Menu

Fotbal

Tipsport liga

FC Spartak Trnava – AS Trenčín

1:0

konec (1:0)

12.01.2021, 13:00 • Športový areál Slávia Trnava • Skupina C • David Suchý

Tipsport: 2.4 3.55 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Spartaku, který svého soupeře porazil výsledkem 1:0. Druhý poločas byl jasně v režii Trenčína, který si přichystal celou řadu střeleckých pokusů, avšak ty povětšinou mířily přímo doprostřed branky. Za celý druhý poločas jsme se dočkali jediné vyložené šance, zhruba deset minut před koncem zápasu odmítl vyrovnání Roguljić. Trnava se tak z vítězství raduje díky vlastní brance Pirinena. (14:41:07)
Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:22.

90+1

Konec zápasu.

90

Jedna minuta nad rámec.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Trnava se stále brání na jedničku, dost možná se bude něco málo nastavovat.

88

Takáč to zkoušel vysokým pasem na opačnou polovinu, kde se Mikovićovi nepovedlo vybojovat autové vhazování.

87

Rukou zahrál Ibrahim, čehož si všiml také vedle stojící rozhodčí. Ten pochopitelně pískl do své píšťalky a rozehrávat tak bude sám brankář.

85

Tučného centrovaná nabídka putovala na přední tyč, kde se povedlo za sebe prodloužit Kmeťovi. Ten ovšem našel pouze hruď soupeře.

84

Amoah se pokoušel dostat do zakončení, jenomže míč se mu zamotal. Přesto pro svůj celek vybojoval rohový kop, který znovu rozehraje Tučný.

82

82. Roguljić přestřelil branku.

82

Tutovka pro Trenčín! Roguljić se po nahrávce od Letenaye dostal do palebné pozice, míč ale poslal trestuhodně nad.

81

Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Před malým momentem fauloval Momoh, rozehrávat tak mohl zadák Slávik.

80

Tučného centr se snášel na zadní tyč, kde na něj brankář Takáč vůbec nedosáhl. Naštěstí pro něj se za jeho zády nenacházel nikdo z protihráčů.

79

AS Trenčín bude zahrávat další rohový kop.

78

Na pravé křídlo si poté dokázal seběhnout Amoah, který se z otočky pokoušel o centr do pokutového území. Ten odkopem do autu vyřešil Miković.

77

O podporu od svých spoluhráčů si poté řekl obránce Pires, který nakonec musel zpětně hledat brankáře Šemrince, jenž přeposlal na Slávika.

76

Na druhé straně se nejvýše do vzduchu dokázal vytáhnout Cabral, který sice prodloužil za sebe, jenomže tam číhal pozorný obránce Križan.

75

Další střelecký pokus pro změnu obstaral Ibrahim, který to zkoušel snad ze třiceti metrů od branky. Nakonec ale mířil vedle pravé tyče.

74

S míčem si na druhé straně zahrál také brankář Takáč, který nakonec odkopával k autové lajně, kde ovšem na jeho nabídku nedosáhl Miković.

73

Po delší době si s míčem zahrál také brankář Šemrinec, který si vyměnil míč s obráncem Križanem, načež zkoušel odkopnout směrem k Letenaymu.

72

Za pokutovým územím měl prostor k zakončení Letenay, který nakonec přenášel hru na Roguljiće, jenž pro změnu našel prostředek branky.

71

Do konce tohoto zápasu nám zbývá zhruba dvacet minut. Spartak i nadále drží hubené jednobrankové vedení, ve druhém dějství na šanci ale čekáme.

70

Po faulu musel být ošetřován Benović, který nakonec musí za postranní lajnu. Spartak Trnava tak bude chvíli hrát v početní nevýhodě.

69

Pires to zkoušel přenesením hry na pravou stranu, kde našel pouze protihráče. Trenčín přesto vybojoval míč zpět a nyní znovu kombinuje.

67

V pokutovém území si poté našel prostor k zakončení Tučný, který pálil do obětavého protihráče. Trenčín je v posledních minutách aktivnější.

66

Nedovoleným zákrokem si pomohl napadající Tumma, který poslal na zem unikajícího Letenaye. Trenčín se rozhodl rozehrát směrem dozadu.

65

Na druhou stranu hrací plochu vyvezl míč Pires, který poté přenášel hru na levou stranu. Následný centr od Tučného přinesl zisk dalšího rohu.

64

Máme za sebou hodinu hry. Trnava i nadále vede o jednu branku a ve druhém dějství je nebezpečnější. Trenčín se zatím do šancí moc nedostává.

63

Následoval odkop od branky, ke kterému se pochopitelně postavil sám brankář Šemrinec, který nakonec nakrátko hledal kolegu Križana.

62

K rozehrávce volného kopu se nakonec postavil sám faulovaný, tedy Gembický. Jeho rána pravou nohou ovšem trefila pouze zeď soupeře.

61

Hodně času na zpětnou nahrávku měl Yem, který trefil pouze napadajícího protihráče. Posléze si standardní situaci vybojoval Gembický.

59

Napadající Miković vystihl rozehrávku soupeře a poté se mu povedlo vybojovat autové vhazování. Tsaousis nakonec zkoušel najít Momoha.

58

Ani tento rohový kop nepřinesl nic nebezpečného. Poté do pokutového území dokázal proniknout Roguljić, který ovšem mířil pouze doprostřed.

57

Na pravou stranu si seběhl Yem, který se nakonec pokoušel o centr přes bránícího Tummu. Druhý jmenovaný ale srazil míč na rohový kop.

56

Trenčín se znovu jednoduše dostal na druhou stranu, kde ovšem nepřesně nahrával Roguljić, který místo spoluhráče našel pouze Mikoviće.

55

Navíc to dle sudího bylo s útočným faulem, následovat bude odkop od branky. Takáč zřejmě pošle hrací předmět na opačnou polovinu.

54

Na opačné straně si také Trenčín vybojoval rohový kop. K míči se pro změnu postavil Tučný, jehož nabídka doputovala pouze k brankáři.

53

K němu se nakonec postavil Gembický, který svým vysokým centrem dokázal najít hlavu Tummy. Jeho hlavička ovšem směřovala doprostřed.

52

Momoh zkoušel v pokutovém území prodloužit na Cabrala, jenomže do nahrávky vložil kopačku jeden z protihráčů. Následovat bude rohový kop.

51

K míči se dostal brankář Šemrinec, který na jistotu rozehrál nakrátko na Pirese. Trenčín se pokouší kombinačně prodrat na druhou stranu hrací plochy.

50

I další vysoký pas se snášel k Momohovi, který si poté pomohl nedovoleně. Po střetu s ním skončil na zemi řecký obránce Tsaousis.

49

Nedovoleným zákrokem si před malým momentem pomohl Cabral, který nedovoleným způsobem zajel do rychlonohého Slávika.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali přenesení hry na Momoha, který si s těžkou nahrávkou ale neporadil. Míč tak skončil pouze v autu.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost Spartak. Na hrací ploše vidíme celou řadu nových hráčů.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl jedinou branku, o kterou se postaral obránce Juha Pirinen, který si ovšem vstřelil vlastní branku. Spartak se tak dostal do vedení, načež svůj náskok mohl zvýšit, jenomže zakončení směřovalo pouze do břevna. Také Trenčín si přichystal několik střeleckých pokusů, vyrovnat se mu alespoň prozatím nepodařilo.

45+1

První poločas skončil.

45

Žlutou kartu dostává Samuel Benović (FC Spartak Trnava).

44

Další nedovolený zákrok, po kterém se po faulu na zemi ocitl Ramón. Trenčín poté na jistotu rozehrál po zemi, míč putoval na nohu Kadáka

44

Žlutou kartu dostává Eduvie Ikoba (AS Trenčín).

42

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.

40

Na opačné straně se k hlavičce dostal Kadák, který se sice dostal nejvýše do vzduchu, avšak svůj střelecký pokus poslal vedle branky.

39

Trenčín měl k dispozici přímý kop z velice zajímavé pozice. K rozehrávce se nakonec postavil Kolesár, který fantastickým způsobem trefil pouze břevno.

38

Takáč znovu mohl odkopávat od své branky, jenomže akce jeho celku měla krátké trvání. V ofsajdovém postavení se totiž nacházel Johnson.

37

Za pokutovým územím si do střelecké pozice dokázal seběhnout Corryn, který měl hodně času. Ránu přesto poslal hodně vysoko nad branku.

36

Žlutou kartu dostává Ramón Rodrigues Da Silva (AS Trenčín).

35

Odraženého míče se ovšem jako první chopil Kadák, který to poté zkoušel roztažením hry k postranní lajně, kde daleko nedošel Mazanovský.

34

Takáč tak mohl odkopávat od své branky, přičemž to zkoušel dalekonosným pasem na opačnou stranu hrací plochy, kde se prosadil Yusuf.

33

Pirinen chtěl před malým momentem napravit své předchozí zaváhání, přičemž to zkoušel střelou na přední tyči, jenomže branku soupeře minul.

29

29. PIRINEN - 1:0

29

Trnava právě vstřelila branku!
Tak to byla hodně zbytečná branka v podání Trenčína! Do pokutového území se sice dostal Benović, jenomže ten měl proti sobě hned pět protihráčů. Daleko se tedy nedostal, jenomže JUHA PIRINEN zkoušel zpětnou nahrávkou najít brankáře Bergsena, který byl v pohybu na jinou stranu a byl z toho ukázkový vlastenec.

28

Poté to po levém křídle zkoušel vzít na sebe Johnson, který nakonec nabízel míč do malého vápna, kde ovšem ve skluzu zasahoval Ramón.

27

Trenčín se na delší dobu usadil na polovině soupeře, kde jsme neviděli nic nic nebezpečného. Před Kadákem totiž dokázal zakročit Benović.

26

Poté došlo k přenesení hry na levou stranu, kde se nacházel El Mahdioui. Ten poté pouze přeposílal zpět ke středu hrací plochy na Kneževiće.

25

Corrynovi se povedlo sklepnout míč pod sebe, kde se mu nabídl jeden ze spoluhráčů. Jeho následné zakončení ovšem trefilo pouze protihráče.

24

Yusufovi se povedlo vystihnout špatnou kombinaci soupeře a sám se málem dostal do zakončení. Na poslední chvíli ho ale čistě zastavil Ramón.

23

Trnava se pokusila rozehrát nakrátko právě na Yusufa, který ovšem neustál souboj s protihráčem. Sám poté hodně nevybíravě zajel do Jendreka.

22

Na pořadu dne byl odkop od branky, o který se postaral brankář Takáč. Po jeho pasu byl ve vzdušném souboji nedovoleně zastaven Yusuf.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku tohoto zápasu, na první branku stále čekáme. Viděli jsme jedinou šanci, kterou domácí Yusuf nezužitkoval.

20

Míč se znovu dostal mimo hrací plochu, což znamenalo autové vhazování pro Trenčín. Útočným faulem se ovšem prezentoval útočník Ikoba.

19

Nakonec jsme sledovali centr do pokutového území, na který si naskakoval Ikoba. Jeho hlavička ze záklonu nakonec našla rukavice brankáře.

18

Na útočnou polovinu hrací plochy se v poklidu dostal El Mahdioui, kterému se přesně povedlo přenést hru na pravou stranu, kde číhal Corryn.

16

16. Yusuf přestřelil branku.

16

První šance zápasu! Na standardní situaci si totiž dokázal seběhnout Yusuf, který pravačkou o vlásek minul horní brankovou konstrukci.

16

Ba naopak byl pozdě v souboji obránce Mazanovský, který tak znovu poslal na zem aktivně hrajícího Johnsona. Následovat bude standardní situace.

15

Od své branky poté mohl rozehrát brankář Bergsen, který se nebál rychlost s rozehrávkou po zemi. Jeho celek se ovšem daleko s míčem nedostal.

14

Koštrna se pro změnu ujal rozehrávky volného kopu od pravé autové lajny, přičemž zpětnou nahrávkou hledal vedle stojícího obránce Griće.

13

V krátkém časovém sledu další nedovolený zákrok, tentokráte v podání napadajícího El Mahdiouiho, který zezadu poslal na zemi Kolesára.

12

Na pořadu dne byla standardní situace pro Trnavu. Do pokutového území přiletěl nadějný centr, který se ale povedlo odvrátit Mazanovskému.

11

Přenesení hry putovalo na kopačku Pirinena, který chtěl na malém prostoru spolupracovat s Kneževićem. Před druhým jmenovaným zasahoval Koštrna.

10

Na pořadu dne bylo autové vhazování z pravé strany, o které se postaral obránce Mazanovský. Po jeho autu se na druhou stranu dostal Pirinen.

9

Nedovoleným zákrokem si poté pomohl Pirinen, který po odehrání míče poslal k zemi Johnsona. Spartak Trnava tak okamžitě rozehrál nakrátko.

8

Trenčín nakonec na jistotu rozehrál po zemi na obránce Ramóna. Ten si vybral vedle postaveného Šuleka, který to zkoušel pasem na druhou polovinu.

7

Rohový kop nakonec přinesl první střelecký pokus, o který se postaral Kolesár. Jeho rána ovšem nebyla přesná, Bergsen tak nemusel zasahovat.

6

Poté to po pravém křídle zkoušel vzít na sebe Yusuf, který se ovšem nedostal přes protihráče. Trnava bude zahrávat první rohový kop zápasu.

5

Poté se na druhou stranu hrací plochy vydal právě Ramón, který se pokoušel o přízemní nahrávku, kterou se ovšem povedlo přečíst Karhanovi.

4

Trenčín nyní kombinoval na vlastní obranné polovině. Ramónovi se poté povedlo rozehrát na pravou stranu, kde ovšem Kadák přišel o balón.

3

Na pravou stran si poté seběhl Kolesár, který se pokoušel nastartovat jednoho ze svých spoluhráčů. Před ním ovšem zasahoval jeden z protihráčů.

2

Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali vzali na starost hráči Trenčína.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Spartak Trnava: Takáč – Jendrek, Kóša, Grić, Koštrna, Benović, Kolesár, Karhan, Johnson, Kotlár, Yusuf
Náhradníci: Rusov – Tsaousis, Tumma, Mihál, Miković, Boledović, Gembický, Cabral, Momoh

AS Trenčín:
1. poločas: Bergsen – Mazanovský, Ramón, Šulek, Pirinen – Kadák, El Mahdioui, Knežević – Gaži, Ikoba, Corryn

2. poločas: Šemrinec – Yem, Pires, Križan, Slávik – Kmeť, Ibrahim, Roguljić – Amoah, Letenay, Tučný.
AS Trenčín

Fotbalisté Trenčína se ve své domácí soutěži nacházejí na deváté pozici a v tomto duelu tak nebudou v roli papírového favorita. Trenčín totiž na Spartak ve slovenské nejvyšší soutěži ztrácí čtyři body, z posledních pěti zápasů se mu navíc povedlo vyhrát ve dvou případech. Poslední vítězství se urodilo na na půdě Nitry, která nakonec prohrála výsledkem 1:2. Trenčín bude muset ve druhé polovině sezony pořádně zabrat, rád by se totiž vyhnul sestupovým starostem, ba naopak by chtěl proniknout do skupiny o titul.
FC Spartak Trnava

Na opačné straně se představí slovenský Trnava, které pro změnu patří pátá pozice ve své domácí soutěži. Spartak by si tak v konečném důsledku zajistil skupinu o titul, náskok na sedmou Sereď je v tuto chvíli čtyřbodový. Slovenský celek má trochu kolísavou formu, po výhře totiž okamžitě přijde na řadu ztráta bodů. Trnava si nejprve dokázala poradit právě se Seredí výsledkem 6:2, v rámci sedmnáctého kola na domácím stadionu ovšem nestačil na vedoucí Slovan, kterému se povedlo vyhrát 3:0.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Zimní Tipsport liga má na programu další ročník, v dnešním souboji se proti sobě představí FC Spartak Trnava a AS Trenčín.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

FC Spartak Trnava – AS Trenčín

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 29. Pirinen (vla.)

Karty:   45. Benović (TRN) – 36. Silva (TRE), 44. Ikoba (TRE)

Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:22.

FC Spartak Trnava: 1. poločas: Takáč – Koštrna, Grič, Kóša, Jendrek – Kotlár, Kolesár, Benovič, Karhan, Johnson-Nsumoh – Yusuf. 2. poločas: Takáč – Boledovič, Mihál, Tumma, Tsaousis – Cabral, Kóša, Gembický, Benovič, Mikovič – Momoh.
Náhradníci: Rusov – Tsaousis, Tumma, Mihál, Miković, Boledović, Gembický, Cabral, Momoh

AS Trenčín: 1. poločas: Bergsen – Mazanovský, Ramón, Šulek, Pirinen – Kadák, El Mahdioui (C), Knežević – Gaži, Ikoba, Corryn 2. poločas: Šemrinec – Yem, Pires, Križan, Slávik – Kmeť, Ibrahim, Roguljić – Amoah, Letenay, Tučný

Rozhodčí: Kružliak – Somoláni, Hancko