Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Porto – Chelsea FC

0:2

konec (0:1)

07.04.2021, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán, Sevilla (Španělsko) • Čtvrtfinále • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 5.25 3.6 1.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Chelsea zvítězila 2:0 a nese si nadějné vedení do odvety, se loučím a přeji vám dobrou noc. (22:54:26)
Sledovali jsme velmi zajímavé střetnutí, v němž Chelsea potvrdila roli favorita. Ovšem pokud se budeme bavit o herním projevu, ten zanechalo lepší Porto! Ovšem domácí mužstvo doplatilo na žalostnou koncovku, proto se dnes raduje tým z Londýna, jenž si do odvety nese nadějné vedení! Také druhé střetnutí mezi těmito soupeři se odehraje ve španělské Seville, kdo se bude radovat z postupu? Bude to Chelsea s dobrým výsledkem z prvního souboje, nebo portugalské mužstvo ještě zaskočí dalšího favorita?

90+4

Konec zápasu.

90+3

K rozehrání standardní situace se postavil Fábio Vieira, avšak Zaidu Sanusi na balon nedoskočil. Je jasné, že Chelsea dnes neinkasuje a uhraje velmi nadějný výsledek pro odvetné střetnutí.

90+3

Andreas Christensen vystoupil proti Díazovi, kterého fauloval. V závěru nastaveného času bude Porto rozehrávat standardní situaci. Zapíše do výsledku čestný úspěch?

90+2

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Mateo Kovačić, přichází Emerson.

90+1

Budou se nastavovat tři minuty! na začátku nastaveného času se centrem prezentoval Jesús Manuel Corona, jenomže z branky se vydal Edouard Mendy, jenž vystoupal nejvýše a balon schoval do rukavic.

90

Hraje se poslední minuta základní hrací doby, avšak dá se očekávat i nějaké nastavení. Domácímu mužstvu už na snížení moc času nezbývá. Ovšem Porto by si gól dnes zasloužilo, bylo nebezpečnější než anglický favorit.

88

Další akci domácího mužstva zastavil Thiago Silva, který do velkého fotbalu nakoukl v dresu Porta. Nynější hráč Chelsea tak založil další akci, avšak ta skončila po nepřesné nahrávce do levé části pokutového území.

87

V závěru zápasu by se Portu hodilo vsítit alespoň jednu branku, odveta by pak měla větší náboj. Připomínám, že se také odveta odehraje ve španělské Seville.

85

85. Ben CHILWELL - 0:2

85

Chelsea právě vstřelila branku!
Dnešní střetnutí je rozhodnuté, nutno říct, že Porto pyká za nemohoucnost v produktivitě! Jesús Manuel Corona chyboval a míče se chopil BEN CHILWELL, jenž se sám hnal na brankáře, kterému udělal kličku na střed a následně zamířil do prázdné branky.

84

Agustín Marchesín a celé Porto si vybralo obrovskou dávku štěstí! Na pravou stranu šestnáctky si naběhl Christian Pulisic, jehož tvrdá rána zamířila do břevna!

83

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Wilson Manafá, přichází Chico Conceicao.
Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Moussa Marega, přichází Fábio Vieira.
Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Otávio, přichází Toni Martínez.

81

Christian Pulisic se výborně vrátil a vypíchl míč soupeři. Thiago Silva, který se zasunul do obranné trojice, může začít další akci anglického mužstva. Také Porto už chystá první změny.

80

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Reece James, přichází Thiago Silva.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Mason Mount, přichází N'Golo Kanté.

79

Kdybychom sledovali hokej, tak by se Marko Grujić (Porto) nemusel stydět za postavený strom. Ovšem ve fotbale se jedná o nedovolený zákrok, a tak je tu další žlutá karta pro domácího hráče.

78

Mateus Uribe postupoval k šestnáctce soupeře, kde se snažil přihrávat na střed. Jenomže Moussa Marega na míč nedosáhl, kdyby ano, nacházel by se sám před hostujícím brankářem.

77

Hostující celek znovu drží míč, avšak stále pouze na vlastní polovině. Jenže po chvíli přišla nepřesnost, a tak Pepe sebral míč a poslal jej k vlastnímu brankáři. Chelsea bude střídat, do hry přijdou Thiago Silva a N'Golo Kanté.

FC Porto – Chelsea FC

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 32. Mount (Jorginho), 85. Chilwell

Karty:   63. Mbemba (PRT), 75. Conceição (trenér) (PRT), 79. Grujić (PRT)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:17.

FC Porto: Marchesín – Manafá (83. Conceicao), Mbemba, Pepe (C), Sanusi – J. M. Corona, Grujić, Uribe, Otávio (83. Toni Martínez) – Marega (83. Vieira), L. Díaz.
Náhradníci: C. Ramos – Leite, N'Diaye, Baró, Mário, Anderson, Toni Martínez, Evanilson, Nanú, M. Sarr, Vieira, Conceicao.

Chelsea FC: Mendy – Azpilicueta (C), Christensen, Rüdiger – R. James (80. Silva), Jorginho, Kovačić (90+2. Emerson), Chilwell – Mount (80. Kanté), Havertz (65. Giroud), Werner (65. Pulisic).
Náhradníci: Arrizabalaga, Caballero – M. Alonso, Silva, Kanté, T. Abraham, Pulisic, K. Zouma, Giroud, Hudson-Odoi, Zijach, Emerson.

Rozhodčí: Slavko Vinčić – Tomaž Klančnik, Andraž Kovačič (všichni Slovinsko)

Diváci: bez diváků

Odveta: Chelsea - Porto 0:1