Menu

Fotbal

Liga mistrů

Olympique Marseille – Olympiakos Pireus

2:1

konec (0:1)

01.12.2020, 21:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Skupina C • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.45 3.18 3.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Hostující trenér Pedro Martins (Olympiakos) nebyl spokojen s rychlostí střídání, a tak si pustil pusu na špacír, za což byl odměněn žlutou kartou.

90+5

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Marley Aké.

90+3

90+3. Pape Abou Cissé (OLY)

90+3

Tlak Olympiakosu dál roste a hosté byli velmi blízko vyrovnání! Přetažený centr vrátil před branku Hillal Soudani, jenž našel spoluhráče. Pape Abou Cissé se do balonu okamžitě opřel, ale skočil mu pod nohy Boubacar Kamara, jenž je hrdinou okamžiku.

90+2

Střídání v týmu Olympiakos FC: ze hřiště odchází Marious Vrousai, přichází Hillal Soudani.

89

Rúben Semedo zastavil další akci soupeře a okamžitě otočil kormidlem na druhou stranu. Olympiakos výrazně přidal a tlačí se znovu do útoku, který faulem zastavil Hiroki Sakaj (Marseille).

85

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Valentin Rongier, přichází Pape Gueye.

79

Střídání v týmu Olympiakos FC: ze hřiště odchází Yann M'Vila, přichází Georgios Masouras.

75

75. Dimitri PAYET - 2:1

75

Marseille právě vstřelilo branku!
Pokud chce Olympique v Lize Mistrů vyhrát, potřebuje pokutové kopy! K jeho rozehrání se znovu postavil hráč, jenž má nervy z ocele. DIMITRI PAYET znovu zakončoval do pravé šibenice, kam se vrhl také brankář, jenž na pokus nedosáhl.

73

Na hrací ploše ještě probíhají dohady, zda ruka byla ve vápně nebo mimo něj. Celou situaci ještě kontrolovat VAR a je tu další penalta pro Marseille.

72

Míč do hry tentokrát poslal Florian Thauvin, jenž našel pouze hlavu Rúbena Semeda. Následně přišlo zakončení, které bylo na hranici vápna zastaveno rukou. Žlutou kartu tak dostává Rafinha Ferreira (Olympiakos).

62

Mohamed Mady Camara (Olympiakos) byl v souboji pozdě, a tak došlápl na kotník soupeře. Hostující záložník je dalším hráčem, jenž si prohlédl žlutou kartu.

58

Zatím se hraje velmi slušné utkání, protože španělský rozhodčí nevytáhl žlutou kartu, což se teď změnilo. Prvním potrestaný hráčem večera je José Holebas (Olympiakos).

55

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Mickaël Cuisance, přichází Morgan Sanson.

55

55. Dimitri PAYET - 1:1

55

Marseille právě vstřelilo branku!
Francouzský celek vyrovnal! José Sá sice šel na druhou stranu, ale tohle byla stejně nechytatelná střela. Z pokutového kopu se mezi střelce zápasu zapsal DIMITRI PAYET, jenž vymetl pravou šibenici branky.

53

Jesús Gil Manzano se běžel podívat na video a rozhodl o tom, Olympique Marseille bude rozehrávat pokutový kop!

52

52. Zákrok před pokutovým kopem

52

Po kontaktu se k zemi kácel Florian Thauvin, kterého trefil na hranici vápna Pape Abou Cissé. Tady se rozhodně dal odpískat pokutový kop a do hry vstupuje VAR!

46

Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Darío Benedetto, přichází Valère Germain.

35

Velmi ochotně se k zemi kácel Dimitri Payet, který si chtěl vymodlit pokutový kop. Španělský rozhodčí byl velmi blízko a ukázal, že tohle na penaltu rozhodně nebylo.

33

33. Mohamed Mady Camara - 0:1

33

Olympiakos právě vstřelil branku!
Ledy se začínají hýbat a my se dočkali úvodní branky zápasu! Kostas Fortunis přihrál na levou stranu velkého vápna, kde se pohyboval Marious Vrousai. ten měl proti sobě obránce, a tak zvedl hlavu a přihrál na hranici šestnáctky, odkud se přesně k levé tyči trefil MOHAMED MADY CAMARA. Asistence: Marious Vrousai.

13

13. Youssef El Arabi (OLY)

13

Hráči v bílých dresech získali balon a znovu se pokoušeli o postupnou akci. Olympiakos zachytil přihrávku a vyslal centr do šestnáctky, kde si na balon naskočil Youssef El Arabi, jehož pokus zamířil jen do rukavic připraveného Stevea Mandandy.

Olympique Marseille – Olympiakos Pireus

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 55. Payet (pen.), 75. Payet (pen.) – 33. M. Camara (Vrousai)

Karty:   89. Sakaj (OMA) – 58. Holebas (OLY), 62. M. Camara (OLY), 72. Rafinha Ferreira (OLY), 90+5. Pedro Martins (OLY)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 11:14.

Olympique Marseille: Mandanda (C) – Sakaj, Ćaleta-Car, Álvaro González, Amavi – Rongier (85. Gueye), Kamara, Cuisance (55. M. Sanson) – Thauvin (90+5. Aké), Benedetto (46. Germain), Payet.
Náhradníci: Pelé, Vanni – Aké, Germain, Gueye, Chauí, Nagatomo, Perrin, M. Sanson, Strootman, Henrique.

Olympiakos Pireus: J. Sá – Rafinha Ferreira, R. Semedo, Cissé, Holebas – M'Vila (79. Masouras), M. Camara, Bouchalakis (C) – Fortunis, El Arabi, Vrousai (90+2. Soudani).
Náhradníci: Karargyris, Tzolakis – Androutsos, Ba, Dräger, Masouras, Papadopoulos, Rodrigues, Soudani, Sourlis, Vinagre.

Rozhodčí: Jesús Gil Manzano – Ángel Nevado, José Naranjo (všichni Španělsko)