Menu

Fotbal

Italská Serie A

UC Sampdoria – Hellas Verona

3:1

konec (0:1)

17.04.2021, 15:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • 31. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 2.87 3.36 2.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Hellas se ještě pokouší o snížení z rohového kopu, po kterém se ke dvěma hlavičkám dostal Paweł Dawidowicz, který nejprve trefil tyčku a pak ho vychytal pozorný brankář!

90+1

Nastavují se tři minuty.

86

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Jakub Jankto, přichází Lorenzo Tonelli.

85

Maja Jošida poměrně dost zbytečně najel do jednoho z protihráčů, kvůli čemuž vidí žlutou kartu a příští zápas tak bude svému týmu chybět.

83

Žlutou kartu dostává Keita Baldé (UC Sampdoria).

82

82. Morten THORSBY - 3:1

82

Sampdoria právě vstřelila branku!
Nejspíš je definitivně rozhodnuto, protože domácí skórují potřetí během jednoho poločasu! MORTEN THORSBY dostal výtečný centr do pokutového území, proti kterému šel Marco Silvestri poměrně zbytečně, navíc míč minul a střelec gólu tak hlavičkoval prakticky do prázdné klece.

81

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Eddie Salcedo, přichází Ebrima Colley.

81

Paweł Dawidowicz je dalším hráčem, který je potrestán žlutou kartou, jelikož nezvládl hlavičkový souboj s protihráčem a následně ho raději poslal k zemi, aby nic neriskoval.

77

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Koray Günter, přichází Matteo Lovato.

77

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Antonín Barák, přichází Andrea Favilli.

73

73. Manolo GABBIADINI - 2:1

73

Sampdoria právě vstřelila branku!
Dnes sledujeme neočekávaný obrat! MANOLO GABBIADINI si postavil míč na pokutový puntík a zcela bez problémů skóroval, protože Marco Silvestri šel z jeho pohledu doprava, zatímco střelec branky pálil k levé tyči.

72

72. Penaltový zákrok

72

Domácí mohou obrátit vývoj utkání! Adrien Tameze totiž hrál v pokutovém území příliš tvrdě, v šanci poslal k zemi Keitu Baldého a píská se tedy penalta. Hráč Verony navíc vidí také žlutou kartu.

61

Marco Davide Faraoni během krátké chvíle dvakrát fauloval Antonia Candrevu, to už se hlavní rozhodčí neslitoval a ukázal mu tedy žlutou kartu.

58

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Stefano Sturaro, přichází Adrien Tameze.

58

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Daniel Bessa.

51

51. Jankto v tutovce selhal

51

Jakub Jankto mohl dokonat obrat během čtyř minut, tentokrát ho Keita Baldé uvolnil výbornou přihrávkou, ale český hráč v souboji s brankářem totálně selhal, protože se trefil jen do jeho rukavic!

46

46. Jakub JANKTO - 1:1

46

Sampdoria právě vstřelila branku!
Domácí hned po přestávce srovnávají stav a začínáme opět od nuly! Keita Baldé se hned po svém příchodu dostal k zakončení po centru, které však bylo sraženo k JAKUBU JANKTOVI, který z levé strany zakončil nechytatelně pod horní tyč.

46

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Antonio La Gumina, přichází Manolo Gabbiadini.

46

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Mikkel Damsgaard, přichází Antonio Candreva.

46

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Valerio Verre, přichází Keita Baldé.

45+1

Nastavuje se jedna minuta.

34

Hellas rozehrával standardní situací dvakrát za sebou, napodruhé se k dobrému zakončení hlavou dostal Paweł Dawidowicz, ale ten nedokázal usměrnit míč mezi tyče!

24

Mattia Zaccagni byl skvěle nalezen u zadní tyče centrovaným balónem, situaci ale nezvládl, protože míč poslal přímo do jednoho z protihráčů!

16

Tak mohlo být velmi rychle srovnáno, protože se Valerio Verre dostal díky špatnému zpracování soupeře do střelecké pozice, ale Marco Silvestri stačil jeho pokus vytěsnit na roh!

13

13. Darko LAZOVIĆ - 0:1

13

Hellas Verona právě vstřelila branku!
Verona využívá úvodní aktivity a dostává se tedy do vedení! Z přímého kopu se o to postaral DARKO LAZOVIĆ, který ukázkově přehodil zeď a navíc vypálil tak, že Emil Audero nedokázal míč zastavit, pouze si na něj sáhl.

12

Valerio Verre před sebe pustil Kevina Lasagnu, kterého tak raději poslal k zemi, aby neriskoval žádnou nebezpečnou šanci. Za to ale vidí žlutou kartu.

9

Eddie Salcedo byl v první lepší střelecké pozici, jenže do šestnáctky se k němu hned stáhlo několik protihráčů, kteří jeho pokus zablokovali.

UC Sampdoria – Hellas Verona

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 46. Jankto, 73. Gabbiadini (pen.), 82. Thorsby – 13. Lazović

Karty:   12. Verre (SMD), 83. K. Baldé (SMD), 85. Jošida (SMD) – 61. Faraoni (VRN), 72. Tameze (VRN), 81. Dawidowicz (VRN)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 16:14.

UC Sampdoria: Audero – Bereszynski (C), Jošida, Colley, Augello – Damsgaard (46. Candreva), Thorsby, Adrien Silva, Jankto (86. Tonelli) – Verre (46. K. Baldé) – La Gumina (46. Gabbiadini).
Náhradníci: Letica, N. Ravaglia – Askildsen, Candreva, A. Ferrari, Gabbiadini, K. Baldé, Léris, Quagliarella, G. Ramírez, Regini, Tonelli.

Hellas Verona: Silvestri – Dawidowicz, Günter (77. Lovato), Dimarco – Faraoni (C), Barák (77. Favilli), Sturaro (58. Tameze), Lazović – Lasagna, Zaccagni (58. Bessa) – Salcedo (81. Colley).
Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Bessa, Ceccherini, Çetin, Colley, Favilli, Ilić, Lovato, Rüegg, Tameze, Udogie.

Rozhodčí: Dionisi – Margani, Affatato