Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Wolverhampton Wanderers – Southampton FC

1:1

konec (0:0)

23.11.2020, 21:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • 9. kolo • David Panuška

Tipsport: 2.33 3.17 3.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Stuart Armstrong, přichází Ibrahima Diallo.

85

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Daniel Podence, přichází Vitor Ferreira.

79

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Moussa Djenepo, přichází Shane Long.

78

Raúl Jiménez nyní vybojoval standardní situace a po ní dal hlavičkou povedenou branku. Ta byla nakonec odvolána pro ofsajd!

75

75. Pedro NETO - 1:1

75

Wolves právě vstřelili branku!
A nakonec je tu branka a dočkává se PEDRO NETO! Ten si počkal na odražený míč od tyčky a doklepl jej do odkryté branky. Střelcem byl Jimenez, jenž dělovkou orazítkoval tyč.

70

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Rúben Neves, přichází Pedro Neto.

66

Theo Walcott se hnal za druhou brankou v utkání, ale tentokráte neuspěl! Bývalý hráč Gunners šel sám na branku, ale nakonec střílel jen těsně vedle.

58

58. Theo WALCOTT - 0:1

58

Southampton právě vstřelil branku!
Celkem nenápadná akce, která končí první brankou utkání! THEO WALCOTT stál v dobrý čas na správném místě a před odkrytou branku dostal míč, který neměl problém dostat do branky.

52

52. Šance Podenceho

52

Další velice dobrá šance domácích zůstává nevyužita! Daniel Podence si naběhl do vápna a levačkou zakončoval. McCarthy si ale připsal další výborný zákrok.

45+2

Adama Traoré ztratil na polovině hřiště míč a zezadu si pomohl faulem proti Moussovi Djenepovi. Španělský křídelník je tak dalším žlutě potrestaným hráčem.

44

Další menší faul Rúbena Nevese, který tentokráte byl již ohodnocen žlutou kartou. Na obranné polovině přišlápl nárt Romeua.

36

Velice dobrá šance domácích! Daniel Podence totiž zakončoval hlavičkou k levé tyčce, ale McCarthy chytá opravdu výborně a nyní vytáhl další povedený zákrok!

31

Stuart Armstrong nyní dostal parádní přihrávku za obranu a vyběhnutého Patrícia již překonal. Míč ale nakonec skončil jen těsně vedle domácí branky!

15

První dobrá šance také pro Soton! Stuart Armstrong byl s míčem před vápnem a nakonec vymyslel parádní přihrávku do vápna na Walcotta, který mohl skóre otevřít. Z otočky ale zakončoval jen do nohou připraveného Patrícia!

6

6. Šance domácího celku

6

Tak to byla opravdu luxusní šance pro Wolves! Nélson Semedo zakončoval po odraženém přímém kopu, ale McCarthy míč vyrazil. Následně si připsal ještě luxusnější zákrok po dorážce Leandera Dendonckera!

Wolverhampton Wanderers – Southampton FC

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 75. Neto – 58. Walcott (Adams)

Karty:   44. Neves (WOS), 45+2. Traoré (WOS)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:13.

Wolverhampton Wanderers: Patrício – Dendoncker, Boly, Kilman – N. Semedo, Moutinho, Neves (70. Neto), Aït-Nouri – Traoré, Jiménez, Podence (85. Ferreira).
Náhradníci: Ruddy – Hoever, Marçal, Ferreira, Otasowie, Neto, F. Silva.

Southampton FC: A. McCarthy – Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand – Armstrong (90. Diallo), Romeu, Ward-Prowse, Djenepo (79. S. Long) – Adams, Walcott.
Náhradníci: Forster – J. Stephens, Diallo, Tella, S. Long, Obafemi, N'Lundulu.

Rozhodčí: Marriner – Long, West