Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfL Wolfsburg – RB Lipsko

2:2

konec (2:1)

16.01.2021, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • 16. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 4.02 3.78 1.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nkunku v souboji jeden na jednoho předčil Angeliña, jenž si také pomohl nedovoleným zákrokem. Domácí budou kopat z pozice vedle pokutového území.

90

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Dani Olmo, přichází Yussuf Poulsen.

85

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Renato Steffen, přichází Maximilian Philipp.

81

Maxence Lacroix neúspěšně brzdil hostující protiútok. Nkunkua poslal na zem až po uskutečnění přihrávky, ale přesto žluté kartě neunikl.

78

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Kevin Kampl, přichází Justin Kluivert.

71

Žlutou kartu dostává Kevin Kampl (RB Lipsko).

70

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Bote Baku, přichází Josip Brekalo.

66

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Nordi Mukiele, přichází Lukas Klostermann.

62

Nechybělo příliš a byl tady už pátý gól! Brooksovu hlavičku z Gerhardtem zahraného rohového kopu zastavila až Gulácsiho pravá tyč.

59

Ještě jednou v hlavní roli Wout Weghorst, který ve středovém kruhu nesmyslně vletěl do nic netušícího Sabitzera. Je to zasloužená žlutá karta.

54

Lipsko právě vstřelilo branku!
Hosté se vrací do hry o plný bodový zisk! WILLI ORBAN sklepl Nkunkův centr ze standardní situace směrem k Haidarovi, na jehož střelu z voleje reagoval Casteels dost pozdě. Míč levou rukou pouze vyrazil a nabídl maďarskému stoperovi rutinní dorážku.

50

Mbabu je dalším žlutě potrestaným hráčem. Nesportovně totiž naskočil do Angeliña, který se zrovna chystal provést autové vhazování.

48

Liduprázdným stadionem se nyní rozhlehl výkřik Mukieleho, do kterého zboku zajel Otávio. Ten po menší prodlevě viděl i žlutou kartu.

46

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Emil Forsberg, přichází Christopher Nkunku.

42

Otávio vyhrál jeden rychlostní souboj. Další překážkou pro něj byl Mukiele, který jej na křídle sestřelil žlutým skluzem.

35

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Domácím se v pětatřicáté minutě podařilo otočit nepříznivý stav! Vděčí právě svému napadání, při kterém Gerhardt obral o míč Sabitzera. Zároveň ho rychle posunul na RENATA STEFFENA, jehož střelu z dálky ztečoval obránce Orban mimo dosah Gulácsiho.

22

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Krásná rychlá akce znamená vyrovnání stavu na 1:1! Přes Otávia a Steffena se míč dostal na levé křídlo ke Gerhardtovi, který fantasticky odcentroval a hostující obranou nepohlídaný WOUT WEGHORST zkušeně potvrdil roli nejgólovějšího hráče Wolfsburgu.

7

Kvůli vysokému presinku rozehrávalo LIpsko pod obrovským tlakem. Orban srazil jednu z riskantních přihrávek směrem na Weghorsta, který dokonce poslal míč do sítě, ale ještě předtím se ho dotkl zápěstím, takže se Wolfsburg z rychlého vyrovnání radovat nemůže.

5

Lipsko právě vstřelilo branku!
Na první gól jsme dlouho čekat nemuseli! Haidara v útoku proti otevřené obraně vybídl Forsberga, který zleva ještě jednou přihrával a úplně volný NORDI MUKIELE s naprostou lehkostí uklidil balon za bezmocného Casteelse.

VfL Wolfsburg – RB Lipsko

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 22. Weghorst (Gerhardt), 35. Steffen (Gerhardt) – 5. Mukiele (Forsberg), 54. Orban

Karty:   48. Otávio (WOF), 50. Mbabu (WOF), 59. Weghorst (WOF), 81. Lacroix (WOF) – 42. Mukiele (RBL), 71. Kampl (RBL), 90+1. Angeliño (RBL)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:9.

VfL Wolfsburg: Casteels – Mbabu, Lacroix, Brooks, Otávio – X. Schlager, Guilavogui (C) – Baku (70. Brekalo), Gerhardt, Steffen (85. Philipp) – Weghorst.
Náhradníci: Pervan – Białek, Brekalo, William, Ginczek, Mehmedi, Philipp, Joao Victor, Siersleben.

RB Lipsko: Gulácsi – Orban, Upamecano, Halstenberg – Mukiele (66. Klostermann), Kampl (78. Kluivert), Haidara, Angeliño – Sabitzer (C), Olmo (90. Y. Poulsen) – Forsberg (46. Nkunku).
Náhradníci: Martínez – Adams, Hwang Hi-čchan, Klostermann, Kluivert, Nkunku, Y. Poulsen, Samardžič, Sörloth.

Rozhodčí: Stieler – Gittelmann, Beltinger