Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

4:0

konec (1:0)

17.04.2021, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • 29. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.48 3.93 2.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Mönchengladbachu, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 4:0. Také druhý poločas byl v režii domácího celku, kterému se povedlo vstřelit další tři branky, díky čemuž defakto rozhodlo o osudu zápasu. Eintrach totiž musel dotahovat hned tříbrankové manko, na což neměl zrovna moc času, navíc se mu na domácího brankáře Sippela dnes nepovedlo ani jednou najít recept a v nastaveném čase ještě inkasoval.
Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 13:9. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:10. (17:24:52)

90+6

Konec zápasu.

90+5

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Tak ještě jedna branka domácích! HANNES WOLF si řekl o nahrávku, kterou se mu povedlo ideálně zpracovat a poté se pokoušel o zakončení levou nohou, které nakonec putovalo mimo dosah brankáře Trappa.

90+5

Dávno jsme za polovinou nastaveného času a vypadá to, že hostující celek dnes nevstřelí ani jednu branku, neboť stále marně dobývá opačnou šestnáctku.

90+3

Domácím se v závěru zápasu daří držet míč na polovině soupeře, což jim jednoznačně vyhovuje. Navíc jsme sledovali vzdušnou nabídku od Lainera.

90+2

Žlutou kartu dostává Rocco Reitz (Borussia Mönchengladbach).

90+1

Do zajímavé střelecké pozice se nyní dostal hostující Barkok, který naknec zakončoval pouze do vzdálenější konstrukce.

90

Nastavuje se šest minut.

90

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Rámí Binsibajní, přichází Oscar Wendt.
Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Valentino Lazaro, přichází Hannes Wolf.
Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Denis Zakaria, přichází Rocco Reitz.

88

Do konce řádné hrací doby nám moc času nezbývá, zcela určitě je o vítězi tohoto zápasu rozhodnuto, jenomže ještě musíme počítat s nastaveným časem.

86

U středového kruhu si nakonec počínal nedovoleně domácí Zakaria, který trefil nohu protihráče a sudí tak nařídil standardní situaci pro Eintracht.

84

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Dajči Kamada, přichází Aymen Barkok.

83

Tak nakonec domácí Hofmann nemohl pokračovat v tomto duelu, z hrací plochy odešel za pomocí lékařského personálu a tento zápas pro něj skončil.

82

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Jonas Hofmann, přichází Patrick Herrmann.

82

Nyní byl míčem do obličeje trefen domácí Hofmann, který stále leží na hrací ploše a do akce se tak vydal lékařský personál.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Domácí celek se po delší době dostal na útočnou polovinu, kde vybojoval standardní situaci.

80

Hostující celek se přeci jenom v posledních minutách dostává k pořádnému náporu, nyní se mu ovšem nepovedlo využít další dva rohové kopy.

79

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Marcus Thuram, přichází Breel Embolo.

78

Žlutou kartu dostává Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt).

77

V pokutovém území si poté o nahrávku řekl hostující Kamada, který to poté ještě zkoušel nahrávkou pod sebe, kde se ovšem nacházel Elvedi.

76

Nakonec to bylo bez teče domácího hráče a Sippel tak mohl znovu odkopávat od své branky, jenomže na jeho nabídku na druhé straně nedosáhl Pléa.

75

Žlutou kartu dostává André Silva (Eintracht Frankfurt).

74

Poté to na sebe vzal také střídající Younes, který se rovněž pokoušel o zakončení z dobrých třiceti metrů od branky, avšak ránu poslal vedle branky.

73

Hostující celek zahrával rohový kop, po kterém se u hranice pokutového území uvolnil do střelecké pozice Jović, který ovšem mířil doprostřed branky.

71

Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku, o vítězi tohoto zápasu je dost možná rozhodnuto. Borussia Mönchengladbach totiž vede o tři branky.

70

Hofmann se poté s míčem dostal do pokutového území, kde si chtěl potáhnout míč na pravou nohu, jenomže ho dokázal zastavit obránce Chandler.

69

Borussia Mönchengladbach tak má pohodlně nakročeno ke třem bodům. Hostující celek bude muset pořádně zabrat, momentálně ztrácí tři branky.

67

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Rohové kopy jsou silnou zbraní domácích! Hofmannovi se totiž dalším centrem povedlo najít hlavu Elvediho, který sice trefil pouze břevno, jenomže o přesné zakončení hlavou se dokázal prosadit RAMI BENSEBAINI.

67

V pokutovém území si na jeho vzdušnou nabídku dokázal naskočit Pléa, který trefil pouze protihráče před sebou, od kterého šel míč na rohový kop.

66

S míčem se na polovinu soupeře dokázal dostat domácí Lainer, který nabízel míč do strany na Lazara, jenž ještě dokázal odcentrovat.

65

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Stefan Ilsanker, přichází Makoto Hasebe.
Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Sebastian Rode, přichází Amin Younes.
Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Erik Durm, přichází Timothy Chandler.

64

Rode musel jednat hodně rychle, na zádech měl totiž napadajícího protihráče, před kterým se mu povedlo vrátit míč na kopačku Ilsankera.

63

Eintracht Frankfurt to krátce po rozehrávce zkoušel zakončením z velké vzdálenosti od branky, jenomže Durmova rána putovala vedle branky.

62

Thuram se přes levé křídlo dostal až do pokutového území, kde si dokázal přehodit míč na pravou nohu, avšak poté zakončoval nad branku.

61

Následovala standardní situace pro hostující celek. Znovu se k oné rozehrávce postavil křídelník Kostić, s jehož nabídku si poradil Neuhaus.

60

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Po hodině hry tu máme druhou domácí branku! Domácí celek totiž zahrával další rohový kop, který ovšem nic nebezpečného nepřinesl. Poté se míč dostal zpět na nohu JONASE HOFMANNA, kterému se z velkého úhlu povedlo prostřelit brankáře Trappa.

60

Borussia Mönchengladbach se poté prokombinovala z vlastní poloviny na tu útočnou. Tam musel jít do riskantního skluzu Ndicka, který vybojoval odkop.

59

Zpětná nahrávka poté putovala na kopačku hostujícího Ilsankera, kterému se povedlo roztáhnout hru do strany, kde se nacházel Kamada.

58

Sudí se ještě rozhodl předchozí situaci zkonzultovat s videorozhodčím, avšak ani v tomto případě se podle jeho názoru nejednalo o hru rukou.

57

Borussia Mönchengladbach se znovu natlačil do pokutového území, kde se opětovně dožadoval odpískání penalty, jenomže sudí nechává pokračovat.

56

Eintracht se jednoduchým způsobem dostal na druhou stranu, kde to středem hrací plochy zkoušel vzít na sebe Kamada, jenž narazil do protihráče.

55

Momentálně se nehraje. Po předchozím souboji totiž skončil na zemi hostující obránce Tuta, ke kterému musel seběhnout lékařský personál.

54

Žlutou kartu dostává Stefan Ilsanker (Eintracht Frankfurt).

53

Hostující celek tak přečkal kritický moment, nicméně podruhé v tomto duelu nakonec neinkasoval. Brankář Trapp tak bude moci odkopávat od branky.

52

Do vyložené šance se před malým momentem dostal domácí Pléa, který se pokoušel přehodit brankář soupeře, jenomže současně mířil vedle.

51

Míč se nyní snesl ven z hrací plochy, což znamenalo autové vhazování pro domácí celek, jenomže Lainerovi se nepovedlo najít kolegu Neuhause.

50

Ze druhé vlny si do střelecké pozice seběhl domácí pravý obránce Lainer, který to zkoušel placírkou, jenomže jeho pokus směřoval vysoko nad branku.

49

Sippel tak mohl rozehrávat od své branky, přičemž v tomto případě zkoušel vysokým nákopem na druhou stranu, kde se prosadil protihráč.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali standardní situaci, ke které se postavil hostující Kostić, po jehož centru prodlužoval vedle branky Jović.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Žlutou kartu dostává Rámí Binsibajní (Borussia Mönchengladbach).

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se postaral domácí Matthias Ginter. Ten udeřil hned v úvodu zápasu po rohovém kopu, přičemž se po rohu mohl prosadit také soupeř. Eintracht ovšem trefil pouze břevno a i nadále tedy prohrává o jednu branku. Na případné vyrovnání výsledku bude mít ještě skoro celý druhý poločas, což je dostatek času.

45+1

První poločas skončil.

44

Závěr prvního poločasu se zdá být v režii hostujícího celku, který se s míčem usadil na polovině soupeře, kde se mu ale nepovedlo vybojovat roh.

43

Žlutou kartu dostává Evan N'Dicka (Eintracht Frankfurt).

42

Následovalo přenesení hry na levou stranu hrací plochy, kde se nacházel Kostić, kterému se povedlo sklepnout pod sebe směrem na Rodeho.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

39

Bensebaini napálil míč z jedničky směrem do malého vápna, kde ovšem zasahoval Ilsanker. Domácí celek se marně dožadoval hry rukou.

37

Za pokutovým územím soupeře si do střelecké pozice nakonec dokázal seběhnout domácí Pléa, jehož rána ovšem vystoupala vysoko nad branku soupeře.

35

Eintracht to poté zkoušel kombinací středem hrací plochy, avšak zpětnou nahrávku nakonec vyprodukoval Kamada, kterému se povedlo najít Sowa.

33

K rozehrávce se nakonec postavil Kostić, který centroval levou nohou, avšak na jeho nabídku nakonec nedosáhl nikdo ze spoluhráčů a míč plachtil do zámezí.

32

Posléze se směrem dozadu povedlo zapracovat domácímu Lazarovi, který raději odvracel míč do zámezí a následovat tak bude další rohový kop.

31

Je za námi třetina hry, která nám zatím nabídla jedinou branku. Také Frankfurt zahrozil prostřednictvím rohového kopu, trefil ovšem pouze břevno.

30

Eintracht se postupnou kombinací dostal na druhou stranu hrací plochy, kde se ovšem vracel zpět na vlastní obrannou polovinu zadák Ndicka.

29

Posléze se do akce dostal také pomezní sudí, který si velice pozorně všiml ofsajdového postavení, ve kterém se v době nahrávky nacházel Lazaro.

28

Výsledkem byl zisk dalšího rohového kopu, k jehož rozehrávce se znovu postavil domácí Hofmann, jehož vzdušnou nabídku odvracel Ilsanker.

27

Pokračovalo se rozehrávkou volného kopu, po které si do volného prostoru seběhl Thuram, kterému se málem před brankou povedlo najít Pléu.

25

Eintracht si tak vyzkoušel svůj první rohový kop, na který si do vzduchu dokázal naskočit Ilsanker, který prudkou hlavičkou trefil břevno.

24

Od své branky nyní mohl rozehrávat domácí Sippel, který hodně riskoval. Nahrávkou se mu sice povedlo najít Zakariu, ten v tísni odkopl pouze na roh.

23

Nakonec z toho pokutový kop nebude, i když se jednalo o hodně zvláštní zákrok na Thurama. Pokračovat se tak bude autovým vhazováním zprava.

22

Jeden z domácích hráčů skončil po souboji v pokutovém území na zemi, hlavní sudí dost možná celou situaci ještě přezkoumá.

21

Je za námi úvodní dvacetiminutovka tohoto zápasu, která nám zatím nabídla jedinou branku. O tu se po rohovém kopu postaral domácí Matthias Ginter.

20

Pléa se poté středem hrací plochy dostal až k hranici pokutového území, odkud to zkoušel pravou nohou, avšak svůj pokus poslal kousek vedle tyče.

19

Ve vzdušném souboji se posléze dokázal prosadit hostující Kamada, který prodlužoval míč za sebe, kde se ovšem nacházel pouze domácí Bensebaini.

18

Před malým momentem se po centrované nabídce natahal Jović, kterému se nakonec povedlo zakončit, jenomže střelu poslal kousek vedle branky.

17

Durm se poté pokoušel o centr do pokutového území, kde se mu ovšem povedlo najít pouze domácího Elvediho, který odehrál míč do bezpečí.

16

Na pořadu dne bylo autové vhazování z pravé strany. K rozehrávce se nakonec postavil hostující Tuta, který zpětnou nahrávkou hledal Ilsankera.

15

Na opačné straně to měl hodně složité Jović, který nakonec na nahrávku neměl šanci dosáhnout a s míčem si tak zahrál domácí brankář Sippel.

14

Do pokutového území se dostával domácí Thuram, kterého na hranici pokutového území dokázal zastavit Ilsanker, který odehrál míč do bezpečí.

13

I tak to bude mít Eintracht najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Na případné vyrovnání ovšem zbývá ještě téměř celý zápas.

12

Hofmann se poté ujal rozehrávky rohového kopu, který ovšem poslal pouze na hlavu pozorného Kostiće, kterému se povedlo odehrát míč do bezpečí.

11

Do pokutového území si nyní dokázal seběhnout domácí Hofmann, který se poté pokoušel o centr levou nohou, avšak trefil pouze nohu Ilsankera.

10

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Borussia totiž zahrávala další rohový kop, tentokráte z pravé strany. Na vzdušnou nabídku si nejvýše do vzduchu dokázal naskočit obránce MATTHIAS GINTER, který prudkou hlavičkou nedal Trappovi šanci.

10

U svého pokutového území se k volnému míči dostal domácí Ginter, kterému se nabídl Lainer, jenž při snaze o odkop trefil napadajícího protihráče.

9

Posléze se Borussia Mönchengladbach snažila vymodlit nedovolený zákrok po souboji mezi Hofmannem a Tutou. Hlavní sudí ovšem nechává pokračovat.

8

Za obranu se pomalu a jistě dostával hostující Silva, jenomže v roli posledního obránce zasahoval domácí Elvedi. Přesto se jednalo o první ofsajd.

7

Borussia Mönchengladbach tak rozehrávala volný kop z vlastní poloviny. Rychlá nahrávka putovala na Zakariu, kterému se povedlo přenést hru na Lainera.

6

Hostující brankář Trapp tak nemusel zasahovat, naopak si přichystal dalekonosný odkop na opačnou stranu hrací plochy, kde fauloval Kamada.

5

Do hlavičkové pozice se před malým momentem dostal domácí Pléa, který se vyhoupl nejvýše do vzduchu, avšak míč nakonec poslal vedle branky.

4

Poté se o rozehrávku pokoušel také Tuta, kterému se velice přesně povedlo přenést hru na nohu Kostiće, jehož centrovanou nabídku odklidil Ginter.

3

Ve středu hrací plochy se do kombinace svého celku zapojil hostující Rode, který se pokoušel přenést hru, avšak míč poslal pouze do zámezí.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Borussia Mönchengladbach: Sippel – Lainer, Ginter, Elvedi, Binsibajní – Zakaria, Neuhaus – Lazaro, J. Hofmann, Thuram – Pléa.
Náhradníci: Grün – Embolo, Beyer, H. Wolf, Wendt, Traoré, Reitz, Herrmann, Jantschke.

Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Ilsanker, N'Dicka – Durm, Sow, Rode, Kostić – Kamada – Jović, André Silva.
Náhradníci: Bördner, Schubert – Barkok, Zuber, Younes, Willems, Chandler, Hrustic, Ćavar.

Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger.
Borussia Mönchengladbach

Na opačné straně stojí Borussia Mönchengladbach, který bude papírovým outsiderem. Borussia Mönchengladbach se totiž momentálně nachází až na osmé pozici tabulky, což přesto znamená horní polovinu. Borussia Mönchengladbach momentálně ztrácí na pohárovou Evropu čtyři body a v tomto duelu by tak potřebovala znovu bodovat. Domácí celek tohoto zápasu z posledních tří duelů ani jednou neprohrál, přesto v minulém kole přeci jenom přišel o body. Souboj proti berlínské Herthě nakonec nabídl hned čtyři branky, zápas totiž skončil nerozhodně 2:2.
Eintracht Frankfurt

Fotbalisté Frankfurtu letos podávají velice povedené výkony, které momentálně stačí na čtvrtou pozici tabulky, což by v konečném důsledku znamenalo základní skupinu Ligy mistrů. Eintracht Frankfurt má navíc na pátý Dortmund pohodlný sedmibodový náskok, nicméně v případě výhry se může v tabulce dostat na třetí pozici, kde se v současné době nachází Wolfsburg, který má o jeden bod více. Eintracht Frankfurt má na svém kontě hned tři výhry v řadě, naposledy tak o body přišel před více než měsícem, jednalo se o nerozhodný výsledek 1:1 proti druhému Lipsku.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Německá Bundesliga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Borussia Mönchengladbach a Eintracht Frankfurt.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 10. Ginter (J. Hofmann), 60. J. Hofmann (Neuhaus), 67. Binsibajní, 90+5. H. Wolf

Karty:   46. Binsibajní (MNC), 90+2. Reitz (MNC) – 43. N'Dicka (FRN), 54. Ilsanker (FRN), 75. André Silva (FRN), 78. Chandler (FRN)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 13:9. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:10.

Borussia Mönchengladbach: Sippel – Lainer, Ginter (C), Elvedi, Binsibajní (90. Wendt) – Zakaria (90. Reitz), Neuhaus – Lazaro (90. H. Wolf), J. Hofmann (82. Herrmann), Thuram (79. Embolo) – Pléa.
Náhradníci: Grün – Embolo, Beyer, H. Wolf, Wendt, Traoré, Reitz, Herrmann, Jantschke.

Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Ilsanker (65. Hasebe), N'Dicka – Durm (65. Chandler), Sow, Rode (C) (65. Younes), Kostić – Kamada (84. Barkok) – Jović, André Silva.
Náhradníci: Bördner, Schubert – Barkok, Zuber, Younes, Willems, Chandler, Hrustic, Hasebe.

Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger