Menu

Fotbal

Německý pohár

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

4:1

konec (1:1)

12.01.2021, 20:45 • BayArena, Leverkusen • 2. kolo • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:39:44)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 5:6. Fauly: 7:13.
Je konec! Bayer Leverkusen poráží Frankfurt 4:1. Hostující Frankfurt se rychle dostal do vedení brankou Younese. Na druhé straně mohl vyrovnat Amiri, ale Trapp jej vychytal. Vedení Frankfurtu mohl navýšit Kamada, ale také domácí brankář se blýskl vynikajícím zákrokem. Domácí se poté dočkali penalty, kterou proměnil Lucas Alario. Krátce po změně stran dostal domácí do vedení hlavičkou Tapsoba. V 68. minutě navíc podtrhl vedení Diaby. Poté byl ještě vyloučen Tah, ale Leverkusen zvládl udeřit i v deseti, když svou druhou branku přidal Diaby.

90+4

Konec zápasu.

90+2

Diaby hraje opravdu povedené utkání. Domácí fotbalista nyní předvedl výbornou kličku a pobavil i trenéra Bayeru.

90+1

Leon Bailey znovu utekl obráncům po levé straně, ale tentokrát se až do zakončení nedostal. Obrana Frankfurtu už je hodně rozhozená.

90

Nastavují se čtyři minuty!

89

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Bender, přichází Jedvaj.

87

87. Moussa DIABY - 4:1

87

Leverkusen právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Leverkusen i v deseti přidává čtvrtou branku! MOUSSA DIABY dostal přihrávku do sprintu, utekl obráncům a se štěstím překonal Kevina Trappa!

86

Kohr si navedl míč na hranici velkého vápna, ale jeho technický pokus placírkou skončil vysoko nad břevnem!

85

Touré dostal přihrávku na pravou stranu, nakopl míč do pokutového území, jenže domácí brankář Hrádecký si došel pro míč.

84

Žlutou kartu dostává Bender (Bayer Leverkusen).

84

Střídající Chandler zastavil rodící se akci Bayeru Leverkusen. Domácí celek znovu nasbírá cenné sekundy k dobru.

83

Hinteregger nakopl míč na levou stranu, kam si naběhl Ilsanker, jenže nikdo v bílém dresu se mu nenabídl do volného prostoru.

82

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Amiri, přichází Aranguiz.

81

Leverkusen zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl do pokutového území, ale nikdo v černém dresu se nedostal do zakončení.

80

Leon Bailey rozkmital své rychlé nohy na polovině soupeře, prosmýkl se do šestnáctky, ale jeho zakončení srazil obránce na rohový kop.

79

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Tuta, přichází Chandler.

78

Silva si naběhl na přihrávku mezi obránce domácího Leverkusenu, jenže si nedal pozor na své postavení a byl lapen v ofsajdu.

77

Střídající Dragovič se hned musel vrátit do pokutového území, odkud odkopl míč do bezpečí. Frankfurt sice tlačí, ale nedostává se do šancí.

76

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Alario, přichází Dragovič.

75

Exekuce přímého kopu se ujal Hinteregger, který zakončil levačkou, jenže jeho dělovka skončila na hrudi jednoho z domácích hráčů ve zdi.

74

74. Červená karta

74

Tah stáhl k zemi unikajícího soupeře a musí do sprch!

73

Demirbay zvládl souboj na polovině hrací plochy, kde si pokryl míč a byl faulován. Domácí Bayer Leverkusen bude zahrávat přímý kop.

72

Trapp se musel zapojit do rozehrávky Frankfurtu. Hostující brankář poslal přihrávku na levou stranu, ale tam nebyl nikdo v bílém.

71

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Barkok, přichází Kohr.

70

Frankurt kombinoval na levé straně hrací plochy, nicméně nikdo v bílém dresu Eintrachtu se nedostal do zakončení. Leverkusen brání skvěle.

68

68. Moussa DIABY - 3:1

68

Leverkusen právě vstřelil branku!
Leverkusen se výrazně přibližuje k postupu do dalšího kola! Amiri prošel s míčem do blízkosti velkého vápna, přihrál na pravou stranu a MOUSSA DIABY přízemní střelou prostřelil Trappa!

67

Leon Bailey se znovu dral za nákopem na polovinu soupeře. Domácí fotbalista následně prošel do vápna, ale už neměl sílu na zakončení.

65

Durm potáhl míč po pravé straně do blízkosti velkého vápna. Krajní hráč Frankfurtu poté odcentroval do šestnáctky, ale domácí obrana zasáhla.

64

Kamada dostal přihrávku na pravou stranu, jenže míč mu uskočil do zámezí. Frankfurt se po změně stran brzdí velkým množstvím nepřesností.

63

Frankfurt zahrával přímý kop v blízkosti velkého vápna. Jeho exekuce se ujal Hinteregger, jehož prudký přízemní pokus skončil v rukavicích brankáře.

62

Žlutou kartu dostává Tapsoba (Bayer Leverkusen).

61

Bailey odcentroval z pravé strany do pokutového území, ale Kevin Trapp jeho centr přečetl a bez problémů schoval míč do rukavic.

60

Je za námi hodina dnešního souboje a domácí Bayer Leverkusen je zatím o něco aktivnější. Domácí celek po změně stran kraluje.

59

Demirbay dostal přihrávku na polovinu soupeře, sklepl míč na levou stranu pro Baileyho, ale druhý jmenovaný byl o míč rychle připraven.

58

N´Dicka nakopl míč na polovinu soupeře, kde si na své postavení nedal pozor Kamada, který byl lapen v ofsajdové pasti.

57

Leon Bailey výborně napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Fotbalisté Frankfurtu se po obdržení druhé branky prakticky nedostávají do útoku.

56

Leon Bailey se zpoza velkého vápna položil do odraženého míče a jeho dělovku musel Trapp vytáhnout fantastickým tygřím skokem!

54

Diaby dostal prostor na pravé straně, odkud procedil přihrávku do pokutového území, ale nikdo v černém dresu Leverkusenu se k jeho pobídce nedostal.

53

Demirbay si naběhl na parádní dloubáček z kopačky Amiriho, prosmýkl se do pokutového území, ale dělovkou pravačkou míč poslal nad břevno!

52

Leverkusenu vedení nestačí. Domácí celek se i po vstřelení druhé branky tlačí na polovinu soupeře a hráči v černém si hledají volné prostory.

50

50. Edmond TAPSOBA - 2:1

50

Leverkusen právě vstřelil branku!
Bayer Leverkusen krátce po změně stran otáčí vývoj dnešního souboje! Na parádní centr z přímého kopu si naběhl EDMOND TAPSOBA a hlavičkou k zadní tyči nedal Trappovi šanci!

49

Leon Bailey si míč navedl do blízkosti velkého vápna, kde si jej dobře pokryl tělem a vybojoval pro domácí celek přímý kop.

48

Alario si naběhl na vysoký nákop na polovinu soupeře. Domácí útočník si však neporadil s obráncem. Frankfurt tak může uklidnit hru.

47

Zuber si udělal prostor krásnou kličkou na levé straně, navedl si míč na hranici velkého vápna, ale technickou střelou zakončil do rukavic brankáře.

46

Domácí Leverkusen obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nedostal se do blízkosti branky Frankfurtu.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavou podívanou. Hostující Frankfurt se rychle dostal do vedení brankou Younese. Na druhé straně mohl vyrovnat Amiri, ale Trapp jej vychytal. Vedení Frankfurtu mohl navýšit Kamada, ale také domácí brankář se blýskl vynikajícím zákrokem. Domácí se poté dočkali penalty, kterou proměnil Lucas Alario. Do šaten se proto odchází za stavu 1:1.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Lars Bender si v závěru nastavení dal pozor na rozběhnutého Durma a odstavil jej od míče. Krajní zadák domácího celku poté rozehrál nákopem za obranu soupeře.

45+1

Silva zbytečně v pokutovém území dohrál brankáře domácího celku a může být rád, že za svůj zákrok nedostal žlutou kartu.

45+1

Nastavují se dvě minuty!

45

Hosté se v závěru prvního poločasu ještě vydali do útoku. Obrana Leverkusenu se ale stačila rychle srovnat a nenechala hráče Frankfurtu zakončit.

44

Diaby místo zakončení na hranici pokutového území vyslal zpětnou přihrávku, jenže Hinteregger jeho úmysl přečetl a míč vypíchl do bezpečí.

43

Žlutou kartu dostává Hinteregger (Eintracht Frankfurt).

43

Leon Bailey se ujal rozehrávky rohového kopu. Na jeho parádní centr si naběhl Lars Bender, jenže z těžké pozice hlavičkou daroval Trappovi snadný zákrok.

42

Tapsoba se vydal podpořit útočnou akci domácího celku. Stoper Leverkusenu střílel z velké dálky a Trapp jeho jedovatou ránu vyrazil.

41

Ani Kamada si nyní nepohlídal své postavení a zůstal viset snad tři metry v ofsaju. Rozehrávkou bude domácí Leverkusen.

40

Durm si dal pozor na akci domácího celku vedenou po pravé straně. Hostující fotbalista proti míči výborně vystoupil a odehrál jej do bezpečí.

39

Alario sice uspěl v hlavičkovém souboji na polovině soupeře, jenže hlavou míč prodloužil jen za sebe. Trapp vyrazil z branky a pomohl Frankfurtu s rozehrávkou.

38

Diaby sprintoval za pobídkou na polovinu soupeře, jenže mu scházelo snad půl kroku. Míč mu tak utekl do autu. V opačném případě by se sám řítil na brankáře.

37

Silva se vydal napadat rozehrávku soupeře na jeho polovině. Osamocený útočník Frankfurtu však brankáře domácího celku k chybě nedonutil.

36

Jonathan Tah si v souboji na polovině hřiště skvěle pokryl míč a napadající soupeř jej fauloval. Tempo hry po vyrovnávací brance Leverkusenu opadlo.

35

Kevin Trapp se po delší době také zapojil do rozehrávky Frankfurtu. Gólman hostujícího celku našel Rodeho, kterého fauloval napadající Alario.

34

Leon Bailey si při průniku na polovinu soupeře pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího. Rozehrávat bude Frankfurt.

33

Kamada si udělal prostor na levé straně a pokusil se vyslat přízemní centr na malé vápno. Obrana Leverkusenu míč odehrála na rohový kop.

32

Alario se znovu tlačil do zakončení v pokutovém území, ale snad potřetí v utkání si nedal pozor na své postavení a byl přistižen v ofsajdu.

31

Bailey byl faulován na polovině Frankfurtu, což doprovodil hlasitým výkřikem. Rozhodčí ani v tomto případě nevytáhl žlutou kartu.

30

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Younes, přichází Zuber.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme velmi zajímavé utkání. Domácí Leverkusen v posledních minutách hodně tlačí.

28

28. Lucas ALARIO - 1:1

28

Leverkusen právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! K exekuci pokutového kopu se postavil LUCAS ALARIO a střelou do protipohybu brankáře vyrovnal!

27

Penalta pro Leverkusen! Bailey odcentroval z levé strany a trefil ruku jednoho z obránců!

26

Lars Bender byl faulován při odkopu míče z vlastní poloviny a nyní se drží za záda. Uvidíme, zda bude domácí obránce schopen pokračovat.

25

Trapp si dal pozor na nákop za obranu hostujícího celku a došel si pro míč na hranici velkého vápna. Hosté o míč následně rychle přišli.

24

Younes má nějaké zdravotní problémy a podle všeho bude potřebovat ošetření. Uvidíme, zda se autor úvodní branky dnešního souboje vrátí do hry.

23

Barkok ustál souboj na levé straně, jenže jeho centr vnějším nártem skončil na hrudi prvního obránce domácího celku.

22

Diaby sprintoval za vysokým nákopem na polovinu soupeře, ale Rode proti míči výborně vystoupil a hlavou jej odehrál mimo nebezpečný prostor.

21

Další ofsajd v podání domácího Leverkusenu! Tentokrát si na své postavení nedal pozor Alario. Domácí se jen těžko dostávají do zakončení.

20

Frankfurt se po delší době usadil na polovině Leverkusenu. Kombinace hostujícího celku tentokrát skončila přihrávkou do zámezí.

19

Domácí brankář se musel znovu zapojit do rozehrávky svého celku. Finský gólman zvolil dlouhý nákop na levé křídlo, ale Leverkusen získal jen vhazování.

18

Younes svedl další souboj na polovině hrací plochy. Domácí obránce Wendell jej zatažením za dres poslal k zemi. Frankfurt bude rozehrávat.

17

Další útočnou akci domácího Leverkusenu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si tentokrát nepohlídal Diaby.

16

Durm fauloval jednoho z domácích obránců v souboji na hranici velkého vápna Leverkusenu. Domácí celek tak bude rozehrávat ze své poloviny.

15

Barkok dostal přihrávku na levou stranu, odkud poslal přízemní střílený centr na malé vápno. Domácí brankář měl znovu práci a ukryl míč do rukavic.

14

Frankfurt mohl rychle navýšit své vedení! Kamada se dostal do pokutového území až před brankáře, ale ten vytáhl výborný zákrok levou nohou!

13

Mohlo být vyrovnáno! Amiri si v pokutovém území naběhl na zpětnou přihrávku z pravé strany, jenže zakončení mu tolik nesedlo a Trapp si připsal dobrý zákrok!

12

Leverkusen se usadil na polovině soupeře a kombinuje s míčem na kopačkách. Domácí hráči jsou od obdržení úvodní branky aktivnější a tlačí se do zakončení.

11

Hrádecký se musel znovu zapojit do rozehrávky Leverkusenu. Tentokrát našel Alaria, který se individuálním průnikem nedostal do šestnáctky.

10

Hostující brankář Trapp přečetl přihrávku za obranu Eintrachtu, vyrazil ven z branky a schoval míč do svých rukavic. Zkušený gólman poté rozehrál na pravou stranu.

9

Domácí celek se ihned po obdržení úvodní branky tlačí do útoku se snahou o rychlou odpověď. Vysoký nákop si však dobře pohlídal Tuta.

7

7. Amin YOUNES - 0:1

7

Frankfurt právě vstřelil branku!
Hostující Frankfurt se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Hosté předvedli svižnou akci po pravé straně hrací plochy. Ve vápně se k míči dostal AMIN YOUNES a prudkou střelou rozvlnil síť!

6

Demirbay se s míčem u nohy protlačil na polovinu soupeře, kde byl soupeřem stažen za dres. Bayer Leverkusen tak bude zahrávat přímý kop.

5

Bender si skvěle splnil své defenzivní povinnosti v pokutovém území, kde se natlačil před dobíhajícího útočníka a dokázal míč odehrát do bezpečí.

4

Wendell si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, dobrým zpracováním se zbavil napadajícího soupeře a rozehrál na levou stranu.

3

Tah si dal pozor na vysoký nákop na polovinu domácího Leverkusenu. Fotbalista domácího celku poté rozehrál na levou stranu hrací plochy.

2

Bender dostal přihrávku na pravou stranu, jenže si netroufl na přihrávku za obranu soupeře. Leverkusen v úvodu kombinuje v zadních řadách.

1

Hostující Frankfurt obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku, ale domácí brankář si došel pro míč.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hřišti. Domácí budou hrát v černém, zatímco Frankfurt oblékne bílou sadu dresů.
Úvodní sestavy:

Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender (C), Tah, Tapsoba, Wendell – Demirbay, Baumgartlinger, Amiri – Bailey, Alario, Diaby
Náhradníci: Aranguiz, Dragovič, Gedikli, Jedvaj, Lomb, Onur, Schick, Sinkgraven, Turkmen

Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Hinteregger, N´Dicka – Durm, Ilsanker, Rode (C), Barkok – Kamada, Silva, Younes
Náhradníci: Abraham, da Costa, Hasebe, Hrustić, Chandler, Kohr, Schubert, Touré, Zuber

Rozhodčí: Dingert – Kempkes, Gerach.
Vzájemné utkání

Dnešní soupeři se v Bundeslize střetli ve druhý lednový den. Frankfurt doma zvítězil 2:1.
Bayer Leverkusen

Domácí Bayer Leverkusen je na tom ještě lépe. V prvním kole si celek Patrika Schicka s chutí zastřílel na hřišti Norderstedtu, kde zvítězil vysoko 7:0. V Bundeslize pak Leverkusen drží třetí pozici čtyři body za vedoucím Bayernem Mnichov. V posledním kole ale doma pouze remizoval 1:1 s Werderem Brémy. V utkání se prosadil i Patrik Schick.
Eintracht Frankfurt

Hostující Frankfurt v prvním kole německého poháru narazil na Mnichov 1860, který na půdě soupeře zdolal výsledkem 2:1 V Bundeslize zatím Frankfurt předvádí spíše průměrné výkony. Po patnácti kolech má na svém kontě dvacet tři bodů a patří mu devátá pozice. Ve vyrovnané tabulce však ztácí jen šest bodů na třetí pozici. Naposledy zvítězil 2:0 na hřišti Mohuče.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z DFB Pokalu mezi Bayerem Leverkusen a Eintrachtem Frankfurt. Výkop je stanoven na 20:45.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 28. Alario (pen.), 50. Tapsoba, 68. Diaby, 87. Diaby – 7. Younes

Karty:   62. Tapsoba (LEV), 84. Bender (LEV) – 43. Hinteregger (FRN)   74. Tah (LEV)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 5:6. Fauly: 7:13.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender (C) (89. Jedvaj), Tah, Tapsoba, Wendell – Demirbay, Baumgartlinger, Amiri (82. Aranguiz) – Bailey, Alario (76. Dragovič), Diaby
Náhradníci: Aranguiz, Dragovič, Gedikli, Jedvaj, Lomb, Onur, Schick, Sinkgraven, Turkmen

Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta (79. Chandler), Hinteregger, N´Dicka – Durm (71. Touré), Ilsanker, Rode (C), Barkok (71. Kohr) – Kamada, Silva, Younes (30. Zuber)
Náhradníci: Abraham, da Costa, Hasebe, Hrustić, Chandler, Kohr, Schubert, Touré, Zuber

Rozhodčí: Dingert – Kempkes, Gerach