Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Everton FC – Leeds United

0:1

konec (0:0)

28.11.2020, 18:30 • Goodison Park, Liverpool • 10. kolo • Michal Raška

Tipsport: 2.34 3.76 3.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Jordan Pickford vychytal střelu Costy!

90+3

Hélder Costa mohl definitivně rozhodnout, když se po přihrávce Rodriga dostal z bezprostřední blízkosti ke střele, ale Jordan Pickford podržel Everton!

90+2

Hélder Costa se snažil vystřelit, ovšem jeho rána byla zblokována. Posléze se ale Allan dopustil tvrdého nedovoleného zákroku a také on uviděl žlutou kartu.

90+1

Střídání v týmu Leeds United: ze hřiště odchází Patrick Bamford, přichází Rodrigo.

90

Liam Cooper zastavil svým faulem ve středu hrací plochy Richarlisona a uviděl kartu žluté barvy.

89

Střídání v týmu Leeds United: ze hřiště odchází Jack Harrison, přichází Hélder Costa.

85

Střídání v týmu Leeds United: ze hřiště odchází Raphinha, přichází Ian Poveda.

82

Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Mason Holgate, přichází Bernard.

79

79. RAPHINHA - 0:1

79

Leeds právě vstřelil branku!
Konečně jsme se dočkali první branky tohoto utkání, kterou dávají hosté a vedou 1:0! RAPHINHA získal míč od Jacka Harrisona a nejprve chtěl přihrávat, ovšem s balónem se na nějakých dvaceti metrů od brány zastavil a z kroku vypálil fantastickou střelu mezi nohy obránce Godfreye přesně k pravé tyči a Jordan Pickford se natahoval marně! Asistence: Jack Harrison.

69

James Rodríguez vystřelil z nějakých dvaceti metrů k levé tyči a Ilan Meslier měl s jeho pokusem problémy, ale nadvakrát dokázal chytit míč!

67

Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází André Gomes.

66

66. Gól Bamforda po ofsajdu Alioskiho.

66

Také Leeds United se dočkal neuznané branky díky ofsajdu! Ezgjan Alioski dostal míč na levou stranu, ovšem ocitl se v nedovoleném postavení. Následná akce, která skončila gólem Bamforda tak byla navíc.

61

Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Tom Davies, přichází Fabian Delph.

60

60. Fantastické sólo Allana skončilo chycenou střelou Meslierem!

60

Brazilec Allan předvedl neskutečné sólo z vlastní poloviny, které bylo podobné Diegu Maradonovi, ale jeho následná střela k pravé tyči skončila na zákroku Ilana Mesliera!

53

53. James Rodríguez nepotrestal chybu brankáře Ilana Mesliera.

53

Ilan Meslier poslal velmi špatnou rozehrávku, když jeho malý nákop skončil u Jamese Rodrígueze, který následně chtěl přelobovat hostujícího brankáře, ale ten se stihl vrátit do své kasy!

49

Následně přišel rychlý protiútok domácího mužstva z levé strany, kde byl osamocen Dominic Calvert-Lewin, ale ten zamířil svůj pokus vedle pravé tyče!

45+2

45+2. Mateusz Klich vystřelil těsně vedle pravé tyče!

45+2

Ani tentokrát to není branka! Mateusz Klich se opřel do střely, která letěla centimetry vedle pravé tyče a první poločas tak gól nenabídne!

44

44. Jack Harrison poslal svou hlavičku do brankové konstrukce!

44

Tak to je neskutečné! Tentokrát se do velké šance dostali hosté, ale hlavička Jacka Harrisona orazítkovala pravou tyč a následný pokus jeho spoluhráče skončil vedle!

43

43. Neuznaná branka Richarlisona.

43

Everton znovu dává gól, ale ani tentokrát není uznán! Po centru z rohového kopu se Richarlison dostal ke hlavičce, která skončila v síti, ale Ben Godfrey se nacházel v ofsajdovém postavení před brankářem, kde letěl balón a sudí jej neuznal.

42

42. Ilan Meslier se protáhl po střele Richarlisona.

42

Dominic Calvert-Lewin přiťukl míč na Richarlisona, ale jeho pokus k pravé tyči znovu vyrazil Ilan Meslier!

39

39. Mason Holgate nedokázal překonat Mesliera!

39

A právě James Rodríguez poslal následný centr z volného kopu před bránu, kde se prodral do zakončení Mason Holgate, ovšem Ilan Meslier si připisuje úspěšný zákrok!

29

29. Hostům zatím není přáno!

29

Další dvě velké šance Leedsu United, které ani tentokrát nekončí v síti! Ayling svým centrem z pravé strany našel ve vápně Raphinhu, ale jeho hlavičku vyrazil Pickforfd. Posléze se míč dostal opět k nohám Aylinga, který jej posunul na Harrisona, ovšem jeho přízemní střelu zblokoval Ben Godfrey!

26

Luke Ayling svým faulem přerušil rychlého Richarlisona a uviděl od sudího žlutou kartu.

24

24. Gól Jamese Rodrígueze z ofsajdu.

24

Everton sice dává gól, ale ten neplatí díky ofsajdu! Richarlison z levého křídla skvělým centrem našel ve vápně Jamese Rodrígueze, jenž si fantasticky poradil s obráncem a parádně zakončil, ovšem vše bylo zbytečné, což potvrdil také videorozhodčí.

20

20. Skvělý zákrok Jordana Pickforda proti střele Patricka Bamforda!

20

Nyní Jordan Pickford odčinil své menší předešlé chyby skvělým zákrokem! Po zmatcích v domácí obraně se snažil vypálit Mateusz Klich, ale jeho nepovedená střela byla skvělou přihrávkou na Patricka Bamforda, který se dostal do zakončení, ale anglický brankář jeho pokus vykopl!

11

11. Jack Harrison selhal v obrovské tutovce!

11

Obrovská šance hostů neskončila gólem! Raphinha se po pravé straně vydal rychle přímočaře dopředu a z hranice vápna našel uvnitř šestnáctky volného Jacka Harrisona, který ale vystřelil těsně vedle levé tyče!

7

7. Ilan Meslier si skvěle poradil se střelou Doucourého!

7

Tom Davies z pravé strany našel před bránou Abdoulaye Doucourého, ale jeho zakončení do levé části branky fantasticky vychytal Ilan Meslier!

2

2. Raphinha nedokázal zakončit.

2

Raphinha dostal skvělý míč do běhu a snažil se překonat domácího gólmana, ovšem z jeho zakončení byla spíše přihrávka, která skončila u nohou soupeře!

Everton FC – Leeds United

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 79. Raphinha (Harrison)

Karty:   90+2. Allan (EVE) – 26. Ayling (LDS), 90. Cooper (LDS)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:11. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 8:14.

Everton FC: Pickford – Godfrey, Holgate (C) (82. Bernard), M. Keane – Iwobi (67. A. Gomes), Allan, A. Doucouré, Davies (61. Delph) – James Rodríguez, Calvert-Lewin, Richarlison.
Náhradníci: Lössl – Delph, G. Sigurdsson, Y. Mina, Tosun, Bernard, A. Gomes.

Leeds United: Meslier – Ayling, Koch, Cooper (C), Dallas – Phillips – Raphinha (85. Poveda), Alioski, Klich, Harrison (89. Costa) – Bamford (90+1. Rodrigo).
Náhradníci: Casilla – Struijk, L. Davis, Rodrigo, Costa, T. Roberts, Poveda.

Rozhodčí: Chris Kavanagh – Daniel Cook, Constantine Hatzidakis