Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK Poprad – MFK Skalica

2:4

konec (1:1)

03.04.2021, 16:00 • NTC Poprad • 23. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 20.0 9.33 1.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Skalica dala gól!
Záhoráci zrejme definitívne pečatia víťazstvo v tomto zápase. Po rohovom kope dostal prízemnú prihrávku do šestnástky MICHAL RANKO a pohotovou strelou rozvlnil po štvrtýkrát popradskú sieť.

79

Skalica dala gól!
Skaličania otáčajú duel a v zápase po prvýkrát vedú. Baumgartnerova prihrávka z ľavej strany na druhý raz prenikla k DANIELOVI ŠEBESTOVI, ktorý prudkou strelou spred päťky rozvlnil sieť.

74

Skalica dala gól!
Čoraz viac boli Skaličania blízko k vyrovnaniu a teraz sa to už hosťom podarilo. DENIS BAUMGARTNER dostal prihrávku do vnútra pokutového územia, ostal nikým nechránený a jemnou prízemnou strelou prekonal Pohoryliaka.

67

Poprad dal gól!
Popradčania idú v zápase opäť do vedenia. Hoci Skaličania majú územnú prevahu, domácim vyšiel rýchly protiútok. Kolmú prihrávku dostal dopredu DOMINIK MALIŇÁK, ktorý vyštartoval za loptou, prebral si ju na hranici šestnástky a strelou prekonal vybiehajúceho Junasa.

35

Skalica dala gól!
Teraz to však už Skaličanom vyšlo a vyrovnávajú stav stretnutia. Najprv Baumgartner z vnútra pokutového územia nastrelil žrď, lopta sa od nej odrazila k JAKUBOVI ŠKOVRANOVI, ktorý zblízka jemnou strelou prekonal Pohoryliaka.

22

Poprad dal gól!
Domáci futbalisti idú nečakane do vedenia. Skaličania urobili chybu v rozohrávke, brankár Junas si nerozumel s Mizerákom, vybehol po lopte, ktorú Mizerák dával dozadu, následne ju už nezachytil a dokotúľala sa až do brány.

FK Poprad – MFK Skalica

2:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 22. Mizerák (vla.), 67. Dominik Maliňák – 35. Škovran, 74. Baumgartner, 79. Šebesta, 90. Ranko

Karty:   27. Kuc (PPD), 71. Kočik (PPD) – 48. Rudonja (SKA), 82. Horodník (SKA)

FK Poprad: Pohoryliak – Seb. Jurčišin, Živčák, Kuc, Šarišský, Kočik, Sven Jurčišin, Dom. Maliňák, Rumanský, Legnani, Dáv. Maliňák
Náhradníci: Malec, Kathon, Kuba, Šoltíšik, Vasiľ, Slivka, Bača

MFK Skalica: Junas – Rudonja, Ranko, Černek, Mizerák, Mader, Hollý, Mášik, Mohorko, Baumgartner, Škovran
Náhradníci: Horodník, Šebesta, Blažek, Straczek, Vašíček, Kollár, Riška

Rozhodčí: Papuča – Mihalík, Čajka