Menu

Hokej

KHL

Torpedo Nižnij Novgorod – Red Star Kunlun

2:0

konec (1:0, 1:0, 0:0)

12.11.2020, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.76 4.72 3.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Torpedo Nižnij Novorod na domácím ledě bez výraznějších problémů přehrálo tým Red Star Kunlun a vítězí výsledkem 2:0, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (19:18:45)
Československá stopa v utkání:
Andrej Šustr (KUN): 0+0, 3 střely, čas na ledě 15:45
Dávid Bondra (KUN): 0+0, 1 střela, čas na ledě 8:41.
Statistiky zápasu:
Góly: 2-0
Střely na branku: 42-38
Zásahy gólmanů: 38-40
Vyloučení: 2-2
Využití: 1-0
Vyhraná buly: 27-24
Hity: 10-14.
Zápas mezi Torpedem a Kunlunem byl jasně v režii domácích. Možná by to bylo jinak, kdyby v páté minutě proměnil svůj únik hostující forvard Danny Krisko, jenže ten si vylámal zuby na gólmanovi Serebrjakovi. Ve třinácté minutě se naopak prosadil Damir Žafjarov, jehož střelu si srazil do vlastní sítě vyklekávající obránce Pedan.

Ve druhé třetině byli hosté prakticky bez vyložené příležitosti, naopak domácí jednu ze dvou šancí využili. V čase 27:04 uzmul puk na levém kruhu Kirill Urakov a svůj dobrý výkon zakončil přesnou střelou na bližší tyč. O chvíli později navíc gólman Kunlunu výborným zákrokem zabránil třetí radosti domácích.

Hosté se mohli dostat do zápasu v času 47:01 využitou přesilovkou, kdy Murphyho střelu tečoval před brankou Tyler Wong. Jenže sudí se jel ihned radit k videu a nakonec bylo jasné, že branka nemůže být uznána pro vysokou hokejku. Poté už tým z Pekingu neměl šanci na zvrat zápasu a Nižnij Novgorod tak vítězí 2:0.

Konec zápasu.

59:45

Anton Šenfeld z levé strany příliš otálel se střelou do volné klece. Byl dojet soupeřem a zbaven puku.

59:21

Nikita Serebrjakov ale i díky obětavosti spoluhráčů brání čisté konto.

59:05

Až nyní to hosté zkouší se šesti hráči v poli!

58:30

V situaci tři na dva si Anton Šenfeld sjel mezi kruhy, kde se na chvilku zbavil soupeře a rychle vystřelil. Leč nepřesně.

58:00

Ohlášeny jsou poslední dvě minuty třetí části hry.

57:29

Bude zajímavé sledovat, zda hosté zkusí hru v šesti bez gólmana. Nyní byla před brankou Serebrjakova pořádná mela, ale puk nakonec vyplaval před domácím mužem v masce.

57:08

Tyler Wong posunul puk dopředu, ale přihrávka byla nepřesná a navíc přišla ještě před červenou čárou. Zakázané uvolnění.

56:26

Nahození Zijata Pajgina prošlo přes čtyři hráče až před branku, ale dál ne. Dmitrij Šikin i přes špatný výhled dokázal kotouč vyrazit.

56:07

Po delším čase si připsal úspěšný zákrok také Dmitrij Šikin, kterého trošku zahřál střelou z pravé strany Kirill Urakov.

55:32

Jeden takový zkusil Danil Verjajev, ale na útočné modré byl dojet obráncem a zbaven puku.

54:56

Nápor Kunlunu je už možná trošku platonický. Domácím stačí bránit předbrankový prostor a vyrážet do rychlých brejků.

53:59

Do protiútoku tak šli hosté, ale dnes jim prostě není přáno. Z pravé strany poblíž branky zakončoval i Tyler Wong, leč Nikita Serebrjakov jde úspěšně za čistým kontem.

53:38

Za odraženým pukem se úspěšně hnal Damir Žafjarov. Poté ho po prknech dal na obránce, který nepochopitelně nevystřelil.

52:59

A ještě rozjeli další útok dva na dva, který zakončil střelou z levého kruhu Anton Šenfeld po tom, co si hezky vyměnil puk s Jordanem Szwarzem. Gólman Dmitrij Šikin zapisuje osmatřicátý úspěšný zákrok.

52:31

Andrej Šustr v obtížích dokázal zastavit puk tak, aby nepřešel modrou a uchoval pro svůj tým útočné pásmo. Ale jen na okamžik, domácí se nedlouho poté osvobozují.

51:27

A vzápětí u mantinelu ještě domácí útočník ušetřil pořádně tvrdý hit pro Viktora Baldajeva, který poté už trošku frustrovaně odjíždí na střídačku.

50:38

To s sebou ale nese i riziko protiútoku a akci dva na dva nyní zakončoval z kruhů Sergej Gončaruk. Gólman Šikin vyrazil kotouč ke své levé tyči, kde při dorážce minul kotouč Urakov. Ten dnes hraje opravdu výborně.

50:11

Hosté nyní zřejmě vsází vše na jednu kartu. Snaží se co nejvíce napadat rozehrávku soupeře už před jeho brankou a působí tak Torpedu značné problémy.

49:41

Neuznaná branka samozřejmě poslala Kunlun ještě do větších potíží. Když už to vypadalo, že by mohl čínský tým zdramatizovat průběžný vývoj utkání, prohrává znovu o dvě branky a do konce třetí třetiny chybí jen deset minut.

49:05

Nikita Serebrjakov stále úspěšně hájí čisté konto. Nyní předvedl dobrý zákrok proti zakončení Lukeho Lockharta z kruhů.

48:24

Torpedo hraje v plném počtu, oslabení díky neuznané brance soupeře zvládlo.

48:06

Kirill Urakov vystartoval na útočnou modrou a jeho napadání slaví úspěch, protože poslal puk ven z obranného pásma.

47:01

Sudí už mají jasno. Gól Tylera Wonga po teči není uznán kvůli hře vysokou holí.

Celá situace bude hodně hraniční, soudě dle opakovaných záznamů.

47:01

Možné však je, že Wongova hokejka byla nad povolenou úrovní a sudí jdou zkoumat, zda nešlo o hru vysokou holí.

47:01

47:01 Neuznaná branka Tylera Wonga

47:01

Red Star Kunlun právě vstřelil branku
Trevor Murphy vystřelil z vrcholu levého kruhu a před brankou se prosadil úspěšnou tečí TYLER WONG, který kotouč zvedl pod horní tyčku. Zápletka tak je na světě.

46:44

Domácí se hned po buly osvobozují.

46:24

Chris Wideman se do dnešního zápasu zapíše nejen dvěma asistencemi, ale také dvěma trestnými minutami. Jde ven za vysokou hůl a Kunlun tak bude mít možná jedná z posledních šancí na obrátku v utkání. Wideman neustál to, že jej Toropčenko pořádně přimáčkl na mantinel, ohnal se po něm holí a trefil ho do helmy.
Spád hry je přerušen komerční přestávkou, po které navíc přijde i vyloučení domácích.

45:38

Třetí třetina zatím ubíhá hodně rychle a téměř bez přerušení. Hraje se ve slušném tempu a domácí jasně kontrolují průběh zápasu. Navíc měli nyní slušnou možnost, leč Zijat Pajgin z druhé vlny z kruhů netrefil branku.

43:42

Po téměř čtyřech minutách je hra znovu přerušena. Miele se po přejetí útočné modré dostal do kontaktu s Viktorem Baldajevem, ale veškeré vyříkávání bylo zbytečné, jelikož už předtím byl pískán ofsajd.

42:58

Kunlun se vzápětí znovu dostal do pásma. Ačkoliv jeden z domácích hráčů ztratil hokejku, hostům se nepodařilo zaměstnat brankáře Nikitu Serebrjakova.

42:20

Domácí měli nyní trošku komplikace v rozehrávce, ale dokázali je ustát. Za brankou má kotouč Damir Žafjarov a jako správný lídr uklidňuje spoluhráče.

41:28

Danny Kristo sebral na obranné modré pas a vyjel dopředu. Křižnou příhrou z pravého kruhu našel na levé straně Andreje Bakanova, který ale z první minul tři tyče.

40:49

Aktivitou hýří domácí i na úvod třetí části. Vystřelit se jim ale na branku Dmitrije Šikina nepodařilo.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:40.
Statistiky po druhé třetině:
Góly: 2-0
Střely na branku: 38-23
Zásahy gólmanů: 23-36
Vyloučení: 1-2
Využití: 1-0
Vyhraná buly: 21-20
Hity: 7-11.
Také ve druhé třetině byli domácí lepší, naopak Kunlun si prakticky žádnou výraznou šanci nevypracoval a sám navíc inkasoval. V osmadvacáté minutě dostal Kirill Urakov přihrávku na levou stranu a z kruhu vystřelil na bližší tyč, kterou si Šikin nepokryl. Krátce po polovině zápasu mohli domácí ještě jeden gól přidat a Kunlun může děkovat pouze svému brankáři, že v nepřehledné situaci dokázal i vsedě zastavit puk. Proto je stav jen 2:0 pro Torpedo.
Po siréně ještě vzplály u střídačky Kunlunu nějaké emoce, které ihned krotí rozhodčí a oba týmy už mizí do kabin.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:42

Damir Žafjarov má vskutku výbornou formu. Nyní i díky své vytříbené technice přešel přes dva hráče do útočného pásma, kde proti dalšímu hokejistovi soupeře dokázal udržet puk. Domácí nakonec z celé, zdánlivě ztracené, akce ještě získali buly po levici Šikina.

38:57

Nikita Serebrjakov sebral snadné nahození do lapačky a za okamžik bude ohlášena poslední minuta druhé třetiny.

38:46

Tým z Pekingu nebyl v přesilové hře příliš nebezpečný a Torpedo bez potíží ubránilo svůj dvoubrankový náskok.

37:25

Ivan Nikolišin sice zavezl kotouč do útočného pásma, ale hned o něj přišel. Hosté musí začít znovu od své klece.

37:09

Urakov dokázal vyvézt puk do středního pásma a šetří svému týmu cenné sekundy.

36:48

Sergej Gončarčuk si nyní odpočine po tom, co dostává dvě minuty za vražení na hrazení za brankou soupeře. Zbytečný trest a první přesilovka pro Kunlun.

35:48

Hosté jsou v pěti, Bondra jde ze střídačky na led.

35:05

Nyní navíc domácí nepřesně rozehráli a je z toho zakázané uvolnění.

34:55

Druhá přesilovka Torpeda není tak nebezpečná. Hosté se dobře brání a znovu dvakrát posílají puk pryč.

34:05

Krátce po buly dostal dobrou výzvu Andy Miele, který pálil z první z pravého kruhu. Ale Šikin se stihl přesunout. Hosté se poté osvobozují.

33:48

Šest hráčů v červenobílých dresech a gólman k tomu bylo nyní na ledě. Jsou z toho tak zcela jasné dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest jde odsedět Dávid Bondra, pro dnešek třináctý forvard Kunlunu.

33:40

Torpedo je v této části zápasu jednoznačně lepší a Dmitrij Šikin se musí mít prakticky neustále na pozoru. Nebezpečné jsou zejména rychlé protiútoky domácích. Jeden z nich nyní hráči Kunlunu ustáli.

33:27

Hosté se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění a trenér Kunlunu Alexej Kovaljov má jistě o čem přemýšlet.

32:55

Dmitrij Šikin nyní i vsedě zastavil puk v cestě do sítě. Od modré vypálil Arťom Aljajev, který dostal výbornou přihrávku. Danil Verjajev po vyražení kotouče už chtěl doklepávat kotouč do sítě, ale v tom mu zabránil dobrý zákrok Ruslana Pedana. Následnou Urakovovu dorážku si již pohlídal muž v brance hostí.

32:20

Andrej Belevič se z vlastního pásma vydal na útočný výlet. Na modré se kličkou dobře vyhnul Lofquistovi, který jej chtěl zastavit tělem. Dokázal asi maximum možného – vybojovat buly před Šikinem.

31:56

Hosté znovu zkusili rychlý protiútok, na jehož konci byl Luke Lockhart. Z levé strany poslal před branku pořádně prudkou přihrávku, kterou ale jistě zneškodnil Nikita Serebrjakov. Ten jen na nejlepší cestě vylepšit svůj značně nedobrý průměr 3,2 inkasované branky na zápas.

30:52

Šustrovo nahození končí u jistého Serebrjakova.

29:50

Za malý okamžik se zápas přehoupne do své poloviny. V prvních třiceti minutách byli domácí lepší a po zásluze vedou o dvě branky.

28:55

Další problémy hostí. Šikin už byl prakticky mimo brankoviště po tom, co si sjel před jeho klec z levé strany Čechovič. Před volnou klecí číhal Žafjarov, ale Čechovič na něj kotouč zpětnou přihrávkou nedostal.

27:04

27:04 Kirill URAKOV - 2:0

27:04

Torpedo právě vstřelilo branku!
Zlomená hůl Wellmana, zámek Torpeda, střídačka domácích hned u útočného pásma. To všechno hrálo nyní proti Red Staru, který byl téměř minutu a půl uzamčen před svojí brankou. Útočnou aktivitu domácích rozsekl KIRILL URAKOV, který dostal puk od Pereskokova, sjel si na levý kruh a úspěšně vystřelil nad ledem k bližší tyčce. Asistence: Vadim Pereskokov, Chris Wideman.

26:50

Torpedo nechce soupeře pustit ven z obranného pásma. Domácí navíc mají střídačku hned u útočného pásma a chodí rychle střídat. Tohle musí být pro čtveřici hráčů v bílém hodně vyčerpávající.

26:20

Casey Wellman hned po buly ve svém pásmu ztratil hokejku, což je nyní pro hosty nepříjemné a hrají prakticky ve čtyřech.
Hra je přerušena komerční přestávkou.

25:42

Spencer Foo se snažil projít po pravé straně do útočného pásma, kde mu vystavil Arťom Aljajev čistý strom. Defenzíva Torpeda je dnes spolehlivá.

24:20

Georgij Mišarin si za vlastní klecí parádně poradil s napadajícím hráčem, když si ho obhodil krásnou stahovačkou. Hned poté vyslal kotouč pro rozjetého Andy Mieleho. Druhý nejproduktivnější hráč Torpeda si sjel až před branku a vystřelil, ovšem Šikina nepřekonal a následně nestačil zabrzdit, takže zaplul do brankoviště on.

23:24

Viktor Baldajev dostal přesnou přihrávku přesně na levý kruh, ale svoou střelu z první neumístil tak, jak by potřeboval. Možná i trošku nalomil hokejku, jak se do svého náčiní opřel.

22:52

Když uděláte před útočnou modrou kličku, abyste oklamal spoluhráče, hodně často to končí tak, že vystavíte spoluhráče do ofsajdu. A přesně tohle se stalo i Danilu Verjajevovi.

22:39

Zakázané uvolnění Torpeda stěhuje hru zpátky před Serebrjakova.

22:03

Tyler Wong projel po pravé straně do útočného pásma, ale jeho zadovka nebyla šťastným řešením. Hosté tak přišli o puk.

21:43

Sergej Gončaruk nechal v souboji u mantinelu proti soupeři trošku vystrčené koleno, ale sudí se rozhodl nevylučovat. Hosté tak na první přesilovou hru zápasu zatím čekají marně.

20:46

Wellman si při protiútoku dva na dva sjížděl znovu před branku, ale Dannymu Kristovi se nepodařilo dostat na svého spoluhráče přihrávku.

20:37

Do druhé třetiny vstoupila domácí ekipa poměrně aktivně a ihned zaměstnala gólmana Šikina úspěšným zákrokem.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 17:50.
Statistiky první třetiny:
Góly: 1-0
Střely na branku: 14-10
Zákroky gólmanů: 10-13
Vyloučení: 0-1
Využití: 1-0
Hity: 4-5
Vyhraná buly: 9-9.
První třetina je u konce. Hosté jí začali lépe a byli aktivnější, ale Danny Kristo ve čtvrté minutě neproměnil dobrou šanci, když se uvolnil a jel sám na brankáře. Proto přišel trest. Torpedo postupem času začínalo být jistější a po naprosto zbytečném krosčeku Wereka získalo přesilovou hru. Tu po šestnácti sekundách využil Damir Žafjarov, jehož střílenou přihrávku z levého kruhu si nešťastně srazil do sítě obránce Pedan – 1:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Hráči v tmavých dresech bez potíží brání jednobrankový náskok, navíc ještě operují před brankou Šikina. Střela Beleviče z kruhů ale byla sražená a Aljajevovo nahození nebylo přesné.

19:00

Probíhá poslední minuta první části zápasu, ve které zatím padl jen jeden gól a Damir Žafjarov jím potvrdil post nejproduktivnějšího muže Torpeda.

18:49

Der-Argučincev dával dobrou přihrávku do jízdy na Sergeje Gončaruka, který alce celou akci překombinoval a místo střely se vykličkoval až za branku.

18:15

Po ofsajdu hostí se bude vhazovat ve středním pásmu poblíž domácí obranné modré.

17:44

Dvě napadání, dvě úspěšná ubránění puku v podání Torpeda. Domácí i díky dobré práci Kloose a Pajgina vyváží kotouč zpoza vlastní branky.

16:12

Domácí čtvrtá lajna zatím hraje velice dobře a pořádně zaměstnává obranu soupeře.

15:41

Tentokrát předvedl hostující muž v masce velmi dobrý zákrok. Na levém kruhu se uvolnil Kirill Urakov, který poté udělal dva rychlé kroky a vystřelil na bližší tyč. Šikin zasáhl betonem.

14:53

Hokej nahoru – dolu pokračuje, nyní se musel mít na pozoru Dmitrij Šikin, jenž před malou chvílí smolně inkasoval.

13:39

Hosté byli chvilku v tlaku, jenže za celou půlminutu útočení nevyslali na branku Serebrjakova jedinou kloudnou střelu.

12:19

12:19 Damir ŽAFJAROV - 1:0

12:19

Torpedo právě vstřelilo branku!
Přesilová hra domácích je trošku se štěstím využitá. Po levé straně si sjel ke kruhu a poté blíže k brance DAMIR ŽAFJAROV, který poslal střílenou přihrávku před brankoviště. Avšak Ruslan Pedan ve snaze vykleknout kotouč si jej ztečoval do vlastní sítě. Asistence: Ivan Čechovič, Chris Wideman.

12:03

Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ethan Werek – 2 min., krosček).

11:54

Domácí měli velkou šanci. Před brankou Šikina se ocitl Kirill Urakov, který dostal výbornou přihrávku z levé strany. Jenže nadvakrát puk do branky nedostal a když k dorážce sjížděl Justin Kloos, byl faulován.

11:30

Ethan Werek číhal před branou na přihrávku od spoluhráčů. Přes dobrou práci blokujícího Andreje Beleviče se jí ale nedočkal.

10:35

Velmi špatnou rozehrávku Damir Žafjarov nepotrestal. Získal sice na levém kruhu puk, ale ten mu při stahovačce uskočil od hokejky a poté se už brankář Dmitrij Šikin stihl zformovat.

10:16

Po buly ve středním pásmu přišla domácí nepřesnost. Jordan Szwarz již nemohl puk stihnout, je z toho zakázané uvolnění a hra jde před branku Serebrjakova.

09:51

Zdá se, že domácí tým je s přibývajícím časem jistější na puku. Ale pořádnou gólovou šanci jako Kristo v páté minutě si ještě nevytvořil.

09:11

Dmitrij Šikin vytáhl hodně těžký zákrok proti střele Andy Mieleho z pravého kruhu. Domácí forvard napřáhl k prudké ráně, která byla navíc dobře umístěná.

08:11

Casey Wellman dostal před branku přihrávku vzduchem a baseballově se puk snažil sklepnout do sítě. Úspěšný nebyl, těsně před brankářem minul.

07:46

Arťom Aljajev naznačil na ose hřiště střelu z první. Následně ještě poslal puk na levou stranu pro spoluhráče Zijata Pajgina, jenže ani on nevystřelil. Až poté si zapsal gólman Kunlunu zákrok, když lapil snadné nahození puku.

07:22

Nahození z velkého úhlu z pravé strany bezpečně kontroloval Šikin, který tak nemusel zasahovat.

06:29

Následuje komerční přestávka.

06:29

Sergej Gončaruk si vybruslil zpoza branky až před Dmitrije Šikina. Ten zatím nevykazuje žádná ohromující čísla, co se týče průměru inkasovaných branek, naopak z hlediska procentuální úspěšnosti zákroků je na tom hodně dobře. A nyní měl navrch, neboť se překvapit nenechal a nadvakrát zneškodnil kotouč.

05:26

Gólman Torpeda Nikita Serebrjakov si poradil s nepřehlednou situací před svojí brankou a i za pomocí obránců drží stále bezbrankový stav. Kunlun občas zle zatápí domácímu týmu.

04:44

Zijat Pajgin viděl, že před brankářem hostí je poměrně dost hráčů. Vystřelil, ovšem Šikin si puk ve změti těl našel.

04:11

Hraje se zatím nahoru – dolu. Tentokrát se o útočnou akci zasloužil Andrej Šustr, který přihrál puk do jízdy na Danny Krista. Ten ale tváří v tvář Serebrjakovi uspět nedokázal. Gólman domácích vyrazili puk za branku, kde se jej neúspěšně snažil vybojovat právě český zadák.

03:45

Alexej Toropčenko vyvezl puk ze svého pásma. Na pravé straně si obhodil jednoho hráče, ovšem na Žafjarovovi jeho cesta skončila. Forvard Torpeda se rychle vydal na druhou stranu a nahozením na Šikina získal útočné pásmo.

02:51

Viktor Baldajev poslal v souboji u mantinelu k zemi Andreje Beleviče. Zákrok v obranném pásmu Kunlunu nechali sudí bez povšimnutí, vše tedy bylo v souladu s pravidly.

02:16

Larionovo vyhození nebylo přesné a je tak pískáno první zakázané uvolnění celého mače.

02:03

Sergej Monachov dobře zblokoval střelu na levém kruhu.

01:47

Tyler Wong si nepohlídal přechod přes modrou čáru, pískán je ofsajd hostí.

01:28

Po vyhrané buly se hosté znovu na chvilku udrželi v pásmu, jenže nepřesná přihrávka na modrou je o další pokračování útoku připravila.

01:15

Kunlun rozhodně nepředvedl špatný začátek. Po Kristově vyvezení se hosté na chvíli usadili před Serbrjakovem, jenž raději podržel Šustrovo nahození ve výstroji.

00:34

Domácí tým zavážel puk přes útočnou modrou, kde ale stál připravený Danny Kristo a přenesl hru na druhou stranu.

00:01

Utkání právě začalo.
Stadionem zní hymna Číny a poté ruské federace.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (Melničuk) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Marin, Mišarin, Aljajev, Ručkin – Miele, Čechovič, Žafjarov (A) – Šenfeld (C), Der-Argučincev, Kloos – Gončaruk, Szwarz, Pereskokov – Urakov (A), Belevič, Verjajev.

Red Star Kunlun: Šikin (Saprykin) – Sproul, T. Murphy, Lofquist, Baldajev, Šustr (A), Pedan, Starikov – Lockhart (C), Toropčenko, Werek – Nikolišin, Foo, Wong – Shinkaruk, Wellman (A), Kristo – Larionov, Monachov, Bakanov – Bondra.

Rozhodčí: Sergej Beljajev, Vladimir Bukin – Konstantin Gordenko, Dmitrij Osipov.
Československá stopa v týmech:
Dávid Bondra (KUN): 7 zápasů, 1 bod (1+0)
Andrej Šustr (KUN): 9 zápasů, 1 bod (0+1)
Poslední vzájemné zápasy:
Kunlun – Novgorod 3:1 (19.10.2020)
Kunlun – Novgorod 2:7 (21.12.2019)
Novgorod – Kunlun 1:2 (31.10.2019)
Kunlun – Novgorod 1:2 pr. (26.10.2018)
Novgorod – Kunlun 3:2 pr. (28.9.2018)
Red Star Kunlun:
Čínský tým hrající své domácí zápasy v Mytišči se aktuálně nachází na posledním místě Východní konference s dvanáctibodovým ziskem. Nejhorším týmem celé KHL však není, na Západě má poslední Riga jen ostudných sedm bodů. Kunlun doposud odehrál 22 zápasů, ve kterých zapsal jen pět výher a celkem sedmnáct porážek, z toho dvě za bod. Ani bilance posledních zápasů nedává příliš naději na zlepšení: pouze jedna výhra z pěti zápasů, byť na ledě silného Petrohradu 2:1. Problémem Red Star je hlavně ofenzíva, jelikož 49 vstřelených branek ve 22 zápasech je žalostně málo a jde o druhé nejnižší číslo ve Východní konferenci.

Poslední zápasy Kunlunu:
Nižněkamsk – Kunlun 6:3
Ufa – Kunlun 3:2 pr.
Barys Nur Sultan – Kunlun 2:1
Petrohrad – Kunlun 1:2
Kunlun – CSKA 2:3.
Torpedo Nižnij Novgorod:
Domácí celek má doposud odehráno 23 utkání, během kterých má bilanci zápornou. Devět mačů vyhrál a čtrnáctkrát odcházel z ledu poražen, z toho čtyřikrát za bod. Během předešlých pěti utkání dvakrát vyhrál a naopak třikrát prohrál, z toho dvakrát v posledních dvou utkáních. Torpedo má sice poměrně dost vstřelených branek – 62, jenže počet 73 inkasovaných gólů je jedním z nejhorších čísel celé soutěže. I tak se ale domácí drží na osmém místě, které znamená poslední postupovou pozici do play-off. Jenže na desátý Chabarovsk má Nižnij Novgorod náskok jen dvou bodů. Na týmové marodce je aktuálně pouze jediný hráč – ex-kladenský bek Brady Austin.

Poslední zápasy Novgorodu:
Novgorod – Kazaň 2:6
Novgorod – Chabarovsk 3:4 pr.
Novgorod – Dinamo Minsk 6:3
Čeljabinsk Novgorod 4:1
Magnitogorsk – Novgorod 2:3 pr.
Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu Kontinentální hokejové ligy. Čtvrteční hrací program nabízí také zápas mezi dvěma týmy z Východní konference. Tabulkově lépe postavený Nižnij Novgorod, který je aktuálně na osmém místě, nastoupí proti dvanáctému a poslednímu týmu z tabulky – Red Star Kunlunu. Oba týmy dělí od sebe 10 bodů.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Torpedo Nižnij Novgorod – Red Star Kunlun

2:0

konec (1:0, 1:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Žafjarov (Čechovič, Ch. Wideman), 28. Urakov (Pereskokov, Ch. Wideman)

Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (Melničuk) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Marin, Mišarin, Aljajev, Ručkin – Miele, Čechovič, Žafjarov (A) – Šenfeld (C), Der-Argučincev, Kloos – Gončaruk, Szwarz, Pereskokov – Urakov (A), Belevič, Verjajev.

Red Star Kunlun: Šikin (Saprykin) – Sproul, T. Murphy, Lofquist, Baldajev, Šustr (A), Pedan, Starikov – Lockhart (C), Toropčenko, Werek – Nikolišin, Foo, Wong – Shinkaruk, Wellman (A), Kristo – Larionov, Monachov, Bakanov – Bondra.

Rozhodčí: Sergej Beljajev, Vladimir Bukin – Konstantin Gordenko, Dmitrij Osipov

Průběh zápasu
1. třetina
12:03 KUN 2 Werek, krosček
12:19 NNO 1:0 Žafjarov (Čechovič, Ch. Wideman)
Po 1. třetině
2. třetina
27:04 NNO 2:0 Urakov (Pereskokov, Ch. Wideman)
33:48 KUN 2 HL Bondra, příliš mnoho hráčů
36:48 NNO 2 Gončaruk, vražení na hrazení
Po 2. třetině
3. třetina
46:24 NNO 2 Ch. Wideman, vysoká hůl
Konec