Menu

Házená

Mistrovství světa

Německo – Brazílie

31:24

konec (16:12)

23.01.2021, 20:30 • New Capital Sports Hall (Káhira) • Milan Huppert

Tipsport: 1.19 12.0 7.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

60

Se sirénou byl faulován Teixeira a rozhodčí ještě nařídili sedmimetrový hod ve prospěch Jihoameričanů. Hackbarth naznačením zmátl Heinevettera, jemuž následně poslal balón do levého dolního růžku. (31:24)

60

V poslední minutě zápas vstřelil svůj premiérový gól Drux. Míč napálil neomylně do pravé šibenice, Luan vůbec nereagoval. (31:23)

56

Schiller si vždy přijde odhodit sedmičku a pak se vrátí na střídačku. Nutno ale podotknout, že penalty střílet umí na jedničku, Luanovi poslal míč pod levou rukou. (30:23)

56

Johannes Golla byl faulován, přesto stihl vystřelit, ale neuspěl. Následovat bude další sedmička, nejspíše znovu pro Schillera. Henrique Teixeira navíc dostává dvě minuty. (29:23)

55

Úspěšný náskok z levého křídla pro Torrianiho. Bitter dobře zmenšil střelecký úhel, avšak na střelu do pravého horního rohu byl krátký. (29:23)

54

Firnhaber skórují při vlastním oslabení. Výborně si naběhl za obranu na milimetrový pas Gensheimera, Luan byl bez šance. (29:22)

54

Druhé vyloučení pro Druxe v krátkém časovém sledu. Pokud bude tento Němec vyloučen i potřetí, bude následovat červená karta, a tedy vyloučení. (28:22)

54

Gól přichází, prosadil se Häfner střelou z pravé spojky do pravého dolního rohu. Luan proti střele vykopl pravačku pozdě. (28:22)

52

Schiller proměnil i druhou sedmičku v utkání. Několikrát naznačil a nakonec míč obstřelil kolem stojné nohy Luana. (27:22)

51

Pivot Moraes trestá zákrok na svou osobu. Naskočil si nad Gollu a tvrdou dělovku umístil balón do pravé šibenice. (26:22)

51

Drux si jde s úsměvem na tváři odsedět dvě minuty. Německý házenkář při bránění bolestivě trefil do obličeje Moraese. (26:21)

50

Weber si vyměnil míč s Kühnem, načež vystřelil na zadní tyč. Pokus to nebyl příliš prudký, ale Luan byl chybně přesvědčený, že míč poletí k bližší tyči. (26:21)

49

Druhý pokus po timeoutu již favorit neprováhal. Gensheimer z pravého křídla sběhl na střed a střelou o zem překvapil Luana. (25:21)

48

Häfner nedosáhl na nahrávku Gensheimera Brazilci okamžitě potrestali! Moraes si řekl o nahrávku, dostal ji a z pivota poslal balón nad pravou nataženou rukou brankáře. (24:20)

47

Po delší době vstřelil gól Silva. Ten se protáhl kolem pasivně bránícího Gollu a křižným hodem dostal balón za záda Bittera. (24:19)

46

Skvělá odpověď Gíslasovy družiny. Weber znovu potvrdil, že má ve své pravačce velkou sílu, navíc namířil přesně do pravé šibenice. (24:18)

45

Na potřetí už se Brazilci nemýlili. Na levé křídlo dostal nahrávku Langaro, který si sběhl na střed a poslal balón na bližší tyč. (0:0)

43

Mohutný pivot Moraes dokázal opět snížit. Zakončoval v pádu hodem do levého dolního rohu. Bitter byl na zemi pozdě. (23:18)

42

Weber nechtěl zůstat oproti Kühnovi moc pozadu, i on vypálil parádní dělovku na bližší tyč. Gólman Almeida střele instinktivně uhnul. (23:17)

41

Chiuffa zůstal na pravé spojce úplně osamocený. Brazilský házenkář této skutečnosti vyhodil k hodu do pravého horního rohu. (22:17)

41

Kühn skvělým pasem vybídl k zakončení Gollu, který obloučkem přes gólmana vstřelil svůj sedmý gól, čímž vyrovnal celkový počet zásahů na turnaji, pokud nepočítáme dnešní zápas. (22:16)

40

Svěřenci kouče Gíslasona špatnou obranou uvolnili levou stranu pro Langara, jemuž dnes jde skórování na výbornou. (21:16)

39

Fantastickou ránu z levé spojky předvedl Kühn. Dělovku o rychlosti 110 km/h Almeida neměl šanci zachytit. (21:15)

38

Zakončení Häfnera nemělo chybu. Podobně jako před malou chvílí Torriani si naskočil zleva a Almeidu prostřelil mezi ruko a nohou. (20:15)

37

Silva parádním pasem uvolnil na pravém křídle Torrianiho. Brazilec si naskočil a Bittera propálil nad hlavou. (19:15)

37

Jenže naši západní sousedé dokáží odpovídat na góly soupeře s velkou jistotou, což nyní potvrdil Kühn. (19:14)

36

Výbornou práci na pivotovi předvedl Torriani. Protáhl se mezi Häfnerem a Bittera prostřelil mezi nohama. (18:14)

34

Brazilci se dočkali prvního gólu ve druhém poločase. jeho autrotem se stal úspěšným hodem z levého křídla Langaro. (18:13)

33

Přihrávka Silvy byla úspěšně zblokována a prvním u míče byl gólman Bitter. Němci předvedli bleskovou akci s gólovou tečkou Golly. (18:12)

31

Stejně jako první, tak i druhý poločas otevřel gólem Johannes Golla. Střela do levé šibenice neměla chybu. (17:12)

30

Teixeira snižuje úspěšnou střelou z pravého křídla. Německo ještě bude mít dostatek času na jeden útok, zbývá dvacet vteřin. (16:12)

29

Němci odskakují do vedení o pět gólů. Häfner proskočil mezi dvěma protihráči, aby vzápětí zamířil po gólmanově levici. (16:11)

27

Johannes Golla si udržuje stoprocentní bilanci při zakončení. V jedné ruce udržel míč proti Silvovi a v pádu dokázal zamířit neomylně do pravého rohu. (15:11)

27

Brazilci bojují a vrací se na rozdíl tří branek. Silva opět zaútočil z pravého křídla, uspěl střelou mezi nohy Bittera. (14:11)

26

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Häfner si vytvořil prostor na spojce, balón posléze napálil do levého horního rohu. (14:10)

26

Němečtí házenkáři hráli bez brankáře a Brazilci trestali. Moraes zachytil nahrávku a vyslal Rodriguese, který nemohl minout. (13:10)

26

Vyloučení přichází i na druhé straně. Teixeira zastavil Gollu natahujícího ke střele. Brazilec ani neprotestuje. (13:9)

25

Vyloučení na straně Německa, odpočinout si jde Timo Kastening. Ten zbytečně zatáhl za dres Moraese dávno po zakončení. (13:9)

25

Parádní individuální akci ukázal Kühn. Poté, co nabral velkou rychlost, se protáhl mezi dvěma soupeři a Almeidovi poslal míč nad hlavou. (13:9)

23

A další gól našich západních sousedů. Brazilci hráli bez gólmana, jenže míč ztratili a nahrávku za obranu dostal Gensheimer. Prázdnou bránu trefil bez potíží. (13:9)

23

Němečtí házenkáři bleskově využili přesilovku. Gensheimer ještě mohl nahrávat, ale vzal to na sebe a dobře udělal. Střelu na protější tyč zleva spatřil Almeida až v síti. (12:9)

23

Přísné vyloučení Moraese, kterému se nechce ze hry. Moc dobře ví, že oslabení může vést k prohloubení ztráty. (11:9)

22

Svůj střelecký účet načíná Silva. hbitý Brazilec se zbavil Kühna, Bittera propálil střelou do levého dolního rohu. (11:9)

21

Až Kühn přerušil střelecké trápení. Ze spojky házel přes protihráče, který měl velký vlil na gól, protože přes něj brankář Almeida nic neviděl. (11:8)

18

Německo se bude bránit další dvě minuty v oslabení. Vyloučeným hráčem je Gensheimer, Brazilci mají velkou šanci dostat se soupeři na dostřel. (10:8)

16

Langaro potrestal faul na svou osobu. Na pravém křídle zůstal nikým nehlídaný, obstřel na zadní tyč dnes Brazílii vyšel podruhé. (10:8)

15

Dvouminutový odpočinek čeká na Kühna, jenž si počínal nedovoleně proti Langarovi. Dvě minuty za stržení. (10:7)

14

Gensheimer nedovolil soupeři vyrovnat. Viděl volný prostor po lajně, jehož využil, s Almeidou si poradil hodem doprava dolů. (9:7)

13

Další gól Jihoameričanů, kteří jsou rázem na kontakt! Tentokráte se do samostatného nájezdu dostal Ponciano, situaci vyřešil výborným obstřelem podél Bitterovi pravé ruky. (8:7)

13

Druhý úspěšný zásah Brazílie v řadě! Hacbarth sám zachytil nahrávku Golly a únik proměnil hodem na vzdálenější tyčku. (8:6)

12

Blesková odpověď v podání Jihoameričanů. Rodrigues přidal k sedmičce i zásah ze hry, z pravého křídla naskočil na střed a mířil k bližší tyči. (8:5)

12

Weber riskoval kroky, avšak rozhodčí jeho počínání přešli bez povšimnutí, Těsně bráněn dvěma protihráči posléze dokázal zakončit k levé tyči. (8:4)

11

Po faulu Kasteninga nařídili rozhodčí první sedmimetrový hod pro Brazílii. Hackbarth nezaváhal. (7:4)

10

Velmi rychlá odpověď v podání Brazilců. Na pravé spojce si vytvořil prostor Rodrigues, dělovku k protější tyči Bitterovi nedal šanci zasáhnout. (7:3)

10

Kühn měl volnou ruku, čehož využil tím nejlepším možným způsobem. Ze spojky hodil balón do pravé šibenice. (7:2)

9

Němci zachytili špatnou rozehrávku Brazilců a do brejku se dostal Kastening. Samostatný únik přetavil v úspěšný zásah. (6:2)

8

Naši západní sousedé odskakují na rozdíl tří branek! Třetí gól v tkání zapisuje Golla, ten propálil Almeidu mezi nohama. (5:2)

8

Rogerio Moraes zatím na pivotovi odvádí výbornou práci. Využil svých kilogramů k přetlačení Golly a balón zavěsil do horních pater brány. (5:2)

7

Německo má třetího střelce. Na levé křídlo dostal parádní nahrávku Gensheimer, jenž si počkal, až půjde Almeida na zem, načež zamířil pod břevno. (4:2)

5

Na sedmičku se postavil Schiller. německý borec nic složitého nevymýšlel, na první dobrou prostřelil Almeidu do pravého horního rohu. (3:2)

4

Zápas má zatím jen dva střelce, a sice Gollu za Německo a Moraese za Brazílii. Druhý jmenovaný vyrovnal střelou do pravé šibenice. (2:2)

4

První vyloučeným hráčem je německý házenkář. Za stržení si jde na dvě minuty odpočinout Böhm. (2:1)

4

Žlutá karta pro tým Německo (Johannes Golla). (2:1)

3

Němci poprvé v utkání vedou. Znovu byl na konci pěkné akce Golla, jenž skóroval střelou pod levou nohu brankáře. (2:1)

3

Žlutá karta pro tým Brazílie (Rogerio Moraes Ferreira). (1:1)

1

Němci dokázali bleskově odpovědět. Golla obdržel nahrávku na střed, Almeidu prostřelil hodem po jeho pravici. (1:1)

1

Brazilci měli první útok, který přetavili v gól. Na pivota dostal nahrávku Moraes, potetovaný házenkář skóroval k pravé tyči. (0:1)

Německo – Brazílie

31:24

konec (16:12)

Zpět na online

Německo: Bitter, Heinevetter – Böhm, Drux, Firnhaber, Gensheimer, Golla, Groetzki, Häfner, Kastening, Kühn, Metzner, Michalczik, Schiller, D. Schmidt, P. Weber.

Brazílie: C. Almeida, M. F. dos Santos, Luan da Rosa – C. Andrade, Hackbarth, Chiuffa, Inoue Langaro, Luciano Costa, Patrianova, R. Moraes Ferreira, Alves Ponciano, Cesar Rodrigues, J. P. Silva, H. Selicani Teixeira, V. Teixeira, Torriani.

Rozhodčí: Lars, Havard (oba Norsko)

Statistiky:
Německo
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
1 B J. Bitter 0/0 0 0
12 B S. Heinevetter 0/0 0 0
38 LS F. Böhm 0/0 0 1
95 LS P. Drux 1/0 0 2
18 P S. Firnhaber 1/0 0 0
3 LK U. Gensheimer 4/0 0 1
4 P J. Golla 7/0 0   0
24 PK P. Groetzki 0/0 0 0
25 PS K. Häfner 4/0 0 0
73 PK T. Kastening 1/0 0 1
35 LS J. Kühn 5/0 0 1
27 PS A. Metzner 0/0 0 0
22 SS M. Michalczik 0/0 0 0
31 LK M. Schiller 3/3 1 0
77 PS D. Schmidt 0/0 0 0
20 SS P. Weber 5/0 0 0
Celkem 31/3 1 1 6 0
Brazílie
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
89 B C. Almeida 0/0 0 0
16 B R. da Rosa 0/0 0 0
1 B M. dos Santos 0/0 0 0
4 SS J. da Silva 3/0 0 0
11 LK C. De Andrade 0/0 0 0
77 PK R. Hackbarth 3/2 0 0
19 PK F. Chiuffa 1/0 0 0
37 LS H. Langaro 4/0 0 0
34 LS J. Luciano Costa 0/0 0 0
13 P R. Moraes Ferreira 6/0 0   1
30 LS A. Patrianova 0/0 0 0
35 LS T. Ponciano 1/0 0 0
95 PS G. Rodrigues 3/0 0 0
2 SS H. Selicani Teixeira 0/0 0 2
25 P V. Teixeira 1/0 0 0
5 LK G. Torriani 3/0 1 0
Celkem 25/2 1 1 3 0