Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – Udinese Calcio

4:1

konec (1:0)

03.01.2021, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • 15. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.46 4.74 7.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Paulo DYBALA - 4:1

90+3

Juventus právě vstřelil branku!
Domácí celek si přesto bere tříbrankové vedení zpět! Hostující obrana byla pořádně otevřená, čehož dokázal využít PAULO DYBALA, který se tělem natlačit před Zeegelaara. Následovalo zakončení přesně nad ruku brankáře Mussa, který byl také v tomto případě naprosto bez šance na zákrok!

90

90. Marvin ZEEGELAAR - 3:1

90

Udinese právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom z toho nebude čisté konto pro Juventus! Udinese přeneslo hru na pravou stranu, kde se Molina dostal k přízemnímu centru do malého vápna. Szczesny ho vyrážel přímo před sebe, kde byl s dorážkou připraven MARVIN ZEEGELAAR, který bez váhání zamířil do prázdné domácí branky.

70

70. Cristiano RONALDO - 3:0

70

Juventus právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom je tu další branka domácích! Samir odflákl nahrávku ke středovému kruhu, kterou se povedlo vystihnout Bentancurovi. Ten okamžitě vysunul do úniku CRISTIANA RONALDA. Portugalec nekompromisním zakončením levou nohou zamířil přesně ke vzdálenější konstrukci branky, přičemž si brankář Musso lehce sáhl na balón.

49

49. Federico CHIESA - 2:0

49

Juventus právě vstřelil branku!
Nyní se domácí celek přeci jenom raduje ze druhého zásahu! Ronaldovi se povedlo fantastickou nahrávkou za hostující obranou nastartovat FEDERICA CHIESU, který si spravil chuť. Po navedení míče na levou nohu jsme sledovali střelu ke vzdálenější brankové konstrukci, na kterou Musso neměl šanci dosáhnout. Stará dáma tak jde do dvoubrankového trháku!

31

31. Cristiano RONALDO - 1:0

31

Juventus právě vstřelil branku!
Zničehonic tu máme úvodní branku tohoto zápasu! Udinese sice vhazovalo, jenomže o míč přišel kapitán De Paul. Stará dáma tak dokázala přenést hru na CRISTIANA RONALDA, který se s balónem dostal do pokutového území, odkud nesmírně přesnou střelou pravou nohou nedal Mussovi sebemenší šanci na zákrok. Pro Portugalce se jedná o třináctou trefu letošního ligového ročníku!

Juventus FC – Udinese Calcio

4:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. Ronaldo, 49. Chiesa (Ronaldo), 70. Ronaldo (Bentancur), 90+3. Dybala (Danilo) – 90. Zeegelaar

Karty:   7. Chiesa (JUV), 33. McKennie (JUV), 64. de Ligt (JUV)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 3:1. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:8.

Juventus FC: Szczęsny – Danilo, de Ligt, Bonucci (C) (83. Chiellini) – Chiesa (74. Bernardeschi), McKennie (65. Arthur), Bentancur, Ramsey (74. Kulusevski), Sandro (83. Frabotta) – Dybala, Ronaldo.
Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Bernardeschi, Da Graca, Demiral, Di Pardo, Arthur, Portanova, Kulusevski, Chiellini, Frabotta, Fagioli.

Udinese Calcio: Musso – De Maio (64. Molina), Bonifazi, Samir – Stryger Larsen, de Paul (C), Walace (81. Makengo), Pereyra (74. Mandragora), Zeegelaar – Lasagna (74. Nestorovski), Pussetto (46. Forestieri).
Náhradníci: Gasparini, Scuffet – Arslan, Coulibaly, Forestieri, Nestorovski, Palumbo, Mandragora, Molina, ter Avest, Makengo.

Rozhodčí: Giacomelli – Valeriani, Pagliardini