Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Madrid – FC Barcelona

2:1

konec (2:0)

10.04.2021, 21:00 • Alfredo di Stéfano Stadium (Madrid) • 30. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 2.93 3.72 2.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60

Barcelona právě vstřelila branku!
Katalánci snižují přesně třicet minut před koncem základní hrací doby a bude to tedy ještě hodně zajímavé! Jordi Alba na levé straně vymyslel výborný míč do šestnáctky, kde ho přenechal Antoine Griezmann, díky čemuž se dostal až k volnému OSCARU MINGUEZOVI, kterému se volej nepovedla úplně ideálně, ale stejně to stačilo k překonání Thibauta Courtoise. Asistence: Jordi Alba.

28

Real Madrid právě vstřelil branku!
Bílý balet už vede o dva góly, i když TONI KROOS měl obrovské štěstí! Jeho rána se totiž od zad Sergiña Desta odrazila zcela mimo dosah barcelonského gólmana, úspěšně nestačil zareagovat ani Jordi Alba, který na brankové čáře srazil míč jen do vlastní sítě.

14

Real Madrid právě vstřelil branku!
Bílý balet je zatím poněkud pasivnější, i přesto se však dostává do vedení! Pěknou akci přes pravou stranu zakončil přihrávkou před branku Lucas Vázquez, který sice nepřihrál KARIMU BENZEMOVI úplně ideálně, ale ten vyřešil to velmi elegantně, protože Marca-Andrého ter Stegena překvapil patičkou k bližší pravé tyči. Asistence: Lucas Vázquez.

Real Madrid – FC Barcelona

2:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 14. Benzema (L. Vázquez), 28. Kroos – 60. Mingueza (Alba)

Karty:   69. Nacho Fernández (REA), 89. Casemiro (REA) – 23. Pedri (BAR), 26. R. Araújo (BAR), 85. Alba (BAR)   90. Casemiro (REA)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:8. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 16:10.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (43. Odriozola Arzallus), Militao, Nacho Fernández, F. Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos (72. Isco) – Valverde (61. Asensio), Benzema (C) (72. M. Díaz), Vinícius Júnior (72. Marcelo).
Náhradníci: Lunin, Altube – Asensio, Isco, Rodrygo, M. Díaz, Odriozola Arzallus, Marcelo.

FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, R. Araújo (72. Moriba), Lenglet – Dest (46. Griezmann), S. Busquets, F. de Jong, Alba – Messi (C), Pedri (81. Trincão) – O. Dembèlé (81. Braithwaite).
Náhradníci: Tenas, Peña – Piqué, Griezmann, Puig, Braithwaite, Firpo, Roberto, Trincão, Umtiti, Moriba, Pjanić.

Rozhodčí: Gil – Cebrián, De Francisco