Menu

Hokej

KHL

Salavat Julajev Ufa – Dinamo Riga

5:4

po s.n. (1:0) (2:0, 1:2, 1:2 - 0:0)

04.02.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.26 7.18 8.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:41:47)
Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z Čechů a Slováků.
Střely na branku: 27 – 21
Je rozhodnuto! Jediný proměněný nájezd zaznamenal domácí Granlund, který zařídil svému týmu vítězství! Obrovskou zásluhu na triumfu Ufy má také domácí brankář Tarasov, který lapil pět nájezdů.

Konec zápasu.

V samostatných nájezdech zvítězil tým Salavat Julajev Ufa.
Autorem vítězné branky je MARCUS GRANLUND!

Miks INDRAŠIS

5. série 1:0

Miks Indrašis trefil jen tyč a Ufa vítězí!

Sakari MANNINEN

4. série 1:0

Manninen si brankáře sice položil, ale nepřizvedl puk nad lapačku.

J. C. Lipon

4. série 1:0

Lipon mezírku mezi betony brankáře netrefil.

Markus GRANLUND

3. série 1:0

Domácí Markus Granlund jako první překonal brankáře!

3. série 0:0

Roberts Bukarts bekhendovým blafákem trefil beton brankáře.

Dmitrij KUGRYŠEV

2. série 0:0

Kugryšev úplně minul branku.

Denis PARŠIN

2. série 0:0

Paršin se kličkou vyhnal mimo prostor pro zakončení.

Rodion AMIROV

1. série 0:0

Ani domácí Amirov si na brankáře soupeře nepřišel.

Nikolajs JELISEJEVS

1. série 0:0

Jako první se k nájezdu vydal Nikolajs Jelisejevs, který trefil lapačku brankáře.

Samostatné nájezdy začínají.
Ani prodloužení o vítězi dnešního souboje nerozhodlo. Na řadu tak přijdou samostatné nájezdy.

65:00

Prodloužení skončilo.

64:23

Martinš Dzierkals dostal přihrávku před branku Ufy, kde měl moře prostoru, ale vinou špatného zpracování se vůbec nedostal do zakončení.

64:02

Grigorij Panin se prosmýkl do útočného pásma, kde se na pravém křídle otočil a vypálil bekhendem. Jeho střela skončila na boční síti.

63:32

Daniels Berzinš si sjel na přihrávku na levý kruh, nicméně jeho střela trefila jen beton domácího brankáře Tarasova.

63:10

Martinš Dzierkals se dostal do útočného pásma, kde střílel příklepem, jenže jeho dělovka prolétla vedle vzdálenější tyčky. Stále čekáme na šance.

62:27

Geoff Platt si v jednom ze soubojů přivodil nějaké problémy s helmou a musí odjet na střídačku pro novou ochrannou pomůcku hlavy.

62:10

Miks Indrašis projel do útočného pásma, kde si dal pozor na napadajícího soupeře, jenže následnou rozehrávkou odevzdal puk soupeři.

61:36

Martinš Dzierkals dostal prostor na modré čáře, odkud pálil příklepem, nicméně trefil jen prvního hráče v dresu soupeře.

61:10

Manninen dostal prostor na pravé straně hrací plochy, dostal se do zakončení, ale rána finského útočníka byla nepřesná.

60:10

Domácí celek uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Ufa se ihned vydala do útoku, ale do zakončení se nedostala.

60:01

Začalo prodloužení.
Střely na branku: 26 – 20
Základní hrací doba končí! Dinamo Riga v heroickém závěru třetí části dokázala díky zásahu Denise Paršina vyrovnat na 4:4. O vítězi dnešního souboje tak rozhodne prodloužení nebo případné samostatné nájezdy.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:06

59:06 Denis PARŠIN - 4:4

59:06

Riga právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Dinamo nakonec dokázalo v přesilovce a ještě bez brankáře dotáhnout krok! Parádní dělovkou pod horní tyč se prosadil DENIS PARŠIN! Asistence: Roberts Bukarts, Miks Indrašis.

59:00

Tarasov udržel beton na ledě a nepustil kotouč za svá záda! Domácí brankář stále drží své mužstvo v těsném vedení!

58:00

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Daniil Tarasov – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).

58:00

Hostující brankář zůstává na střídačce a Dinamo se snaží vyrovnat v šesti!

57:34

Pavel Koledov vybojoval puk za brankou domácího celku a vyhodil jej obloučkem do středního pásma. Ufa je nyní pod tlakem.

57:20

Martinš Dzierkals se obětavě položil do rány od levého mantinelu a blokem zachránil hostující celek od velké pohromy.

56:19

56:19 Miks INDRAŠIS - 4:3

56:19

Riga právě vstřelila branku!
Hostující Dinamo nakonec dramatizuje koncovku dnešního souboje! Na modré čáře se uvolnil Gleb Zyrjanov, který puk nahodil před branku a MIKS INDRAŠIS protečoval puk do sítě! Asistence: Gleb Zyrjanov, Reece Scarlett.

56:05

Miks Indrašis projel do rohu útočného pásma, odkud zadovkou poslal kotouč mezi kruhy, ale tam znovu zakročila obrana Ufy.

55:34

Andris Džerinš se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde zakončil od levého mantinelu, ale jeho pokus minul branku.

55:02

Tarasovovi vypadl puk po nahození od modré čáry, ale domácí brankář se rychle zorientoval a vypíchl puk do bezpečí!

54:10

Geoff Platt dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud střílel bez přípravy, ale jeho pous trefil jen dobře postaveného brankáře.

53:41

Philip Larsen pálil bez přípravy od modré čáry, jenže jeho projektil skončil vedle levé tyčky Dinama. Ufa nadále drží útočné pásmo.

53:15

Eduard Gimatov se dostal do útočného pásma, kde se prodral od mantinelu do střelecké pozice, ale zakončení minul branku Dinama.

52:39

Eduard Gimatov si vzal volný puk na levé straně hrací plochy, krásně se s ním otočil a vyvezl jej až do útočného pásma. Ufa si bez problémů hlídá vedení.

52:10

Martinš Dzierkals si sjel na přihrávku na levou stranu, kde se dobře otočil kolem obránce, jenže následnou přihrávkou nenašel svého spoluhráče.

51:29

Vladimir Žarkov se po levém křídle krásným průnikem dostal až do útočného pásma, kde dokonce zakončil zápěstím, ale minul branku.

51:05

Daniil Tarasov si dal dobrý pozor na zakončení z levé strany hrací plochy a schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude po pravici domácího brankáře.

50:27

Mathew Maione se na pravé straně zmocnil volného kotouče, ale jeho projektil směřoval na přední tyč, kde byl připravený Tarasov.

50:05

Daniil Tarasov si dal pozor na svižnou přihrávku před branku Ufy a svou hokejkou vypíchl puk mimo nebezpečný prostor. Riga se ale ještě snaží.

49:35

Hostující brankář před dojíždějícím Manninenem raději odehrál puk na pravou stranu obranného pásma. Domácí se poté usadili ve třetině, ale nezakončili.

49:12

Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil na střídačku domácí Ufy. Rozhodčí nyní nařídil vhazování ve středovém kruhu.

48:28

Jevgenij Birjukov se za vlastní brankou zmocnil odraženého kotouče a obloučkem jej poslal na modrou čáru. Hráči Ufy jsou nyní o něco pomalejší.

48:05

Juha Metsola se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde si puk obhodil kolem obránce, ale důrazný Bruno Bruveris se rychle vrátil.

47:38

Miks Tumanovs zavezl puk do útočného pásma a od mantinelu jej nahodil na branku domácí Ufy. Tarasov si s jeho pobídkou hravě poradil.

47:09

Domácí v plném počtu.

46:28

Hosté se na chvíli dostali do útočného pásma, jenže vinou nepřesné přihrávky na levé křídlo odevzdali puk hokejistům domácí Ufy.

46:05

Eduard Gimatov střílel z levé strany hrací plochy, jenže další branku Ufy v oslabení nepřidal. V posledních minutách se hra hodně kouskuje.

45:09

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Alexandr Alexejev – 2 min., vysoká hůl).

45:06

Další útočná akce domácího celku končí příliš dlouhou přihrávkou na zakázané uvolnění. Vhazování se tak přesune před klec Ufy.

44:28

Jevgenij Gračov získal volný puk v rohu obranného pásma a poslal přihrávku na polovinu soupeře. Dinamo hraje velmi opatrně.

44:02

Gunars Skvorcovs objel branku soupeře a zadovkou vybídl k zakončení Scarletta. Druhý jmenovaný střelou na přední tyč Tarasova nenachytal.

43:37

Hartikainen využil svou rychlost a po levém křídle se dostal do útočného pásma. Jeho střelecký pokus z ostrého úhlu skončil na boční síti.

43:10

Ufa se vydala vpřed s dalším rychlým výpadem. Z pravé strany zakončoval Manninen, jenže jeho pokus skončil vedle zadní tyčky.

42:25

Mathew Maione objel branku domácího celku a z otočky vypálil. Jeho pous domácí brankář Tarasov bez větší námahy vyrazil.

41:35

Pjotr Chochrjakov napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Zadáci Dinama puk sice dostali za modrou čáru, ale odevzdali jej domácím.

41:12

Domácí celek pokračuje v útočném snažení a nadále se tlačí do útoku. Obrana Dinama má v úvodu závěrečné periody plné ruce práce.

40:18

40:18 Teemu HARTIKAINEN - 4:2

40:18

Ufa právě vstřelila branku!
Jenže snaha Rigy dostává velkou trhlinu už v úvodu třetí části! Domácí celek totiž skvělým vstupem odskakuje na rozdíl dvou branek. Ke kotouči se v prostoru před brankou dostal TEEMU HARTIKAINEN a prostřelil brankáře! Asistence: Marcus Granlund.

40:10

Dinamo uspělo na úvodním vhazování třetí třetiny. Lotyšský celek v ní bude chtít dotáhnout náskok domácí Ufy.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:41.
Střely na branku: 21 – 9
Druhá třetina končí! Ufa si i po čtyřiceti minutách drží své vedení! Domácí totiž v oslabení odskočili na rozdíl tří branek, když se prosadil Pjotr Chochrjakov. Za Dinamo ale dokázal snížit Janis Švanenbergs a v závěru druhé části potrestal chybu domácí defenzivy Gleb Zyrjanov. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 3:2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:34

39:34 Gleb ZYRJANOV - 3:2

39:34

Riga právě vstřelila branku!
Dinamo se ještě před koncem druhé třetiny vrací zpátky do zápasu! Po chybě v domácí rozehrávce se k puku dostal GLEB ZYRJANOV, který se protlačil před branku a zasunul puk kolem betonu brankáře!

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:35

Ernests Ošenieks střílel příklepem od modré čáry, ale trefil jen padajícího Naumenkova, který dnes schytal snad už třetí ránu.

38:10

Gunars Skvorcovs zastavil vyhození domácího celku na modré čáře a ihned vrátil puk před branku. Gólman Tarasov jeho pobídku odehrál holí.

37:38

Robert Mamčics se už mezi kruhy napřahoval po přihrávce z pravé strany, ale Eduard Gimatov před ním na poslední chvíli vypíchl puk do bezpečí.

37:11

Hostující brankář si dal pozor na dojíždějícího Manninena a raději před ním přikryl kotouč lapačkou. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

36:42

Šakir Muchamadullin získal v rohu obranného pásma odražený kotouč a obloučkem jej poslal do pásma středního. Hokejisté v zeleném se snaží zabrat.

36:13

36:13 Janis ŠVANENBERGS - 3:1

36:13

Riga právě vstřelila branku!
Dinamo se ještě před koncem druhé třetiny dočkalo vytoužené branky! Hosté se v útočném pásmu dostali do přečíslení. Přihrávku na levý kruh dostal JANIS ŠVANENBERGS a jeho pokus skončil v síti! Asistence: Gennadij Stoljarov, Martinš Dzierkals.

35:27

Na opačné straně nahodil puk do prostoru před brankou od mantinelu Manninen, nicméně ani pobídku finského útočníka nikdo v zeleném netečoval.

35:02

Reece Scarlett dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud následně zakončil příklepem, jenže nemířil mezi tři tyče.

34:32

Dmitrij Kugryšev projel do útočného pásma, kde se zbavil obránce, jenže jeho následný pokus skončil na brusli prvního zadáka v bílém.

34:00

Domácí v plném počtu.

33:35

Mathew Maione dostal přihrávku mezi kruhy, odkud střílel příklepem, jenže jeho pokus skončil vedle branky domácího mužstva.

33:10

Dinamo se už usadilo v útočném pásmu, kde se snaží rozvinout přesilovkovou kombinaci. Hokejisté v bílém se však spíše nahánějí po mantinelech.

32:47

32:47 Pjotr CHOCHRJAKOV - 3:0

32:47

Ufa právě vstřelila branku!
Ufa přesto dokázala udeřit ve vlastním oslabení! Ve středním pásmu se k odraženému kotouči dostal PJOTR CHOCHRJAKOV, který ujel před branku Dinama a přesnou střelou překonal brankáře! Asistence: Jevgenij Birjukov.

32:31

Vjačeslav Soloduchin se po pravém křídle vydal s kotoučem na výlet v oslabení. Jeho průnik však skončil jen střelou do lapačky brankáře.

32:00

Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Grigorij Panin – 2 min., nedovolené bránění).

31:41

Voris si dal pozor na zakončení z prostoru před brankou a vynikajícím zákrokem pravým betonem udržel kotouč před brankovou čárou!

31:18

Manninen chytrou zadovkou poslal puk do prostoru mezi kruhy, kde byli hned dva hráči Ufy, ale obrana Dinama opět předvedl dobrý zákrok.

30:45

Grigorij Panin poslal přihrávku na levou stranu, nicméně k jeho pobídce se neprodral nikdo v zeleném dresu domácí Ufy.

30:17

Martinš Dzierkals skvěle pokryl prostor před brankou, nicméně nedokázal puk odehrát do bezpečí. Hráči soupeři se museli vrátit.

29:51

Hostující brankář chyboval při rozehrávce zpoza branky a málem nabídl soupeři střeleckou pozici. Nikdo v zeleném se k puku nedostal.

29:10

Jevgenij Gračov dojel přihrávku za hostující klec a uklidnil rozehrávku Dinama. Oba trenéři nyní posílají na ledovou plochu čerstvé síly.

28:27

Dmitrij Kugryšev dostal prostor na levém křídle, po kterém zavezl puk do útočného pásma, nicméně na jeho pobídku už nedosáhl nikdo ze spoluhráčů.

28:03

Rodion Amirov si na pravé straně útočného pásma našel odražený kotouč, přehodil si jej na forhend, ale svižným projektilem minul horní tyč.

27:32

Alexandr Kadějkin vybojoval volný puk za brankou Ufy a před napadajícím soupeřem jej raději vyhodil ven z obranného pásma.

27:10

Gunars Skvorcovs střílel od modré čáry, jenže proti jeho zakončení skvěle vystoupil domácí Naumenkov, který střelu srazil k mantinelu.

26:32

Ufa si i po skončení přesilové hry udržela v útočném pásmu, jenže nikdo v zeleném dresu nyní nedostal prostor pro zakončení.

26:12

Hosté v plném počtu.

25:41

Grigorij Panin podcenil zpracování kotouče na modré čáře a puk mu pod čepelí hokejky proklouzl ven z útočného pásma. Hosté stačí vystřídat.

25:10

Sakari Manninen střílel od modré čáry, nicméně jeho projektil skončil na bloku hostujících obránců. Zadáci Dinama podávají obětavý výkon.

24:12

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gunars Skvorcovs – 2 min., podrážení).

24:10

Vladimir Žarkov pálil od modré čáry, jenže jeho projektil srazil obránce v bílém dresu k mantinelu. Rozhodčí už dlouhou dobu signalizuje vyloučení.

23:27

Grigorij Panin si nabruslil na pravý kruh, kde se rychlou brzdou zbavil svého strážce, jenže následným zakončením nemířil mezi tři tyče.

23:05

Sakari Manninen dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zkusil překvapit brankáře, jenže jeho pokus minul vzdálenější tyčku.

22:22

Manninen střílel bez přípravy od modré čáry, ale jeho dělovku udržel hostující brankář mezi svými betony. Vhazuje se po jeho pravé ruce.

22:12

Reece Scarlett získal volný kotouč na levé straně hrací plochy, objel branku soupeře, jenže důrazný Vladimir Žarkov mu puk u mantinelu vypíchl.

21:35

Dmitrij Kugryšev dojel přihrávku před branku Dinama, ale špičkou čepele už brankáře hostujícího celku překonat nedokázal.

21:10

Geoff Platt si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma a dostal se do zakončení. Jeho projektil však skončil vedle zadní tyčky.

20:29

Daniil Tarasov měl dobrý výhled a pohlídal si dělovku od modré čáry. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře domácího Salavatu Julajevu.

20:10

Ufa uspěla na úvodním vhazování druhé třetiny. Domácí celek v ní bude chtít navázat na dobrý výkon z první části dnešního souboje.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 15:48.
Střely na branku: 11 – 1
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce domácí Ufy potvrdila roli favorita dnešního souboje a vytvořila si vedení. O první branku se ve 12. minutě postaral Koledov. O čtyři minuty později navíc po krásné akci udeřil Amirov. Dinamo je směrem dopředu naprosto bezzubé. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.

20:00

První třetina skončila.

19:34

Martinš Dzierkals nahodil puk od červené čáry za branku domácí Ufy, ale ještě před obránci v bílém se tam dostal Tarasov, který puk odehrál do bezpečí.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:32

Geoff Platt dostal prostor na pravé straně a dostal se do útočného pásma. Domácí hokejisté následně přišli o puk vinou nepřesné přihrávky.

18:10

Vjačeslav Soloduchin získal puk ve středním pásmu a následně rozehrál na levou stranu. Kombinace Ufy však skončila u hráčů v bílém.

17:29

Amirov se v útočném pásmu otočil kolem svého strážce, rozehrál na levou stranu, nicméně Michail Naumenkov zápěstím daroval brankáři snadný zákrok.

17:10

Michail Naumenkov vybojoval odražený puk na levé straně útočného pásma, prodral se do rohu kluziště a udržel puk na holích domácího celku.

16:35

Teemu Hartikainen si sjel na přihrávku na pravou stranu, z kruhu se zbavil obránce, jenže zakončením zápěstím trefil brusle zadáka v bílém.

16:02

Mathew Maione se hnal vpřed s pokusem o rychlou odpověď, jenže jeho průnik zastavil hned první obránce v zeleném dresu Ufy.

15:16

15:16 Rodion AMIROV - 2:0

15:16

Ufa právě vstřelila branku!
Domácí Ufa přidává ještě před koncem první části druhou branku! Po krásné kombinaci v útočném pásmu si na přihrávku mezi kruhy sjel RODION AMIROV, bruslí si přikopl puk na čepel a zvýšil na 2:0. Asistence: Pjotr Chochrjakov, Dmitrij Kugryšev.

15:10

Daniil Tarasov vyjel za svou branku a zastavil prudké nahození po mantinelu. Oba trenéři posílají na led čerstvé síly.

14:32

Mathew Maione se dostal do útočného pásma a z ostrého úhlu se snažil řekonat domácího brankáře. Jeho projektil zápěstím trefil boční síť.

14:14

Hosté se hnali vpřed, jenže nahození do útočného pásma se od mantinelu odrazilo do ochranné sítě. Domácí brankář už dlouho nemusel zasahovat.

13:45

Teemu Hartikainen se v rohu útočného pásma dostal k volnému kotouči, zbavil se obránce a přihrál na modrou čáru. Následné zakončení trefilo obránce.

13:10

Dmitrij Kugryšev se od modré čáry opřel do skákavého kotouče, ale jeho rojektil skončil jen v lapačce pozorného brankáře lotyšského mužstva.

12:35

Ufa je po vstřelení úvodní branky dnešního souboje pořádně nabuzená a domácí celek se nadále tlačí do útoku. Hráči Dinama nyní rozehrávku soupeře nenapadají.

12:10

Grigorij Panin se tlačil za přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže pod tlakem obránce si puk nedokázal dobře zpracovat.

11:38

Rihards Bukarts si sjel na přihrávku do obranného pásma a násleně rozjel výpad hostujícího celku. Akce Dinama však skončila na modré čáře.

11:04

11:04 Pavel KOLEDOV - 1:0

11:04

Ufa právě vstřelila branku!
Favorizovaná Ufa se dostává do vedení! K odraženému kotouči se v prostoru mezi kruhy dostal PAVEL KOLEDOV, který pohotově vypálil zápěstím a jeho pokus zapadl do sítě! Asistence: Alexandr Kadějkin, Geoff Platt.

10:35

Markus Granlund získal volný kotouč za brankou Dinama, jenže bekhendovou přihrávkou do prostoru před brankou oslovil jen obránce v bílém.

10:00

Další obrovská šance domácí Ufy! Manninen se před brankou Rigy zmocnil volného kotouče a z velké blízkosti zkoušel zvednout puk nad beton brankáře, který si připsal důležitý zákrok!

09:36

J. C. Lipon vyvezl puk z obranného pásma do pásma útočného, jenže akci Dinama zastavuje odpískaný ofsajd. Své postavení si nepohlídal Roberts Bukarts.

09:02

Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Riga po skončení oslabení opět srovnala obraz hry a nepouští domácí střelec do pozic.

08:41

Gennadij Stoljarov se skvěle vrátil do obranného pásma, kde tělem předtlačil soupeře a získal kotouč pro hostující Dinamo Riga.

08:12

Geoff Platt získal volný kotouč v rohu útočného pásma, odkud poslal přihrávku Žarkovovi, jenže druhý jmenovaný nestačil zakončit.

07:29

Alexandr Alexejev získal odražený puk na modré čáře a ihned kotouč nahodil na branku Dinama. Hostující brankář však znovu nemusel zasahovat.

07:10

Ufa se opět nastěhovala do útočného pásma, jenže kombinace domácího celku nyní skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu hřiště.

06:29

Vladislav Kartajev se na pravé straně útočného pásma dostal k volnému kotouči a jeho přihrávka málem našla čepel dojíždějícího Kugryševa.

06:02

Hosté pouze nahodili puk za branku domácí Ufy a odjeli na střídačku. Domácí mužstvo po přesilové hře nadále pokračuje v ofenzivním pojetí hry.

05:24

Hosté v plném počtu.

05:02

Až nyní se Dinamo dokázalo osvobodit vyhozením kotouče přes všechny čáry za branku domácího mužstva. Ufa však sehrála velmi dobrou přesilovku.

04:27

Grigorij Panin střílel z levého kruhu, jenže jeho projektil zápěstím zastavila vzdálenější tyčka hostující klece!

04:10

Andris Džerinš vypíchl puk na modrou čáru, ale domácí hráči kotouč ještě udrželi ve třetině. Zatím je to velice silný tlak Ufy.

03:41

Domácí se usadili v útočném pásmu a postupnou kombinací se tlačí do střelecké pozice. Hokejisté Rigy však skvěle napadají.

03:24

Ufa si zahraje první přesilovku dnešního utkání. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Denis Paršin.

02:29

Vjačeslav Soloduchin získal puk na pravé straně útočného pásma, odkud kotouč nahodil na branku Dinama, ale tam neměl spoluhráče.

02:00

Až po dvou minutách se poprvé v utkání přerušuje hra. Nahozený kotouč na levé křídlo prosvištěl až na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Vorisem.

01:37

Reece Scarlett nahodil puk do útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo v bílém dresu hostujícího Dinama Riga. Lotyšský celek však vstoupil do zápasu aktivně.

01:10

Gunars Skvorcovs si sjel do prostoru mezi kruhy, kam přiletěla přihrávka z pravé strany, jenže zakončení bez přípravy mu zrovna nesedlo.

00:39

Martinš Dzierkals si najel na přihrávku na pravé křídlo a prosmýkl se do útočného pásma. Důrazný obránce v zeleném dresu jej odstavil od puku.

00:10

Domácí Ufa uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Favorizovaný celek rozjel první akci po levém křídle, ale daleko se nedostal.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před úvodním vhazováním zazní lotyšská a ruská hymna.
Oba týmy už jsou na ledě. Ufa bude hrát v zeleném, zatímco Riga oblékne bílou sadu.
Úvodní sestavy:

Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Larsen, Panin, Koledov, Naumenkov, Muchamadullin, Alexejev, J. Birjukov – Hartikainen, Manninen, M. Granlund – V. Žarkov, Kadějkin, Platt – Amirov, Chochrjakov, Kugryšev – Soloduchin, Kartajev, Gimatov – Pimenov.

Dinamo Riga: Voris (Bruveris) – Sund, Scarlett, Maione, Mamčics, Ošenieks, Skvorcovs, Tumanovs – Lipon, Džerinš, Indrašis – Paršin, Gračov, Roberts Bukarts – Dzierkals, Švanenbergs, Rihards Bukarts – Stoljarov, Berzinš, Zyrjanov – Jelisejevs..
Salavat Julajev Ufa

Domácí Ufa je na tom mnohem lépe. Salavat Julajev odehrál v letošním ročníku padesát tři zápasů, ve kterých vybojoval šedesát devět bodů a zatím mu patří čtvrtá pozice Východní konference. Na druhý Omsk navíc Ufa ztrácí pouze čtyři body. Na domácím kluzišti navíc patří mezi nejsilnější týmy v celé KHL. Naposledy dokázala Ufa vyhrát 3:2 v prodloužení na ledě Barysu.
Dinamo Riga

Jediný lotyšský celek v Kontinentální hokejové lize nemůže být s průběhem letošního ročníku spokojený. Dinamo odehrálo padesát jedna zápasů a získalo v nich dvacet čtyři bodů. S tímto ziskem je Riga až na poslední jedenácté pozici Západní konference. Na play-off už nyní ztrácí třicet bodů. I letos to tak bude hodně utrápená sezóna. V posledním duelu Riga po dlouhé době získala bod, když prohrála 3:4 v prodloužení na ledě CSKA Moskva.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Ufou a Dinamem Riga.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Salavat Julajev Ufa – Dinamo Riga

5:4

po s.n. (1:0) (2:0, 1:2, 1:2 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Koledov (Kadějkin, Platt), 16. Amirov (Chochrjakov, Kugryšev), 33. Chochrjakov (J. Birjukov), 41. Hartikainen (M. Granlund), rozh. náj. M. Granlund – 37. Švanenbergs (Stoljarov, Dzierkals), 40. Zyrjanov, 57. Indrašis (Zyrjanov, Scarlett), 60. Paršin (Roberts Bukarts, Indrašis)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Nikolajs Jelisejevs (RIG)
0:0   Rodion Amirov (UFA)
2. série:
0:0   Denis Paršin (RIG)
0:0   Dmitrij Kugryšev (UFA)
3. série:
0:0   Roberts Bukarts (RIG)
1:0   Markus Granlund (UFA)
4. série:
1:0   J. C. Lipon (RIG)
1:0   Sakari Manninen (UFA)
5. série:
1:0   Miks Indrašis (RIG)

Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Larsen, Panin, Koledov, Naumenkov, Muchamadullin, Alexejev, J. Birjukov – Hartikainen, Manninen, M. Granlund – V. Žarkov, Kadějkin, Platt – Amirov, Chochrjakov, Kugryšev – Soloduchin, Kartajev, Gimatov – Pimenov.

Dinamo Riga: Voris (Bruveris) – Sund, Scarlett, Maione, Mamčics, Ošenieks, Skvorcovs, Tumanovs – Lipon, Džerinš, Indrašis – Paršin, Gračov, Roberts Bukarts – Dzierkals, Švanenbergs, Rihards Bukarts – Stoljarov, Berzinš, Zyrjanov – Jelisejevs.

Průběh zápasu
1. třetina
03:24 RIG 2 Paršin, vysoká hůl
11:04 UFA 1:0 Koledov (Kadějkin, Platt)
15:16 UFA 2:0 Amirov (Chochrjakov, Kugryšev)
Po 1. třetině
2. třetina
24:12 RIG 2 Skvorcovs, podrážení
32:00 UFA 2 Panin, nedovolené bránění
32:47 UFA 3:0 Chochrjakov (J. Birjukov)
36:13 RIG 3:1 Švanenbergs (Stoljarov, Dzierkals)
39:34 RIG 3:2 Zyrjanov
Po 2. třetině
3. třetina
40:18 UFA 4:2 Hartikainen (M. Granlund)
45:09 UFA 2 Alexejev, vysoká hůl
56:19 RIG 4:3 Indrašis (Zyrjanov, Scarlett)
58:00 UFA 2 Tarasov, zdržování hry / posunutá branka
59:06 RIG 4:4 Paršin (Roberts Bukarts, Indrašis)
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
UFA 5:4 M. Granlund (rozh. náj.)
po s.n.