Menu

Fotbal

Niké liga

ŠKF Sereď – MFK Zemplín Michalovce

2:0

konec (1:0)

17.04.2021, 17:00 • 5. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.49 2.99 3.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:58:00)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:10. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:8.
Je konec! Sereď zvládla domácí duel proti Michalovcím a vítězí 2:0. Domácí se prosadili hned v úvodu, když se z přímého kopu prosadil Andrej Fábry. Hosté poté byli aktivnější, ale své náznaky ve vyrovnávací branku přetavit nedokázali. Ve druhém poločase jsme pro změnu sledovali obrovskou bitvu. Hosté se tlačili vpřed, ale neměli výrazné šance. V závěru navíc udeřil Adam Morong.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Hosté v poslední minutě nastavení vybojovali ještě jeden přímý kop.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Morong nyní potáhl míč na polovinu soupeře, kde byl faulován. Domácí Sereď tak nasbírá další cenné sekundy.

88

88. Adam MORONG - 2:0

88

Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku! Je rozhodnuto! Domácí krátce před koncem přidávají druhou branku! ADAM MORONG dostal přihrávku mezi obránce a křížnou střelou překonal brankáře!

87

Po krátkém přerušení pokračuje snaha hostujícího celku o vyrovnání. Hosté však kombinují snad patnáct metrů od velkého vápna.

85

Roko Jureškin zůstává po jednom ze soubojů ležet na vlastní polovině a podle všeho bude potřebovat ošetření.

83

Hosté zahrávali další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, ale Cheick Alan Diarra v pádu hlavičkoval daleko vedle branky.

82

Daniel Magda si znovu počkal na přihrávku na pravou stranu a vyslal střílený centr do šestnáctky. Domácí zadáci doslova padli do centru a přihrávku zastavili.

81

Domácí brankář si dal znovu pozor na nepřesnou přihrávku za obranu a dlouhým nákopem poslal míč na polovinu soupeře. Sereď nasbírala cenné sekundy.

80

Yakubu rozhodně nespěchal s odkopem míče od vlastní branky. Gólman domácího celku poslal pobídku na pravou stranu, kde neměl spoluhráče.

79

Daniel Magda potáhl míč vpřed po pravém křídle, jenže jeho pobídku si pohlídal Roko Jureškin. Domácí hrají opravdu hodně pozorně.

78

Michalovce se po levém křídle dostaly do blízkosti velkého vápna, jenže akce hostů byla znovu hodně kostrbatá. Domácí obrana se stačila srovnat.

77

Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Takuto Oshima, přichází Cheick Alan Diarra.

76

Igor Žofčák poslal střílený centr do pokutového území, ale připravený Yakubu jeho pobídku bez zaváhání ukryl do rukavic. Domácí s rozehrávkou spěchat nebudou.

75

Ían Pino Soler roztáhl hru na levou stranu, odkud přiletěl nadýchaný centr na malé vápno, nicméně skvěle postavený Martin Mečiar míč odhlavičkoval.

74

Matej Marković vyrazil daleko z pokutového území, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Nákop neudržel ve hře Ismar Tandir.

73

Ían Pino Soler se natahoval po odraženém míči v blízkosti velkého vápna, nicméně špatný zpracováním usnadnil situaci při defenzivním zákroku Michalíkovi.

72

Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Matej Trusa, přichází Ismar Tandir.

71

Daniel Magda dostal přihrávku na pravou stranu, odkud pohotově odcentroval do šestnáctky, ale našel jen skvěle postaveného obránce.

70

Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a hostující celek stále nemůže najít recept na skvěle hrající obranu Sereďe.

69

Michalovce zahrávaly rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na zadní tyč, jenže dobíhající Alejandro Mendez hlavičkoval jen do hrudi domácího obránce.

68

Dimitrios Popovits dostal přihrávku na levé křídlo, odkud chtěl přízemním centrem najít spoluhráče na malém vápně, jenže trefil vracejícího se zadáka.

67

Georgios Neofytidis zkusil překvapit domácího brankáře zakončením z úctyhodné vzdálenosti. Jeho dělovka levačkou skončila vedle levé tyče.

66

Michalovce v posledních minutách prakticky nepouštějí domácí celek k míči. Hráči ve žlutém si stále hledají cestičku do zakončení, ale jejich kombinace je nepřesná.

65

Alejandro Mendez dostal prostor na pravé straně, jenže zbytečně dlouho váhal s rozehrávkou a centrem našel jen domácího hráče.

64

Dimitrios Popovits se v pokutovém území opřel do odraženého míče, jenže jeho přízemní projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.

63

Martin Slaninka vhazoval na levé straně, nicméně na jeho pobídku si dal pozor Dimitrios Popovits, který balón odkopl na polovinu domácích.

62

Stopeři hostujícího mužstva kombinují s míčem na polovině Seredě. Nikdo ve žlutém dresu se však nedokáže odpoutat od svého strážce.

61

Igor Žofčák prošel po levé straně do blízkosti velkého vápna a odcentroval do šestnáctky. Jeho pobídku zastavil skvěle postavený Mečiar.

60

Hosté se po hodině hry usadili na polovině Sereďe, jenže akce hráčů ve žlutém skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu.

59

Hra se v posledních minutách hodně kouskuje. Domácí fotbalisté přestáli aktivní nástup soupeře do druhé půle a od té doby kraluje na hřišti.

58

Ivan Santiago Diaz si dal pozor na napadajícího Oshimu a pomohl si malou domů. Domácí brankář Tomáš Hučko následně odkopl míč vpřed.

57

Střídající Jureškin si navedl míč do blízkosti velkého vápna a okamžitě si troufl na zakončení. Jeho přízemní ránu srazil jeden z hostů na roh.

56

Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Denis Bušnja, přichází Roko Jureškin.

55

Denis Bušnja zastavil rodící se akci soupeře a vidí žlutou kartu.

54

Miloš Lačný si na vlastní polovině pomohl se zpracováním a míč následně poslal na levou stranu. Sereď nechce pustit Michalovce do tlaku.

53

Také Michalovce nyní zahrávaly přímý kop ze skvělé pozice. Exekuce se ujal Žofčák, který zkusil obstřel kolem zdi, ale Yakubu zasahovat nemusel.

52

Martin Bednár prošel s míčem na polovinu soupeře, nicméně přihrávkou na hranici velkého vápna nenašel nikoho ze svých spoluhráčů.

51

Ricardo Phillips vybojoval odražený míč na polovině hřiště, jenže pokusem o roztažení hry na levou stranu zakopl míč do autu.

50

Andrej Fábry dostal pět minut po přestávce šanci ohrozit branku hostujícího celku z dalšího přímého kopu. Fábry to zkusil technicky, ale poslal míč nad břevno.

49

Takuto Oshima si v blízkosti velkého vápna přehodil míč na levačku, jenže jeho přízemní dělovka nemířila mezi tři tyče domácí svatyně.

48

Dimitrios Popovits se z levého křídla dostal do pokutového území, nicméně jeho pobídka skončila na noze obránce Hučka.

47

Martin Bednár diriguje rozehrávku hostujícího celku na polovině hřiště. Jeho pobídka směřovala na levou stranu, ale domácí defenziva se srovnala.

46

Domácí Sereď obstarala výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku, ale nákop si obrana hostů pohlídala.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je u konce! Domácí Sereď může být po prvním poločase spokojenější! Domácí se prosadili hned v úvodu, když se z přímého kopu prosadil Andrej Fábry. Hosté poté byli aktivnější, ale své náznaky ve vyrovnávací branku přetavit nedokázali.

45+1

První poločas skončil.

45

Žlutou kartu dostává Takuto Oshima (MFK Zemplín Michalovce).

44

Alejandro Mendez znovu dostal přihrávku do blízkosti velkého vápna, nicméně přiťuknutím na hranici velkého vápna míč odevzdal domácím.

43

Sereď se usadila na polovině hostujícího celku, nicméně domácí mužstvo míč dlouho neudrželo. Michalovce dnes hrají opravdu aktivně.

42

Igor Žofčák spěchal za nákopem na pravou stranu, nicméně Martin Mečiar mu v hlavičkovém souboji nedal sebemenší šanci.

41

Phillips poslal nadýchaný centr do pokutového území, jenže na jeho pobídku si počkal Hučko, který míč hlavou odehrál mimo nebezpečí.

40

Domácí brankář Yakubu dnes není úplně jistý. Gólman domácího mužstva po dalším centru od rohového praporku zkrotil míč až nadvakrát.

39

Alejandro Mendez si dělal prostor individuálním průnikem po levém křídle. Jeho akce nakonec vyústila v rohový kop pro hostující Michalovce.

38

Matej Marković nákopem na levou stranu našel Dimitriose Popovitse, který si v souboji pomohl rukou, což neuniklo zraku rozhodčího.

37

Tomáš Hučko se z levé strany dostal k odcentrování do pokutového území, jenže přízemní pobídkou našel jen prvního hráče ve žlutém dresu.

36

Po delší době si domácí fotbalisté mohou odpočinout. Brankář Yakubu chytře nechal propadnout nepřesnou kolmici až mimo hrací plochu.

35

Michalovce zahrávaly další přímý kop. Centrovaný míč z pravé strany přiletěl na malé vápno a nikým neatakovaný Ľubomír Michalík míč odhlavičkoval ven z vápna.

34

Matej Marković si dal pozor na přihrávku za obranu a zapojil se do rozehrávky svého mužstva. Michalovce už se znovu tlačí vpřed.

33

Alejandro Mendez prošel po levém křídle na hranici velkého vápna, jenže přihrávkou na střed neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.

32

Žofčák dostal prostor pro odcentrování z pravé strany hrací plochy, jenže na jeho dloubáček nedosáhl nikdo ze spoluhráčů ve žlutém dresu.

31

Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Stanislav Danko, přichází Denis Potoma.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a domácí Sereď si stále drží své těsné vedení. Poslední minuty však patří hostům.

29

Michalovce nedokázaly branku domácího celku ohrozit ani po rohovém kopu. Centr přiletěl na značku pokutového kopu, kde zasáhl bránící hráč.

28

Mečiar podle hráčů hostujícího celku zahrál v pokutovém území rukou, ale rozhodčí byl opačného názoru. Rozhodčí nařídil pouze rohový kop.

27

Martin Mečiar poslal nákop na levou stranu, jenže jeho pobídka nabrala opačnou rotaci a míč prosvištěl až do autu.

26

Hosté následně zahrávali také rohový kop. Centr opět propadl až na zadní tyč, ale jeden z hráčů hostů fauloval Slaninku.

25

Michalovce zahrávaly přímý kop v blízkosti pokutového území domácího celku. Na přetažený centr však nedosáhl nikdo ve žlutém dresu.

23

Hosté se hnali do rychlého brejku, ale akci zastavil faul jednoho z domácích fotbalistů.

21

Matej Trusa zahodil obrovskou šanci! Trusa se zjevil ve skvělé střelecké pozici, jenže míč netrefil dobře, jelikož jej odstavil Mečiar.

20

Hučko zariskoval malou domů. Napadající Oshim dostal domácího brankáře pod tlak, ale Yakubu těžkou situaci ustál.

19

Phillips si troufl na individuální průnik po pravém křídle, jenže po jesličkách, které nasadil obránci, si míč předkopl do autu.

17

Žofčák si naběhl na prudkou přihrávku, jenže míč zachytil až kousek za postranní čárou. Rozehrávat bude soupeř. Tempo hry nyní opadlo.

16

Morong našel dlouhou přihrávkou z autového vhazování Lačného, jenže druhý jmenovaný sklepnutím na Fábryho odevzdal míč hostům.

15

Yakubu se ujal rozehrávky od vlastní branky. Gólman domácího celku překopl i obranu soupeře a odevzdal míč hostům.

14

Další nebezpečný centr před domácí branku poslal Popovits, jenže nikdo z hostů na jeho pobídku nedosáhl.

13

Michalovce se málem dočkaly vyrovnání! Slaninka se však skvěle vrátil a reflexem na brankové čáře zamezil hostům ve vyrovnání!

12

Oshima našel přihrávkou do pokutového územi Trusu, jenže druhý jmenovaný nedokázal obejít svého strážce.

11

Sereď se usadila na polovině hostujícího mužstva a postupnou kombinací si hledá cestičku do velkého vápna.

10

Je za námi úvodních deset minut dnešního souboje a zatím sledujeme jednoznačnou nadvládu domácích. Sereď se i po vstřelení úvodní branky tlačí vpřed.

9

Slaninka dirigoval rozehrávku, jenže Bušnja jeho pobídku nepochopil a neudržel míč ve hře.

8

Michalovce vede do dnešního souboje nový trenér, ale hosté pod ním nezačali vůbec dobře. Zatím se prakticky nedostali do vápna a inkasovali z první šance domácího celku.

6

6. Andrej FÁBRY - 1:0

6

Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku! Domácí celek se hned v úvodu dnešního souboje dostává do vedení! Sereď zahrávala první přímý kop dnešního utkání. Exekuce se ujal ANDREJ FÁBRY a krásnou střelou k tyči rozvlnil síť.

5

Mendez bojoval o míč v rohu hrací plochy a snažil se míč udržet ve hře. Nakonec z toho bude vhazování pro domácí Sereď.

3

Sereď se poprvé v utkání dostala do pokutového území soupeře. Fábry se natahoval po centru z pravé strany, ale na míč těsně nedosáhl.

2

Morong si po dobrém zpracování hrudí troufl na přihrávku na polovinu soupeře. Do zakončení se tlačil Andrej Fábry, ale trefil prvního obránce.

1

Domácí se hned po rozehrávce vydali do útoku, ale přihrávku středem hrací plochy mezi obránce zastavila hostující defenziva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

ŠKF Sereď: Yakubu – Morong, Michalík (C), Hučko, Mečiar – Bušnja, Danko, Diaz, Slaninka – Fábry – Lačný.
Náhradníci: Ayotunde – Šumský, Jureškin, Potoma, Tatranský, Espinar, Prachar, Eneji, Mlakar.

MFK Zemplín Michalovce: Marković – Magda, Soler, Bednár, Mendez – Phillips, Oshima, Neofytidis, Žofčák (C), Popovits – Trusa.
Náhradníci: Dráb – Vovkun, Tandir, Adekuoroye, Begala, Vaško, Diarra..
ŠKF Sereď

Domácí celek je na tom mnohem lépe. Sereď získala ve dvaceti šesti zápasech třicet jedna bodů a zatím drží sedmou pozici. Na záchranu má domácí celek náskok pěti bodů a může být relativně v klidu. V posledním duelu doma Sereď přehrála 2:1 Nitru.
MFK Zemplín Michalovce

Hostující Michalovce bojují o setrvání v nejvyšší slovenské soutěži. Michalovce v letošním ročníku vybojovaly jen dvacet šest bodů a zatím drží předposlední jedenáctou pozici, která znamená baráž o udržení mezi ligovou smetánkou. Na poslední Senicu má k dobru jen dva body. Za Nitrou naopak zaostávají jen o horší skóre. V posledním duelu doma Michalovce prohrály 1:2 s Pohronie.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi ŠKF Sereď a MFK Zemplín Michalovce.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

ŠKF Sereď – MFK Zemplín Michalovce

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 6. Fábry, 88. Morong

Karty:   55. Bušnja (SER) – 45. Oshima (MIC)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:10. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:8.

ŠKF Sereď: Yakubu – Morong, Michalík (C), Hučko, Mečiar – Bušnja (56. Jureškin), Danko (31. Potoma), Diaz, Slaninka – Fábry – Lačný.
Náhradníci: Ayotunde – Šumský, Jureškin, Potoma, Tatranský, Espinar, Prachar, Eneji, Mlakar.

MFK Zemplín Michalovce: Marković – Magda, Soler, Bednár, Mendez – Phillips, Oshima (77. Diarra), Neofytidis, Žofčák (C), Popovits – Trusa (72. Tandir).
Náhradníci: Dráb – Vovkun, Tandir, Adekuoroye, Begala, Vaško, Diarra.