Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Granada CF – Valencia CF

2:1

konec (1:1)

30.12.2020, 17:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • 16 • 16. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 2.36 3.35 3.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Obrana Granady odkopla balon až Doménechovi, který jej poslal okamžitě zpět na útočnou polovinu. Tam přišel faul Maxima Gonalonse, který zasáhl Carlose Solera a dostal žlutou kartu. Dojde tak zřejmě na poslední standardku hostů.

76

Neskutečné! Domingos Duarte nastavil nohu pronikajícímu Vallejovi, který udělal několik kotrmelců. Sudí Vega vytahuje v krátkém sledu už třetí červenou kartu – tentokrát pro hráče Granady!

73

Neskutečná klukovina v podání Gonçala Guedese a Valencia jde dokonce do devíti! Guedes nejprve nafilmoval pád po souboji s Duartem, následně cosi štěkl na rozhodčího a ten jej poslal pod sprchy!

72

Antonio Puertas je dalším hráčem, který se zapisuje do listiny karetních hříšníků.

70

Velká komplikace pro Valencii, která je poslední minuty pod velkým tlakem! Jason fauloval v souboji bez balonu naprosto nesmyslně Domingose Duarteho a vysloužil si zbytečnou žlutou kartu. A jelikož už jednu měl, zápas pro něj končí!

48

Eliaquim Mangala zasáhl u boční lajny nevybíravě do tváře Yangela Herreru a může být rád, že to má jen za žlutou.

40

Yangel Herrera zvolil taktický faul a stáhl k zemi rozběhnutého Josého Gayu. Žlutá karta.

33

Po rohovém kopu z pravé strany zkoušel Daniel Wass propálit dělovkou ze druhé vlny hlouček těl v pokutovém území, to se mu ale nepodařilo. Následně si stejný hráč pomohl útočným skluzem a vykoledoval si žluté napomenutí.

16

Dimitri Foulquier si navíc za svůj zákrok vysloužil ještě žlutou kartu.

9

Rohy dnes zatím žádné nebezpečí nepřinášejí. Zato už jsme viděli první žlutou kartu. Jejím adresátem je Jason, který až příliš vehementně reklamoval domnělý faul. Dle sudího mu byl ale míč odebrán čistě.

Granada CF – Valencia CF

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+3. Kenedy, 88. J. Molina (Soro) – 36. Gameiro (Čeryšev)

Karty:   16. Foulquier (GRN), 40. Y. Herrera (GRN), 72. Puertas (GRN), 90+5. Gonalons (GRN) – 9. Jason (VAL), 33. Wass (VAL), 48. Mangala (VAL)   70. Jason (VAL)   76. D. Duarte (GRN) – 73. Guedes (VAL)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:15.

Granada CF: Rui Silva – Foulquier (74. Quini), G. Sánchez, D. Duarte, Neva – Gonalons, Y. Herrera – Kenedy, Puertas (74. Soro), Charris (89. J. Vallejo) – Soldado (C) (68. J. Molina).
Náhradníci: Andorinha, A. Escandell – Azeez, Eteki, Quini, J. Molina, N. Pérez, P. Sánchez, Soro, J. Vallejo.

Valencia CF: Doménech – Wass, Mangala, Diakhaby, Gayá (C) – Jason, Soler, Esquerdo (87. Koindredi), Čeryšev (75. Musah) – Guedes, Gameiro (66. M. Vallejo).
Náhradníci: Etxebarría, Rivero – A. Blanco, T. Correia, Gómez, Koindredi, Lee Kang-in, Molina, Musah, Sobrino, M. Vallejo, J. Vázquez.

Rozhodčí: A. Vega – I. Díaz de Mera, J. Escuela