Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund

4:2

konec (2:2)

22.01.2021, 20:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • 18. kolo • Petr Sumbal

Tipsport: 3.36 3.87 2.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

78

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Domácí zvyšují své vedení na 4:2! Už potřetí se dnes Gladbach prosadil ze standardní situace, podruhé po centru Neuhause. Ten tentokrát našel MARCUSE THURAMA, který se hlavou trefil neomylně. Asistence: Florian Neuhaus.

49

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Domácí jdou podruhé v zápase do vedení, tentokrát 3:2! Neuhaus roztáhl hru na levou stranu, kde byl obránce RÁMÍ BINSIBAJNÍ. Ten nejprve naznačil centr levačkou, ale míč si zasekl na pravačku, kterou se trefil krásně k tyči. Asistence: Florian Neuhaus.

32

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Přestřelka pokračuje, je vyrovnáno na 2:2! Přímý kop rozehrál Stindl tvrdou střelou okolo zdi. Bürki míč viděl na poslední chvíli a vyrazil ho jen před sebe, kde už byl připravený míč do prázdné branky dorazit NICO ELVEDI. Bez asistence.

28

Dortmund právě vstřelil branku!
Domácí předvedli nádhernou akci a vedou 2:1! Tohle byl rozhodně jeden z nejhezčích gólů, který jsme v tomto ročníku Bundesligy viděli. Sancho si narazil míč s Bellinghamem, pak předvedl rychlou kličku, zorientoval se a našel před malým vápnem ERLINGA HAALANDA. Tomu stačilo se jen otočit a míč napálit přesně k tyči, jak je jeho dobrý zvykem. Asistence: Jadon Sancho.

22

Dortmund právě vstřelil branku!
Hosté se ze své první velké šance v zápasu prosazují a vyrovnávají na 1:1! Sancho našel skvělou přihrávkou za obranu ERLINGA HAALANDA a norský útočník dokázal i z úhlu krásnou střelou k protější tyči překonat Sommera a vstřelil už svůj třináctý ligový gól v sezoně. Asistence: Jadon Sancho.

11

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Domácí se přeci jen dočkávají vedoucí branky! Standardní situaci rozehrál Hofmann, který našel krásným centrem hlavu NICA ELVEDIHO, jenž míč poslal hlavou do sítě. Asistence: Jonas Hofmann.

Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund

4:2

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 11. Elvedi (J. Hofmann), 32. Elvedi, 49. Binsibajní (Neuhaus), 78. Thuram (Neuhaus) – 22. Haaland (Sancho), 28. Haaland (Sancho)

Karty:   90. Kramer (MNC)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:9.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Binsibajní – Zakaria (84. Herrmann), Kramer, Neuhaus, J. Hofmann (65. Thuram) – Stindl (C) (70. H. Wolf), Pléa (70. Embolo).
Náhradníci: Sippel – Beyer, Wendt, Jantschke, H. Wolf, Bénes, Herrmann, Thuram, Embolo.

Borussia Dortmund: Bürki – Morey (87. Tigges), Akanji, Hummels, Guerreiro – Bellingham (80. Moukoko), Can – Sancho, Reus (C) (71. Reyna), Brandt – Haaland.
Náhradníci: Hitz – N. Schulz, Ł. Piszczek, Dahoud, Reinier, Meunier, Reyna, Moukoko, Tigges.

Rozhodčí: Grafe – Kleve, Sinn