Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Bromwich Albion – Crystal Palace FC

1:5

konec (1:1)

06.12.2020, 13:00 • The Hawthorns, West Bromwich • 11. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.67 3.12 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

82

82. Christian BENTEKE - 1:5

82

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom ještě jedna branka v podání hostujícího celku! Pravý obránce Clyne nahrával do pokutového území, kde oslovil CHRISTIANA BENTEKEHO. Druhý jmenovaný se dokázal s míčem otočit kolem své osy, načež neomylně zamířil k pravé tyči, kam se domácí brankář Johnstone natahoval zcela marně.

68

68. Wilfried ZAHA - 1:4

68

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Tady se schyluje k debaklu, rázem je to o tři branky a o vítězi zápasu se zdá být rozhodnuto! Dnes nesmírně aktivně hrající Eze si u hranice pokutového území vyměnil míč s Bentekem, načež vtrhl do šestnáctky. Tam mu pomohl WILFRIED ZAHA, který jednoduchým zakončením znovu vyzrál na domácího brankáře Johnstona.

59

59. Christian BENTEKE - 1:3

59

Crystal Palace právě vstřelil branku!
V krátkém časovém sledu je tu další branka Crystal Palace! Hostující celek znovu podnikl nesmírně rychlou akci, při které se Zahovi povedlo vysunout obránce van Aanholta, kterému se před čárou povedlo odcentrovat. Do jeho vzdušné nabídky se položil CHRISTIAN BENTEKE, který hlavou překonal brankáře Johnstona potřetí.

55

55. Wilfried ZAHA - 1:2

55

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Hostující celek měl opravdu drtivý tlak a po zásluze se dostává zpět do vedení! Nejprve jeden z domácích obránců odkopával míč z brankové čáry, nicméně soupeř pokračoval v aktivitě. McArthur přiťukl na lépe postaveného WILFRIEDA ZAHU, který si posunul míč na pravou nohu a poté ho poslal přesně ke vzdálenější tyči.

30

30. Conor GALLAGHER - 1:1

30

West Brom právě vstřelil branku!
Domácím se přeci jenom povedlo díky zvýšené aktivitě srovnat krok! Domácím se totiž povedlo na pravém křídle oslovit obránce Furlonga, který sice první centr poslal pouze do Cahilla. Následně ovšem pod sebou hledal volného CONORA GALLAGHERA, který pravačkou zamířil mimo dosah hostujícího brankáře Guaity.

8

8. Darnell FURLONG - 0:1

8

Crystal Palace právě vstřelil branku!
Na úvodní branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Crystal Palace si totiž vybojoval standardní situaci, kterou hostující kapitán Milivojević rozehrál nakrátko na kolegu Zahu. Tomu se povedlo přetlačit protihráče, načež poslal střílenou nabídku do malého vápna, kde si ve skluzu vstřelil nešťastnou vlastní branku domácí DARNELL FURLONG.

West Bromwich Albion – Crystal Palace FC

1:5

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 30. Gallagher (Furlong) – 8. Furlong (vla.), 55. Zaha (McArthur), 59. Ch. Benteke (van Aanholt), 68. Zaha (Eze), 82. Ch. Benteke (Clyne)

Karty:   17. Sawyers (WBA), 58. Gallagher (WBA) – 50. McArthur (CRP), 88. Milivojević (CRP)   34. Matheus Pereira (WBA)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:16.

West Bromwich Albion: Johnstone – Furlong, Ajayi, Ivanović, Bartley (C), Phillips – Matheus Pereira, Gallagher, Sawyers (80. O'Shea), Diangana (46. Krovinović) – Grant (62. Robinson).
Náhradníci: Button – Ch. Austin, Krovinović, O'Shea, Robinson, Grosicki, Gibbs.

Crystal Palace FC: Guaita – Clyne, Kouyaté, Cahill, van Aanholt – Schlupp (74. J. Ayew), Milivojević (C), McArthur (73. Riedewald), Eze – Ch. Benteke, Zaha (81. Batshuayi).
Náhradníci: Butland – J. Ayew, A. Townsend, J. Ward, M. Sakho, Riedewald, Batshuayi.

Rozhodčí: Tierney – Hussin, Lennard