhnul se mu pod nohy a míč mu čistě sebral. Skvělý práce hostujícího gólmana.

62

62. Huf nastřelil tyč!

62

Obrovská šance Pardubic! Huf se mohl hned zapsat mezi střelce, když postupoval zleva do vápna šikovně si obhodil obránce a nakonec vypálil křížem mezi nohama Berkovce, ale pouze do vzdálenější tyče!

61

Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází David Huf.

60

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Damián Bariš, přichází Jan Sedlák.

52

Poté se ale pokračovalo a opět byli Brňané v šanci. Ondřej Pachlopník se zleva protáhl k vápnu, sražený centr se dostal k úplně volnému Filovi, ale ten sám před Letáčkem balon vůbec netrefil.

47

47. Filovu hlavičku lapil Letáček

47

Mohlo být srovnáno. Pachlopník zleva rozehrál přímý kop na Přichystala, který už ve vápně otočil s míčem a pod tlakem centroval skoro z čáry. Jeho pas si našel hlavu Fily, zakončení k tyči ale Letáček ve pádu lapil.

46

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Adrián Čermák, přichází Antonín Růsek.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jan Hladík, přichází Adam Fousek.
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Peter Štepanovský, přichází Jakub Přichystal.

45+1

45+1. Cadua z úhlu zastavil až Berkovec

45+1

Cadu se zprava protáhl až do vápna, zbavil se kličkou soupeře a z brankové čáry zkusil vypálit, Berkovec jeho ránu nakonec musel v pádu vyrazit na roh.

45

Nastavují se dvě minuty.

45

Pernica nyní nikým neatakován předvedl hodně nepovedenou hlavičku směrem vzad, ze které málem těžil Černý, ale k míči se nakonec po výběhu dostal dříve Berkovec.

42

42. Martin TOML - 0:1

42

Pardubice právě vstřelily branku!
Hosté se ujímají vedení. Rozehrávka rohového kopu proběhla nakrátko, k centru se dostal Cadu a jeho prudký pas proskákal bez povšimnutí domácích obránců až na zadní tyči ke zcela zapomenutému MARTINU TOMLOVI, který z bezprostřední blízkosti nasměroval míč pohodlně pod břevno – 0:1.

31

Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Lukáš Pfeifer, přichází Jiří Sláma.

19

19. Zbrojovka hezky zakombinovala, situaci hasil Čihák

19

Texl si krásně na malém prostoru před vápnem narazil se Štepanovským, přihrávku dostal obloučkem za obranu a ještě posílal míč před branku Filovi, toho však zablokoval ve skluzu Čihák a míč odvrátil na roh.

9

9. Ewerton obešel Berkovce, domácí zachránil Pernica

9

Velká šance Pardubic! Ewerton v rychlé protiakci dostal krásnou kolmici od spoluhráče, zbavil se Berkovce kličkou doleva a z velkého úhlu střílel do poloodkryté branky, ale vracející se Pernica před čarou vykopl míč na roh.

4

4. Štepanovského střelecký pokus kryl Letáček

4

Zbrojovka pokračuje v aktivním úvodu s míčem na svých kopačkách a přišla také první šance! Fila se otočil s míčem na hranici vápna, vysunul Texla, který ještě přenechal Štepanovskému, tomu ale ve velké šanci rána tolik nesedla a pokus směřující k tyči kryl Letáček do rukavic.

FC Zbrojovka Brno – FK Pardubice

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 69. Přichystal (A. Fousek) – 42. Toml (Cadu), 71. Ewerton (Tischler)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 1:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 9:16.

FC Zbrojovka Brno: Berkovec – Bariš (60. J. Sedlák), Hlavica, Pernica (C), Jan Moravec (75. Dreksa) – Ad. Čermák (46. Růsek) – Hladík (46. A. Fousek), Texl, Pachlopník, Štepanovský (46. Přichystal) – Fila.
Náhradníci: Floder – Dreksa, Záhumenský, J. Sedlák, A. Fousek, Růsek, Přichystal.

FK Pardubice: Letáček – Cadu (85. Šejvl), F. Čihák, Toml, T. Čelůstka – Jeřábek (C) – Pfeifer (31. Sláma), Solil, Tischler, Ewerton – P. Černý (61. Huf).
Náhradníci: Hrnčíř – Huf, Lee, Sychra, Sláma, Šejvl, Vít.

Rozhodčí: Petřík – Melichar, Dresler