Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Wolverhampton Wanderers – West Bromwich Albion

2:3

konec (2:1)

16.01.2021, 13:30 • Molineux Stadium, Wolverhampton • 19. kolo • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 1.67 3.71 6.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nastavují se čtyři minuty.

90

Penaltu zkusil získat také Fábio Silva, který ale pádu dost přidal, což viděl i hlavní rozhodčí, který ho odměňuje žlutým kartónkem.

83

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Matheus Pereira, přichází Darnell Furlong.

83

Patrick Cutrone mohl být domácím hrdinou, protože si u levé tyče našel odražený míč a okamžitě pálil volejem, jenže míč si to po odrazu od země zamířil jen nad bránu!

79

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází João Moutinho, přichází Patrick Cutrone.

73

Leander Dendoncker šel do hlavičkového souboje s Robertem Snodgrassem nohou, což muselo být určitě bolestivé pro hráče hostů. Dendoncker tak může být jedině rád, že viděl jenom žlutou kartu.

72

Adama Traoré konečně za pomoci svého úniku vymyslel přesnou přihrávku na Fábia Silvu, který pálil rovnou dvakrát, ale v obou případech se trefil jen do obránců!

69

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Kamil Grosicki, přichází Hal Robson-Kanu.

64

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Conor Coady, přichází Rayan Aït-Nouri.

62

Callum Robinson se také zkouší velmi aktivně prosadit, v pokutovém území si tentokrát mohl zpracovat přihrávku a vypálit, ale jeho projektil skončil jen těsně vedle tyče!

60

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Rúben Neves, přichází Morgan Gibbs-White.

56

56. Matheus PEREIRA - 2:3

56

West Brom právě vstřelil branku!
Albion skóruje dvakrát ještě v kratším časovém rozmezí než soupeř a opět je tak vedení! MATHEUS PEREIRA ani při této penaltě neměl žádné problémy, protože Rui Patrício šel opět na špatnou stranu, takže nebylo co řešit.

55

55. Penaltová situace

55

Albion může jít do vedení! Callum Robinson dostal přihrávku do pokutového území, kde se pokoušel o zpracování, ale v tom mu zabránil Conor Coady, který si ale pomohl faulem!

55

Další penalta pro West Brom!

52

52. Semi AJAYI - 2:2

52

West Brom právě vstřelil branku!
Hosté zničehonic skórují a máme opět srovnáno! Autové vhazování letělo až do pokutového území, kde se k první hlavičce dostal Kyle Bartley. Ten míč prodloužil za sebe, kde už zakončoval SEMI AJAYI, který dokonale překvapil Ruie Patrícia vysokou a padající střelou. Asistence: Kyle Bartley.

45+1

Nastavuje se jedna minuta.

43

43. Willy BOLY - 2:1

43

Wolves právě vstřelili branku!
Domácí během pouhých pěti minut kompletují obrat! Další centr od rohového praporku nedokázali hosté poslat pryč, v nepřehledné situaci se tak balón odrazil k WILLYMU BOLYMU, který okamžitě skóroval a dokonale tak odčinil svůj předchozí penaltový zákrok.

38

38. Fábio SILVA - 1:1

38

Wolves právě vstřelili branku!
Ještě v prvním poločase máme srovnáno a začínáme znovu! Standardka Pedra Neta příliš nebezpečná nebyla, ale domácí vzápětí vrátili míč zpět do vřavy, kde Willy Boly vymyslel výbornou patičku na FÁBIA SILVU, který následně obstřelil Davida Buttona. Asistence: Willy Boly.

36

Po delší době je na vidění nedovolený zákrok, který spáchal Semi Ajayi. Ten navíc zastavil slibně se rozvíjející akci soupeře, takže vidí také žlutou kartu.

31

31. Robinson dobrou příležitost nevyužil

31

Albion mohl vézt už o dva góly! Po centru si hosté dvakrát prodloužili míč hlavou, následně se do dobré střelecké pozice tak dostal Callum Robinson, kterého ale Rui Patrício dobře vychytal!

13

Přihrávka Rúbena Nevese už byla o dost nebezpečnější! Míč se totiž následně pohyboval v pokutovém území, kde možná Kieran Gibbs hrál rukou, ale hlavní rozhodčí to zatím nechává bez povšimnutí!

8

8. Matheus PEREIRA - 0:1

8

West Brom právě vstřelil branku!
Hosté se překvapivě dostávají do vedení! Na penaltový puntík si postavil míč MATHEUS PEREIRA, který to zvládl naprosto s přehledem. Balón poslal doleva, zatímco gól šel doprava.

8

8. Penaltový zákrok

8

Willy Boly na hranici pokutového území předvedl šlapáka na Calluma Robinsona, který se zřítil k zemi a rozhodčí píská faul! Nakonec to bude penalta, kterou potvrdilo i video.

7

Penalta pro Baggies!

Wolverhampton Wanderers – West Bromwich Albion

2:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 38. F. Silva (Boly), 43. Boly – 8. Matheus Pereira (pen.), 52. Ajayi (Bartley), 56. Matheus Pereira (pen.)

Karty:   73. Dendoncker (WOS), 90. F. Silva (WOS) – 36. Ajayi (WBA)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 10:5. Rohy: 11:0. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:14.

Wolverhampton Wanderers: Patrício – N. Semedo, Coady (C) (64. Aït-Nouri), Boly, Saïss – Dendoncker, Neves (60. Gibbs-White), Moutinho (79. Cutrone) – Traoré, F. Silva, Neto.
Náhradníci: Ruddy – Hoever, Aït-Nouri, Kilman, Gibbs-White, Vitinha, Shabani, Cutrone, Corbeanu.

West Bromwich Albion: Button – O'Shea, Ajayi, Bartley, Gibbs – Livermore (C), Sawyers – Matheus Pereira (83. Furlong), Snodgrass, Grosicki (69. Robson-Kanu) – Robinson.
Náhradníci: Lonergan – Furlong, Ivanović, Peltier, Kipré, Krovinović, Edwards, Field, Robson-Kanu.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett