Menu

Fotbal

Liga mistrů

Istanbul Başakşehir FK – Manchester United

2:1

konec (2:1)

04.11.2020, 18:55 • Başakşehir Fatih Terim Stadium, Istanbul • Skupina H • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 7.7 5.01 1.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

43

43. Anthony MARTIAL - 2:1

43

Manchester United právě vstřelil branku!
Rudí Ďáblové se z první větší šance vrací do zápasu a dokonce ještě před přestávkou! Luke Shaw to udělal parádně, na levé straně si našel prostor k centru, který se přece je konečně vyplatil. V pokutovém území totiž našel ANTHONYHO MARTIALA, který zvládl náročnou hlavičku na výbornou a míč uklidil k pravé tyči. Asistence: Luke Shaw.

40

40. Edin VIŠĆA - 2:0

40

Istanbul Başakşehir právě vstřelil branku!
Tak to je tragédie pro Manchester United, který se absolutně k ničemu nedostal a navíc už prohrává o dva góly! Zase za to může pochybení obrany anglického celku, čehož využil Deniz Türüç. Ten se dostal až na hranu šestnáctky, kde míč poslal na pravou stranu, výborně ho navíc pustil Demba Ba, který tím zmátl soupeřícího obránce. Balón se tak dostal k EDINU VIŠĆOVI, který neomylně prostřelil Deana Hendersona. Asistence: Deniz Türüç.

13

13. Demba BA - 1:0

13

Istanbul Başakşehir právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné selhání obrany United, kterou Istanbul okamžitě trestá a poprvé v letošním ročníku Ligy mistrů se prosazuje! Hosté vložili všechno na útočení, což se vůbec nevyplatilo. Nemanja Matić byl posledním hráčem, který si ale vůbec nepohlídal soupeřícího útočníka. DEMBA BA si tak naběhl za něj a řekl si o míč, který i dostal, díky čemuž mířil sám na brankáře. Toho zkušeně překonal zakončením do pravého dolního rohu. Asistence: Edin Višća.

Istanbul Başakşehir FK – Manchester United

2:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 13. Ba (Višća), 40. Višća (Türüç) – 43. Martial (Shaw)

Karty:   89. Škrtel (IBS) – 20. Tuanzebe (MAN)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:9.

Istanbul Başakşehir FK: Günok – Rafael, Škrtel, Epureanu, Bolingoli-Mbombo – Aleksić, Özcan (87. Topal), Kahveci (90. Ponck) – Višća (C), Ba (79. Gulbrandsen), Türüç.
Náhradníci: Babacan, Kivanc – Topal, Giuliano, Gulbrandsen, Ponck, Kaplan, Karakus.

Manchester United: D. Henderson – Wan-Bissaka (76. Fosu-Mensah), Tuanzebe (46. McTominay), Maguire (C), Shaw – N. Matić – van de Beek (61. P. Pogba), Mata (61. Cavani), B. Fernandes – Martial, Rashford (76. Greenwood).
Náhradníci: de Gea – Lindelöf, P. Pogba, Cavani, Greenwood, Fred, D. James, Fosu-Mensah, Ighalo, Williams, McTominay, Mengi.

Rozhodčí: Massa – Meli, Alassio (všichni ITA)