Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Mladá Boleslav – FK Pardubice

4:1

konec (2:0)

05.01.2021, 14:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 2.05 3.61 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (15:43:22)
Mladá Boleslav si ve svém úvodním zápase roku 2021 připisuje bezproblémové vítězství proti Pardubicím. Domácí byli lepším týmem od začátku až do konce. Brzy se tedy dostali do vedení, které nakonec navýšili na tříbrankové. Hosté sice následně snížili, ale vzápětí se Středočeši prosadili ještě jednou a zpečetili tedy konečný výsledek 4:1.

90+1

Konec zápasu.

90

Ani centr od rohového praporku nebyl přesný, Mladá Boleslav se pak ještě chvíli držela u šestnáctky, ale nic nebezpečného už nevymyslela.

89

Dufek si pomohl k míči hraničním zákrokem, který byl ale dle hlavního rozhodčího čistý, takže mohl centrovat, ale šestnáctce nenašel správného adresáta.

88

Omale klidně kombinuje na půlící čáře a dopředu se mu už příliš nechce. Nakonec to musel rozhýbat Jirásek.

87

Šeda se musí činit i v závěrečných minutách, poradil si i s nebezpečnou střelou směřující do pravého dolního rohu brány.

85

Pardubice ještě rozehrají nadějnou standardní situaci, přičemž po centru dokonce přišla hlavička, ale ta nebyla pro domácího brankáře žádný problém.

84

Domácí pokračují v aktivním napadání i za rozhodnutého stav. Hosté však tentokrát rozehráli, ale na útočné polovině si pomohli nedovoleným zákrokem.

82

Hlavatý se z levé strany pokoušel o gólovou přihrávku, ale ta se mu vůbec nepovedla, protože skončila jen v náruči Šedy.

81

Mašek zkusil štěstí z velké vzdálenosti, ale trefil jen jednoho z bránících hráčů, který míč srazil do rukavic svého brankáře.

80

Domácí tedy bleskově utlumili stoupající aktivitu soupeře, takže nyní budou chtít dohrávat zápas v klidu. Na útočné polovině se však stále zkouší dostat do zakončení.

78

78. Václav DRCHAL - 4:1

78

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Nakonec je tady na vidění slušná přestřelka! VÁCLAV DRCHAL výborně dostihl nákop za obranu, následně pěknou kličkou zmátl Letáčka s Čihákem a v pohodě zakončil do odkryté klece.

77

Pardubice ještě cítí šanci na comeback, po vstřelené brance tak začínají být mnohem aktivnější, ale jejich aktuální útok jim nevyšel podle představ.

74

74. Ladislav MUŽÍK - 3:1

74

Pardubice právě vstřelily branku!
Hosté se mohou alespoň jednou radovat! Toml poslal za obranu soupeře dobrý nákop, který zachytil LADISLAV MUŽÍK, jenž sice Šedu na první pohled nepřekonal, ale po jeho zákroku nakonec míč doskákal do sítě.

73

73. Milan JIRÁSEK - 3:0

73

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí si nyní definitivně zajišťují vítězství! Mašek zmátl protihráče přihrávkou do druhé vlny, kam si zběhl MILAN JIRÁSEK, který chytrým lobem na zadní tyč překonal Letáčka.

FK Mladá Boleslav – FK Pardubice

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 15. Graiciar, 26. Ji. Klíma, 73. Jirásek, 78. Drchal – 74. Mužík

FK Mladá Boleslav: Šeda – Douděra, Šimek, Ja. Klíma, Mazáň – Graiciar, Budínský, Pech, Preisler, Ladra – Ji. Klíma.
Náhradníci: Dufek, Jirásek, Drchal, Škoda, Omale, Alhassan, Janošek

FK Pardubice: Letáček – Prosek, Šejvl, Hušek, Čelůstka – Tischler, Hlavatý, Jeřábek (C), Solil, Langedijk – Petráň.
Náhradníci: Pfeifer, Sláma, Toml, Čihák, Surzyn, Kostka, Mužík.

Rozhodčí: Pechanec – Váňa, Severýn