Menu

Fotbal

Liga mistrů

Ferencváros Budapešť – Juventus FC

1:4

konec (0:1)

04.11.2020, 21:00 • Puskás Aréna, Budapešť • Skupina G • Patrik Czepiec

Tipsport: 12.4 6.39 1.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. Franck BOLI - 1:4

90

Ferencváros právě vstřelil branku!
Alespoň malý důvod k radosti na straně maďarského publika. FRANCK BOLI se ve vápně se štěstím dostal k míči a v 90. minutě tak obstaral první zákrok na straně Wojciecha Szczęsneho. Jenže hned vzápětí polský brankář kapituluje. Boli si totiž došel pro dorážku a další přízemním pokusem už zvládl rozvlnit síť. Místní fanoušci slaví, jakoby šlo o branku vítěznou. Bez asistence.

81

81. Laša DVALI - 0:4

81

Juventus právě vstřelil branku!
Tak přece jen se Juventus mohl dočkat dalšího dvougólového střelce. Paulo Dybala však nakonec po nepochopitelné Dibuszově chybě nebude figurovat na listině úspěšných snajprů. Druhý zářez na pažbě mu totiž v uvozovkách překazil LAŠA DVALI, který svým zásahem zařídil vlastní gól. Je neuvěřitelné, že se podobná hrubice může na úrovní Ligy mistrů stát dvakrát během osmi minut. Dénes Dibusz musí být se sebevědomím hodně dole, nezvládl přihrávku do strany a ani následný zákrok proti Dybalovi. Práci pak dokonal právě Laša Dvali, který neodpravil míč do bezpečí.

73

73. Paulo DYBALA - 0:3

73

Juventus právě vstřelil branku!
Co se před chvíli PAULOVI DYBALOVI nepovedlo, to odčinil o chvíli později. Miha Blažič poslal strašidelnou zpětnou přihrávku Dénesi Dibuszovi, ten na kluzkém povrchu ztratil rovnováhu a Dybala zakončoval do zívající brány. Moc jednodušších branek za svou kariéru nejspíš nenasbíral. Teď přidává definitivní pojistku za vítězstvím Juventusu v tomto zápase. Bez asistence.

60

60. Álvaro MORATA - 0:2

60

Juventus právě vstřelil branku!
Italskému týmu se konečně daří odskočit na rozdíl dvou branek. Cristiano Ronaldo protáhl míč kolem pravé postranní čáry a poslal ho někam k Westonu McKenniemu, který ovšem perfektně přenechal přihrávku ÁLVARU MORATOVI. Ten si poradil s instinktem zabijáka. Střelu na zadní tyč mohl Dibusz jen stěží pokrýt, zatočila se totiž krásně do sítě. Asistence: Cristiano Ronaldo.

7

7. Álvaro MORATA - 0:1

7

Juventus právě vstřelil branku!
Hostům se vyvedla parádní akce, čímž zúročili svou herní převahu z úvodních minut. Znovu to byl Juan Cuadrado, kdo se nabídl u pravé postranní čáry. Dokázal se pohybovat na hraně ofsajdu, uprchl překvapené obraně a po jeho přihrávce se raduje ÁLVARO MORATA. Tomu už jen stačilo nastavit kopačku, brána totiž vyhlásila den otevřených dveří. Pro Moratu je to třetí trefa v letošním ročníku Ligy mistrů. Asistence: Juan Cuadrado.

Ferencváros Budapešť – Juventus FC

1:4

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 90. Boli – 7. Morata (J. Cuadrado), 60. Morata (Ronaldo), 73. Dybala, 81. Dvali (Dybala) (vla.)

Karty:   19. Botka (FTC)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 8:5. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:11.

Ferencváros Budapešť: Dibusz – Lovrencsics, Blažič, Dvali, Botka (68. Heister) – Somália, Charatin, Sigér – Zubkov (80. Uzuni), Isael (73. Boli), Nguen (73. Mak).
Náhradníci: Szécsi, Őri – Uzuni, Mak, Heister, Baturina, A. Kovačević, Frimpong, Boli.

Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Chiellini, Bonucci, J. Cuadrado (76. Frabotta) – Rabiot, Arthur (46. Bentancur), Ramsey (53. McKennie) – Chiesa (76. Bernardeschi), Morata (67. Dybala), Ronaldo.
Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Kulusevski, Dybala, Riccio, McKennie, Frabotta, Bentancur, Bernardeschi, Portanova.

Rozhodčí: Grinfeld – Hassan, Jarkoni