Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Villarreal CF – Real Sociedad San Sebastian

1:1

konec (1:0)

30.01.2021, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • 21. kolo • Vojtěch Olšr

Tipsport: 2.54 3.12 3.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Real Sociedad právě vstřelil branku!
To, čeho se domácí trenér Unai Emery jistě nejvíce bál, právě přišlo! Carlos Fernández s Mikelem Merinem uskákali vzdušné souboje v šestnáctce Villarealu a tím vytvořili palebnou pozici pro ALEXANDERA ISAKA, jenž z prvního dotyku prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a rozvlnil síť!

90

Nastavují se čtyři minuty.

82

Mikelu Oyarzabalovi se podařilo vrátit přetažený centr na malé vápno, kde ale Isakovu koncovku takřka před prázdnou bránou vytlačila nad mírná teč bránícího Raúla Albiola!

81

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Paco Alcácer, přichází Fernando Niño.

78

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Cristian Portugués, přichází Carlos Fernández.
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Robin Le Normand, přichází Andoni Gorosabel.
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Joseba Zaldúa, přichází Adnan Januzaj.

76

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Francis Coquelin, přichází Pervis Estupiñán.

69

Na světě je premiérová žlutá karta pro domácí. Capoue byl pozdě v duelu s Guridim, kterého kousek před vlastní šestnáctkou přišlápnul.

66

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Ander Guevara, přichází Jon Guridi.

59

Na předávce míče se nyní ve středu pole nedohodli právě Guevara s Oyarzabalem a druhý jmenovaný musel využít záchranné brzdy. Za potažení Pareja nemohlo přijít nic jiného než napomenutí žluté barvy.

52

Zubimendiho centr vyhledal zajímavě postaveného Cristiana Portuguése, tvrdý volej malého křídelníka ale o pár metrů nezamířil mezi tři tyče!

49

Po ztrátě míče v podání hostí přišel ostrý skluz Le Normanda a faul na Coquelina. Za zákrok na půlce hřiště vyfasoval střední obránce žlutou kartu.

46

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Asier Illarramendi, přichází Martín Zubimendi.

40

Na enormní kvantum práce Nacha Monreala zatím spoluhráči neumí navázat! Někdejší zadák Arsenalu poslal napříč malým vápném zcela jistě gólovou přihrávku, Cristian Portugués ani nikdo jiný ale do trajektorie míče nezasáhli!

36

Po dlouhé době domácí mančaft zahrozil svatyni hostí! Pedraza se na levé straně uvolnil k přízemnímu centru, Paco Alcácer však šikovnou patičkou o kousek minul vzdálenější tyč! Jednalo se o odchylku v řádu decimetrů!

32

Signál z rohu dopadnul pro San Sebastián katastroficky. Míč se dostal dozadu až k Illaramendimu, tomu ale odskočil a středopolař hostí se tak musel uchýlit k taktickému faulu na Moisése Gómeze, který už vyhlížel bleskový kontr. Na světe je první žlutá karta utkání.

23

Z hranice šestnáctky nebezpečně napřáhnul Alexander Isak a Asenjo konečky prstů musel vytáhnout přízemní pokus mimo oblast tří tyčí!

8

Branková konstrukce se otřásala za Asenjem! Isak po průnikové přihrávce na levém křídle pláchl Albiolovi, jedovatou ránu ovšem opřel o břevno!

3

Villarreal právě vstřelil branku!
Výstavní branka odšpuntovala dnešní střetnutí! Domácí mužstvo se vydalo do rychlého kontru, po kterém sice nejdříve Alcácerova rána byla zblokována, odražený míč si ovšem vyhlédnul DANI PAREJO a dělovkou do šibenice nedal brankáři nejmenší šanci!

Villarreal CF – Real Sociedad San Sebastian

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 3. Parejo – 90+3. Isak

Karty:   69. Capoue (VLR) – 32. Illarramendi (RSC), 49. Le Normand (RSC), 59. Guevara (RSC)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:17.

Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol (C), P. Torres, Pedraza – Coquelin (76. Estupiñán), Capoue, Parejo – Moisés Gómez, Alcácer (81. Niño), Trigueros.
Náhradníci: Rulli – Bacca, Baena, J. Costa, Estupiñán, Ra. Funes Mori, Niño, Raba.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa (78. Januzaj), A. Elustondo, Le Normand (78. Gorosabel), Monreal – Guevara (66. Guridi), Illarramendi (C) (46. Zubimendi), Merino – Portugués (78. C. Fernández), Isak, Oyarzabal.
Náhradníci: Ayesa – Barrenetxea, Gorosabel, Guridi, Januzaj, Bautista, Roberto López, Merquelanz, Muñoz, Sagnan, Zubimendi, C. Fernández.

Rozhodčí: Díaz de Mera – Becerril, Escuela