Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CA Osasuna – Deportivo Alavés

1:1

konec (0:0)

31.12.2020, 16:15 • Estadio El Sadar (Pamplona) • 16 • 16. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.36 3.21 3.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

Žlutou kartou se zapíše do dějin utkání hostující Jota, který přišel na trávník před pár minutami.

73

Oier sundal přesně na hranici šestnáctky Joselua! Domácí kapitán dostal žlutou kartu a může být rád, že z toho není penalta. To bylo o centimetry!

64

Domácím se dnes nevyplácejí výlety brankářů mimo šestnáctku! V úvodu utkání byl za ten svůj vyloučen Martínez. Sergio Herrera nyní dostává žlutou kartu. Mimo pokutové území se pustil do riskantní kličkované. Zahnal se do autu a následně balón zakopl pryč, aby hosté nemohli rychle vhodit. To se už rozhodčímu nelíbilo a sáhl tak ke karetnímu trestu za nesportovní chování.

55

Florian Lejeune zasáhl šlapákem domácího kapitána Oiera. Žlutá karta pro obránce Alavésu.

41

Žlutou kartu dostává Jonathan Calleri (CA Osasuna).

40

Deyverson si v šestnáctce připravoval míč na zakončení a v blízkosti bránícího Davida Garcíi spadl. Rozhodčí viděl, že se útočník Alavésu skácel na trávník bez přičinění domácího obránce a tak Deyversonovi udělil žlutou kartu za filmování.

37

Žlutou kartu dostává Tomás Pina, který ve výskoku zasáhl protihráče loktem do hlavy. Záložník Alavésu bude svému týmu v příštím ligovém duelu scházet.

8

Velká komplikace pro domácí! Proti unikajícímu Deyversonovi vyběhl brankář Rubén Martínez mimo svou šestnáctku a místo balónu trefil nohu útočníka Alavésu. Rozhodčí Jaime ukázal gólmanovi Osasuny červenou kartu!

CA Osasuna – Deportivo Alavés

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. R. Torres (Gallego) – 75. Lucas Pérez (pen.)

Karty:   41. Calleri (OSS), 64. Herrera (OSS), 73. Oier (OSS) – 37. Pina (DAL), 40. Deyverson (DAL), 55. Lejeune (DAL), 82. Jota (DAL)   8. R. Martínez (OSS)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:9.

CA Osasuna: R. Martínez – N. Vidal, Aridane, D. García, Cruz – R. Torres (90. Barja), Oier (C), Moncayola (90+3. J. Martínez), R. García – Calleri (46. Gallego), Budimir (12. Herrera).
Náhradníci: Herrera, Martínez – Gallego, Adrián López, U. García, Oroz, Barja, J. Martínez, Navas, Brandon, Brašanac, Jony.

Deportivo Alavés: F. Pacheco – Navarro (77. T. Tavares), Laguardia, Lejeune, R. Duarte – Méndez (67. Sainz), Pina (77. Jota), M. García (C), Rioja – Joselu, Deyverson (46. Lucas Pérez).
Náhradníci: Sivera – Tachi, Martín, Sainz, Marín, Guidetti, López, Jota, T. Tavares, Burgui, Lucas Pérez.

Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco