Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Nizozemsko – Španělsko

1:1

konec (0:1)

11.11.2020, 20:45 • Johan Cruijff Arena (Amsterdam, Nizozemí) • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 2.44 3.31 3.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Druhý poločas sliboval dobrý fotbal, když už ve 47' se dokázal prosadit Donny van de Beek. Jenže se stal přesný opak. Oba týmy hrozně polevily a chtěly zápas jen "dokopat". Neviděli jsme žádnou pořádnou šanci a tak se skóre od 47. minuty již neměnilo. Týmy se rozešly smírně – 1:1. (22:42:47)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 4:4.
Střely mimo: 1:4.
Rohy: 4:7.
Ofsajdy: 3:0.
Fauly: 14:12.

90

Konec zápasu.

89

Žlutou kartu dostává Donny van de Beek (Nizozemsko).

87

Nizozemci vybojovali rohový kop. Ten sehráli velmi špatně. De Jong sice míč hlavičkoval, ovšem pryč od branky a přímo na hlavu Veltmana.

86

De Jong si zahrál tak tochu na brankáře. Míč, který mířil k brance od Rodriho vykopl. Zas tak horké to ale nebylo, protože míč neměl rychlost ani razanci.

85

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Inigo Martinez, přichází Sergio Ramos.

84

Žlutou kartu dostává Dani Olmo (Španělsko).

83

Garcia poslal před autovou čarou v souboji o míč de Jonga nehezky k zemi. Sudí ani tentokrát nepíská faul, což Španěly pěkně rozčertilo.

81

Nizozemci vystřídali Depaye a kapitánská páska už tak dnes vystřídala třetího hráče. Jako první si s ní zahrál Wijnaldum, po jeho vystřídání právě Depay a nyní ji drží de Vrij.

80

Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Memhis Depay, přichází Ryan Babel.

79

Bizot nevykopl vůbec dobře a míč si přebíral Ferran Torres. Jenže ho k zemi velmi nehezky poslal jeden ze soupeřů a sudí okamžitě píská.

77

Velmi dlouhý pas mířil z obrany až do náběhu na Depaye. Ten dokonce ve skoku míč zpracoval a dokázal ho i vystřelit, ale pouze do brankáře Simona, který tak ani nemusel zasahovat.

76

Kapitán týmu Oranjes sprintoval za dlouhým míčem, za kterým se hnal také Bellerin. Domácí hráč ho poslal k zemi, ale sudí ani toto nevyhodnotil jako faul.

75

Hra se hodně zpomalila. Oba týmy vypadají, jako by se smířily s remízou a už vyhlížely konec zápasu a cestu domů. Jdeme do poslední patnáctiminutovky.

73

Španělé měli k dispozici volný přímý kop. Po centru, který mířil do šestnáctky nastala velmi diskutabilní situace, kdy se Stengs dopustil hry rukou a faulem. Bylo to na hranici šestnáctky, ovšem i ruka i faul nebyly úplně jasné a sudí nechal hru pokračovat dále. V zápase není k dispozici VAR a tak se situace nemůže přezkoumat.

72

Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází Marcos Llorente.

71

Tvdé souboje o míč probíhají okolo půlící čáry. Zapojuje se do nich kvatum hráčů a oba týmy zde v rychlém sledu několikrát míč ztratily a ihned zase získaly.

Nizozemsko – Španělsko

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 47. Beek – 19. Canales

Karty:   89. Beek (NED) – 49. Reguilon (ESP), 84. Olmo (ESP)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 14:12.

Nizozemsko: Bizot – Hateboer, Veltman, Aké, Wijndal – Wijnaldum (C), van de Beek, de Jong F. – Berghuis, de Jong L., Depay
Náhradníci: Drommel (B), Krul (B), Babel, Blind, de Vrij, Dumfries, Klaasen, Koopmeiners, Malen, Promes, Stengs, van Aanholt,

Španělsko: Simon – Bellerin, Garcia, Martinez, Gaya – Koke (C), Rodri, Canales – Moreno, Asensio – Morata
Náhradníci: Arrizabalaga (B), de Gea (B), Busquets, Llorente, Olmo, Ramos, Reguilon, Roberto, Ruiz, Torres F., Torres P. F., Traore

Rozhodčí: D. Massa (Itálie)