Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – Real Sociedad San Sebastian

1:4

konec (0:2)

01.11.2020, 16:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 8. kolo • Adam Dořák

Tipsport: 3.4 3.2 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Čtvrtá branka padla jako přes kopírák třetí branky Sociedadu. Odkop brankáře dopadl přesně na hlavičku hráče soupeře na polovině hřiště a to zapříčinilo celou situaci, na jejímž konci opět WILLIAN JOSÉ uklízel míč do prázdné branky. Asistence: Cristian Portugués.

77

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
No a kdo jiný, než IAGO ASPAS se mohl ujmout exekuce. Jeho střela k pravé tyčce slaví úspěch a Vigo snižuje na dvou brankový rozdíl.

54

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Jeison Murillo nyní nezvládl situaci v obraně. Zezadu k němu jako vítr přiletěl Portugués, který vybojoval míč a před vybíhajícím brankářem přihrál na WILLIANA JOSÉHO, který již neměl problémy poslat míč do prázdné svatyně. Asistence: Cristian Portugués.

34

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Nicméně hosté udeřili znovu. Dobrá přízemní přihrávka na MIKELA OYARZABALU, který obešel obránce ve vápně a před vybíhajícím brankářem dloubl do míče. Ten se nakonec zastavil na tyčce, nicméně Mikel Oyarzabal si počkal na odraz a svým tělem nakonec dopravil míč do sítě.

24

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Zničehonic je tu vedoucí branka v podání Sociedadu! Aihen Muñoz dobře zatáhl míč po levé straně a přesně jej nacentroval na hlavičku DAVIDA SILVY, který i za pomocí pravé tyčky dostal míč do branky. Asistence: Aihen Muñoz.

Celta de Vigo – Real Sociedad San Sebastian

1:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 77. Aspas (pen.) – 24. D. Silva (Muñoz), 34. Oyarzabal, 54. José (Portugués), 81. José (Portugués)

Karty:   47. Fontán (CVG) – 38. Guridi (RSC), 56. D. Silva (RSC), 59. Zubimendi (RSC), 64. Muñoz (RSC), 78. Le Normand (RSC)   90+3. Fontán (CVG)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 5:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:16.

Celta de Vigo: Blanco – Fontán, Murillo, N. Araujo (46. Aidoo), Carreira – Beltrán (57. S. Mina), Tapia, Denis Suárez – Perez (46. Méndez), Aspas (C), Nolito (66. Mor).
Náhradníci: Fernández, Villar – Aidoo, Costas, Juncà, S. Mina, Mor, Olaza, Rodríguez, Veiga, Yokuşlu, Méndez.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, Le Normand, Sagnan, Muñoz – Barrenetxea (65. Aranbarri), Guridi (65. Guevara), Zubimendi, Oyarzabal (C) (46. Portugués) – D. Silva (79. Roberto López) – José.
Náhradníci: Moyà – Aranbarri, Guevara, Isak, Januzaj, Bautista, Roberto López, Merquelanz, Merino, Monreal, Portugués.

Rozhodčí: A.C. Vega