Menu

Další

Hokejové události

Poslední den hokejových přestupů

konec

31.01.2021, 09:00 • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Mějte se fajn a dobrou noc! (23:01:29)
I proto nechávejte oči na stopkách a sledujte všechna hokejová zpravodajství, protože nového gólmana ohlásí hokejisté Zlína, na novou posilu se těší Třebíč a ve hře mohou být i další překvapení.

23:00

České hokejové kluby mají poslední hodinu, aby administrativně dotáhly poslední posily a hráče na střídavé starty. Vzhledem k tomu, že se jedná spíše o administrativní záležitost a kluby budou zveřejňovat změny během noci a zítřka, tímto se s vámi loučím!

22:55

LITVÍNOV – Tak přece jen se Verva dočkala ještě jedné defenzivní posily. Na poslední chvíli si totiž dohodla střídavé starty obránce Šimona Szathmáryho z Poruby!

22:16

SPEKULACE – Vícero zdrojů potvrzuje, že Zlín reaguje na brankářskou marodku hledáním brankáře v Chance lize. Ve hře by mohla být výpomoc z Přerova, kde předvádí slušné výkony Martin Holík.

21:55

TŘEBÍČ – Na zajímavou posilu se mohou těšit v Třebíči, která by do dnešní půlnoci, případně v pondělí měla oznámit atraktivní posilu!

21:43

SPARTA – Změny ve Spartě už nečekejte, ale v průběhu nedělního utkání ve Zlíně se lídr tabulky musel obejít bez Vladimíra Sobotky, který utkání nedohrál kvůli tržné ráně na krku. Podle trenéra Josefa Jandače je však v pořádku a nehrozí mu žádné nebezpečí.

21:36

SPEKULACE – Podle webu hokej.cz se má juniorský reprezentant Matyáš Šapovaliv přesunout z Kladna do Litoměřic.

21:08

SPEKULACE – Další zajímavá informace přišla z webu hokej.cz. Kdyby Plzni skončila sezona dřív než Vsetínu, pravděpodobně by na Lapač zamířili junioři Martin Lang a Filip Přikryl, kteří jsou stabilními členy plzeňské sestavy. Vzhledem ke svému statusu juniorů se na ně nevztahuje pravidlo 15. února.

20:58

VÍTKOVICE - Ve Vítkovicích už je zřejmě kádr uzavřený, přestože podle webu hokej.cz a trenéra Miloše Holaně uvažovaly o příchodu obránce. „Kvůli tomu, že se nám zranil Roman Polák. Ale na trhu nikdo není. A pokud je, tak na to nemáme finance," řekl Holaň po nedělním zápase a dodal: „Chtěli bychom beka. Ale ti, co jsou volní, tak s podmínkami, které nejsme schopní akceptovat."

Alternativou mohl být v tomto případě také Michal Jordán, který měl nakročeno do Pardubic, ale nakonec z jeho přesunu do extraligy překvapivě sešlo.

20:31

KARLOVY VARY – Konec spekulací! David Honzík utnul příchod Filipa Novotného, o jehož odchodu se žhavě spekulovalo, ale trenér Martin Pešout po utkání v Třinci potvrdil, že zkušený brankář dochytá sezonu v barvách Energie.

20:30

LITVÍNOV – Verva potvrdila hostování Davida Honzíka ve Slezsku, ale podle vyjádření ředitele Pavla Hynka na něj má nadále opční právo pro příští sezonu.

20:27

TŘINEC – Hotovo! Brankářský tým Ocelářů doplní David Honzík z Litvínova, který může v případě potřeby zaskočit také za prvoligový Frýdek-Místek. Bývalý brankář Sparty či Karlových Varů vinou zranění zasáhl v aktuální sezoně jen do pěti zápasů, v nichž ani jednou nezvítězil.

20:19

ZLÍN – Podle ohlasů ze Zlína se vedení Beranů shánělo po brankáři už po zranění Libora Kašíka, takže po zdravotních trablech Daniela Hufa jednání zesílila.

„Něco máme, nějaké možnosti. Musíme to dojednat, ale je to složité, nepříjemné," přiznal po nedělním utkání se Spartou trenér Robert Svoboda. Rychlou záplatou by mohl být vsetínský David Gába nebo Ondřej Bláha z Prostějova. Berani se však mohou rozhlížet také v extraligových mužstvech.

20:15

Stále čekáme na definitivní rozuzlení brankářské otázky v Třinci. Krušnou noc budou mít i ve Zlíně, kde musí řešit zranění Libora Kašíka a Daniela Hufa. Otevírá se šance mladého Michalu Kořénkovi, nebo se Berani narychlo ohlédnou v extralize a Chance lize po zkušenějším záskoku?

19:58

MOUNTFIELD HK – Uzavřeno má také Hradec Králové, který potvrdil řadu střídavých startů hráčů z Chance ligy. Na seznamu jsou třeba brankář Martin Michajlov ze Slavie, Adam Kubík z Kladna nebo Lukáš Nedvídek z Třebíče.

19:52

KOLÍN – Nováček první ligy hlásí velmi zajímavou posilu do defenzivy! Z Mountfieldu HK přichází obránce Zdeněk Čáp.

Poslední den hokejových přestupů

konec