Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Blansko – FC Hradec Králové

1:2

konec (0:0)

25.11.2020, 13:00 • Stadion na Mlýnské, Blansko • 9. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 3.89 3.41 2.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Další faul zastavil akci hostů, Jakub Šašinka navíc obdržel žlutou kartu.

90+1

Nastavují se tři minuty.

90

Kania se po propadnutém míči v šestnácte octl sám před brankou, jenže klička mu nevyšla a nakonec se s míčem dostal do autu.

89

Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Adrián Kopičár, přichází Martin Holek.

88

Žlutou kartu dostává Erik Prekop (FC Hradec Králové).

87

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Tak tohle byla neuvěřitelná paráda a hosté zaslouženě vedou. Exekuce se ujal ERIK PREKOP, který napřáhl k luxusní střele levačkou, kterou nasměroval do levé šibenice a brankář Halouska se za nechytatelným pokusem přikován na čáře jen smutně ohlédl – 1:2.

85

Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Tomáš Vasiljev, přichází Daniel Přerovský.

83

Emoce na hřišti pokračují. Prekop si obhodil ve vápně Vincoura, který jej stáhl k zemi, rozhodčí však situaci viděl zblízka a ani tentokrát penaltu nepíská!

82

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Zaslouženě máme vyrovnáno! Na pravé straně se parádně pod tlakem uvolnil Dvořák, který se otočil a odcentroval na malé vápna, kde se před Klusáka natlačil FILIP NOVOTNÝ a zblízka nasměroval míč do prázdné branky – 1:1.

81

Další tutovky na vyrovnání! Vlkanova pálil prudce z vápna, ale Halouska skvěle zasáhl, a ještě lépe pokryl dorážku Dvořák, kterou vytáhl na roh. Parádní zákroky!

80

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Dominik Soukeník, přichází Denny Samko.

75

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Otto Urma, přichází Michal Leibl.

72

Exekuce se ujal Vlkanova, který vsadil na prudký střílený centr, Prekopovi však chyběl krok a Halouska tak mohl míč u tyče pohotově vyrazit.

70

Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Haris Harba, přichází Jakub Šašinka.

65

Tutovka hostů! Prekop se protáhl kolem Vincoura až před Halousku a míč ještě posunul na Vlkanovu, který zakončoval do prázdné branky, ale jeho pokus vykopl Klusák na poslední chvíli z brankové čáry!

62

Harba chtěl soupeři na pravé straně vápna udělat kličku, octl se na zemi, ale rozhodčí jeho počínání ohodnotil jako simulování a udělil žlutou kartu.

60

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jan Záviška, přichází FIlip Novotný.

60

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jiří Kateřiňák, přichází Pavel Dvořák.

59

Domácí zapomněli na zadní vrátka, čehož mohl využít Vlkanova, po zasekávačce ale nevystřelil a z odraženého míče nevytěžil nic ani Prekop, který byl ustrážen.

55

Presink domácích nadělal soupeři velké starosti a znovu z toho mohl být gól. Harba získal míč, který rozdal doleva na Kaniu, jehož křižná rána levačkou zamířila o centimetry vedle tyče.

52

Obrovská šance domácích, mohlo to být 2:0! Po přímém kopu prodloužil jeden z Blanenských míč hlavou na volného Žáka, který osacemocen před brankou z voleje parádní ranou napálil břevno!

51

Obránce Urma tvrdě zajel do Kopičára a také on si z dnešního duelu odnese žlutou kartu.

50

Blansko právě vstřelilo branku!
Domácí jdou překvapivě do vedení! Obrovskou chybu po autu vyrobil na středu hranice vápna Král, kterého skvěle zapresoval Žák, a tak se k míči dostal HARIS HARBA, který si jej navedl do pravé strany a prudkou ranou pravačkou nasměroval míč nechytatelně na zadní tyč – 1:0!

44

Další šance hostů! Kateřiňák nejprve prudkou ranou protáhl Halousku, míč se k němu vrátil a parádním centrem hledal na zadní tyči Vlkanovu, kterému chyběl kousíček, aby míč trkl do úplně prázdné branky.

42

Po ostrém centru Sukupa protétl míč na malé vápno ke Kaniovi, kterému nevyšel centr, načež Mejdr zahrál rukou, ale rozhodčí nechává ve hře pokračovat.

35

Největší dosavadní šance Blanska! Žák si skvěle naběhl za obranu na dlouhý míč, jenže v ideální palebné pozici pravačkou netrefil míč ideálně a zamířil hodně vedle.

34

Po faulu Kopičára se na zemi octl Prekop, rozhodčí ze své kapsičky poprvé v utkání tasí žlutou kartu.

20

Poprvé v dobré šanci také domácí. Vasiljev zprava vyslal hodně ostrý centr do chumlu hráčů, Ottmar však hru skvěle četl a nadvakrát míč v pádu lapil.

10

Další velká šance hostů! Urma skvělou kolmicí vysunul Kateřiňáka, který se zjevil sám před Halouskou, ale ten rychle vyběhl a hostujícího borce vychytal. Následně si pokryl i nevýraznou dorážku.

3

První větší šance. Vlkanova se protáhl do šestnáctky, jeho zblokovaný pokus se odrazil na hranici vápna ke Soukeníkovi a jeho rána placírkou k tyči pořádně protáhla brankáře Halousku!

Nový termín utkání byl stanoven na středu 25. listopadu se začátkem v 13:00 hodin.

FK Blansko – FC Hradec Králové

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 50. Harba – 82. F. Novotný, 87. Prekop

Karty:   34. Kopičár (BLA), 62. Harba (BLA), 90+2. J. Šašinka (BLA) – 51. Urma (HKR), 88. Prekop (HKR)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 2:15. Střely mimo: 1:2. Rohy: 4:2.

FK Blansko: Halouska – Sukup, Štrbák (C), Vincour, Klusák – Vasiljev (85. Přerovský), Kopičár (89. Martin Holek), R. Buchta, Kania – Harba (70. J. Šašinka) – Žák.
Náhradníci: Maňák – Helebrand, Huška, Ilko, Přerovský, Martin Holek, J. Šašinka.

FC Hradec Králové: Ottmar – Mejdr, Donát, J. Král, Urma (75. Leibl) – Soukeník (80. Samko), Kodeš – Záviška (60. F. Novotný), Kateřiňák (60. P. Dvořák), Vlkanova (C) – Prekop.
Náhradníci: Mach – Leibl, P. Dvořák, F. Novotný, D. Procházka, Samko, Šípek.

Rozhodčí: Marek – Mojžíš, Mikeska