Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Wolverhampton Wanderers – Liverpool FC

0:1

konec (0:1)

15.03.2021, 21:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • 28. kolo • David Suchý

Tipsport: 5.58 3.87 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec skutečně nabídlo jedinou branku, která Liverpoolu stačila k důležitému vítězství. Druhý poločas se hodně podobal tomu první, i tentokráte jsem sledovali podívanou téměř bez vyložených šancí. Směrem dopředu byl o něco aktivnější domácí celek, který se ovšem za celý zápas dostal do jediné vyložené šance. Liverpool se ve druhém dějství pokoušel vycházet ze zajištěné obrany, což se mu dařilo natolik dobře, že udržel čisté konto. Směrem dopředu toho ovšem zrovna moc nepředvedl, přesto ale získal tři body. V závěru zápasu byl dlouho ošetřován domácí brankář Patrício, který byl po dobrých patnácti minutách odnesen na nosítkách a utkání tak pro něj předčasně skončilo. (23:06:03)
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:10.

90+18

Konec zápasu.

90+18

Traoré se hezkým způsobem dostal za záda dvojice protihráčů, načež se pokoušel nacentrovat do šestnáctky, kde ovšem mířil dost nepřesně.

90+18

Alisson si dal s rozehrávkou od své branky celkem dost načas. Nakonec se na druhé straně pokoušel najít Salaha, se kterým si dokázal poradit Coady.

90+17

Traoré si poté zasekl míč na levou nohu, načež se jeho sražený centr dostal přímo na hlavu kolegy Silvy, jehož hlavička putovala do rukavic Alissona.

90+15

K technickému pokusu se nyní dostal hostující Salah, který se pokoušel zakroutit míč ke vzdálenější konstrukci, avšak nakonec mířil vedle branky.

90+14

O provedení autového vhazování se poté postaral hostující Alexander-Arnold. Tomu se povedlo najít Fabinha, který se s míčem dostal na druhou polovinu.

90+13

Nastavuje se sedm minut.

90+12

Už se opět pokračuje ve hře. Nový brankář Ruddy odkopával od své branky, přičemž se mu na druhé straně nepovedlo najít nikoho ze svých spoluhráčů.

90+10

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Rui Patrício, přichází John Ruddy.

90+10

Patrício je z hrací plochy odnášen na nosítkách!

90+10

Opakovaných záběrů jsme se stále nedočkali, zřejmě se jedná o hodně citlivou záležitost, s Patríciem to nevypadá vůbec dobře.

90+7

Ošetřování probíhá již dobrých deset minut, nic nového se tedy neděje.

90+5

Na hrací ploše se nic nemění, navíc už běží pět minut nad rámec řádné hrací doby.

90+2

Stále probíhá ošetřování brankáře Patrícia, které trvá už dobrých pět minut. Proto se dá očekávat poněkud delší nastavený čas.

89

Do akce se dostávají nosítka, s Patríciem to nevypadá vůbec dobře a na bude se měnit brankář v domácí svatyni.

88

Po předchozím souboji navíc na zeleném pažitu zůstal ležet domácí brankář Patrício, který si nakonec vyžádal lékařské ošetření a chvíli se tak hrát nebude.

87

87. Neuznaná branka hostů - ofsajd.

Wolverhampton Wanderers – Liverpool FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 45+2. Diogo Jota (Mané)

Karty:   37. Neves (WOS), 52. Saïss (WOS) – 42. Th. Alcântara (LIV)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:10.

Wolverhampton Wanderers: Patrício (90+10. Ruddy) – Boly, Coady (C), Saïss – N. Semedo (84. Gibbs-White), Neves (76. Dendoncker), Moutinho, J. Castro – Neto, Traoré – José (70. F. Silva).
Náhradníci: Ruddy – Hoever, Marques, F. Silva, Vitinha, Gibbs-White, Dendoncker, Kilman.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, N. Phillips, Kabak, Robertson – Th. Alcântara (67. Keïta), Fabinho, Wijnaldum (C) (67. Milner) – M. Salah, Diogo Jota (81. Oxlade-Chamberlain), Mané.
Náhradníci: Adrián – N. Williams, Milner, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, R. Williams, Keïta, Tsimikas, Jones.

Rozhodčí: Pawson – Betts, Lennard