Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 McDonald’s

Girondins Bordeaux – Stade de Reims

1:3

konec (0:2)

23.12.2020, 19:00 • Matmut Atlantique, Bordeaux • 17. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 2.33 3.23 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

88. Marshall MUNETSI - 1:3

88

Reims právě vstřelilo branku!
Hosté odskakují do dvougólového náskoku a výrazně se přibližují k vítězství! Konan potáhl míč po levé straně na útočnou polovinu a posunul ho na osu hřiště na Diu. Ten ho patičkou před šestnáctkou domácích přistavil pro střídajícího MARSHALLA MUNETSIHO, jenž z první vystřelil a jeho střelu ještě tečoval zády obránce Bordeaux Baysse. Brankář Costil už na tuto změnu směru nedokázal zareagovat. Asistence: Boulaye Dia.

73

73. Hwang UI-JO - 1:2

73

Bordeaux právě vstřelilo branku!
Domácí snižují a vracejí se do zápasu! Konanovu nepřesnou přihrávku na Cassamu ve středu pole vystihl Adli, který posunul míč před šestnáctku Reims k Ben Arfovi. Domácí záložník neváhal a míč posunul doleva do otevřené obrany na dobíhajícího HWANG UI-JOA, jenž střelou po zemi z první k levé tyči překonal vybíhajícího brankáře Rajkoviće. Asistence: Hatem Ben Arfa.

18

18. Boulaye DIA - 0:2

18

Reims právě vstřelilo branku!
Hosté odskakují po skvěle zahraném protiútoku už do dvoubrankového náskoku! Zeneli si z levého křídla navedl míč před šestnáctkou Bordeaux na osu hřiště a vystřelil. Jeho pokus letěl přímo na brankáře Costila, ten ale u svého zákroku zazmatkoval a míč vyrazil jen přímo před sebe, kde byl osamocený BOULAYE DIA. Ten už pak bez problémů poslal míč do odkryté domácí branky. Bez asistence.

15

15. Júnis ABDULHAMÍD - 0:1

15

Reims právě vstřelilo branku!
Hosté otevírají skóre! Zeneli nacentroval z rohového kopu do brankoviště Bordeaux, kde se až příliš snadno dostal k hlavičce kapitán hostů JÚNIS ABDULHAMÍD a míč svým zakončením nasměroval ke vzdálenější tyči Costilovy branky. Asistence: Arbër Zeneli.

Girondins Bordeaux – Stade de Reims

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 73. Hwang Ui-jo (Ben Arfa) – 15. Abdulhamíd (Zeneli), 18. Dia, 88. Munetsi (Dia)

Karty:   41. Benito (BOR), 66. Bašić (BOR), 78. Adli (BOR) – 78. Valon Beriša (REI)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:1. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:12.

Girondins Bordeaux: Costil (C) – Sabaly, Baysse, Pablo, Benito (46. Poundjé) – Adli (90+1. Lacoux), Bašić – Zerkane (46. Maja), Ben Arfa, Oudin (83. Bakwa) – Hwang Ui-jo (83. A. Traoré).
Náhradníci: Poussin – Mexer, Briand, Maja, Poundjé, A. Traoré, Bakwa, Lacoux, Mara.

Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Faes, Abdulhamíd (C), Konan – Mbuku (83. Munetsi), Valon Beriša (83. Doumbia), Cassama, Chavalerin, Zeneli (82. Touré) – Dia.
Náhradníci: Diouf – Kutesa, Sierhuis, Munetsi, Doumbia, Touré, De Smet, Maresic, F. Doucouré.

Rozhodčí: Brisard – Courbet, Viala