Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Sevilla FC

2:0

konec (1:0)

12.01.2021, 21:30 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • 1. kolo • Vojtěch Olšr

Tipsport: 2.2 3.08 4.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Závěr utkání nám přinese ještě čtyřminutové nastavení.

88

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Felipe.

87

Z rohového kopu se dostal k hlavičce Rakitić, jehož prvotní pokus skončil na tyči, od které míč nedokázal nasměrovat do brány ani dobíhající Fernando!

84

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Júsuf Nasjrí, přichází Munir.

82

Trenér Sevilly Lopetegui vidí po slovní výměně se střídaným Luisem Suárezem žlutou kartu.

82

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Lucas Torreira.

81

Na Júsufa Nasjrího po Rodríguezově zblokované koncovce a slibném odrazu zívala odkrytá síť, snajpr se ale přepočítal a bránu přestřelil!

78

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Jesús Navas, přichází Óliver Torres.
Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Suso, přichází Luuk de Jong.

76

Atlético právě vstřelilo branku!
V podstatě jako blesk z čistého nebe přichází druhá branka Atleti! Marcos Llorente z pravého křídla našel na hraně šestnáctky SAÚLA, jenž si vyčíhal ten pravý moment k vyvážené střele, která dnes podruhé překonala Júsufa Bunuúa! Ten se může zlobit na svou nedostatečně dostupující obranu.

66

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází João Félix.
Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Saúl.

59

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Óscar Rodríguez.

57

Savić nedal nejmenší šanci rozběhnout se Júsufu Nasjrímu, kterému mírně brnknul o nohy. Žlutému trestu se Černohorec nevyhne.

48

První žlutou kartu zápasu vidí zpětně za svůj faul na Jordána Koke, který tak bude muset vynechat příští ligový zápas Atlétika v Eibaru.

46

Nasjrí si našel po Koundého prostrkávačce prostor za defenzivní linií a jeho střelu z velkého úhlu musel vyrážet Jan Oblak! O nějak obzvláště těžký zákrok se ovšem nejednalo.

25

Zničehonic mohl přidělat trenéru hostí Julenu Lopeteguimu další vrásku na čele Luis Suárez! Uruguayský kanonýr si za obranou vyhlédnul elegantní lob, koncovku z prvního dotyku ovšem zneškodnil pohotový Bunú!

21

Nadějnou šanci k bleskovému vyrovnání zahodila Sevilla! Nasjrímu nejdříve po Rakitićově průnikovce uzmul míč vybíhající Oblak, který ale zase otevřel bránu pro dorážejícího Marcose Acuñu! Jenže krajní bek poslal ze stoprocentní pozice svou jedovku mimo oblast mezi třemi tyčemi!

17

Atlético právě vstřelilo branku!
Domácí tým jde přibližně po čtvrthodině hry do vedení! Trippierova zpětná přihrávka do vápna našla skvěle si počínajícího ÁNGELA CORREU, který si přebral míč a z nezištné pozice v obklopení obránci vyslal přízemní gólovou zásilku na bližší tyč! Bunú vinou ne zrovna ideálního výhledu nedokázal včas reagovat!

3

První větší šance zápasu připadla Ivanu Rakitićovi, který se po rohovém kopu v šestnáctce zorientoval nejrychleji a akrobaticky zblízka prozkoušel pozornost Jana Oblaka! Tomu při krocení meruny pomohla tyč, pokus chorvatského středopolaře ovšem i tak postrádal potřebnou razanci.

Atlético Madrid – Sevilla FC

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 17. Á. Correa (Trippier), 76. Saúl (M. Llorente)

Karty:   48. Koke (ATM), 57. Savić (ATM)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 0:6. Rohy: 3:12. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:11.

Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Hermoso – Lemar (66. Saúl), Koke (C), M. Llorente, Carrasco (88. Felipe) – Á. Correa (66. Félix), L. Suárez (82. Torreira).
Náhradníci: Grbić, San Román – Kondogbia, Lodi, Felipe, Saúl, Šaponjić, Félix, Torreira, Vrsaljko, Vitolo, Soriano.

Sevilla FC: Bunú – Navas (C) (78. Ó. Torres), Koundé, Diego Carlos, Acuňa – Rakitić, Fernando, Jordán (59. Óscar Rodríguez) – Suso (78. L. de Jong), Nasjrí (84. Munir), Ocampos.
Náhradníci: Díaz, Pastor – Munir, Sergi Gómez, Gudelj, Idrissi, Rekik, Óscar Rodríguez, Ó. Torres, Aleix Vidal, F. Vázquez, L. de Jong.

Rozhodčí: Estrada – Cebrián, Porrasová