Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hertha BSC – FC Schalke 04

3:0

konec (1:0)

02.01.2021, 18:30 • Olympiastadion, Berlín • 14. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.73 3.96 5.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:21:58)
Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 10:6. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 11:18.
Je konec! Hertha Berlín zvládla duel se Schalke a vítězí vysoko 3:0. Hostující Schalke sice hrálo sympaticky, ale na obranu Herthy zatím recept nenašlo. Naopak na opačné straně se do šance nejprve dostal Lukebakio, ale brankář jeho možnost zneškodnil. Ve 37. minutě se však technickou střelou prosadil Matteo Guendouzi. Krátce po změně stran se navíc prosadil Jhon Cordóba! V závěru duelu pak ještě přidal třetí branku střídající Krzysztof Piątek. Dvě asistence si navíc připsal Vladimír Darida!

90+1

Konec zápasu.

90+1

Nastavuje se jedna minuta!

90

Matteo Guendouzi táhl míč po levé straně až do pokutového území a chtěl jej přihrát na malé vápno. Matija Nastasić míč na poslední chvíli odkopl.

89

Krzysztof Piątek sice přidal svůj druhý zásah v dnešním souboji, ale branka neplatí kvůli ofsajdu!

88

Vladimír Darida si znovu pohlídal pozici ve středu hrací plochy, ustál souboj a pomohl si zpětnou přihrávkou na spoluhráče z defenzivy.

87

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Dodi Lukebakio, přichází Luca Netz.
Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Marvin Plattenhardt, přichází Maximilian Mittelstädt.

86

Matija Nastasić prošel s míčem u nohy na polovinu soupeře, našel spoluhráče, jenže ten se do pokutového území neprosmýkl.

85

Darida se skvěle zbavil napadajícího soupeře a rozehrál na pravou stranu. Český záložník dnes hraje opravdu povedené utkání.

84

Schalke se ani v závěru utkání nezvdává a snaží se vsítit alespoň čestný zásah.

83

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Peter Pekarík, přichází Deyovaisio Zeefuik.
Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Matheus Cunha, přichází Jessic Ngankam.

81

Hertha právě vstřelila branku!
Parádní výkon domácího celku je vyšperkován třetím zásahem! Vladimír Darida narýsoval parádní oblouček za obranu, kam si naběhl KRZYSZTOF PIATEK a svůj únik zakončil střelou mezi nohy brankáře!

80

Schalke po dlouhé době zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde číhali jen pozorní obránci v modrobílém.

79

Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Jhon Córdoba, přichází Krzysztof Piątek.

78

Omar Alderete se skvěle vrátil na vlastní polovinu a bez problémů odkopl míč do zámezí. Vhazovat tak bude hostující celek.

77

Hertha zahrávala další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam si pro balón bez problémů dokráčel brankář.

76

Dodi Lukebakio ustál hlavičkový souboj na polovině hřiště a odstavil soupeře od míče. Domácí Hertha bude vhazovat.

75

Alexander Schwolow si dal pozor na napadajícího soupeře a bez problémů poslal nákop na levé křídlo. Hertha to směrem dozadu zvládá skvěle.

74

Jeden z domácích hráčů zůstává ležet na trávníku a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda bude potřebovat ošetření.

73

Mark Uth nejprve ustál souboj s Cunhou na polovině Herthy, ale Matteo Guendouzi se k němu skvěle stáhl a rozhozeného útočníka odstavil od míče.

72

Vladimír Darida zahrával další rohový kop domácího celku. Jeho centr přiletěl na malé vápno, ale Lukebakio se přes obránce k hlavičce nedostal.

71

Mark Uth dostal přihrávku do běhu na levou stranu, jenže jeho centr skončil u prvního obránce v modrobílém dresu Herthy Berlín.

70

Hertha uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo v zeleném dresu hostujícího Schalke rozehrávku domácího celku nikterak neatakuje.

69

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Steven Skrzybski, přichází Can Bozdogan.

68

Matija Nastasić si při obranném zákroku málem srazil míč do vlastní branky! Od nohy hostujícího obránce proletěl míč snad půl metru vedle tyčky!

67

Cunha kouzlil s míčem na hranici velkého vápna, jenže upadl po souboji s obráncem. Rozhodčí střet dobře viděl a nechal pokračovat ve hře.

66

Alexander Schwolow se musel zapojit do rozehrávky domácí Herthy Berlín. Brankář domácího mužstva rozehrál na levou stranu, kde byl Niklas Stark.

65

Lukebakio se po rohovém kopu dostal do zakončení hlavou, jenže neumístil svůj pokus mezi tři tyče. Schalke tak stále žije.

64

Guendouzi ustál hlavičkový souboj, procedil míč na rozběhnutého Vladimíra Daridu, jenže jeho centr skončil jen rohovým kopem pro Herthu.

63

Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává po souboji ležet na trávníku a potřebuje ošetření. Uvidíme, zda bude Hertha muset střídat.

62

Lukebakio se dostal do souboje s Beckerem na polovině hrací plochy, položil se mu pod nohy a odehrál míč do zámezí. Schalke bude vhazovat.

61

Marvin Plattenhardt si skvěle pokryl míč na polovině hřiště a střídající Timo Becker jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.

60

Je za námi hodina hry a domácí celek bez větších problémů kráčí za triumfem v dnešním souboji.

59

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Omar Mascarell, přichází Steven Skrzybski.
Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Amín Harít, přichází Timo Becker.

59

Omar Mascarell zastavil rodící se akci soupeře a vidí žlutou kartu.

58

Mark Uth si našel míč v blízkosti velkého vápna, krásně si jej přehodil na pravačku, ale jeho technický projektil skončil v rukavicích brankáře.

57

Guendouzi dnes hraje opravdu skvělé utkání. Domácí fotbalista se krásně otočil kolem napadajícího Hoppeho a rozehrál na pravou stranu.

56

Hertha navíc pokračuje v ofenzivním pojetí dnešního souboje a nadále se tlačí do útoku. Centr z pravé strany byl nyní příliš prudký a doplachtil do autu.

54

Hertha právě vstřelila branku!
Hertha krátce po přestávce přidává druhou branku a přibližuje se k triumfu! Matheus Cunha získal míč na polovině hřiště, rozehrál na Daridu, který míč vrátil pod sebe a JHON CÓRDOBA se pravačkou trefil!

53

Žlutou kartu dostává Matteo Guendouzi (Hertha BSC).

52

Peter Pekarík dostal přihrávku na pravou stranu, odkud našel Matheuse Cunhu, který si chytrým průnikem dokráčel pro nedovolený zákrok.

51

Matija Nastasić se vydal podpořit ofenzivu hostujícího celku. Jeho následná pobídka na polovinu Herthy však byla nepřesná.

50

Lukebakio si udělal prostor na levé straně pokutového území a odcentroval do vápna. Jeho pobídka skončila u prvního obránce.

49

Domácí Hertha zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale Aldarete svou hlavičkou trefil jen clonícího obránce.

48

Omar Alderete se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho dělovka skončila na hrudi prvního obránce v zeleném dresu Schalke.

47

Omar Mascarell táhl akci Schalke na levé straně hrací plochy. Domácí obrana ale znovu byla pozorný a hosté se ani nedostali do vápna.

46

Hertha obstarala výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale obrana Schalke si poradila.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácí Herthy Berlín. Hostující Schalke sice hrálo sympaticky, ale na obranu Herthy zatím recept nenašlo. Naopak na opačné straně se do šance nejprve dostal Lukebakio, ale brankář jeho možnost zneškodnil. Ve 37. minutě se však technickou střelou prosadil Matteo Guendouzi. Do kabin se proto jde za stavu 1:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nastavuje se jedna minuta!

45

Peter Pekarík dostal přihrávku do běhu na pravou stranu hřiště, odkud odcentroval do vápna, ale obrana Schalke si dala dobrý pozor a míč odvrátila ven z vápna.

44

Alexander Schwolow nakopl míč na polovinu Schalke, jenže v hlavičkovém souboji uspěl hostující obránce Matija Nastasić.

43

Ani po následném přímém kopu se Schalke do zakončení nedostalo. Suat Serdar si ve vápně při zpracování pomohl rukou.

42

Omar Alderete fauloval na vlastní polovině a poslal k zemi unikajícího soupeře. Sudí žlutou kartu neudělil, ale Schalke bude zahrávat přímý kop.

41

Ralf Fährmann se musel opět zapojit do rozehrávky Schalke. Jeho nákop přiletěl na polovinu hřiště, kde se prosadili zadáci soupeře.

40

Dodi Lukebakio napadal rozehrávku Schalke na jeho polovině, ale pomohl si nedovoleným zákrokem. Schalke může pokračovat v ofenzivním snažení.

39

Zraněný Guendouzi zůstává po předchozím souboji ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

38

Žlutou kartu dostává Matthew Hoppe (FC Schalke 04).

37

Hertha právě vstřelila branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Hertha vhazovala na levé straně hrací plochy. Po neúspěšném odkopu hostů se do odraženého míče opřel MATTEO GUENDOUZI a krásnou technickou střelou uklidil míč ke vzdálenější tyči!

36

Alessandro Schöpf se po pravém křídle dostal do pokutového území a troufl si na zakončení z ostrého úhlu. Jeho pokus rozvlnil pouze boční síť.

35

Lucas Tousart se po rychlé kombinaci dostal do zakončení levačkou z hranice velkého vápna, jenže jeho pokus nebyl dostatečně razantní.

34

Lukebakio kouzlil s míčem u nohy na hranici velkého vápna, jenže proti němu vystoupil obránce, který jej dokázal vytlačit mimo nebezpečný prostor.

33

Marvin Plattenhardt se po rohovém kopu levačkou opřel do odraženého míče a parádním zakončením jen těsně minul horní roh hostující svatyně!

32

Marvin Plattenhardt se na levé straně dostal k odraženému míči a ihned poslal pobídku do velkého vápna. Jeho centr obrana Schalke odehrála do bezpečí.

31

Niklas Stark pokazil rozehrávku na polovině hřiště a našel jen hostujícího obránce Nastasiče. Schalke znovu uklidňuje hru.

30

Lukebakio dostal přihrávku do běhu, jenže si nepotykal se zpracováním a připravil domácí celek o obrovskou šanci. Obrana Schalke se stačila vrátit.

29

Vladimír Darida se ve vápně opřel do centru z levé strany, jenže po kontaktu s obráncem se poroučel k zemi. Domácí chtěli penaltu, ale sudí nechal pokračovat ve hře!

28

Pekarík dohnal míč na pravé straně hrací plochy, pomohl si zpětnou přihrávkou na Daridu, který ihned odcentroval do vápna, ale našel jen soupeře.

27

Peter Pekarík dostal přihrávku do běhu na levou stranu hrací plochy, jenže si raději pomohl otočením hry do zadních řad. Hertha je nyní aktivnějším týmem.

26

Ralf Fährmann se ve vápně nepříjemně srazil s Lukebakiem. Domácí útočník to ale odnesl mnohem hůře a zůstává ležet na trávníku.

25

Marvin Plattenhardt se dostal k volnému míči na levé straně, odcentroval na malé vápno, jenže jeho pobídka skončila na hlavě Kabaka.

24

Obrovská šance Herthy! Dodi Lukebakio se dostal k míči v pokutovém území, měl moře času na zakončení, ale Ralf Fährmann jeho přízemní pokus parádně zneškodnil!

23

Schalke zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže Alexander Schwolow znovu vyrazil ven z branky a míč vyboxoval.

22

Suat Serdar prošel s míčem u nohy do blízkosti velkého vápna, jenže si netroufl na zakončení. Následně si hosté troufli alespoň na centr, který musel Alexander Schwolow vypíchnout nad břevno.

21

Matteo Guendouzi se zbavil napadajícího soupeře a roztáhl hru na pravou stranu. Oczipka následně odcentroval do vápna, ale našel jen obránce.

20

Dodi Lukebakio prošel po pravém křídle do pokutového území, jenže zpětnou přihrávkou neoslovil nikoho ze spoluhráčů. Schalke zatím brání výborně.

19

Matteo Guendouzi si dal pozor na odražený míč na polovině hrací plochy, krásně si míč pokryl a rozehrál na pravé křídlo. Hertha u míče dlouho nezůstala.

18

Matija Nastasić vhazoval na pravé straně hrací plochy. Matteo Guendouzi jeho pobídku přečetl, rychle se vrátil a byl faulován.

17

Vladimír Darida se pustil do souboje na polovině hrací plochy a Suat Serdar jej loktem trefil do obličeje. Hertha bude rozehrávat.

16

Alexander Schwolow si dal pozor na rohový kop hostujícího Schalke. Brankář domácího celku vyrazil na malé vápno a schoval míč do rukavic.

15

Lucas Tousart fauloval na vlastní polovině a jako první vidí žlutou kartu.

14

Jhon Córdoba si počkal na přihrávku za obranu soupeře, jenže si nepotykal se zpracováním a navíc byl lapen v ofsajdové pasti.

13

Ozan Kabak vhazoval na pravé straně hrací plochy. Jeho pobídka směřovala na hranici velkého vápna, ale tam kralovala obrana Herthy.

12

Uth se dostal do zakončení zpoza velkého vápna a vypálil nártem. Jeho projektil však mířil jen do prostoru, kde číhal brankář Alexander Schwolow.

11

Matheus Cunha si naběhl na přihrávku na levé křídlo, odkud pohotově odcentroval do pokutového území, jenže jeho pobídka skončila u obránce.

10

Omar Mascarell fauloval na polovině hrací plochy a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Domácí Hertha bude rozehrávat.

9

Ralf Fährmann se musel opět zapojit do rozehrávky Schalke. Hostující brankář poslal přihrávku na pravou stranu a hosté se znovu tlačí vpřed.

8

Suat Serdar si navedl míč do blízkosti velkého vápna a pokusil se o zakončení pravačkou. Jeho ránu srazil obránce domácí Herthy na rohový kop.

7

Schalke zahrávalo přímý kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, jenže nikdo v zeleném dresu hostujícího celku se nedostal do zakončení.

6

Omar Alderete doslova odhodil unikajícího soupeře do reklamního baneru za postranní čárou. Schalke bude zahrávat přímý kop. Zákrok se zatím obešel bez žluté karty.

5

Hostující stopeři kombinují na vlastní polovině a číhají na skulinku v defenzivní řadě domácího celku. Hertha ale zatím brání velmi pozorně.

4

Matija Nastasić si znovu splnil své defenzivní povinnosti. Hostující fotbalista si dal pozor na přihrávku za obranu a odhlavičkoval míč do bezpečí.

3

Exekuce následného přímého kopu se ujal Marvin Plattenhardt, který zvolil zajímavé zakončení levačkou, ale jeho pokus brankář vyrazil na roh!

2

Hertha se poprvé v utkání vydala do útoku. Peter Pekarík se pustil do hlavičkového souboje a Matija Nastasić jej fauloval.

1

Hostující Schalke obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Poslední celek Bundesligy se ihned vydal do útoku, ale nákop skončil v autu.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Hertha BSC: Schwolow – Pekarík, Stark (C), Alderete, Plattenhardt – Darida, Guendouzi, Tousart – Lukebakio, J. Córdoba, Cunha.
Náhradníci: Jarstein – Dárdai, Mittelstädt, Netz, Ngankam, K. Piątek, Redan, Torunarigha, Zeefuik.

FC Schalke 04: Fährmann – Kabak, Stambouli, Nastasić – Schöpf, Mascarell (C), Harít, Serdar, Oczipka – Hoppe, Uth.
Náhradníci: Rönnow – Bozdogan, Becker, Kutucu, Mendyl, Mercan, Skrzybski, Thiaw..
Hertha BSC

Celek z hlavního města Německa je na tom o něco lépe. Hertha získala ve třinácti zápasech třináct bodů a zatím jí patří čtrnáctá příčka ligové tabulky. Na záchranu má Hertha k dobru jen tři body. V posledním utkání prohrála vysoko 1:4 na hřišti Freiburgu.
FC Schalke 04

Hostující Schalke letos zažívá opravdu hrůzostrašnou sezónu. Schalke odehrálo třináct zápasů, ve kterých vybojovalo čtyři body a patří mu osmnáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu navíc ztrácí už sedm bodů. Poslední ligové vítězství si Schalke připsalo v lednu minulého roku. V posledním kole doma prohrálo 0:1 s Bielefeldem.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Bundesligy mezi Herthou a Schalke. Výkop je stanoven na 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Hertha BSC – FC Schalke 04

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 37. Guendouzi, 54. J. Córdoba (Darida), 81. K. Piątek (Darida)

Karty:   15. Tousart (HER), 53. Guendouzi (HER) – 38. Hoppe (SCH), 59. Mascarell (SCH)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 10:6. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 11:18.

Hertha BSC: Schwolow – Pekarík (83. Zeefuik), Stark (C), Alderete, Plattenhardt (87. Mittelstädt) – Darida, Guendouzi, Tousart – Lukebakio (87. Netz), J. Córdoba (79. K. Piątek), Cunha (83. Ngankam).
Náhradníci: Jarstein – Dárdai, Mittelstädt, Netz, Ngankam, K. Piątek, Redan, Torunarigha, Zeefuik.

FC Schalke 04: Fährmann – Kabak, Stambouli, Nastasić – Schöpf, Mascarell (C) (59. Skrzybski, 69. Bozdogan), Harít (59. Becker), Serdar, Oczipka – Hoppe, Uth.
Náhradníci: Rönnow – Bozdogan, Becker, Kutucu, Mendyl, Mercan, Skrzybski, Thiaw.