Menu

Hokej

KHL

Barys Nur-Sultan – Dinamo Riga

3:0

konec (1:0, 2:0, 0:0)

03.11.2020, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • Denisa Józsová

Tipsport: 1.24 6.91 9.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou. (16:40:42)
Československá stopa v utkání

Do tohoto utkání nakonec nenastoupil žádný český nebo slovenský hokejový hráč!
Statistiky po celém zápase:

Střely na branku: 30 – 26
Trestné minuty: 2 – 6
Vhazování: 26 – 28
Zblokované střely: 12 – 12
Hity: 21 – 19
Je konec! Třetí perioda už nám nepřinesla téměř vůbec nic zajímavého, natož nějakou branku. Domácí tedy uhájili svůj tříbrankový náskok a Joni Ortio zapisuje do svých statistik nulu. Riga si dnes vyhrát nezasloužila, jelikož byla horším týmem, který toho směrem dopředu moc nepředvedl.

Konec zápasu.

59:00

Minuta do konce utkání!

58:30

Viktor Svedberg na druhé straně pálil od modré, ale jeho rána byla sražena hokejkou soupeře do rohu kluziště. Tady se už další branky dnes nedočkáme.

57:47

Zápas se už spíše jen dohrává. Denis Paršin ještě hledal zpětným pasem spoluhráče, ovšem ten se ke střele z první neodhodlal. Škoda pro hosty.

57:04

Hráči v bíločervených dresech se ještě dostali do útočného pásma, ale domácí se v klidu ubránili. Nikita Michajlis na druhé straně samotný neuspěl.

56:42

Střely na branku: 31 – 25!

56:13

Linus Videll se celkem jednoduše dostal mezi dva soupeře, takže byl u kotouče jako první. Jeho zpětná přihrávka ale nikoho v modrém nenašla.

55:45

Hosté drží kotouč za svou brankou a také nikam nespěchají. Nejspíše se dnes už s prohrou smířili.

55:13

Barys ještě napadá rozehrávku svého soupeře, ale je jisté, že dnes o dva body do tabulky nepřijde. Vypadá to navíc, že už se dnes nedočkáme ani gólu.

54:47

Jenže tomu se dnes směrem dopředu nedaří ani trochu... Joni Ortio musel dnes vytáhnout možná jeden či dva lepší zákroky, jinak to je pro něj rutina.

54:06

Riga vybojoval vhazování v útočném pásmu, ale toto buly vyhráli domácí hokejisté. Ti následně kotouč jen vyhodili, a tak do ofenzivy může Dinamo.

53:52

Komerční přestávka.

53:37

A také neměl, tak rovnou rozehrál. Zack Mitchell poté hledal někoho ze spoluhráčů, jenže jeho přihrávka byla dlouhá a skončila jen na zakázaném uvolnění.

53:10

Jenže se jim to zrovna nepovedlo. Na druhé straně musel být pozorný Alexandr Lazušin proti dalekému nahození, ale s tímto pokusem by problémy mít neměl.

52:25

Jinak se nám už poměrně dlouho hraje bez jakéhokoliv přerušení. Hosté se dostali konečně do útočného pásma, kde se snaží svým soupeřům zamotat hlavu.

51:58

Riga měla možnost jít do přečíslení, ale místo toho jsme viděli jen nahození do pásma. Unavená pětka šla raději střídat a poslala na ledě ještě čerstvé síly.

51:16

Barys se navíc nadále drží na kotouči a Dinamo nepředvádí v poslední periodě vůbec nic... Takhle se o body prostě a jednoduše ani nebojuje...

50:43

Linus Videll byl u puku za brankou soupeře jako první a Nur-Sultan měl velkou šanci! Matt Frattin ale s dorážkou z blízkosti neuspěl.

50:11

Nur-Sultan vyslal střelu od modré čáry, kterou srazil jeden z domácích. Ten se poté ještě pokoušel o dorážku, ale touš se mu jen zamotal pod brusle.

49:40

Joni Ortio může zůstat v klidu i nadále, jelikož hostující celek znovu jen odehrál kotouč na zakázané uvolnění. Hosté se poté osvobodili jen vyhozením.

49:08

Dinamo navíc zažívá opravdu špatný vstup do letošního ročníku a má nejméně bodů z celé KHL. V Rize se nejspíše bude muset něco změnit.

48:28

Hráč v modrých dresech hrají v naprosté pohodě, a tak svého soupeře nepouštějí do žádného tlaku. Riga z tohoto utkání rozhodně odejde poražena.

48:13

Linus Videll odvedl dobrou práci ve středním pásmu, díky čemuž se ke střele dostal Arkadij Šestakov. Ten ale svým pokusem nijak zvlášť neuspěl.

47:45

Barys se dostal do rychlého protiútoku, avšak jeho akce nebyla úspěšná. Přesto o několik sekund později vybojovali domácí hráči vhazování v pásmu.

46:57

Joni Ortio vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, avšak jejich soupeři předvedli dobré napadání. Rize však ubíhá čas, který by potřebovala ke snížení.

46:11

Riga se po delší době dostala také do ofenzivy, jenže tím její akce vlastně skončila. První střelu zastavila obrana, načež se hosté provinili nepřesným pasem.

45:42

Nikita Kleščenko vyslal střelu od modré v době, kdy toho Alexandr Lazušin moc neviděl. Naštěstí pro gólmana hostí se kotouč odrazil jen od zadního mantinelu.

45:09

Každopádně hra v poslední periodě dnešního utkání má do záživnosti hodně daleko. Viděli jsme další nepřesnost a zakázané uvolnění Dinama.

44:26

Barysu to však nemuselo nijak vadit. Anton Sagadejev se totiž prokličkoval ke střele, ovšem jeho bekhend dokázal Alexandr Lazušin vyrazit do bezpečí.

43:41

Nikita Michajlis zavezl puk do útočného pásma, ale svou kličkou neuspěl. Hosté následně jen puk vyhodili, aby mohla celá formace odejít na střídačku.

43:25

Hosté vyhráli vhazování a o chvilku později se ke střele dostal kapitán Jevgenij Gračjov. Jeho pokus byl ale jen sražený do ochranné sítě.

42:58

Poměrně dlouho se hraje bez přerušení, ale žádnou větší šanci jsme nakonec neviděli. Barys navíc zahrál kotouč jen na zakázané uvolnění.

42:17

Avšak Dinamo kotouč jen vyhodilo, a tak se k němu hokejisté Nur-Sultanu zase dostali. Přesto jsme viděli nájezd Dennise Fjodorova, jenž mířil vedle.

41:45

Hokejisté v modrých dresech se drží v útočném pásmu, kde Roman Starčenko se spoluhráčem bojují o puk. Nakonec ho však o kousek nezískali.

41:05

Kristaps Zile předvedl dobrý zákrok, když ještě stihl letící kotouč na útočné modré. Rize to však k ničemu nebylo, jelikož o chvilku později o touš přišla.

40:41

Denis Paršin se dostal z rohu kluziště až před gólmana, jenže byl v hodně krkolomné pozici. Joni Ortio proto následně neměl žádné potíže se zákrokem.

40:17

A už je před námi i poslední třetina dnešního utkání! Domácí celek vede o tři branky a je dnes vysoce pravděpodobné, že si Barys připíše dva body do tabulky.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé třetině:

Střely na branku: 26 – 20
Trestné minuty: 2 – 6
Vhazování: 20 – 18
Zblokované střely: 7 – 7
Hity: 16 – 16
Již jsou za námi dvě části dnešního utkání a spokojenější budou rozhodně domácí hokejisté, kteří vedou už o tři branky. Nejprve totiž početní výhodu už po minutě a čtvrt využil ránou na přední šibenici Curtis Valk, načež se o chvilku později trefil ve vlastním oslabení Matt Frattin. Velkou šanci na snížení náskoku soupeře měl Denis Paršin, avšak ten se ani nadvakrát nedokázal prosadit.

Další třetina začne přibližně v 16:09.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:40

Jenže tady branku v prostřední části už neuvidíme. Barys drží kotouč za svou vlastní brankou a nikam se nežene, naopak jeho soupeř ani nijak nenapadá.

39:00

Minuta do konce třetiny!

38:33

Dinamo se dostalo do útočného pásma, jenže tam muselo podstoupit několik osobních soubojů. Z těch však nakonec vyšlo jako vítězná strana.

38:01

Nikita Michajlis si nyní nejspíše najížděl na přihrávku na útočnou modrou, ale až k němu tento pas nedolétl. Riga má ještě trochu času na vytvoření šance.

37:22

Kotouč se nyní odrážel z jedné strany na tu druhou, nakonec ho měli na svých hokejkách domácí hráči. Ti však kotouč zahráli jen na zakázané uvolnění.

36:49

Tato dobrá šance by přece jen hostující hráče mohla nakopnout. Hned se proto lotyšský tým dostal ke střele, ovšem Joni Ortio tentokrát práci neměl.

36:14

Andrew O'Brien ještě zachytil puk v útočném pásmu, načež měli hosté obrovskou šanci na zkorigování skóre! Denis Paršin se z ničeho nic objevil sám před gólmanem, avšak ani nadvakrát ho v pádu nedokázal překonat.

35:48

V posledních minutách už nám tempo utkání zase trochu opadlo. Domácí vedou o tři branky, navíc jsou lepším celkem na ledě. Dinamo se v ofenzivě trápí.

35:02

Domácí vybojovali vhazování v útočném pásmu, po kterém jsme viděli dělovou ránu od modré. Tato rána ovšem jen zaduněla o zadní mantinel.

34:30

A hra je znovu přerušena, dnes se tomu děje opravdu často. Andrew O'Brien to nejspíše zkusil z vrcholku kruhu, ale Joni Ortio má puk v lapačce.

33:57

Jesse Blacker musel hodně zapnout směrem dozadu. Nakonec sice byl u kotouče dříve než jeho soupeř, ale Riga se dobrým napadáním k touši dostala.

33:20

Kristaps Zile nevěděl, co by měl s pukem udělat, a tak ho nahodil do pásma. Následně šli hosté střídat, ale Barys zase provinil jen ofsajdovým postavením.

32:53

Domácí si nahodili puk do rohu útočného pásma, kde Alichan Asetov kotouč udržel. Následně ale přišla nepřesná přihrávka na útočnou modrou.

32:15

Hokejisté v modrých dresech svého soupeře v posledních minutách k ničemu nepouštějí. Riga se v této části duelu vůbec nemůže dostat do tempa.

31:36

Viktor Svedberg se šikovnou kličkou zbavil svého protihráče, načež zkoušel z otočky vystřelit. Byl však ještě daleko, a tak Alexandr Lazušin v klidu zasáhl.

31:08

O několik vteřin později se situace opakovala a Barys následně ještě vyhrál buly. Nikita Kleščenko pálil od modré, avšak hostující gólman má touš v lapačce.

30:47

Riga je v posledních minutách pod tlakem a nemůže se dostat ze svého obranného pásma. Nyní se navíc osvobodila jen za cenu zakázaného uvolnění.

30:14

Gints Meija dobře napadal v útočném pásmu, ale jeho spoluhráči nakonec puk nedokázali udržet. Akce na druhé straně také žádný úspěch nepřinesla.

29:50

A nebyli jsme daleko od čtvrté branky v hostující síti! Dmitrij Gurkov zkoušel umístit odražený puk bekhendem pod břevno, ale gólman hostí zasáhl ramenem.

29:10

Hokejový tým z Kazachstánu měl tlak v útočném pásmu a obstřeloval branku. Alexandr Lazušin ovšem nakonec zasahovat nemusel, následně Riga vyhodila.

28:29

Nelze říci, že by Riga hrála nějak špatně, jenže tomu něco chybí. Naopak Barys hraje dobře v obraně i útoku, k tomu je navíc efektivní v zakončení.

27:46

Hostům se nyní nevydařila mezihra, a tak se pro kotouč musí vrátit až ke svému gólmanovi. Domácí navíc dobře napadali a kotouč zase získali.

27:12

Hráči v bíločervených dresech se snaží a mají celkem tlak v útočném pásmu. Vstřelit kontaktní branku se jim ale za žádnou cenu nedaří.

26:44

Komerční přestávka.

26:25

No, druhá třetina dnešního zápasu zatím není vůbec špatná! Sledujeme poměrně atraktivní hokej, ve kterém se více v ofenzivní fázi daří Nur-Sultanu.

25:39

Arkadij Šestakov je na ledě!

25:13

Riga však nadále hraje početní výhodu a je usazená v útočné třetině. Viděli jsme asi dvě střely, ale Joni Ortio obě bez větších problémů vyrazil do bezpečí.

24:39

24:39 Matt FRATTIN - 3:0

24:39

Barys právě vstřelil branku!
Domácí se prosazují dokonce v oslabení! Špatnou přihrávku ve středním pásmu zachytil MATT FRATTIN, který si najel mezi kruhy a ranou zápěstím trochu překvapivě prostřelil hostujícího gólmana. Bez asistence.

24:12

Hostující hráči mají k dispozici první početní výhodu v tomto utkání, ale tolik se jim zatím nedaří. Domácí hráč nyní kotouč vyvezl a daleko ho vyhodil.

23:39

Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Arkadij Šestakov – 2 min., nedovolené bránění).

23:11

Nur-Sultan měl nyní obrovský tlak v brankovišti! Alexandr Lazušin chvíli vůbec netušil, kde se kotouč nachází, ale nakonec s tou s obranou zvládli.

22:38

Dinamo dlouho rozehrávalo svou útočnou akci od vlastní branky. Nakonec jsme viděli individuální akci, která byla zakončena bekhendem nad břevno.

21:55

Pro Rigu toto není rozhodně zrovna ideální začátek druhé periody, na druhou stranu je o něco horším celkem. Barys má naopak utkání rozjeté velmi dobře.

21:15

21:15 Curtis VALK - 2:0

21:15

Barys právě vstřelil branku!
Nur-Sultan dnes využívá už druhou přesilovou hru, a tak vede o dvě branky! CURTIS VALK dostal přihrávku na vrcholek kruhu. Ještě si najel do lepší pozici a ranou do šibenice na bližší tyč se prosazuje! Asistence: Viktor Svedberg.

20:58

Roman Starčenko si najel na vrcholek levého kruhu, odkud vyslal dobrou ránu zápěstím. Ta byla sražena do ochranné sítě, a tak následuje vhazování.

20:19

A už se zase hraje! Domácí hokejisté mají ještě k dispozici velkou část přesilové hry, ale do útočné třetiny se teprve musí probojovat s pukem na holi.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první třetině:

Střely na branku: 19 – 10
Trestné minuty: 0 – 6
Vhazování: 10 – 10
Zblokované střely: 3 – 4
Hity: 8 – 8
Sedmnáct vteřin početní výhody domácí nijak nevyužili, a tak si drtivou většinu početní výhody přenesou do druhé třetiny. V první periodě jsme nesledovali nijak zvlášť zajímavou podívanou, avšak nakonec jsme se dočkali alespoň jedené branky. O tu se v početní výhodě postaral Linus Videll, kterého našel dobrým pasem Dmitrij Ševčenko.

Další třetina začne přibližně v 15:21.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:43

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Mikelis Redlihs – 2 min., hákování).

19:32

Domácí hokejisté se tedy těsně před koncem první periody dostali do vedení a s tím půjdou i do prostřední části. K dispozici však ještě budou mít přesilovku.

19:00

Minuta do konce třetiny!

18:26

18:26 Linus VIDELL - 1:0

18:26

Barys právě vstřelil branku!
Domácí využívají početní výhodu a dostávají se v tomto utkání poprvé do vedení! Dmitrij Ševčenko našel u druhé tyče volného LINUSE VIDELLA, který dorážel touš do prázdné. Měl velmi jednoduchou pozici. Asistence: Roman Starčenko a Dmitrij Ševčenko.

17:47

Nur-Sultan už má k dispozici druhou početní výhodu v tomto utkání a další ideální možnost na vstřelení první branky. Zatím se mu ale nedaří kombinovat.

17:24

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Andrew O'Brien – 2 min., hrubost).

17:05

Střely na branku: 18 – 9!

16:21

Dmitrij Ševčenko ovšem nyní zachytil nepřesnou rozehrávku soupeře, a tak dostal kotouč do středního pásma. Značná část Nur-Sultanu mohla vystřídat.

15:49

Přesto se hokejisté v bíločervených dresech drží na puku a kombinují. Hráči Barysu už brusli trochu unaveně, a tak má Riga celkem hodně prostoru.

15:08

Lotyši se dostali do útočného pásma, kde se snaží kombinovat. Tým z Kazachstánu však dobře napadá a nepouští svého soka do nějaké šance.

14:36

Riga se dostala ke střeleckému pokusu, kromě se o zakončení pokoušel Gints Meija. Ten měl docela dobrou možnost, avšak Joni Ortio skvěle zasáhl.

14:16

A do konce první třetiny nám chybí posledních šest minut a větších šancí jsme zatím měli jako šafránu. Rutinní zákrok si nyní připsal Alexandr Lazušin.

13:53

Nejprve se však muselo bránit a Barys měl celkem solidní tlak. Jen o kousek Dmitrij Ševčenko nedosáhl na volný kotouč, kdyby dosáhl, nejspíše by to byl gól.

13:15

Riga si po delší době vytvořila menší tlak v útočné třetině, ale zakončení na bližší tyč si Joni Ortio v klidu pohlídal. Dinamo to bude muset zkusit znovu.

12:42

Už je za námi i druhá komerční přestávka tohoto utkání, avšak skóre je zatím bezbrankové. Dočkáme se do konce této periody vůbec nějakého gólu?

12:07

Tony Sund je na ledě!

11:49

Až nyní se vlastně domácí usadili v pásmu. Viděli jsme střelu z pravého kruhu, ale s tou si Alexandr Lazušin bez nějakých větších problémů poradil.

11:25

Curtis Valk se dostal do osobního souboje u mantinelu a kotouč přišel. Dinamo následně touš daleko vyhodilo a celá čtyřka stihla vystřídat.

10:58

Barysu se zatím v početní výhodě úplně nedaří, přitom to mohla být možnost, jak se dostat do vedení. Tímto stylem se tomu ovšem určitě nestane.

10:21

Domácí sice vyhráli buly v útočném pásmu, jenže o kotouč přišli a viděli jsme velkou šanci Rigy! Zack Mitchell pelášil sám na gólmana, ale ten ho dokázal vychytat betonem!

10:07

Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Tony Sund – 2 min., vysoká hůl).

09:55

Alichan Asetov skvěle zabojoval v útočném pásmu o kotouč a my uvidíme první přesilovou hru tohoto utkání! Zahrají si ji domácí hokejisté. Uvidíme gól?

09:16

Nyní se hostující hokejisté drželi dlouhou dobu v útočném pásmu, ale zajímavou možnost si nevytvořili. Na druhé straně byl protiútok, jenž byl zakončen střelou hodně mimo tři tyče.

08:28

Ovšem nyní jsme se mohli dočkat první branky! Curtis Valk se z ničeho nic objevil sám před gólmanem, ale ten jeho zakončená vyrazil výstrojí do rohu kluziště! Velmi důležitý zákrok.

07:57

Nur-Sultan předvedl dobré napadání ve středním pásmu, jenže v tom útočném mu to zatím nefunguje. Tady se nejspíše na nějakou brnaku načekáme.

07:20

Alexandr Lazušin má sice o něco více práce, jenže žádný zázračný zákrok ještě tasit nemusel. Joni Ortio se naopak na druhé straně musí hodně nutit.

06:46

Domácí se pokoušeli o útočnou akci, ale v souboji za brankou soupeře o puk přišli. Nakonec si pro něj museli dojet až za svou vlastní svatyni...

06:12

Komerční přestávka!

05:48

Kristaps Sotnieks si musel pro kotouč dojet až do obranného pásma a během chvilky se dostal až do toho útočného. Joni Ortio zasahovat nemusel.

05:11

Zatím nesledujeme nějakou parádní podívanou, je vidět, že ani jednomu týmu se letos jednoduše nedaří. Barys se sám připravil o puk nepřesným pasem.

04:18

Dmitrij Gurkov předvedl dobré napadání v útočném pásmu, ovšem k zisku touše to nevedlo. Hokejisté v modrém se proto museli stáhnout do obrany.

03:59

Hostující hráč, nejspíše to byl Kristaps Zile, vyzkoušel pozornost Joniho Ortia, jenž kotouč raději podržel. Proto následuje buly po jeho pravé ruce.

03:14

Darren Dietz se dostal od úzkých, a tak posunul puk podél mantinelu. Domácí se poté dostali ke střele z velkého úhlu, ale Lazušin byl u tyče připravený.

02:48

Nikita Michajlis mířil z kraje kruhu na přední tyč, když vyslal pěknou střelu zápěstím. Hostující gólman ovšem měl tuto část branky velmi dobře pokrytou.

02:23

Další nepřesnost na straně lotyšského týmu, a tak se nám zatím poměrně hodně přerušuje. Další zakázané uvolnění v podobě hostujícího celku.

01:53

Následně Dinamo zahrálo jen na zakázané uvolnění, čehož chtěli domácí využít. Viktor Svedberg vypálil tvrdě od modré, ovšem Alexandr Lazušin chytá.

01:20

O první útočnou akci dnešního zápasu se postarali hostující hokejisté. Joni Ortio ale nakonec zasahovat nemusel, buly bude po jeho pravé ruce.

00:47

A dnešní utkání už nám začalo! Domácí hokejisté jsou dnes velkými favority a hrají v modrých dresech, hosté nastupují v bíločerveném svršku.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Metalnikov (A), Blacker, Svedberg, Šalapov, Kleščenko, Gajtamirov – Frattin, Videll, Šestakov – Michajlis, Valk, Lilja – R. Starčenko (A), Sagadejev, Ševčenko – Petuchov, Gurkov, Musorov – Asetov.

Dinamo Riga: Lazušin (Vitols) – Sund, Scarlett, O'Brien, Ellis (A), Sotnieks, Zile, Ošenieks – Z. Mitchell (A), Paršin, Zabusovs – Lipon, Gračjov (C), Levin – Polcs, M. Redlihs, Meija – Švanenbergs, Fjodorov, Larionovs – Bucenieks.

Rozhodčí: Birin, Gamalej – Berseňjov, Judin.
Československá stopa v utkání

Ondřej Vitásek (RIG) 9 zápasů, 0+2
Poslední vzájemný zápas 3.9.2020:

Riga – Barys 2:3

Branky a nahrávky: 39. P. Černov (Paršin), 60. Paršin (Sotnieks) – 9. Valk (TS), 14. Ševčenko (Michajlis), 17. Dietz (Orechov) (TS).

Dinamo Riga: Proskurjakov (S. Galimov) – Maione, Scarlett, Zile, Jaks, Ellis (A), Sotnieks, Ošenieks (A) – Indrašis (C), M. Redlihs, Darzinš – Komarek, P. Černov, Paršin – White, Z. Mitchell, Dzierkals – Zabusovs, Berzinš, Meija – Lipon.

Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Orechov, Dietz (C), Svedberg, Blacker, Metalnikov (A), Šalapov, Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Petuchov, Šestakov, Sagadejev – Gurkov, Musorov, Ševčenko – Akolzin.
Dinamo Riga

Také Riga se už letos nacházela v karanténě, a tak má celkem málo odehraných zápasů. Dohromady jich odehrála jen šestnáct, avšak získala jen sedm bodů! Nikdo jich v letošní sezóně nezískal méně... Skóre Dinama je navíc ještě horší. Ono samo totiž dalo dvacet sedm branek, zatímco jich inkasovalo jednou tolik. Celkové skóre -27 rozhodně není nic k chlubení... Riga z posledních tří zápasů nevyhrála ani jednou, navíc schytala vyloženě debakly. Nejprve padla v Minsku 0:3, načež padla v Čeljabinsku 1:5. V posledním duelu to bylo ještě horší. Dinamo nestačilo na Jekatěrinburg 2:7.

Nejproduktivnější hráči:
Lauris Darzinš – 7 bodů (3+4)
Zack Mitchell – 6 bodů (4+2)
Konstantin Komarek – 6 bodů (2+4)
Barys Nur-Sultan

Barys nehrál loni vůbec špatně, jenže letos takovou fazónu prostě a jednoduše nemá. Po sedmnácti odehraných kolech má na svém kontě osmnáct bodů a patří mu desátá pozice v rámci Východní konference. Nur-Sultan však má málo odehraných zápasů, ostatní týmy mají v průměru odehráno o šest až sedm duelů více. Ani jeho skóre navíc není nijak příznivé. Dal sice třicet osm branek, jenže jich rovnou šestačtyřicet inkasoval. Z posledních tří utkání bral Barys jedno vítězství. Nejprve dvakrát padl, a to když nestačil na Novosibirsk 1:3 a na Soči 0:3. V posledním duelu však přehrál Kunlun 2:1.

Nejproduktivnější hráči:
Jakob Lilja – 11 bodů (5+6)
Curtis Valk – 11 bodů (3+8)
Darren Dietz – 10 bodů (8+2)
Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u odloženého utkání v rámci KHL! V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Barysem a Rigou. Úvodní buly je naplánováno na 14:30 a my budeme u toho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

Barys Nur-Sultan – Dinamo Riga

3:0

konec (1:0, 2:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Videll (Ševčenko, R. Starčenko), 22. Valk (Svedberg), 25. Frattin

Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Metalnikov (A), Blacker, Svedberg, Šalapov, Kleščenko, Gajtamirov – Frattin, Videll, Šestakov – Michajlis, Valk, Lilja – R. Starčenko (A), Sagadejev, Ševčenko – Petuchov, Gurkov, Musorov – Asetov.

Dinamo Riga: Lazušin (Vitols) – Sund, Scarlett, O'Brien, Ellis (A), Sotnieks, Zile, Ošenieks – Z. Mitchell (A), Paršin, Zabusovs – Lipon, Gračjov (C), Levin – Polcs, M. Redlihs, Meija – Švanenbergs, Fjodorov, Larionovs – Bucenieks.

Rozhodčí: Birin, Gamalej – Berseňjov, Judin

Průběh zápasu
1. třetina
10:07 RIG 2 Sund, vysoká hůl
17:24 RIG 2 O'Brien, hrubost
18:26 AST 1:0 Videll (Ševčenko, R. Starčenko)
19:43 RIG 2 M. Redlihs, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
21:15 AST 2:0 Valk (Svedberg)
23:39 AST 2 Šestakov, nedovolené bránění
24:39 AST 3:0 Frattin
Po 2. třetině
3. třetina
Konec