Menu

Hokej

NHL

Toronto Maple Leafs – Calgary Flames

2:3

po prodl. (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)

14.04.2021, 01:37 • Scotiabank Arena, Toronto • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.99 4.46 2.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:08:08)
Tři hvězdy utkání:

1. Johnny Gaudreau (CGY) 1+1
2. Jacob Markström (CGY) 24 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,3%
3. Zach Hyman (TOR) 1+1
Česká a slovenská stopa

David Rittich (TOR) – 25 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,2%, odchytal 60:36
Kdo se postavil do brankoviště?

David Rittich (TOR) – 25 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,2%, odchytal 60:36
Jacob Markström (CGY) – 24 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,3%, odchytal 60:20
Střely na branku: 26 – 28
Je konec! Calgary nakonec bere druhý bod za vítězství 3:2 v prodloužení. Hned v jeho úvodu nezachytili domácí rychlou akci a Johnny Gaudreau rozhodl o vítězství svého mužstva. David Rittich tak při premiéře v brance Toronto vybojoval pro slavný tým bod.

Konec zápasu.

60:36

60:36 Johnny GAUDREAU - 2:3

60:36

Calgary právě vstřelilo branku!
Je hotovo! Bonusový bod nakonec berou hosté a David Rittich si vítěznou premiéru v dresu Toronta nepřipíše! Po rychlé akci se sám před českého brankáře dostal JOHNNY GAUDREAU a zakončil opravdu parádně. Asistence: Elias Lindholm, Mark Giordano.

60:10

Calgary uspělo na úvodním vhazování prodloužení, ale u kotouče se hosté dlouho neohřáli. Do útoku už se žene domácí Toronto.

60:01

Začalo prodloužení.
Střely na branku: 25 – 27
Šedesát minut hokeje o vítězi dnešního souboje nerozhodlo. Toronto bylo ve třetí části mnohem lepším týmem a dočkalo se vyrovnání, které obstaral Alexander Kerfoot. Domácí poté hráli čtyřminutovou přesilovku, jenže nedokázali najít recept na skvělou obranu Flames. O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo případné samostatné nájezdy.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:45

Juuso Välimäki střílel od modré čáry, jenže zápěstím trefil jen rameno Davida Ritticha. Vypadá to, že dnešní duel půjde do prodloužení.

59:10

Johnny Gaudreau dojel nahození do rohu útočného pásma, jenže přihrávkou z otočky nenašel svého spoluhráče. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu.

58:41

Domácí se nyní prakticky nemohou dostat do útočného pásma. Hokejisté Calgary skvěle brání od červené čáry a získají jeden puk za druhým.

58:26

Milan Lucic poslal prudkou přihrávku na levou stranu, jenže k jeho pobídce se nedostal nikdo v bílém dresu Calgary. Toronto získalo puk.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:29

Alexander Kerfoot zkusil ve středním pásmu hodně naivní kličku a hned pvní hráč v bílém dresu jej ostrým hitem poslal k ledu.

57:10

John Tavares se jako správný kapitán stáhl do obranného pásma, kde vypomohl spoluhráčům k zisku kotouče. Toronto už se opět tlačí do útoku.

56:09

David Rittich musel zasahovat hned po vhazování. Český brankář si dal pozor na dělovku od modré čáry a připsal si důležitý zákrok. Vhazuje se po jeho levici.

56:05

Monahan projel po pravém křídle do útočného pásma a kolem napadajícího Matthewse našel Giordana. Dělovku druhého jmenovaného přizvedl domácí hráč do ochranné sítě.

55:29

Rasmus Andersson si na opačné straně povodil jednoho ze soupeřů a dostal se do zakončení z levého kruhu. Ani hostující zadák nemířil přesně.

55:03

TJ Brodie se stáhl pro kotouč do obranného pásma a rozjel další akci domácího Toronta. Aktivní Marner tentokrát přišel o puk za červenou čárou.

54:29

Joe Thornton získal odražený puk na levé straně útočného pásma a přihrál mezi kruhy. Zakončení Kerfoota prosvištělo těsně nad břevnem hostující klece.

54:11

Hosté v plném počtu.

53:32

Domácí se nyní prakticky nemohou udržet v útočném pásmu. Naopak na opačné straně zakončoval Monahan a Rittich musel zasahovat.

53:06

John Tavares přišel o puk v útočném pásmu a Calgary se znovu bez problémů vysvobodilo vyhozením puku přes všechny čáry za Ritticha.

52:29

Hosté znovu vyvezli puk do útočného pásma, kde nasbírali cenné sekundy k dobru. Toronto posílá na led druhou přesilovkovou formaci.

52:03

Alex Galchenyuk střílel z dobré pozice krátce po vyhraném vhazování v útočném pásmu. Do jeho rány se obětavě položil obránce, který puk srazil mimo led.

51:54

Muzzin dostal po rychlé akci přihrávku na modrou čáru, odkud střílel zápěstím. Jeho pokus už byl ale zbytečný, jelikož hostující brankář nechtěně vykopl branku z jejího postavení.

51:18

Auston Matthews dostal přihrávku na levý kruh, odkud střílel zápěstím, jenže jeho pokus nemířil mezi tři tyče. Domácí stále drží útočné pásmo.

51:00

Domácím se zatím v přesilovce moc nedaří. Hráči Calgary mají v obranném pásmu skvělý pohyb a už dvakrát dostali puk za modrou čáru.

50:11

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:11

Toronto si zahraje svou první přesilovku. Rasmus Andersson dostává dvě plus dvě minuty za vysokou hůl.

50:05

Mitchell Marner se před brankou Calgary dostal k volnému puku a pohotově do něj klepl příklepem. Jacob Markström se skvěle přesunul k levé tyči a ještě drží Calgary nad vodou!

49:34

Až nyní se hosté znovu dostali ven z obranného pásma. Obraz hry nyní připomíná přesilovku Toronta, ale hraje se v pěti hráčích na obou stranách.

49:06

Toronto stupňuje svůj tlak v útočném pásmu. Domácí předvedli kolotoč rychlých přihrávek, jenže obětaví zadáci Calgary nepustili puk na branku.

48:28

Jacob Markström si dal pozor na hodně slabou střelu od modré čáry a bez problémů schoval kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

48:06

Auston Matthews dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově vypálil. Před brankou ještě clonil Mitchell Marner, ale hostující gólman nemusel zasahovat.

47:26

Rasmus Andersson si musel za vlastní brankou dát pozor na dva napadající hráče v modrém. Calgary tuto těžkou situaci ustálo a vymanilo se z tlaku.

47:00

Toronto po vstřelení vyrovnávací branky pokračuje v aktivitě a nadále se tlačí do útočného pásma. Hyman tečoval nahození z pravé strany, ale neusměrnil puk do sítě.

46:17

46:17 Alexander KERFOOT - 2:2

46:17

Toronto právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Toronto se nakonec dočkalo odměny za svou aktivitu! Po skvělém napadání domácích v útočném pásmu se kotouč dostal k Tavaresovi, který jej zpoza branky poslal mezi kruhy a osamocený ALEXANDER KERFOOT prostřelil brankáře! Asistence: John Tavares, Zach Hyman.

45:37

Zach Hyman tentokrát dokonce objel branku Flames a následně střílel z otočky. Jeho prudký pokus však prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.

45:06

Zach Hyman zavezl puk po levém křídle do útočného pásma a zadovkou jej přenechal Kerfootovi. Jeho pokus zablokoval hned první obránce v bílém.

44:30

Jacob Markström si dal pozor na prudké nahození ze středního pásma a bez problémů schoval kotouč do lapačky. Calgary může uklidnit hru.

44:10

Nicholas Robertson si v obranném pásmu pokryl kotouč a nenápadnou přihrávkou bekhendem rozjel akci Toronta. Domácí u puku dlouho nezůstali.

43:26

David Rittich vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Toronto se ve třetí části tlačí za vyrovnáním.

43:06

Auston Matthews projel do útočného pásma, jenže pokus o stahovačku se mu moc nepovedl. Důrazný obránce v bílém dresu Flames mu puk vypíchl.

42:32

Obrovská šance Toronta! Matthews už zakončoval do prakticky odkryté branky, ale Jacob Markström se vrhl po kotouči a vytáhl neskutečný zákrok!

42:06

Travis Dermott si udělal prostor na modré čáře a nahodil puk před branku, kde jeho pobídku tečoval Wayne Simmonds. Hostující gólman byl znovu připraven.

41:36

Pierre Engvall dojel nahození do útočného pásma a přihrál zadovkou mezi kruhy. Z nebezpečného prostoru střílel Kerfoot, ale ani on nemířil přesně.

41:10

Ilja Michejev dostal přihrávku na modrou čáru, jenže u něj pohotově hlídkovali hned tři hráči v bílém, kteří domácího hokejistu nenechali zakončit.

40:36

Calgary se vydalo do útoku po levé straně, jenže aktivní Monahan zakončením z ostrého úhlu trefil jen boční oblouk Rittichovy klece.

40:10

Toronto uspělo na úvodním vhazování závěrečné periody. Uvidíme, zda domácí celek potvrdí roli favorita a strhne duel na svou stranu.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 3:22.
Střely na branku: 13 – 13
Druhá třetina končí! Po druhé části dnešního souboje mohou být spokojenější hokejisté Calgary. Hosté totiž hned v úvodu využili přesilovku, ve které se trefil Elias Lindholm. Calgary bylo aktivnější i ve zbytku třetiny, ale Rittich zatím podává dobrý výkon. O vyrovnání se na opačné straně mohl postarat Matthews, jenže trefil jen beton brankáře. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:09

Domácí v plném počtu.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:38

Monahan bojoval o kotouč za brankou Toronta. Hostující hráč nakonec získal puk pro Taneva, jehož dělovku příklepem musel Rittich vyrazit ramenem.

38:02

Ilja Michejev ujel v oslabení do útočného pásma a forhendem prověřil pozornost hostujícího brankáře. Jacob Markström si připsal jistý zákrok.

37:09

Calgary si zahraje svou druhou přesilovku v dnešním duelu. Justin Holl dostává dvě minuty za držení.

37:06

Fantastický David Rittich! Na českého brankáře mířil osamocený Ryan, který se pokusil o forhendový blafák, ale Rittich levým betonem zamezil puku v cestě do branky!

36:29

Další nebezpečnou kombinaci Toronta v útočném pásmu přečetl skvěle postavený Tanev, který na poslední chvíli vypíchl puk mimo prostor, kde číhal Matthews.

36:05

Mitchell Marner si v útočném pásmu sám udělal prostor pro zakončení z mezikruží, ale prudkou dělovkou trefil jen beton hostujícího brankáře!

35:36

Christopher Tanev poslal přihrávku na pravou stranu, odkud nahodil puk do útočného pásma Zach Bogosian. Důraz domácích nyní k zisku kotouče nestačil.

35:06

Calgary podle všeho přestálo další silnější pasáž Toronta a hosté se znovu tlačí do útoku. Osamocený Monahan však neměl proti přesile obránců šanci.

34:37

Hostující brankář vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou.

34:06

Wayne Simmonds se hnal za vlastním nahozením do útočného pásma, nicméně zadáci Calgary se s ním stačili vrátit a nenechali domácího hráče zakončit.

33:29

Josh Leivo před Rittichem nebezpečně tečoval zakončení od modré čáry. Od hokejky hostující hráče se kotouč odrazil těsně vedle levé tyčky.

33:02

David Rittich měl sice dobře zakrytý výhled, ale přesto si našel nahození z pravé strany a ukryl puk v lapačce. Vhazovat se bude po levici českého brankáře.

32:38

Andrew Mangiapane dojel nahození do rohu útočného pásma, nicméně z otočky poslal přihrávku na obránce v modrém. Toronto už zase míří vpřed.

32:03

Mohlo být vyrovnáno! Mitchell Marner se z pravé strany natlačil před obránce a poslal přihrávku mezi kruhy, jenže Matthews trefil jen brankáře!

31:16

Mitchell Marner napadal rozehrávku Calgary v jeho obranném pásmu. Hosté si s Marnerem nelámali hlavu a dostali se vpřed, jenže Tkachuk daroval Rittichovi snadný zákrok.

31:02

Josh Leivo projel po pravém křídle do útočného pásma a z úhlu se pokusil o zakončení. Jeho svižný projektil přizvedl obránce do ochranné sítě.

30:37

Alexander Kerfoot dostal dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže se s pukem musel otáčet a důrazný obránce mu jej vypíchl.

30:05

Je za námi polovina základní hrací doby a hostující Calgary zatím drží překvapivé vedení na ledě Toronta. Domácí se navíc nejsou schopni dostat do tlaku.

29:19

John Tavares bojoval o puk na levé straně útočného pásma, nicméně od nohy obránce Calgary se puk odrazil mimo ledovou plochu.

29:10

Matthew Tkachuk projel do útočného pásma, poslal přihrávku na pravou stranu, jenže Christopher Tanev bez přípravy vůbec netrefil Rittichovu klec.

28:29

Brett Ritchie vlétl do souboje v rohu útočného pásma. Po jeho střetu s domácím Kerfootem se puk odrazil mimo ledovou plochu.

28:05

Tavares se zjevil zcela sám před brankou Calgary, nicméně spoluhráč mu z pravé strany nedokázal adresovat přesnou přihrávku. Calgary brání ve druhé části skvěle.

27:38

Travis Dermott našel rozjetého Galchenyuka, který se dostal mezi kruhy, nicméně zápěstím vůbec netrefil branku hostujícího Calgary.

27:03

Zach Hyman nabral rychlost na pravém křídle a tlačil se do útočného pásma. Do jeho zakončení však vložil hokejku obránce, který puk srazil za branku.

26:35

David Rittich vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům v modrém s rozehrávkou. Toronto se následně vydalo vpřed, ale Marner přišel o puk v rohu kluziště.

26:05

Johnny Gaudreau se středem ledové plochy prosmýkl do útočného pásma a poslal bekhendovou přihrávku na levou stranu. Tam se ale necházel jen Jake Muzzin.

25:22

Ilja Michejev se po další rychlé akci prosmýkl do prostoru mezi kruhy, odkud vyslal nebezpečnou ránu. Hostující brankář vykouzlil další důležitý zákrok.

25:10

Wayne Simmonds z pravé strany nahodil kotouč před branku Flames, jenže Jacob Markström vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.

24:36

Johnny Gaudreau obral o kotouč jednoho z domácích obránců a okamžitě rozkmital své hbité nohy. Zadák v modrém se mu ale vrhl pod nohy a puk vypíchl.

24:03

Alexander Kerfoot vybojoval puk v útočném pásmu, jenže bekhendem jej nedostal na nikoho ze svých spoluhráčů. Toronto už je ale opět aktivnější.

23:26

Morgan Rielly se v jízdě opřel do volného kotouče a Jacob Markström musel dělovku domácího zadáka vykopnout levým betonem mimo tři tyče.

23:10

Auston Matthews se otočil s pukem ve středním pásmu a poslal přihrávku na modrou čáru. Calgary ustálo i tuto útočnou akci domácích.

22:13

Derek Ryan se po pravém křídle tlačil do útočného pásma, jenže jeden z netrpělivých spoluhráčů mu přejel do postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.

22:02

Andrew Mangiapane projel po levém křídle do útočného pásma, kde si puk stáhl na forhend, ale jeho projektil zápěstím vyrazil Rittich do ochranné sítě.

21:26

Po další akci domácího celku přizvedl jeden z obránců Calgary kotouč mimo ledovou plochu. Vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího brankáře.

21:10

Toronto se ihned vydalo do útoku se snahou o rychlou odpověď. Hosté se však daleko nedostali a Zach Bogosian přišel o puk už na modré čáře.

20:34

20:34 Elias LINDHOLM - 1:2

20:34

Calgary právě vstřelilo branku!
Hostující celek přesilovku bleskově využívá a bere si zpět ztracené vedení! Po vyhraném vhazování předvedlo Calgary efektní kombinaci. Matthew Tkachuk z brankové čáry přihrál mezi kruhy a ELIAS LINDHOLM propálil Ritticha. Asistence: Matthew Tkachuk, Johnny Gaudreau.

20:27

Calgary si hned v úvodu druhé třetiny vybojovalo první přesilovku. Marner dostává dvě minuty za podrážení.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 2:30.
Střely na branku: 7 – 5
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali zajímavý hokej. Domácí Toronto vstoupilo do utkání mnohem aktivněji. Calgary však přestálo nápor soupeře a samo udeřilo, když se prosadil Juuso Välimäki. V 11. minutě však díky důrazu před brankou odpověděl Zach Hyman. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Matthew Tkachuk zcela zbytečně dohrál situaci před Rittichem a osprchoval českého brankáře sprškou ledu. Rittich to svému bývalému spoluhráčů vrátil píchnutím holí do brusle.

19:12

Calgary se za sílícího tlaku Toronta vymanilo jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Zejména Lucic už je hodně unavený.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:34

Alex Galchenyuk ustál souboj s obráncem v rohu útočného pásma, nicméně pod tlakem už nedokázal rozehrát na nikoho ze svých kolegů v modrém.

18:06

Noah Hanifin si sjel pro puk do obranného pásma, odkud rozjel další útok Calgary. Ani jeho pobídka na levé křídlo nevedla k nebezpečné akci.

17:36

Travis Dermott si skvěle splnil své defenzivní povinnosti a zablokoval prudkou přihrávku před branku Davida Ritticha. Calgary se po delší době usadilo v útoku.

17:05

Alex Galchenyuk protečoval do útočného pásma prudké nahození z pásma středního. Za jeho pobídkou se nikdo v modrém nedostal. Oba týmy střídají.

16:35

Alex Galchenyuk dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže si nedokázal obhodit soupeře a musel rozehrát na pravou stranu.

16:06

Tavares udržel puk v rohu útočného pásma a bekhendem přihrál mezi kruhy. Osamocený Jake Muzzin však prováhal ideální moment pro zakončení.

15:35

Ilja Michejev získal kotouč na modré čáře a bez váhání poslal prudkou pobídku na pravou stranu. Ani jeho rozehrávka se nesetkala s pochopením spoluhráčů.

15:10

Morgan Rielly se dostal z pozice obránce do útoku, jenže na modré čáře nedokázal obejít statického zadáka v dresu Calgary Flames.

14:36

Christopher Tanev přišel o puk ve středním pásmu. Do útoku se tak po levém křídle řítil Mitchell Marner, jenže v rohu ledové plochy ztratil balanc a upadl.

14:09

Alexander Kerfoot poslal přihrávku na pravou stranu, kam si nabruslil Justin Holl, jenže jeho průnik do útočného pásma skončil na prvním obránci.

13:24

Na opačné straně se do zakončení dostal Monahan, ale ani David Rittich neměl se střelou z ostrého úhlu nějaký větší problém.

13:12

Justin Holl se otočil s pukem v útočném pásmu a od mantinelu zkusil překvapit hostujícího brankáře. Jacob Markström s touto možností počítal a připsal si snadný zákrok.

12:35

Travis Dermott rozjel další akci domácího celku z obranného pásma. Na jeho prudkou přihrávku však na pravém křídle nedosáhl Jason Spezza.

12:06

Elias Lindholm se hnal za nahozením do útočného pásma, nicméně zadáci Toronta si na pobídku dali pozor a vybojovali kotouč pro sebe.

11:27

Joakim Nordström nebezpečně zakončil z prostoru mezi kruhy. Do jeho rány se obětavě položil jeden z domácích obránců, který puk srazil do ochranné sítě.

11:10

Alex Galchenyuk poslal z levé strany prudkou pobídku před branku soupeře, nicméně tam na kotouč nedosáhl nikdo v modrém dresu.

10:38

Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Scott Sabourin – 2 min., bitka).
Vyloučení v týmu Calgary Flames (Milan Lucic – 2 min., bitka).

10:37

10:37 Zach HYMAN - 1:1

10:37

Toronto právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Tentokrát už Toronto svůj tlak v branku přetavilo. Nahození od modré čáry z hole Riellyho se od zadního mantinelu odrazilo zpátky před branku a dobře postavený ZACH HYMAN puk doklepl do sítě! Asistence: Morgan Rielly, John Tavares.

10:06

Mitchell Marner protečoval puk do útočného pásma, nicméně domácím útočníkům znovu scházel důraz. Obrana Calgary puk vyhodila za modrou čáru.

09:37

Alex Galchenyuk se před brankou Calgary natahoval po odraženém kotouči, jenže špičkou čepele sklepl kotouč těsně vedle vzdálenější tyčky.

09:06

Domácí postupovali vpřed ve třech proti dvojici obránců, ale sami se nepřesnou přihrávkou obrali o solidní šanci na vyrovnání.

08:37

Ilja Michejev projel po levém křídle do útočného pásma a prudkým nástřelem poslal kotouč před branku. Hostující brankář si pokryl mezírku u tyčky.

08:10

Rielly sice udržel puk v útočném pásmu, jenže špičkou čepele jej srazil jen k napadajícímu hráči v bílém dresu. Calgary se dokázalo uvolnit.

07:38

Mark Giordano nahodil puk po mantinelu do útočného pásma, kam se nedostal nikdo v bílém dresu. Toronto může zaútočit od své vlastní branky.

07:12

Andrew Mangiapane se chytrou zasekávačkou na modré čáře zbavil Justina Holla a poslal prudkou přihrávku před branku. Rittich puk vypíchl hokejkou.

06:35

Alex Galchenyuk nepovedenou zadovkou ve středním pásmu nabídl kotouč hokejistům Calgary. Ani hosté si však neporozuměli při přechodu do útočného pásma.

06:12

Wayne Simmonds dostal přihrávku do jízdy, jenže po nepovedeném zpracování se sám zahnal mimo střeleckou pozici. Toronto je však nadále velmi aktivní.

05:41

Morgan Rielly dokonce podpořil také ofenzivu, ale plácnutím do puku od modré čáry trefil jen prvního hráče v bílém dresu Calgary.

05:10

Calgary se vstřelenou brankou narostla křídla a hosté se znovu vydali do útočného pásma. Pozičně zvládl situaci Rielly, který vytlačil soupeře do rohu.

04:37

04:37 Juuso VÄLIMÄKI - 0:1

04:37

Calgary právě vstřelilo branku!
Calgary se překvapivě dostává do vedení! Plameny přestály dobrý vstup Toronta do utkání a samy udeřily. Po kombinaci v útočném pásmu poslal Milan Lucic přihrávku na levý kruh a JUUSO VÄLIMÄKI trefil poloprázdnou branku! Asistence: Milan Lucic, Mikael Backlund.

04:12

Joakim Nordström napadal rozehrávku Toronta v jeho obranném pásmu. Hráči v modrém si s přítomností soupeře dokázali poradit a odehráli puk do bezpečí.

03:41

Johnny Gaudreau si sjel na prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže hned narazil do domácího obránce, který mu uzmul kotouč.

03:10

Toronto pokračuje v aktivním nástupu do dnešního souboje. Hráči v modrém se opět usadilo v útočném pásmu, jenže Rielly dělovkou od modré čáry minul branku.

02:24

Wayne Simmonds si po efektní kombinaci nabruslil na přihrávku na pravý kruh, odkud zakončil příklepem, ale Jacob Markström se stačil přesunout a vytáhl efektní zákrok lapačkou.

02:03

David Rittich si připsal první zákrok v dresu Toronta. Český brankář si dal pozor na zakončení od modré čáry a vyrazil puk do rohu ledové plochy.

01:34

Tavares dojel nahození na zadní mantinel do útočného pásma. Osamocený útočník Toronta si ve vysoké rychlosti neporadil s převzetím kotouče.

01:06

Po další akci Toronta operoval v útočném pásmu Tavares, jenže zadovkou z rohu útočného pásma našel hůl soupeře, od které se puk odrazil mimo led.

00:41

Jake Muzzin dostal přihrávku do prostoru na levé straně, vlétl do útočného pásma, kde dokonce objel branku Calgary, ale spoluhráče mezi kruhy už neoslovil.

00:10

Toronto uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale první akce skončila u pozorného Taneva.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní kanadská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Toronto bude hrát v modrém, zatímco Calgary oblékne bílou sadu.
Předpokládané sestavy:

Toronto Maple Leafs: Rittich (Andersen) – Brodie, Rielly, Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner, Matthews, Galchenyuk – I. Michejev, Tavares, Hyman – Simmonds, Engvall, Robertson – Spezza, Kerfoot, J. Thornton.

Calgary Flames: Markström (Domingue) – Ch. Tanev, Giordano, R. Andersson, Hanifin, Mi. Stone, Välimäki – M. Tkachuk, E. Lindholm, J. Gaudreau – Dubé, Monahan, Mangiapane – Nordström, Backlund, Lucic – B. Ritchie, D. Ryan, Leivo..
Vzájemné zápasy

6.4.2021 Calgary – Toronto 3:5
5.4.2021 Calgary – Toronto 2:4
21.3.2021 Toronto – Calgary 2:0
20.3.2021 Toronto – Calgary 3:4
25.2.2021 Toronto – Calgary 2:1 v prodloužení
23.2.2021 Toronto – Calgary 0:3
27.1.2021 Calgary – Toronto 3:4
24.1.2021 Calgary – Toronto 2:3
Toronto Maple Leafs

Domácí Toronto je na tom mnohem lépe. Slavný celek odehrál v letošním ročníku čtyřicet dva zápasů a získal v nich padesát devět bodů. S tímto ziskem patří Maple Leafs první pozice Severní divize. Na druhý Winnipeg má navíc k dobru náskok šesti bodů. Toronto si v dubnu drželo sérii šesti vítězných utkání v řadě. O tu ale přišlo v posledním duelu, když padlo 2:4 na ledě Montrealu.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Calgary Flames

Hostující Calgary stále živí naději na postup do play-off. Po čtyřiceti jedna odehraných zápasech má na kontě třicet sedm bodů a zatím drží pátou pozici Severní divize. Na čtvrtý Montreal už ale ztrácí osm bodů a Canadiens navíc odehráli o dva zápasy méně. Calgary si pouť do play-off zkomplikovalo hlavně na kluzištích soupeřů. V posledním utkání dokázalo přerušit sérii čtyř porážek v řadě a na svém ledě porazilo 5:0 Edmonton.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Torontem a Calgary.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

Toronto Maple Leafs – Calgary Flames

2:3

po prodl. (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Hyman (Rielly, Tavares), 47. Kerfoot (Tavares, Hyman) – 5. Välimäki (Lucic, Backlund), 21. E. Lindholm (M. Tkachuk, J. Gaudreau), 61. J. Gaudreau (E. Lindholm, Giordano)

Toronto Maple Leafs: Rittich (J. Campbell) – Brodie, Rielly (A), Holl, Muzzin, Bogosian, Dermott – Marner (A), Matthews, Galchenyuk – I. Michejev, Tavares (C), Hyman – Sabourin, Kerfoot, J. Thornton – Simmonds, Engvall, Robertson.

Calgary Flames: Markström (Domingue) – Ch. Tanev, Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Mi. Stone, Välimäki – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Dubé, Monahan (A), Mangiapane – Nordström, Backlund, Lucic – B. Ritchie, D. Ryan, Leivo.

Rozhodčí: Joannette, Nicholson – Barton, Nansen

Průběh zápasu
1. třetina
04:37 CGY 0:1 Välimäki (Lucic, Backlund)
10:37 TOR 1:1 Hyman (Rielly, Tavares)
10:38 TOR 2 Sabourin, bitka
CGY 2 Lucic, bitka
Po 1. třetině
2. třetina
20:27 TOR 2 Marner, podrážení
20:34 CGY 1:2 E. Lindholm (M. Tkachuk, J. Gaudreau)
37:09 TOR 2 Holl, držení
Po 2. třetině
3. třetina
46:17 TOR 2:2 Kerfoot (Tavares, Hyman)
50:11 CGY 2+2 R. Andersson, vysoká hůl
Po 3. třetině
Prodloužení
60:36 CGY 2:3 J. Gaudreau (E. Lindholm, Giordano)
po prodl.