Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Angers SCO – Stade Rennes

0:3

konec (0:1)

17.04.2021, 12:45 • Stade Raymond Kopa, Angers • 33. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.37 3.23 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (14:45:45)
Druhý poločas byl o mnoho lepší než ten první a nabídl další dvě trefy hostujícího mužstva. Po přestávce bylo Angers aktivnější a snažilo se vyrovnat, jenomže v největším tlaku Rennes přidalo druhou trefu a rozhodlo o osudu zápasu. Hráči v červených dresech tak potvrdili roli favorita a drží se v boji o pohárové příčky!

90+4

Konec zápasu.

90+2

Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Benjamin Bourigeaud, přichází Romain Del Castillo.

90+1

90+1. Sehrou GUIRASSY - 0:3

90+1

Rennes právě vstřelilo branku!
Máme zde ještě jednu změnu ve skóre, která potrhla vítězství hostujícího mužstva! SEHROU GUIRASSY naznačil střelu a stáhl si míč kolem obránce na levou stranu šestnáctky, odkud po zemi prostřelil vybíhajícího Paula Bernardoniho, míč pak zamířil k zadní tyči – 0:3. Asistence: Dalbert.

90+1

K postranní čáře přistoupil čtvrtý rozhodčí, který ukázal, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.

89

Na útočné polovině byl faulován autor první branky Jeremy Doku. Rennes rychle rozehrálo, jenže centr z pravé strany byl sražen na další rohový kop.

88

Na pravé straně si míč na levačku hodil Sada Thioub, který vystřelil a jeho pokus byl ještě tečován, přesto mířil do pravého spodního rohu branky. Jenomže Alfred Gomis balon zastavil, i když před ním ještě skočil.

87

Sehrou Guirassy zachytil míč ve středovém kruhu a hnal se se spoluhráči do přečíslení. Posunul balon doprava, kde se nacházel Clément Grenier, ovšem hned poté se dopustil zbytečného útočného faulu.

85

Stade Rennes kontroluje hru a už si troufám říct, že zvítězí a přiblíží se příčce zajištující evropské poháry v příští sezóně! Čekáme na závěrečný tlak Angers, jenž zatím nepřichází.

83

Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Ibrahim Amadou, přichází Zinedine Ould Khaled.

82

Abdoulaye Bamba se pohyboval na pravé straně, ovšem blíže k míči to měl Nayef Aguerd, jenž jej poslal za postranní lajnu.

81

Domácí mužstvo sice kombinuje na útočné polovině, ale dlouho bylo těsně za půlící čárou. Obrana Rennes pracuje velmi dobře a s pomalými přihrávkami se stíhá přesouvat.

80

Angers znovu snadno ztratilo balon, kterého se chopili hostující obránci. Ti chvíli kombinovali mezi sebou a poté předali míč vpřed, ovšem akce Rennes byla zastavena na levé straně.

79

Pas domácího celku letěl na levou stranu, kde byl v náběhu spoluhráč. Jenomže balon nebyl tolik přesný, a tak si jej pohlídal kapitán Damien Da Silva.

78

Jdeme do koncovky zápasu, hráči v červených dresech zatím kontrolují své vedení a kráčí za vítězstvím. Stade Rennes nikam už nespěchá a snaží se zápas dohrát v klidu.

77

Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Noah Fatar.
Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Stéphane Bahoken, přichází Yassin Fortune.

76

Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Clément Grenier.
Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Adrien Truffert, přichází Dalbert.

74

Angers předvedlo ve středovém kruhu další lacinou ztrátu a na levou stranu se vydal Jeremy Doku. Hostující celek ale nikam nespěchá a předvádí nám další kombinační hru.

72

Dalším zakončením se prezentoval střídající Sehrou Guirassy, jehož pokus mířil do boční sítě. Zakončení tohoto útočníka bylo velmi nadějné, ale bohužel se neujalo!

71

Loïs Diony je velmi aktivní a tentokrát pracoval na pravé straně, jenže jeho centr byl sražen na další roh. Centr po rozehrání mířil na zadní tyčku, odkud Romain Thomas z malého vápna branku minul. Následně se mohl chytit jen za hlavu!

70

Angers rozehrávalo rohový kop, který poslal do hry Thomas Mangani. Na centr od praporku si naskakoval Loïs Diony, jenž míč hlavou netrefil.

69

Ze střední vzdálenosti se napřáhl Flavien Tait, který točil míč k pravé tyči. To se mu sice nepovedlo, ale balon putoval jen kousek vedle branky.

68

Další faul předvedl talentovaný Eduardo Camavinga, který nejprve balon ztratil a následně se dopustil prohřešku proti pravidlům. Rennes je ale najednou v pohodě a znovu se snadno vrátilo k balonu.

67

Sehrou Guirassy oživil hru svého celku! Střídající hráč se řítil na levou stranu šestnáctky, ale dal si míč daleko od kopačky, a tak se k němu dostal jako první brankář Paul Bernardoni.

66

Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Mohamed-Ali Cho, přichází Sada Thioub.
Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Antonin Bobichon, přichází Waniss Taiby.

65

Hráči v červených dresech jsou momentálně nahoře a kombinují! Jenže situaci překazil Ismaël Traoré (Angers), který nakopl soupeře do lýtka!

64

Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Martin Terrier, přichází Sehrou Guirassy.

63

63. Martin TERRIER - 0:2

63

Rennes právě vstřelilo branku!
Hostující mužstvo navyšuje vedení v době, kdy bylo Angers lepším celkem! Ze středu si za obranu naběhl Flavien Tait, který přihrávkou pod sebe vykoupal domácího brankáře. MARTIN TERRIER pak měl snadnou úlohu a z malého vápna se nemýlil – 0:2. Asistence: Flavien Tait.

62

V šestnáctce hostujícího celku pracoval Stéphane Bahoken, jenž se nacházel v těsném ofsajdu. Domácí útočník se sice divný, ale bylo to správné rozhodnutí rozhodčích.

61

Antonin Bobichon si došel pro faul a domácí celek rozehrával další standardní situaci! Ovšem dobrý centr byl hostující obranou znovu odvrácen.

60

Hodina hry je minulostí a Stade Rennes je stále ve vedení, když o jedinou trefu se postaral v nastaveném čase Jeremy Doku. Jenomže ve druhém poločase se Angers zvedlo a diktuje zatím tempo hry.

58

Martin Terrier po svých odešel mimo hrací plochu, a tak se může pokračovat v utkání. Angers se chopilo míč a bude se snažit něco vymyslet.

57

Po ztrátě míče hru raději přerušil taktickým faulem Adrien Truffert. Chvíli se znovu hrát nebude, protože na trávníku zůstal sedět Martin Terrier, který potřebuje lékařskou pomoc.

56

Na pravé straně se tentokrát rozeběhl hostující Jeremy Doku, ovšem se skluzem přispěchal Romain Thomas, jenž poslal míč mimo hrací plochu. Stade Rennes po vhazování znovu kombinuje na útočné polovině.

54

Alfred Gomis šel proti centru ze standardní situace a následně se zastavil. K zakončení se cpal Romain Thomas, jenž se hlavou srazil s Stevenem N'Zonzim. Vzruch před brankou byl zbytečný, odpískal se totiž ofsajd.

53

Úvod druhého poločasu patří domácímu mužstvu! Mohamed-Ali Cho znovu centroval zprava a po míči se pak natahoval Thomas Mangani. Třiatřicetiletý záložník se musel hodně natahovat, a tak jeho střela šla nad branku.

52

A znovu Nayef Aguerd odklidil míč z pokutového území. Na pravé straně se pak balonu chopil Ibrahim Amadou, jehož centr odvrátil Damien Da Silva. Halfvolejem se následně předvedl Thomas Mangani, ovšem jeho zakončení bylo velmi nepřesné.

51

Další pas na hranici šestnáctky si pohlídal Nayef Aguerd, ovšem balon znovu odevzdal. Angers se pak nechalo i s míčem vytlačit zpátky na vlastní polovinu hřiště.

50

Domácí celek je znovu u míče a sledujeme pomalou kombinaci mezi obránci. Po chvíli byla hra zrychlená, ovšem Loïs Diony poslal nepřesnou přihrávku na pravou stranu šestnáctky.

48

Pěkný pas letěl před branku z levé strany a po míči se nohou natahoval Jeremy Doku, který už byl sám před brankářem. Jenomže osmnáctiletého hráče zklamalo zpracování.

47

Při pohledu na zelený pažit to vypadá, že ani jedno mužstvo nestřídalo. Angers se hnalo do akce, ovšem bylo zastaveno kousek za půlící čárou.

46

Pokračujeme druhým poločasem! Na hranici šestnáctky se snažil něco vymyslet hostující Benjamin Bourigeaud, ovšem domácí obrana si situaci znovu pohlídala.

46

Začal druhý poločas.
Sledovali jsme velmi zajímavý první poločas, který dlouho putoval k remízovému stavu, ovšem v nastaveném čase se prosadil hostující Jeremy Doku. Rennes bylo třicet minut lepším týmem, jenže v posledních minutách úvodního poločasu Angers hru vyrovnalo a vypracovalo si několik zajímavých příležitosti. Dokonce vsítilo branku, která ale nebyla uznána. I proto Stade Rennes je ve vedení!

45+3

První poločas skončil.

45+3

Prvním potrestaným hráčem je Ibrahim Amadou (Angers), který vletěl do nepřipraveného hráče. Žlutá karta byla velmi přísná, ale rozhodčí neváhal ani vteřinu.

45+2

45+2. Jeremy DOKU - 0:1

45+2

Rennes právě vstřelilo branku!
Hostující celek dává gól do šatny, který s domácímu může pořádně zamávat! JEREMY DOKU si na levé straně šestnáctky narazil míč s Martinem Terrierem. Následně obstřelil brankáře a poslal balon do pravého spodního rohu branky! Asistence: Martin Terrier.

45+1

K postranní čáře přistupuje k postranní lajně a ukazuje, že se budou hrát dvě minuty navíc.

44

44. Neuznaná branka Angers, po přistrčení Bahokena

44

Angers vsítilo branku, která není uznána! Na pravé straně se nacházel Mohamed-Ali Cho, který přihrával před branku. Pro balon si vyběhl Alfred Gomis, jenž soupeře obíhal a nedostal se k němu. Jenže malým přistrčením si pomohl Stéphane Bahoken, a tak jeho gólová radost byla zbytečná. Následně se strhla vlna emocí, protože Angers s faulem nesouhlasí. Hlavní rozhodčí ovšem nehodlá diskutovat a ukazuje, že bude hrát Rennes.

42

Loïs Diony dělá soupeři na straně problémy a znovu přihrával před branku, odkud byl pokus zablokovaný. Angers ale bylo dále u míče a ze střední vzdálenosti to zkusil Jeremy Doku. Jeho zakončení bylo dvakrát tečované a míč se téměř zastavil, takže Alfred Gomis mohl být v klidu.

41

Jdeme do poslední pětiminutovky prvního poločasu! Na levé straně šestnáctky se nacházel Adrien Truffert, jenž dával přihrávku pod sebe. Obrana Angers byla znovu úspěšná a akci soupeři překazila.

39

Na druhé straně se za obranu vydával Loïs Diony, jehož zastavil praporek pomezního rozhodčího – ofsajd. Ovšem Stade Rennes tentokrát míč neudrželo příliš dlouho.

38

Benjamin Bourigeaud se prezentoval krásnou patičkou na levé straně, a tak mohl odcentrovat Adrien Truffert. Ovšem do vzduchu se nejvýše dostal jeden z domácích stoperů, který míč odklidil do bezpečných míst.

37

Nayef Aguerd ještě sedí za postranní čárou, kde je mu přetejpován pravý kotník, a tak se z lavičky zvedl Gerzino Nyamsi. Ovšem na hrací ploše už pokračujeme ...

36

Po nákopu domácího celku se ve středovém kruhu srazili Stéphane Bahoken a Nayef Aguerd. Zatímco domácí hráč se rychle zvedl, tak hostující obránce potřebuje lékařskou pomoc.

35

Na druhé straně se zpoza šestnáctky napřáhl Eduardo Camavinga, jehož zakončení mířilo znovu pouze nad branku. Talentovaný hráč se při pokusu dostal do záklonu.

33

33. Stéphane Bahoken (AGR)

33

Na levé straně se uvolnil Loïs Diony, který předvedl obrovskou rychlost, ale také přesný pas k penaltovému puntíku. Z nebezpečného prostoru pak vystřelil Stéphane Bahoken, jehož pomalá placírka mířila do míst, kam se Alfred Gomis v pohodě dostal!

32

Thomas Mangani ztratil na hranici vápna míč, a tak se ho mohl chopit Hamari Traoré, který se ale nacházel v ofsajdu. Již zmíněný obránce Angers pak zbytečně strčit do Jeremyho Dokua.

31

Damien Da Silva postupoval s míčem do půlící čáru a pokusil se o dlouhou přihrávku před pokutové území. Jenže ta postrádala přesnost a skončila znovu jen u domácího brankáře.

29

Na pravé straně se uvolnil Hamari Traoré, který přihrával na první tyč, kde se pohyboval obsazený Martin Terrier. Ovšem tomu zakončení nevyšlo, a tak situaci vyřešil brankář Paul Bernardoni.

28

Chvíli se znovu nehrálo, protože za koleno se držel Benjamin Bourigeaud. Ale už je znovu rozehráno a na tahu je domácí celek. Ten si připsal zakončení z levé strany, které ale mířilo jen nad branku.

27

Sledujeme další kombinační snažení hráčů v červených dresech! Na hranici šestnáctky přihrával Benjamin Bourigeaud, jenž našel znovu soupeře.

25

Krásnou přihrávku předvedl Eduardo Camavinga a o následnou patičku se pokusil Flavien Tait. Ovšem poté se míče chopili domácí obránci, kteří znovu uklidní hru, Angers je totiž často pod tlakem soupeře.

24

Hostující celek předvedl přenesení hry na levou stranu, avšak byl nepřesný. Za balonem sprintoval Adrien Truffert, který balon ne hrací ploše nemohl dostihnout.

23

Domácí obránci měli míč na kopačkách, ovšem zase přišla laciná ztráta míče. A tak se hra otočil a nepřesným zakončením se prezentoval Martin Terrier. Ovšem po dokončení akce rozhodčí dopískl ofsajd!

22

Ibrahim Amadou se dral do šestnáctky, jenomže cestou poslal na zem Martina Terriera. Jeho zakončení bylo zbytečné, jelikož hlavní rozhodčí odpískal útočný faul hráče Angers.

21

Jeremy Doku už je mimo hrací plochu, a tak se může pokračovat ve hře! Hostující hráč bude v pořádku a za malou chvíli se zapojí do hry.

20

Dvacet minut hry je minulostí a stav zápasu je stále bezbrankový. Aktuálně na hrací plochu míří lékařský tým hostujícího týmu, protože na trávníku zůstal ležet Jeremy Doku, jeho ztráta by byla pro Rennes citelná!

18

Tohle byla další slibná akce hostujícího mužstva! Jeremy Doku se velmi rychle otočil s míčem a našel osmnáctiletého Eduarda Camavingu. Talentovaný hráč rychle zakončil, ale dal míči opačnou rotaci, a tak pokus mířil jen vedle levé tyče!

17

Avšak další útoční snažení skončilo nepřesnou přihrávkou, která mířila až do pokutového území. Tam se míče chopil Paul Bernardoni, jenže po chvíli Angers míč zase ztratilo.

16

Flavien Tait roztáhl hru na levou stranu, odkud po zemi před branku přihrával Adrien Truffert. Ovšem ani tato situace ke spoluhráči neprošla a Rennes dál kombinuje za šestnáctkou soupeře.

15

Na malém prostoru kombinovali Jeremy Doku a Eduardo Camavinga. Jenže na hranici vápna se ke druhému jmenovanému stáhli hned tři soupeři, kteří jej míče zbavili.

14

Loïs Diony se nacházel na levé straně, jenž neprošel přes krajního obránce. Rennes se tak znovu přesunulo na útočnou polovinu a snaží se najít recept na překonání domácí obrany.

13

A tak jsme sledovali první zakončení, o které se ze střední vzdálenosti postaral Ibrahim Amadou. Jeho pokus ale zamířil jen nad branku, což kontroloval také brankář Alfred Gomis.

12

Domácí mužstvo znovu získalo balon a chvíli s ním kombinovalo. Ovšem po chvíli zkusil nákop za obranu Ismaël Traoré, což ne vyšlo. Avšak Angers dál kombinuje na útočné polovině.

11

Míč do hry uvedl od rohového praporku Benjamin Bourigeaud, ovšem z branky se znovu vydal Paul Bernardoni, který míč vyboxoval a Angers uhánělo do protiakce. Avšak centr ze strany skončil jen v moci Alfreda Gomise.

10

Sledujeme další kombinaci Stade Rennes, která vyústila v centr z levé strany. Jenomže Adrien Truffert spoluhráče před brankou nenašel, avšak hosté budou rozehrávat další rohový kop.

9

Pěknou kličkou se přes posledního obránce dostal Eduardo Camavinga, který si míč ale více ukopl, a tak z branky vystartoval Paul Bernardoni, jenž byl u balonu první a stal se hrdinou okamžiku!

8

Angers se znovu zmocnilo míče a snaží se hru trochu uklidnit. Domácí mužstvo se od úvodního hvizdu nachází pod tlakem.

7

Hráči v červených dresech se nadechovali ke kombinačnímu snažení, ale přihrávka dopředu byla zachycena. A tak se na druhou stranu vydal Mohamed-Ali Cho, jenž přes soupeře neprošel.

6

Po přízemní přihrávce se před brankou nacházel obsazený Martin Terrier, který ještě hledal Eduarda Camavingu. Avšak zakončení jsme se nedočkali, protože přihrávku vystihli domácí obránci.

5

Rohový kop byl rozehrán přihrávkou a následně bylo k vidění kombinační snažení. Posléze to na sebe vzal Eduardo Camavinga, jenž se řítil do pokutového území, kde neustál souboj a skončil na trávníku, ovšem dovoleným způsobem.

4

Od úvodních minut je Rennes aktivnějším týmem. Do šestnáctky se hnal Jeremy Doku, který se snažil přihrát před branku, kde se nacházel Martin Terrier. Ovšem hosté budou kopat jen rohový kop.

3

Hostující celek rozehrával standardní situaci zprava, ovšem centr byl odvrácen za šestnáctku, kde se nacházel Flavien Tait. Ten ale předvedl uspěchaný pokus, jenž skončil znovu u bránícího soupeře.

2

Angers SCO se dnes obléklo do pruhovaných bíločerných dresů, naopak Stade Rennes hraje v červené sadě. Jistě zajímavé bude sledovat Eduarda Camavingu, o něhož usiluje například Real Madrid.

1

Jdeme na to! Úvodního výkopu se chopil domácí nákop, avšak nákop na pravou stranu pohlídali obránci Rennes. Na druhou stranu se tak vydal Benjamin Bourigeaud, jenž hru přibrzdil.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky jsou již na zeleném pažitu, což značí, že za pár okamžiků budeme svědky úvodního výkopu. Ještě před tím ale je na programu los mezi oběma kapitány.
Úvodní sestavy:

Angers SCO: Bernardoni – Bamba, I. Traoré (C), Thomas, Cho, Capelle – Bobichon, Amadou, Mangani – Diony, Bahoken.
Náhradníci: Butelle – Boma, Fatar, Khaled, Pavlović, Taiby, Thioub, Falouh, Fortune.

Stade Rennes FC: A. Gomis – H. Traoré, Da Silva (C), Aguerd, Truffert – N'Zonzi, Camavinga, Tait, Bourigeaud – Terrier, Doku.
Náhradníci: Salin – Dalbert, Del Castillo, Gboho, Grenier, Guirassy, Hunou, Nyamsi, Soppy.

Rozhodčí: Leonard – Hebrard, Lang.
Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který statuje za několik okamžiků. Ještě před samotným výkopem si představíme sestavy obou soupeřů. Doufejme, že nás čeká zajímavá podívaná a uvidíme i několik gólových příležitostí!
Střetnutí třiatřicátého kola startuje v sobotu ve 12 hodin 45 minut! Z duelu je pro vás připravený podrobný textový přenos, jímž vás provede Michal Luxa. Pojďme se společně bavit nejlepším francouzským fotbalem!
Oba celky se v letošní sezóně setkaly dvakrát, nejprve v rámci nejvyšší soutěž a následně také v poháru. Pojďme ale hezky postupně!

Oba celky se poprvé utkaly v osmém kole, kdy Angers zvítězilo na půdě soupeře, když bralo tři body za vítězství 2:1. O rozhodující trefu se postaral obránce Angelo Fulgini.

Také v poháru se z postupu radovalo Angers, které Rennes znovu porazilo 2:1. O oba zásahy se opět postaral obránce Angelo Fulgini a ve druhém poločase už jen korigoval Sehrou Guirassy.

Stade Rennes má tak Angers co oplácet!
V souboji třiatřicátého kola bude favoritem Stade Rennes, které se zatím nachází na sedmé příčce, když posbíralo osmačtyřicet bodů. Hostujícímu mužstvu se v posledních týdnech daří, vždyť třikrát zvítězilo a jednou remizovalo. Naposledy si vyšláplo na předposlední Nantes. O něco hůře je na tom Angers, které je aktuálně na jedenácté pozici. V dosavadním průběhu posbíralo jednačtyřicet bodů, což jej posunulo do klidných vod francouzské nejvyšší soutěže. Vždyť na "barážové" Nimes má náskok jedenácti bodů a do konce soutěže už zbývá pouze šest zápasů.
Vítám všechny fotbalové fanoušky u francouzské Ligue 1 Uber Eats, která má na programu třiatřicáté kolo, v němž se proti sobě postaví Angers SCO a Stade Rennes FC.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:45.

Angers SCO – Stade Rennes

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 45+2. Doku (Terrier), 63. Terrier (Tait), 90+1. Guirassy (Dalbert)

Karty:   45+3. Amadou (AGR), 65. I. Traoré (AGR)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:10.

Angers SCO: Bernardoni – Bamba, I. Traoré (C), Thomas, Cho (66. Thioub), Capelle – Bobichon (66. Taiby), Amadou (83. Khaled), Mangani – Diony (77. Fatar), Bahoken (77. Fortune).
Náhradníci: Butelle – Boma, Fatar, Khaled, Pavlović, Taiby, Thioub, Falouh, Fortune.

Stade Rennes: A. Gomis – H. Traoré, Da Silva (C), Aguerd, Truffert (76. Dalbert) – N'Zonzi, Camavinga (76. Grenier), Tait, Bourigeaud (90+2. Del Castillo) – Terrier (64. Guirassy), Doku.
Náhradníci: Salin – Dalbert, Del Castillo, Gboho, Grenier, Guirassy, Hunou, Nyamsi, Soppy.

Rozhodčí: Leonard – Hebrard, Lang