Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Getafe CF – Real Valladolid

0:1

konec (0:1)

02.01.2021, 18:30 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • 17 • 17. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.96 3.11 5.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Valladolidu, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 1:0. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, i tentokráte jsme sledovali celkem nezáživnou podívanou. Směrem dopředu byl ale aktivnější RealValladolid, který se hned v úvodu druhého poločasu mohl dostat do dvoubrankového vedení, avšak domácí podržel brankář Yáñez. Valladolid i po zbytek zápasu působil o něco aktivněji, a nakonec po zásluze bere tři body. Getafe CF tak navázalo na špatnou formu z posledních zápasů, ani tentokráte nedokázalo zvítězit. (20:23:23)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:13.

90+6

Konec zápasu.

90+4

Suárez poslal do malého vápna pohotový centr, se kterým si hostující obrana dokázala poradit. Sám Suárez si poté počínal nedovoleným způsobem.

90+3

Getafe se v nastaveném čase nedaří držet míč na svých kopačkách. Nyní se povedlo přerušit útočnou akci hostujícímu Alcarazovi, který se tak vrací za míč.

90+2

Na levém křídle se ještě dostal k míči hostující Nacho, který se okamžitě snažil odcentrovat do pokutového území, kde se ovšem nenacházel nikdo z kolegů.

90

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

89

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Roque Mesa, přichází Javier Sánchez.

88

Další přenesení hry se tentokráte snášelo na Cucurellu, před kterým se ovšem povedlo zakročit Pérezovi. Následovat tak bude autové vhazování pro domácí.

87

Ještě jedna žlutá karta. Kousek od svého pokutového území šel příliš pozdě do souboje střídající Alcaraz, který kartónku neunikl.

86

Na pořadu dne bylo další autové vhazování, po kterém se Getafe na malý moment dostalo na útočnou polovinu. Tam se ovšem povedlo odkopnout míč Mesa.

85

Žlutou kartu dostává Luis Pérez (Real Valladolid).

84

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Shon Zalman Weissman, přichází Rubén Alcaraz.
Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Kike Pérez, přichází Sergi Guardiola.

83

Getafe mělo k dispozici standardní situaci ze zajímavé pozice, kterou si nakonec na sebe vzal Timor. Jeho jedovatá rána se nakonec snesla na horní síť.

82

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mathias Olivera, přichází John Patrick.

81

Do konce zápasu zbývá už jen necelých deset minu. Getafe se nemůže odlepit od svého pokutového území, naopak bude čelit dalšímu rohovému kopu soupeře.

80

Ten ovšem nepřinesl nic nebezpečného, ba naopak si sudí všiml útočného faulu. tak mohl znovu odkopávat, na opačné polovině se snažil najít Ángela.

79

Aby toho nebylo málo, tak Valladolid rozehraje svůj osmý rohový kop.

78

Hosté zahrávali hned tři rohové kopy v krátkém časovém sledu. Ten poslední byl nakonec rozehrán nakrátko, Plana ovšem dokázal eliminovat Cucurella.

Getafe CF – Real Valladolid

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 37. Weissman

Karty:   59. Dakonam (GET), 71. Cabaco (GET), 74. Damián Suárez (GET) – 85. L. Pérez (RVL), 87. Alcaraz (RVL)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:13.

Getafe CF: Yáñez – Damián Suárez, Dakonam (C), Cabaco, Olivera (82. Patrick) – Nyom (46. Portillo), Nemanja Maksimović (66. Timor), Arambarri, Cucurella – Jaime Mata, Ángel Rodríguez.
Náhradníci: Soria – Abdulai, Diaby, Etxeita, Timor, Portillo, Patrick, Palaversa, Iglesias, Chema.

Real Valladolid: Masip (C) – L. Pérez, Bruno González, Aljámik, Nacho Martínez – Mesa (89. J. Sánchez), Fede – Jota (72. Hervías), K. Pérez (84. Guardiola), T. Villa (72. Plano) – Weissman (84. Alcaraz).
Náhradníci: Roberto – Vilarrasa, J. Sánchez, Rubio, Alcaraz, Guardiola, Míchel, Plano, Hervías.

Rozhodčí: de Mera – Escuela, De Francisco