Menu

Fotbal

Liga mistrů

Real Madrid – Liverpool FC

3:1

konec (2:0)

06.04.2021, 21:00 • Alfredo di Stéfano Stadium (Madrid) • Čtvrtfinále • David Suchý

Tipsport: 2.66 3.56 2.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

65

65. Vinícius JÚNIOR - 3:1

65

Real Madrid právě vstřelil branku!
Po následném autovém vhazování se domácí přeci jenom prosazují! Důležitou práci odvedl Benzema, kterému se povedlo udržet míč pro Modriće. Ten si v pokutovém území všiml dobře postaveného VINÍCIUSE JÚNIORA, který si troufl na zakončení z jedničky, které znovu putovalo mimo dosah brankáře Alissona.

51

51. Mohamed SALAH - 2:1

51

Liverpool právě vstřelil branku!
V úvodu druhého poločasu tu máme kontaktní branku Reds! Wijnaldum s míčem pronikl na útočnou polovinu, kde se mu poté u hranice pokutového území povedlo najít Jotu. Jeho sražená rána se ovšem příhodně snesla na volného MOHAMEDA SALAHA, který i díky teči břevna nakonec překonal Courtoise.

36

36. Marco ASENSIO - 2:0

36

Real Madrid právě vstřelil branku!
To jsou věci, domácí jdou do dvoubrankového trháku! Kroos to zkoušel dalším pasem, tentokráte na levou stranu, kam si nabíhal Mendy. Před ním ovšem zasahoval Alexander-Arnold, který ovšem hlavičkou namazal do malého vápna na MARCA ASENSIA. Ten si obhodil Alissona a poté trefil prázdnou branku.

27

27. Vinícius JÚNIOR - 1:0

27

Real Madrid právě vstřelil branku!
Domácí jdou do vedení! Real Madrid operoval na vlastní polovině, odkud neskutečně přesným pasem načechral míč mezi hostující obránce Kroos. Tomu se v náběhu povedlo najít VINÍCIUSE JÚNIORA, který předvedl dokonalé zpracování hrudí a poté placírkou překonal marně se natahujícího Alissona. Nádherná fotbalová akce!

Real Madrid – Liverpool FC

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 27. Vinícius Júnior (Kroos), 36. Asensio, 65. Vinícius Júnior (Modrić) – 51. M. Salah

Karty:   49. L. Vázquez (REA) – 39. Mané (LIV), 56. Th. Alcântara (LIV), 83. Alexander-Arnold (LIV)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 6:10.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Militao, Nacho Fernández, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modrić – Asensio (70. Valverde), Benzema (C), Vinícius Júnior (85. Rodrygo).
Náhradníci: Altube, Lunin – Isco, Arribas, M. Díaz, Chust, Marcelo, Odriozola Arzallus, Rodrygo, Valverde.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Kabak (81. Firmino), N. Phillips, Robertson – Keïta (42. Th. Alcântara), Fabinho, Wijnaldum (C) – M. Salah, Diogo Jota (81. Shaqiri), Mané.
Náhradníci: H. Davies, Adrián – Cain, Th. Alcântara, B. Davies, Shaqiri, Tsimikas, Oxlade-Chamberlain, Jones, Firmino, Milner, R. Williams.

Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp

Odveta: Liverpool - Real Madrid 0:0