Menu

Florbal

Livesport Superliga

PSG Panthers Otrokovice – PSN Tatran Střešovice

4:10

konec (2:4, 2:3, 0:3)

16.01.2021, 17:00 • Městská hala Otrokovice • 15. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 8.9 8.8 1.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:04:56)

Střely na branku: 16 – 26!
Nejlepší hráči zápasu:

Otrokovice – Martin Szweda (1+0)
Střešovice – Matěj Havlas (2+3)
A dnešní utkání nám právě skončilo! Tatran v něm zvítězil poměrně jasně, když svému soupeři nasázel rovnou deset branek. Hlavně poslední perioda byla jednoznačně pro hosty, kteří v ní ani jednou neinkasovali, naopak sami dali tři branky. O výhru se nejvíce bodově zasloužil Matěj Havlas, jenž dal dvě branky a na tři nahrál.

Konec zápasu.

59:00

Minuta do konce zápasu!

58:07

Josef Šťourač se ocitl na zemi, když běžel středem hřiště a čekal na přihrávku. Rozhodčí to však jako faul neposoudil, domácí hráč se na něj nehezky podíval.

57:20

A ještě jsme se mohli dočkat jedné branky! Kevin Majrich vyrazil míček jenom před sebe, jenže nikdo ze soupeřů ho nedokázal dostat až do branky.

56:48

Domácí florbalisté si přihrávají na obranné polovině, kde už je hosté nenapadají. Na druhou stranu to ani nepotřebují, v pohodě si hlídají polovinu.

56:06

Do konce zápasu nám chybí poslední čtyři minuty a zápas už je nějakou dobu rozhodnut. Otrokovice toho dnes směrem dopředu zase tak moc nepředvedly.

55:23

55:23 Matěj HAVLAS - 4:10

55:23

Tatran právě vstřelil branku!
A na světě je dokonce desítka v síti domácího týmu! Petr Brautferger vybojoval míček na útočné polovině, ale poté se poroučel až na střídačku. Jeho spoluhráč ale našel volného MATĚJE HAVLASE, který měl znovu celkem jednoduchou pozici. Asistence: Filip Langer.

54:45

Domácí florbalisté měli míček na obranné polovině, ale během chvilky se dostali až na tu útočnou. Tam však celkem rychle o míček přišli a musí se vracet.

54:12

Jeden z hostující hráčů zůstal ležet na hřišti po souboji a na plochu přispěchal i lékařský tým. Vypadá to však, že nepůjde o nic vážnějšího.

53:49

53:49 Matěj HAVLAS - 4:9

53:49

Tatran právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto, Střešovice totiž vedou už o pět branek! Filip Langer odvedl skvělou práci, když na polovině hřiště vypíchl míček svému soupeři. Rázem to byla akce dva na nikoho. ve které ještě míček předložil MATĚJI HAVLASOVI, který střelou z první překonal gólmana. Asistence: Filip Langer.

53:21

Tatran už s míčkem nikam daleko nespěchá. Nejspíše i proto nyní udělal chybu, jenže křižná přihrávka na nabíhajícího domácího hráče byla moc dlouhá.

52:59

S domácími to dnes opravdu nevypadá dobře, nejspíše poslední místo tabulky neopustí. Naopak Střešovice se nadále budou držet velmi vysoko.

52:33

Adam Tlapák je na hřišti!

51:48

Nyní se navíc domácí ukázali jenom nepřesnou rozehrávko, kterou sebrali hosté. Ti ještě několik sekund pozdrželi hru, až poté poslali míček na polovinu.

51:16

Domácí florbalisté kombinují na útočné polovině, ale ještě se nedostali do nějaké gólové šance. Tatran se zatím ve čtyřech brání celkem s přehledem.

50:33

Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Adam Tlapák – 2 min., Držení).

50:19

Do konce zápasu nám chybí jenom něco přes deset minut! Střešovice vedou o čtyři branky a dnes nejspíše zvítězí zatím jsou navíc jasně lepším týmem!

49:55

Bob Piskáček se dostal do klinče dvou soupeřů. Ti ho sice o míček obrali, ale bylo to s faulem. Ten je odpískaný a Tatran se zadarmo dostává k balónku.

49:07

Po hodně dlouhé době se dostaly Otrokovice na útočnou polovinu, ovšem nedostaly se k nebezpečné střele.

48:13

Avšak u balónku se nijak dlouho neudrželi, a tak se jim zatím nedaří snížit rozdíl na tři branky. Dnes to vypadá na pohodovou výhru hostujícího celku.

47:52

Adam Tlapák rozehrával na útočné polovině, ovšem jeho spoluhráč následně pálil vedle. Míček se nám dostal mimo mantinely a domácí rozehrávají.

47:16

Dalibor Švéda to zkusil v momentě, kdy jeho spoluhráč přebíhal před brankářem. Ten toho moc neviděl, jenže tento pokus šel těsně vedle branky.

46:48

V poslední periodě se nám zase nijak moc nepřerušuje, což je vždycky dobrou zprávou. Zatím jsme se však dočkali jenom jedné branky Střešovic.

46:09

Bob Piskáček ukázal skvělou rychlost a dostal se ke střele z levé strany. Možná ještě hledal spoluhráče u tyč, každopádně míček skončil mimo branku.

45:38

Pro změnu velmi dobrá možnost na domácí straně! Martin Frühbauer ale předvedl skvělý přesun a zastavil šanci Otrokovic, velmi důležitý zákrok.

44:50

Tentokrát už to pro domácího brankáře byla mnohem složitější situace. Balónek však udržel někde na sobě a nikdo ze soupeřů nemohl dorážet.

44:15

Kevin Majrich se znovu musel mít na pozoru, ovšem tentokrát to pro něj bylo celkem jednoduché. Otrokovicím se však nedaří projít skrze polovinu hřiště.

43:35

Tak tu dnes máme prvního střelce hattricku a minimálně jeden by ještě mohl padnout. Filip Langer k němu má se dvěma góly rozhodně nakročeno.

42:45

42:45 Petr BRAUTFERGER - 4:8

42:45

Tatran právě vstřelil branku!
Poprvé v utkání odskakují Střešovice do čtyřbrankového rozdílu! Matěj Havlas táhl akci po levé straně a míček předložil pro PETRA BRAUTFERGERA, jenž dnes kompletuje hattrick! Asistence: Matěj Havlas.

42:32

Tomáš Sovják byl sice aktivně napadán, přesto na polovině hřiště udržel míček na své holi. Jeho následně přihrávka ale nebyla zrovna přesná.

41:51

Filip Langer je na hřišti!

41:17

Poté jsme ale viděli obrovský závar před brankou hostujícího celku! Domácí toho ale nevyužili, a tak musí pokračovat dále v trpělivé kombinaci.

40:48

Petr Koláčný už byl pod tlakem, a tak raději nahrál podél mantinelu. Jeho spoluhráči poté musel o míček tvrdě bojovat, ale povedlo se jim ho získat.

40:15

A už se nám rozjela i poslední perioda dnešního utkání! Otrokovice mají výhodu jednoho muže v poli, podaří se jim toho nějak využít? Se brzy dozvíme.

40:01

Začala třetí třetina.

Střely na branku v druhé třetině: 6 – 6!
Již jsou za námi dvě periody dnešního duelu a hostující florbalisté budou nadále spokojenější, jelikož vedou už o tři branky. Střešovice se několikrát dostaly do tříbrankového vedení, ale Otrokovicím se vždy podařilo snížit. Poslední slovo měl ale Piskáček, jenž určil prozatimní stav tohoto duelu.

Další třetina začne přibližně v 18:19.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:51

Vyloučení v týmu Tatran Teka Střešovice (Filip Langer – 2 min., Sekání).

39:42

V posledních vteřinách se domácí florbalisté ještě snaží snížit na rozdíl jedné branky. Obrana Tatranu má nyní celkem hodně práce... zatím ale odolává.

39:00

Minuta do konce třetiny!

38:10

Pavel Sládeček je nejspíše v pořádku, jelikož ho zase vidíme na hřišti. Po lehké kličce se zbavil jednoho soupeře, ale jeho pokus zastavil ten druhý.

37:36

37:36 Bob PISKÁČEK - 4:7

37:36

Tatran právě vstřelil branku!
Jenže stačila jedna rychlá nahrávka! Zase je to o tři branky pro hosty. BOB PISKÁČEK dostal přihrávku na polovinu hřiště. Měl před sebou hodně místa, tak se s míčkem vydal dopředu, načež se jeho prudká střela zastavila až v síti. Asistence: Milan Meliš.

37:23

Hostům se vůbec nedaří přejít skrze polovinu hřiště, tam to mají domácí nyní velmi dobře pokryté.

36:58

Střešovice drží znovu už delší dobu míček na svých hokejkách, ale zatím vidíme jenom přihrávky na obranné polovině. Otrokovice navíc nijak moc nenapadají.

36:26

Pavel Sládeček zůstal po jednom ze soubojů na hřišti, takže rozhodčí raději přerušil hru. Hráč hostí se sice zvedl, ale na střídačku kulhá. Tak uvidíme, jestli bude schopen v utkání ještě pokračovat.

35:42

Střešovice mohly znovu rozehrávat na útočné polovině, ale tentokrát si s tím domácí dobře poradili. Tomáš Sovják se ale s míčkem moc daleko nedostal.

35:10

Tatran se celkem jednoduše pokoušel dostat na útočnou polovinu. Dlouhá nahrávka se odrážela od mantinelu zajímavě, ale pro hosty nepřesně.

34:20

Tatran toho nijak využít nedokázal. Naopak Martin Frühbauer musel zasahovat, ale na střelu od mantinelu dobře viděl. Žádný problém proto neměl.

33:38

Ondřej Němeček to chtěl zkusit mezi dvěma soupeři, ale ti mu tam dali dobře hokejku. Míček je mimo mantinely a k rozehrávce se staví Milan Meliš.

32:34

32:34 Filip HRABAL - 4:6

32:34

Otrokovice právě vstřelily branku!
Jenže domácí florbalisté nenechají svého soka odskočit na větší rozdíl! Vlastimil Červenka sice ještě úspěšný nebyl. K odraženému míčku se ale dostal FILIP HRABAL, který pohodlně zamířil do odkryté branky. Asistence: Vlastimil Červenka.

31:49

Adam Tlapák si nechal odrazit míček od mantinelu, což ho mohlo stát nějakou chybu. Nakonec se ale před napadajícím soupeřem dokázal ubránit.

30:35

30:35 Filip LANGER - 3:6

30:35

Tatran právě vstřelil branku!
A hosté jsou zase ve vedení o tři branky! K odraženému míčku se totiž dostal Havlas, jenž ho posunul na FILIPA LANGERA, jehož rána šla do šibenice na pravé tyčce. Asistence: Matěj Havlas.

30:00

Je za námi přesně polovina utkání. Tomáš Sovják si nabíhal na přihrávku z poloviny hřiště, ale nedokázal si míček zpracovat. Velká škoda pro domácí.

29:40

V posledních minutách se nám hra trochu uklidnila. Tatran se sice drží na míčku, ale do vyložené šance se v posledních minutách nemůže dostat.

27:55

Florbalisté v červených dresech jsou aktivnější na míčku. Milan Meliš chtěl poslat přihrávku na druhou stranu hřiště, ale ta byla zastavena soupeřem.

27:18

Střešovice vybojovaly rozehrávku na útočné polovině, ovšem předvedly jenom další chybu... Ani tentokrát se Otrokovice nedokázaly dostat ke střele.

26:59

Tatran dělá nyní chyby v rozehrávce, což vyústilo v další šanci Otrokovic. S tou si brankář poradil, avšak domácí hráči si drží míček stále na svých holích.

26:22

Tak jsme zase viděli dvě rychlé branky za sebou, celkem jich v tomto duelu padlo už osm... Mohli bychom se dnes dočkat hodně gólových hodů.

25:12

25:12 Martin SZWEDA - 3:5

25:12

Otrokovice právě vstřelily branku!
A už je to zase jenom o dvě branky! Marek Zapletal posunul míček na MARTINA SZWEDU, který zvolil krásnou kličku a poslal míček přesně pod horní tyčku. Asistence: Marek Zapletal.

24:48

Tatran nám tedy vstřelil další celkem brzkou branku, navíc má míček znovu na svých hokejkách. Kevinu Majrichovi ještě pomohl jeden spoluhráč.

24:11

24:11 Petr BRAUTFERGER - 2:5

24:11

Tatran právě vstřelil branku!
Střešovice se právě dostaly do tříbrankového vedení! Ondřej Němeček posunul míček na střed hřiště, kde byl úplně volný PETR BRAUTFERGER, jehož rána z první skončila v šibenici u vzdálenější tyčky. Asistence: Ondřej Němeček.

23:49

Střešovice se okamžitě hnaly do útočné akce, ovšem domácí brankář zasáhl a hlavně míček udržel. Otrokovice ho ale po chvilce zase odevzdaly.

23:11

Poprvé v této periodě se dostali domácí na útočnou polovinu. Lukáš Petřík zkoušel střelu z poloviny hřiště, ovšem jeden ze soupeřů mu ji zablokoval.

22:44

Panterům se zatím nedaří v přechodu do ofenzivních akcí. Na druhé straně si proto nabíhal Milan Meliš, jenže se k němu míček nakonec nedostal.

22:13

Tomáš Sovják byl napadán ihned poté, co obdržel přihrávku. Proto zvolil zpětnou nahrávku na spoluhráče, takže akce půjde skoro od gólmana.

21:19

Florbalisté v červených dresech se dostali ke střele z poloviny hřiště a Kevin Majrich neměl dobrý výhled, přesto dokázal balónek vyrazit do bezpečí.

20:53

Dvakrát během první minuty udělali hosté chybu v rozehrávce. Otrokovice se přesto ani jednou nedostaly do zakončení... To je pro ně celkem škoda.

20:25

A už se nám rozjela i prostřední část dnešního utkání! Střešovice vedou o dvě branky a už se dostaly do prvního útoku, chtějí navýšit své vedení.

20:01

Začala druhá třetina.

Střely na branku: 3 – 12!
Je za námi první třetina dnešního utkání, po které budou spokojenější hostující florbalisté, kteří vedou o dvě branky. Právě hosté se brzy dostali do vedení, ovšem Otrokovice záhy srovnaly. Následovaly dvě rychlé branky Střešovic, jenže i tehdy dokázali domácí hráči snížit na rozdíl jedné branky. Poslední slovo měl ale znovu Tatran, který vládl první periodě.

Další třetina začne přibližně v 17:39.

20:00

První třetina skončila.

19:04

A další velká možnost na hostující straně! Jonáš Kreysa si skvěle seběhl na křižný pas, jenže jeho bekhendové zakončení vůbec netrefilo branku...

18:33

Tatran měl velkou šanci jít dokonce do tříbrankového vedení! Kevin Majrich neudržel střelu z poloviny hřiště, ale ani jeden ze dvou dorážejících hráčů nedostal míček do branky!

17:42

Martin Šindelář nám chtěl nyní ukázat, že ano. Vzal to na sebe a dostal se na střed hřiště do zajímavé střelecké pozice, soupeři jeho pokus zablokovali.

17:14

No, už jsme viděli šest branek, to není úplně špatná bilance. Snad se budeme brankami bavit i nadále. Dočkáme se ještě nějaké do konce třetiny?

16:02

16:02 Petr BRAUTFERGER - 2:4

16:02

Tatran právě vstřelil branku!
Jenže hosté si zase berou během pár vteřin dvoubrankové vedení zpět! PETR BRAUTFERGER neměl zpoza branky komu nahrát, tak to zkusil sám. Dostal se k pravé tyčce, kde si to Kevin Majrich nepohlídal... Bez asistence.

15:37

15:37 Marek ZAPLETAL - 2:3

15:37

Otrokovice právě vstřelily branku!
Jenže nebylo to zahrané dobře, a tak je to zase jenom o gól! Jeden z hostujících beků se nechal obrat na obranné polovině. Míček se následně odrazil na hokejku MARKA ZAPLETALA, jehož rána z první skoro protrhla síťku! Asistence: Tomáš Sovják.

15:27

A tak se domácí florbalisté nadále nemohou dostat do větší šance, takže nemohou snížit. Tatran zatím tomuto utkání vládne a má rozehru na půlce.

14:56

Právě domácí brankář byl znovu u míčku a po zákroku chtěl vyslat svého spoluhráče do protiakce. Tomu v tom ale zabránili dva obránci Střešovic.

14:10

To byla zajímavá akce na straně hostí! Velmi dobrým zákrokem se ale prezentoval Kevin Majrich, načež se Pavel Sládeček už k dorážce nedostal.

13:30

Každopádně hraje se nám v slušném tempu, navíc se ani zase tak moc nepřerušuje. Po delší době se snaží kombinovat na útočné polovině také domácí.

12:56

Tatran se následně mohl vydat do další akce, jenže nebyl úspěšný. Poté ale předvedl hodně aktivní napadání a vybojoval znovu míček na své hole.

12:12

Vlastimil Červenka vyslal přihrávku skrze šířku hřiště, jenže jeho spoluhráč ji nedokázal zpracovat a míček se od jeho hokejky odrazil mimo hřiště.

11:34

Mohlo za to velmi dobré napadání Otrokovic, jenže i to se hostům povedlo překonat. Vše ale skončilo špatnou střelou, kterou má Kevin Majrich ve své moci.

10:55

Hráči v červených dresech drží míček na své obranné polovině a rozhodli se pro střídání. Zatím se však s míčkem nedostali přes polovinu hřiště.

10:24

Střešovice se zase dostaly do střelecké možnosti, ale s tou si domácí gólman poradil. Tatran ale zatím rozhodně je lepším celkem na hřišti.

09:42

Martin Frühbauer se po delší době musel ukázat také nějakým zákrokem. Ten však zvládl bez větších problémů a hosté mohou jít zase dopředu.

09:11

Hra se nám přece jenom trochu uklidnila, ovšem Ondřej Papoušek to chtěl změnit svým napadáním. To bylo úspěšné, domácí poté špatně přihráli...

08:34

Martin Šindelář se snažil z otočky poslat svůj pokus na branku, ale včas mu v tom zabránily Otrokovice. Přesto se Tatran ještě drží u balonku.

07:54

Zajímavě to zkoušeli domácí florbalisté. Viděli jsme dalekou pobídku až před branku, kde se někdo snažil tečovat, jenže nebyl úspěšný.

07:32

Střešovice se hnaly do další akce, jenže ta tentokrát úspěšná nebyla. Míček se právě od hráče hostí odrazil mimo mantinely, oba týmy střídají.

06:45

Panteři se budou muset sebrat, jelikož jejich ztráta je poměrně brzy dvoubranková. Naopak Tatran bude chtít rozhodně pokračovat v tomto výkonu.

05:31

05:31 Milan MELIŠ - 1:3

05:31

Tatran právě vstřelil branku!
Wow, uteklo jenom pár sekund a už je to o dvě branky! Skvěle sehrály Střešovice rychlé přečíslení dva na jednoho, které zakončoval MILAN MELIŠ, jenž v pohodě překonal brankáře. Asistence: Martin Šindelář.

05:22

05:22 Filip LANGER - 1:2

05:22

Tatran právě vstřelil branku!
Navíc si po další kombinaci berou své vedení opravdu zpět, tak to je start do zápasu! Ondřej Němeček našel pasem zpoza branky volného FILIPA LANGERA, který z první trefil odkrytou branku. Asistence: Ondřej Němeček.

05:02

Zatím sledujeme hodně zajímavé utkání a rozhodně dnes nebude nouze o šance, snad ani branky. Střešovice by si chtěly vzít vedení zase zpět a útočí.

04:06

04:06 Lukáš PETŘÍK - 1:1

04:06

Otrokovice právě vstřelily branku!
A během několika okamžiků je srovnáno! František Vykopal poslal míček z první na hranici brankoviště, kde byl připravený LUKÁŠ PETŘÍK, jenž svou tečí nedal gólmanovi šanci na zákrok. Asistence: František Vykopal.

03:46

Střešovice se ubránily, a tak se mohly zase vydat dopředu. Kevin Majrich byl znovu v permanenci, avšak byl úspěšný. Zatím se hraje rychlý florbal.

03:20

Hostující hráči jsou nadále aktivnější na hřišti, přesto se jejich soupeři dostali k první střele na branku. S tou si Martin Frühbauer v pohodě poradil.

02:14

02:14 Pavel SLÁDEČEK - 0:1

02:14

Tatran právě vstřelil branku!
Jenže o chvilku později se hosté dočkali a dostávají se do vedení o jednu branku! PAVEL SLÁDEČEK dostal nabito na střed hřiště a ranou z první se trefil přesně do šibenice. Asistence: Matěj Havlas.

01:53

Tatranu to chvilku trvalo, ale už se dostal na útočnou polovinu. Kevin Majrich musel jít rychle ke své tyčce, ovšem první vážnější akci soupeře zvládl.

01:18

Střešovice si málem připravily horké chvilky, když jednomu z obránců utekl míček od hokejky. Stejný hráč ale stihl svou chybu velmi rychle napravit.

00:42

O první akci utkání se už po několika sekundách postarali právě hosté. Ti ji zakončili střelou, jenže ta přelétla horní tyč, posléze šla mimo mantinely.

00:15

A dnešní florbalový duel mezi Otrokovicemi a Střešovicemi se nám právě rozjel! Domácí hrají dnes v bílomodré kombinace, hosté v klasické červené.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HU-FA Panthers Otrokovice: Majrich (Raška) – Szweda, Michal Nagy, Kvapil, Medek – Červenka, Sovják, Zapletal – Koláčný, Gál, Hrtús – Šťourač, Hronek, Pšenčík – Vykopal, Petřík, Hrabal – Nehila.

Tatran Teka Střešovice: Frühbauer (Kříž) – Mühlfait, Piskáček, Jan Kolísko, Sládeček, Němeček, Pánek – Tlapák, Kreysa, Papoušek – Sádlo, Jak. Kolísko, Langer – Havlas, Meliš, Švéda – Šindelář, Brautferger.

Rozhodčí: Petr Števček a Radek Števček.
Tatran Teka Střešovice

Střešovice jsou na tom podstatně lépe a vyřazovací boje by je neměly minout. Po šestnácti duelech mají na kontě dvaatřicet bodů, které jim zaručují třetí pozici. Na druhou Mladou Boleslav ztrácí bodů pět. Tatran má podstatně lepší skóre, když vstřelil 119 branek, zatímco jich inkasoval 79. V posledních třech zápasech se mu však dařilo podobně jako jeho soupeři, když pokaždé padl. Postupně s Chodovem 6:8, Spartou 6:9 a v posledním utkání také s Vítkovicemi 3:8.
HU-FA Panthers Otrokovice

Otrokovice to nemají vůbec dobře rozjeté a vypadá to, že se jim boje o play-off vyhnou. Důvod je velmi prostý. Po patnácti zápasech mají na svém kontě jen osm bodů a patří jim až poslední příčka v tabulce. Jejich skóre navíc není také ideální, jelikož vstřelily padesát šest branek, zatímco jich sto pět dostaly... Panterům se v posledních třech duelech nedařilo, ve všech padli. Postupně totiž padli s Ostravou 1:9, s Českou Lípou 3:7 a v posledním duelu také s Mladou Boleslaví 2:13.
Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního utkání v rámci Livesport Superligy! Podíváme se spolu na střetnutí mezi Otrokovicemi a Střešovicemi. Buly je naplánováno na 17:00 a my budeme u toho!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

PSG Panthers Otrokovice – PSN Tatran Střešovice

4:10

konec (2:4, 2:3, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Petřík (Vykopal), 16. Zapletal (Sovják), 26. Szweda (Zapletal), 33. Hrabal (Červenka) – 3. Sládeček (Havlas), 6. Langer (Němeček), 6. Meliš (Šindelář), 17. Brautferger, 25. Brautferger (Němeček), 31. Langer (Havlas), 38. Piskáček (Meliš), 43. Brautferger (Havlas), 54. Havlas (Langer), 56. Havlas (Langer)

PSG Panthers Otrokovice: Majrich (Raška) – Szweda, Michal Nagy, Kvapil, Medek – Červenka, Sovják, Zapletal – Koláčný, Gál, Hrtús – Šťourač, Hronek, Pšenčík – Vykopal, Petřík, Hrabal – Nehila.

PSN Tatran Střešovice: Frühbauer (Kříž) – Mühlfait, Piskáček, Jan Kolísko, Sládeček, Němeček, Pánek – Tlapák, Kreysa, Papoušek – Sádlo, Jak. Kolísko, Langer – Havlas, Meliš, Švéda – Šindelář, Brautferger.

Rozhodčí: Petr Števček a Radek Števček

Průběh zápasu
1. třetina
02:14 TAS 0:1 Sládeček (Havlas)
04:06 OTR 1:1 Petřík (Vykopal)
05:22 TAS 1:2 Langer (Němeček)
05:31 TAS 1:3 Meliš (Šindelář)
15:37 OTR 2:3 Zapletal (Sovják)
16:02 TAS 2:4 Brautferger
Po 1. třetině
2. třetina
24:11 TAS 2:5 Brautferger (Němeček)
25:12 OTR 3:5 Szweda (Zapletal)
30:35 TAS 3:6 Langer (Havlas)
32:34 OTR 4:6 Hrabal (Červenka)
37:36 TAS 4:7 Piskáček (Meliš)
39:51 TAS 2 Langer, Sekání
Po 2. třetině
3. třetina
42:45 TAS 4:8 Brautferger (Havlas)
50:33 TAS 2 Tlapák, Držení
53:49 TAS 4:9 Havlas (Langer)
55:23 TAS 4:10 Havlas (Langer)
Konec