Menu

Fotbal

Tipsport liga

AC Sparta Praha B – FC SILON Táborsko

3:1

konec (1:0)

07.01.2021, 11:00 • Xaverov • Skupina A • David Suchý

Tipsport: 1.8 4.3 3.22 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

70

70. SEJK - 3:1

70

Tým Sparta B právě vstřelil branku! Naprosto zničehonic tu máme třetí zásah Sparty! Na levém křídle se k centru dostal Flak, kterému se na malém vápně povedlo najít VÁCLAVA SEJKA, který v náběhu přehodil brankáře Zadražila. Naprosto ukázková akce letenského celku!

51

51. ČAPEK - 2:1

51

Táborsko právě vstřelilo branku!
Jenomže bleskově máme sníženo! Míč se dostal do pokutového území na Plachého, který hezkým způsobem ještě přeposlal do tandemu na DAVIDA ČAPKA. Druhý jmenovaný se dokázal natlačit až do zakončení, na které si Benada sice sáhl, přesto míč dopadl do sparťanské branky.

49

49. NOVOTNÝ - 2:0

49

Tým Sparta B právě vstřelil branku! Také úvod druhého poločasu vychází lépe pražskému celku! Zpětná nahrávka na brankáře Zadražila nakonec putovala do náběhu ONDŘEJI NOVOTNÉMU. Tomu se povedlo ve skluzu přetlačit vyběhnuvšího brankáře, načež pohodlně zamířil do prázdné táborské branky.

4

4. DUDL - 1:0

4

Tým Sparta B právě vstřelil branku! Poměrně rychle tu máme první branku zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se nakonec postavil VÁCLAV DUDL, který na jistotu zamířil doprostřed branky, zatímco se brankář Pecháček vydal k pravé konstrukci.

AC Sparta Praha B – FC SILON Táborsko

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 4. Dudl (pen.), 49. Novotný, 70. Sejk – 51. Čapek

AC Sparta Praha B: Kotek (46. Benada) – Tvaroh (46. Szewieczek), Jonáš, Červak – Konopásek (46. Gabriel), Pudhorocký (46. Hucek), Okeke (C) (46. Ambler), Flak, Dudl (65. Šnajdr) – Dao (46. Novotný), Sejk
Náhradníci: Benada – Ambler, Gabriel, Hucek, Novotný, Szewieczek, Šnajdr

FC SILON Táborsko: 1. poločas: Pecháček – Fernandes, Navrátil, Minkevičs, Brito – Kristaps, Zeronik, Pinc (C), Vozihnoj – Icha, Boula 2. poločas: Zadražil – Pavlík, Penc, Dybala, Janošík – Havrda, Icha (62. Kader Touré), Holiš, Zezula – Čapek, Plachý.
Náhradníci: Zadražil – Čapek, Dybala, Havrda, Holiš, Janošík, Pavlík, Penc, Plachý, Touré, Zezula

Rozhodčí: Lerch – Šimáček, Poživil