Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Paris Saint-Germain – AS Monaco

0:2

konec (0:1)

21.02.2021, 21:00 • Parc des Princes, Paříž • 26. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.66 4.18 5.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:56:49)
Držení míče: 76 % : 24 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:10.
Je konec! V dnešním utkání trochu překvapivě vítězí hostující celek, který stáhne náskok PSG na pouhé dva body! Nakonec jsme v tomto duelu viděli dvě branky, po jedné v každém poločase. V tom druhém se trefil Guillermo Maripán, jenž získal míč na hranici vápna a jeho přízemní střela zapadla přesně k zadní tyči. PSG toho směrem dopředu moc nevymyslelo, a tak musí všechny body odevzdat.

90+5

Konec zápasu.

90+3

Pařížané ještě byli v tlaku, ale je pískáno. Kylian Mbappé si počínal hodně neobratně v souboji, když trochu nafackoval soupeři. Za to vidí také žlutou kartu.

90+2

A nám už běží druhá nastavená minutka. Kylian Mbappé hlavičkou nahrával, ale poslal ji moc prudce, a tak byl první u míče Benjamin Lecomte.

90+1

Nastavovat se bude pět minut!

90

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Fodé Ballo-Touré.

89

Jeden z host ukázal dobré čtení hry, když vypíchl přihrávku přes šíři hřiště. Posunul však balón jen o kousek dále a domácí fotbalisté zůstávají u míče.

88

Monaco hraje poslední momenty jinak hodně zkušeně a mělo k dispozici rohový kop. Z něj sice nijak nezahrozilo, ovšem ušetřilo několik cenných sekund.

87

Alexandr Golovin ale nyní klidně mohl vidět za simulování žlutou kartu... Nikdo se ho ani nedotkl, když upadl s řevem na zem a ještě se držel za záda.

86

Hlavní rozhodčí má dnešní duel pevně v rukách a nechce dovolit žádné diskuze. To se ukázalo i nyní, když domácí chtěli roh, ale sudí byl neoblomný.

85

A do konce duelu nám chybí posledních pět minut a nějaké to nastavení! PSG tlačí svého soupeře, ovšem nemůže se dočkat kýženého srovnání.

84

Danilo Pereira měl na pravé straně celkem hodně prostoru, a tak zkusil vypálit ze strany vápna. Střela mu však nesedla a míč skončil mimo bránu.

83

Pařížané navíc nyní přišli o balón a hosté zkusili rozjet akci dlouhým pasem na pravou stanu. Ten úspěšný nebyl, a tak domácí mohou rozjet další atak.

82

Držení míče: 72% – 28%!

81

A do konce základní hrací doby nám zbývá posledních deset minut, dokáží ještě domácí zdramatizovat dnešní duel? Nebo si hosté dojdou pro tři body?

80

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Ruben Aguilar, přichází Djibril Sidibé.

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Sofiane Diop, přichází Alexandr Golovin.

Paris Saint-Germain – AS Monaco

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 5. Diop (Aguilar), 51. Maripán

Karty:   44. Gueye (PSG), 50. Kimpembe (PSG), 57. Paredes (PSG), 90+3. Mbappé (PSG) – 14. Tchouaméni (ASM)

Držení míče: 76 % : 24 %.
Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:10.

Paris Saint-Germain: Navas – Florenzi, Marquinhos (C), Kimpembe, Kurzawa – Gueye (55. Rafinha Alcântara), Paredes (73. Danilo Pereira), A. Herrera (55. Verratti) – Kean, Icardi (73. Draxler), Mbappé.
Náhradníci: S. Rico – Bakker, Verratti, Rafinha Alcântara, Danilo Pereira, Simons, Draxler, Kehrer, A. Diallo.

AS Monaco: Lecomte – Disasi, Maripán, Badiashile, Caio Henrique – Aguilar (80. Sidibé), Fofana, Tchouaméni, Diop (80. Golovin) – Volland (90. Ballo-Touré), Ben Yedder (C) (71. Jovetić).
Náhradníci: Mannone – Jovetić, Diatta, Sidibé, Golovin, Fàbregas, Ballo-Touré, Matsima, Matazo.

Rozhodčí: Buquet – Debart, Annonier