Menu

Fotbal

Italská Serie A

Inter Milán – Atalanta Bergamo

1:0

konec (0:0)

08.03.2021, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 26. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.05 3.6 3.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Šlágr kola nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se v úvodu druhého poločasu postaral domácí zadák Milan Škriniar, který tak Interu zajistil výhru poměrem 1:0. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, nicméně Atalanta si po inkasované brance vytvořila velkou územní převahu, která přesto přinesla pouze jednu šanci, ve které se Zapatovi nepovedlo zamířit vůbec přesně. Milánský celek si tak hubené vedení pohlídal až do konce, díky čemuž si upevnil vedoucí pozici Serie A. (22:39:26)
Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 1:6. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:17.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Jsme za polovinou nastaveného času, domácí celek dost možná tento zápas zvládne. Inter Milán navíc v závěru zápasu drží míč na svých kopačkách.

90+2

Handanović si dával s provedením odkopu od své branky poměrně načas, nakonec mu to u sudího prošlo a míč tak poslal na pravou stranu.

90

Nastavují se čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce tak moc času nezbývá. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

87

Darmián se po svém příchodu na hrací plochu zapojil do útočné akce, při které se domácímu celku povedlo vybojovat autové vhazování, což mu vyhovuje.

85

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Achraf Hakimí, přichází Danilo D'Ambrosio.
Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Matteo Darmian.

85

Hostující celek tak poměrně jednoduše dostal míč zpět na útočnou polovinu, kde musel složitou nahrávku krotit Pašalić, kterého ale zastavil domácí Bastoni.

84

Po jednom ze soubojů se na zemi ocitl domácí Sánchez, který se marně pokoušel vymodlit standardní situaci, nicméně hlavní sudí nechává pokračovat.

83

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, Inter stále vede nejtěsnějším možným způsobem a soupeř tak bude muset ještě pořádně zabrat.

82

Po hodně dlouhé době se poté k míči dostal také hostující brankář Sportiello, který konstruktivně odkopával na levou stranu, kde Gosense zastavil soupeř.

81

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Remo Freuler, přichází Mario Pašalić.
Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Berat Djimsiti, přichází José Luis Palomino.

80

Tóloiovi se v pokutovém území povedlo nahrát do běhu na Maehleho, který se přes protihráče nakonec dostal k pohotovému centru, který skončil u Škriniara.

79

Atalanta Bergamasca to nyní zkoušela vzít přes pravou stranu, kde se ovšem nacházela hned dvojice domácích hráčů. Nakonec z toho je zisk dalšího autu.

77

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Alexis Sánchez.
Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází Roberto Gagliardini.

75

Pokračovalo se autovým vhazováním z levé strany, které si vzal na starost hostující Gosens. Inter se v posledních minutách pouze brání, což se nemusí vyplatit.

74

Domácí brankář poté na jistotu odkopával na opačnou polovinu, kde se ovšem ve vzduchu povedlo zakročit hostujícímu Romerovi, který hlavičkoval do strany.

Inter Milán – Atalanta Bergamo

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 54. Škriniar (Bastoni)

Karty:   59. Romero (ABC)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 1:6. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:17.

Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí (85. D'Ambrosio), Barella, Brozović (77. Gagliardini), Arturo Vidal (53. Eriksen), Perišić (85. Darmian) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (77. Alexis Sánchez).
Náhradníci: I. Radu – Darmian, Vecino, Ranocchia, Sensi, Pinamonti, Young, D'Ambrosio, Eriksen, Alexis Sánchez, Kolarov, Gagliardini.

Atalanta Bergamo: Sportiello – Romero, Djimsiti (81. Palomino), Tolói (C) – Maehle, Freuler (81. Pašalić), Pessina (73. Al. Mirančuk), de Roon, Gosens – Malinovskyj (46. Iličić), D. Zapata (70. Muriel).
Náhradníci: Gollini, F. Rossi – Pašalić, Muriel, Iličić, Ghislandi, Palomino, Al. Mirančuk, S. Lammers, Kovalenko, Caldara, Ruggeri.

Rozhodčí: Mariani – Bindoni, Imperiale