Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK Poprad – MŠK Žilina B

1:6

konec (0:4)

17.04.2021, 16:30 • NTC Poprad • 25. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 9.97 6.06 1.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V druhom polčase najprv Kathon v 63. minúte znížil, no to bol jediný gól, na ktorý sa domáci zmohli. Žilinčania poistili svoje vysoké víťazstvo, v 74. minúte skóroval Holáň a na konečných 1:6 upravil v 78. minúte Suľa. (18:18:28)

90

Koniec zápasu.

88

Aj na opačnej strane sme videli strelu, ktorú poslal Filip Mráz, ale priamo do stredu brány, kde bol pripravený brankár Regitko.

87

Legnani to do tretice za posledné tri minúty strelou skúsil opäť. Asi päť metrov spoza šestnástky strieľal a zakončoval to vysoko ponad bránu.

86

Legnani mal ďalší dobrý strelecký pokus. Tentokrát zakončoval tesne spoza pokutového územia pravačkou a Teplan vyrážal.

85

Do zaujímavej šance sa prepracoval Arthur Legnani, ktorý si to na ľavej strane v šestnástke pripravil na strelu, ľavačkou však míňal vzdialenejšiu žrď.

83

Tibor Slebodník mierne zmaril rozohrávku Popradčanov, hlavný rozhodca mu udelil žltú kartu.

82

Slebodník vysúval vzdušným jemným centrom Kostúra, brankár Regitko však pribehol rýchlo a vo vzduchu rukami zachytával.

81

Jurčišin centrom k vzdialenejšej žrdi hľadal Vasiľa, ktorý však nestihol na loptu dosiahnuť.

78

MŠK Žilina B dáva gól!
Žilina už svojmu súperovi dnes nastrieľala poltucet gólov. Do streleckej listiny sa zapisuje aj SAMUEL SUĽA, ktorý parádnou delovkou z väčšej diaľky prestrelil všetko.

77

Slebodník to prehadzoval do šestnástky rozbehnutému Vaľovčinovi, ktorého si však postrážil popradský hráč. Žilina potom získala roh.

76

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Jibril, prichádza Kostúr.

74

MŠK Žilina B dáva gól!
Hostia pridávajú prvý zásah v druhom polčase. Dlhý center dostal do šestnástky RENÉ HOLÁŇ, pripravil si to na pravačku a prudkou strelou nedal šancu Regitkovi.

74

Jurčišin sa chcel prepracovať k strele, na úrovni šestnástky bol však lopty zbavený.

73

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Kuba, prichádza Vasiľ.
Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Kathon, prichádza Zummer.

72

Žilinčania zahrávali štandardku na útočnej polovici. Na loptu si nabiehal Jibril, nedostal však presnú prihrávku, domáci odvrátili.

71

Rumanský vybiehal za loptou po pravej strane, proti dvojici žilinských futbalistov sa však presadiť nedokázal.

69

Kathon sa naštartoval po pravej strane ihriska, v súboji si ho však skontroloval Bari a nedovolil mu preniknúť k lopte.

67

Kuba prenechával na útočnej polovici loptu Kathonovi, ktorý to z uhla dával pred bránku, no lopta iba prenikla cez šestnástku a von z nej.

66

Kathon bol v súboji zasiahnutý Holáňom, išiel k zemi, hlavný rozhodca si ho prišiel skontrolovať a zakrátko bol Kathon späť na nohách.

65

Legnani sa naštartoval po ľavej strane, nedokázal však prejsť cez Vaľovčina, kľučky na neho mu nevyšli.

64

Žilinčania boli s loptou na útočnej polovici a strelou to z veľkej diaľky skúšal Adam Kopas. Jeho pokus bol síce prudký, ale nepresný.

63

Poprad dal gól!
Popradčania znižujú žilinské vedenie. Prihrávku do pohybu na pravú stranu dostal ST. HILLAIRE KATHON, ktorý sa pozrel na bránu a peknou obaľovačkou prekonal Teplana.

62

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Pollák, prichádza Rumanský.

61

Žilinčania zakombinovali v okolí šestnástky, priestor na strelu napokon dostal Patrik Myslovič, no tvrdú bombu poslal nepresne.

60

Vaľovčin pri rohovej zástavke zabojoval o loptu a podarilo sa mu ju presunúť do šestnástky, kde už na ňu čakal Slebodník, ktorého následná strela bola zblokovaná.

59

Center z obrannej polovice z kopačky Kopasa prenikol iba až k rukaviciam brankára Regitka.

58

Vaľovčin ešte prenechal pred pokutovým územím loptu Tiborovi Slebodníkovi, ktorý ihneď pálil, no nastrelil iba protihráča.

57

Faul na Kubu v strede poľa spáchal Slebodník, je to však bez kartového trestu.

56

Rozohrávka Regitka nebola presná, loptu zachytil Mráz, ale ďalej si Žilinčania už nevytvorili nejakú vhodnú streleckú pozíciu.

55

Pri postrannej čiare spadol s loptou Pollák, bolo to však bez nedovoleného zákroku a v hre sa teda môže pokračovať ďalej.

53

Taofiq Jibril sa rozbehol na hrote útoku. Dostal dobrý center, spracoval si ho, pálil prvýkrát z vnútra šestnástky, Regitko vyrážal. Jibril opäť bol pri lopte, znovu strieľal a Regitko vyrážal na rohový kop.

51

Po pravej strane vybehol dopredu Vaľovčin, ktorý sa už pozeral na nabiehajúcich hráčov do šestnástky. Poslal však veľmi dlhý a ďaleký center.

50

Hostia získali loptu v strede poľa a opäť to tentokrát z diaľky skúšal Slebodník. S jeho prízemnou strelou nemal brankár Regitko problémy

49

Žilinčania sa dostali na dostrel brány. Z pravej strany to vyskúšal Tibor Slebodník, ale nepodarilo sa mu trafiť priestor troch žrdí.

47

St. Hillaire Kathon sa rozbiehal po ľavej strane ihriska, pripravil si loptu na ľavačku, vyskúšal vystreliť, no bránu netrafil.

46

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Javorček, prichádza Vaľovčin.
Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Kaprálik, prichádza Bari.
Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Ďuriš, prichádza Holáň.

46

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Jurčišin, prichádza Nagy.
Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Rokyta, prichádza Legnani.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas herne aj gólovo ovládli futbalisti béčka Žiliny. Vedú 0:4 vďaka gólom Kaprálika, Ďuriša a dvomi zásahmi Jibrila.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Center Suľu z pravej strany bol pridlhý, Jibril k nemu musel bežať až k rohovej zástavke. Zároveň sa nadstavuje jedna minúta.

43

MŠK Žilina B dáva gól!
Hostia v závere polčasu pridávajú aj štvrtý zásah. Prihrávka z pravej strany z kopačky Kaprálika prenikla cez Regitka pred bránkovú čiaru na kopačku TAOFIQA JIBRILA, ktorý už len zblízka jemne doťukol do brány.

42

Krížny center Kopasa na ľavú stranu zastavil domáci Živčák a ihneď chcel po čiare naštartovať Maliňáka.

41

Ďalšia nebezpečná akcia hostí. Z ľavej strany vypálil Javorček, jeho delovku Regitko vyrážal do opačnej strany k nohám Mysloviča, ktorý strelou triafal bočnú sieť.

39

Za svoj nedovolený zákrok v strede poľa vidí žltú kartu hosťujúci Dominik Javorček.

38

Jibril si v súboji jeden na jedného poradil s domácim Kucom, vytvoril si streleckú pozíciu, ale prízemnú strelu z ľavej strany poslal mimo brány.

36

MŠK Žilina B dáva gól!
Hostia vedú o tri góly. Žilinčania vyštartovali do rýchleho protiútoku po pobyte domácich na útočnej polovici. Vo štvorici ťahal loptu DÁVID ĎURIŠ, ktorý sa napokon rozhodol z ľavej strany zakončiť sám. Trafil to parádne do protiľahlej žrde, od ktorej sa lopta odrazila do brány.

35

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Samuel Farský, prichádza Filip Mráz.

34

Po pravej strane ihriska bežal dopredu Kaprálik, ktorého zastavil nedovolene pred šestnástkou Peter Rokyta a dostáva žltú kartu.

32

Poprad získal rohový kop, zahrával ho Kuba a zo šestnástky defenzívne odhlavičkoval preč Richard Nagy.

31

Pekne to teraz znovu vymysleli hostia, po ľavej strane prenikol do šestnástky Javorček, dával to prudko pred bránku, kde mal spoluhráčov, ale tí nestihli zachytiť loptu. Myšlienka však dobrá.

30

Rozohrávka z kopačky Rokytu mala na hranici vápna nájsť Slivku, ktorý však prehral hlavičkový súboj.

29

Hostia opäť okupovali šestnástku súpera. Navzájom sa ponúkali na zakončenie, ako posledný si skúsil ešte vylepšiť pozíciu Slebodník, no nepodarilo sa mu to, o loptu prišiel.

28

Dominik Maliňák dostal loptu pred šestnástku, zamotal sa však s ňou a poľahky o ňu prišiel.

27

Prihrávku na pravú stranu k postrannej čiare Suľa zachytiť už nedokázal, aut získavajú hráči Popradu.

25

Farský sa už vrátil späť do hry, Žilinčania teraz s loptou šli do hĺbky obrannej polovice, zahral si aj brankár Teplan.

24

Ošetrenie si vyžiadal hosťujúci Samuel Farský, hlavný rozhodca to akceptoval. Farský je už nakrátko mimo hry a aut rozohrávajú Žilinčania.

23

Jemný center Mysloviča, ktorý si pýtal Jibril, skončil napokon len na rukaviciach brankára Regitka.

23

Hostia si prihrávali na útočnej polovici a strelou z diaľky to skúsil Adam Kopas. Jeho pokus ľavačkou Regitko bezpečne vychytal.

22

Kathon si v kombinácii na útočnej polovici nerozumel s Pollákom, po uniknutej lopte získavajú autové vhadzovanie Žilinčania.

20

Kaprálik sa mierne pošmykol pri bránkovej čiare, stihol to však prihrať Myslovičovi, ktorý si to rovnal na strelu, napokon prihrával Jibrilovi, jemu však lopta ušla.

19

Kathon prehral v strede poľa hlavičkový súboj s Farským a pri lopte sú teda opäť hostia, ktorí majú doposiaľ jednoznačnú územnú aj hernú prevahu.

18

Javorček presúval loptu pred bránku, kde sa už ukazoval Jibril, prihrávka bola mierne zbrzdená popradským hráčom, ktorý možno aj hral rukou, no nepískalo sa.

17

Žilinčania boli znovu blízku ku gólu. Patrik Myslovič sa rozbiehal na úrovni šestnástky, pripravil si to na ľavačku a nízkou obaľovačkou trafil pravú žrď.

14

Ďuriš stihol zachytiť loptu pred bránkovou čiarou, pozrel sa, prihrávkou do vnútra vápna našiel Taofiqa Jibrila, ktorý však pálil vysoko nad.

13

Kombinácia Slebodníka s Javorčekom pred šestnástkou teraz úspešná nebola, Žilinčania prišli o loptu. Domáci otočili hru, dopredu sa tlačil Kathon, ktorý padal v pokutovom území, no nezavinene.

12

Jibril si nabiehal popri pravej postrannej čiare, avšak prihrávka, ktorú dostával, už letela do ofsajdu a nestihol ju zachytiť.

10

Poprad získal prvý rohový kop v zápase. Center na bližšiu žrď hráči Žiliny bezpečne odvrátili.

9

MŠK Žilina B dáva gól!
Predchádzajúcou akciu si Žilinčania privolali rohový kop a skórovali. Prudký center Kopasa našiel v šestnástke hlavičku ADRIÁNA KAPRÁLIKA a ten nekompromisne prudko zakončil loptu do brány.

8

Žilina mohla viesť už dvojgólovým rozdielom. Kaprálik po pravej strane vnikol do vápna, posielal prihrávku pred bránku na Jibrila, ktorý priťukol do lepšej pozície Slebodníkovi, no ten zblízka napálil do brvna.

6

Kubovi sa rozbiehal po ľavom krídle Kathon, situáciu však bezpečne odkontroloval žilinský obranca Kopas a Kathonovi nedovolil dostať sa k lopte.

5

MŠK Žilina B dáva gól!
Hostia sa veľmi rýchlo ujímajú vedenia v zápase. Rohový kop úspešne doletel do pokutového územia na hlavičku TAOFIQA JIBRILA, ktorý to úspešne zasadil zo vzduchu hlavou do siete.

4

Jemným centrom chcel Farský vysúvať Kaprálika, ktorý loptu zachytil pri bránkovej čiare a vybojoval rohový kop.

3

Myslovič prienikovým centrom chcel nájsť Ďuriša, ktorý sa rozbiehal na obrannej línii popradských hráčov. Dostal však dlhú loptu k bránkovej čiare.

2

Farský chcel vysúvať po pravej strane Kaprálika, ktorý sa uvoľňoval, no napokon loptu nedokázal prijať. Popradčania otočili hru, k strele spoza pokutového územia sa dostal Kathon, ale jeho ľahký pokus Teplan bezpečne vychytal.

1

Úvodný výkop stretnutia mali k dispozícii futbalisti domáceho Popradu. Podarilo sa im dostať s loptou do šestnástky, strieľal Kathon, ale triafal iba protihráča.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Na trávnik prichádzajú hráči oboch celkov. Žilinčania v svetlozelených dresoch a Popradčania v tmavomodrých.
Úvodné zostavy:

FK Poprad: Regitko – Živčák, Kuc, Šarišský, Rokyta, Jurčišin, Maliňák, Slivka, Kathon, Kuba, Pollák
Náhradníci: Zummer, Rumanský, T. Nagy, Vasiľ, Legnani, Škyrta, Malec

MŠK Žilina B: Teplan – Suľa, Kopas, R. Nagy, Javorček, Farský, Myslovič, Slebodník, Kaprálik, Jibril, Ďuriš
Náhradníci: Matejčík, Bari, Mráz, Holáň, Kostúr, Valovčin, Belaník

Rozhodca: Chromý – Zemko, Lauer.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

FK Poprad – MŠK Žilina B

1:6

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 63. Kathon – 5. Jibril, 9. Kaprálik, 36. Ďuriš, 43. Jibril, 74. Holáň, 78. Suľa

Karty:   34. Rokyta (PPD) – 39. Javorček (ZIN), 83. Slebodník (ZIN)

FK Poprad: Regitko – Živčák, Kuc, Šarišský, Rokyta, Jurčišin, Maliňák, Slivka, Kathon, Kuba, Pollák
Náhradníci: Zummer, Rumanský, T. Nagy, Vasiľ, Legnani, Škyrta, Malec

MŠK Žilina B: Teplan – Suľa, Kopas, R. Nagy, Javorček, Farský, Myslovič, Slebodník, Kaprálik, Jibril, Ďuriš
Náhradníci: Matejčík, Bari, Mráz, Holáň, Kostúr, Valovčin, Belaník

Rozhodčí: Chromý – Zemko, Lauer