Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Bromwich Albion – Everton FC

0:1

konec (0:0)

04.03.2021, 19:00 • The Hawthorns, West Bromwich • 29. kolo • David Suchý

Tipsport: 4.03 3.57 2.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo jedinou branku, o kterou se postaral hostující Richarlison, který tak Evertonu zařídil vítězství poměrem 1:0. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, i tentokráte jsme sledovali vyrovnanou podívanou, která nenabízela zrovna moc vyložených šancí. Everton se přeci jenom prosadil z ojedinělé šance, centrovanou nabídku totiž dokázal zužitkovat Richarlison. Domácí poté měli poměrně dost času na případné vyrovnání výsledku, v nastavení dokonce vyrovnali, avšak branka nakonec z důvodu ofsajdu neplatila. (20:52:32)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:7.

90+5

Konec zápasu.

90+4

90+4. Neuznaná branka domácích - ofsajd.

90+4

West Brom se v závěru zápasu radoval z vyrovnávací branky, která ovšem neplatí. Diagne se totiž v době nahrávky nacházel v ofsajdu, což potvrdilo také video! Jednalo se ale o nesmírně těsný ofsajd.

90+4

Jsme za polovinou nastaveného času. Everton hraje maximálně zkušeně, soupeře totiž nepouští vůbec k míči a Pickford je tak delší dobu bez práce.

90+2

Pickfordovi se povedlo odkopnout míč na pravou stranu, kde jeho celek nasbíral další cenné vteřinky. Domácí celek se nemůže dostat k žádnému náporu.

90+1

Ven z branky musel domácí brankář Johnstone, který se k míči dostal jako první. Na opačné straně ovšem narazil Snodgras, který se tak musí vracet zpět.

90

Nastavuje se pět minut.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Everton FC stále vede o jednu branku, ještě musíme počítat s nastaveným časem.

87

Digne to poté vyřešil odkopem na druhou stranu, kde se mu nabídl Sigurdsson. Před ním se povedlo zakročit soupeři, který odpálil balón na druhou stranu.

85

Pickford si dával s provedením odkopu od své branky poměrně dost načas. Nakonec se mu povedlo poslat míč na pravou stranu, kde se prosadil Townsend.

84

Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Bernard, přichází Joshua King.

83

Centrovanou nabídkou do pokutového území to poté zkoušel domácí Townsend, který ovšem našel pouze hlavu Godfreye, kterému se povedlo odvrátit.

82

Ze strany domácího celku došlo k dalšímu nedovolenému zákroku, který po Yokuslua znamená žlutou kartu.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Everton i nadále vede nejtěsnějším možným způsobem, do konce zápasu však zbývá dost času.

80

Bartley vyvezl míč na opačnou polovinu, kde se poprvé k míči dostal také střídající Robson-Kanu, kterému se zpětnou nahrávkou povedlo najít Townsenda.

79

Pokračovalo se odkopem od domácí branky, přičemž Johnstone předvedl dalekonosný odkop na druhou stranu, kde se ve vzduchu dokázal prosadit soupeř.

78

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Conor Gallagher, přichází Hal Robson-Kanu.
Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Matt Phillips, přichází Robert Snodgrass.

West Bromwich Albion – Everton FC

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 65. Richarlison (G. Sigurdsson)

Karty:   60. O'Shea (WBA), 68. Furlong (WBA), 82. Yokuşlu (WBA) – 37. Holgate (EVE)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:7.

West Bromwich Albion: Johnstone – Furlong, O'Shea, Bartley (C), C. Townsend – Yokuşlu – Matheus Pereira, Gallagher (78. Robson-Kanu), Maitland-Niles, M. Phillips (78. Snodgrass) – Diagne.
Náhradníci: Button – Ajayi, Grant, Livermore, Robinson, Peltier, Robson-Kanu, Sawyers, Snodgrass.

Everton FC: Pickford – Godfrey, M. Keane, Holgate, Digne (C) – A. Doucouré (64. G. Sigurdsson), A. Gomes – Iwobi (58. Allan), Bernard (84. J. King), Richarlison – Calvert-Lewin.
Náhradníci: Virginia – Allan, Broadhead, J. King, Nkounkou, G. Sigurdsson, Onyango.

Rozhodčí: England – Beswick, Mainwaring